Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

okuyorum ya mubdi okuyorum yasin felak nas ayetel kürside okurum hatmimi doguma bitirmeyi plalıyorum inş. hepsini kendim okuyamasamda yardım alsamda olur dimi kızlar

tatlım başla yardım ederiz inş bende umreye gitmişti bir arkadaşım onla okudum gönderdim şimdide hatimime başlıyayım inş diyorum bende 2 bile yaparsın canım daha çok var doğmasına yardımlaşırız inş seve seve

Niye kimse selam vermiyo ya....

hoşgeldin canım

BUKET ASLI hangi hastaneye gidiyorsunuz siz bu arada ben en son lokman hekimde karar kıldım ama hala tereddütlerim var önereceğiniz var mı ankarada:26:

kızlar bu arada belki örmek isteyen olur ben çok beğendim azıcık kafamız dağılsın paylaşayım dedim şunlara bakın bayıldım ben

okuyayımda doguma yakın eksigim olursa yardım isterim sizden rabbim o günleride nasip etsi innş.... cümlemizeee

enemmm içim cızzz etti özlemmm yapmıyorum desem yalan olur :18::18::18::18:

EVETT özlemimmm bana demişti genetikçi gebelikte vucudu nasıl yönlendırırsen hormonlar destekler beyni yönlendirir dedi.. olumlu düşünüyoruzz tmmdırr..

nazaannnn karın ağrısı normal ama sen korkma.. sürekli değildir zaten di mi ağrın.. benim bu hafta tuhaf ağrılarım oluyor ptesi günü bi gelsede hayırlısıyla bi görsem bebeği o zaman dicem ki haaa demekki normalmiş bu ağrılar derimm.. inşAllah derim..
sen ne zaman doktora gidiyorsunn.

ya dün kocam çiğköfte yaptırmış aşçılarına bugun getircek onun hayalini kuruyorum acıık alsam nolcakki canım cok çektiiiiiiiiiii

çiğ köfte etsizdir etlimi yaptırıyo kocan, banada doktor yasaklamıştı toksoplazma mikrobu yüzünden benim bağışıklığım yokmuş sanırsam

hihhhhh kıyamam yollayayım anacımmm ama ıykk yani sevmiyorum artık
ayyyy kocamı aradım hemen akşama al dieee sanki aş eriyom ya bide hamile olsam hiç düşünemiyorum kendimi

canım sen hangi Lokman hekime gidiosun?
valla ben Lokman hekimle ilgili pek iyi şeyler duymadım canım sevmiyorum o hastaneyiii
ben Fatih ünv. hast. gidiyorum 1-2 tane de özel doktorum varrrparam olmayınca fatihe olunca diğerlerine

selam serap...
Kizlar ben neden korktuysam basima geldi..Amcamin kizi ilk gebeligi dusukle sonuclandi cok uzuldum ya banada olursa dedim oldu 36 haftalik bebegimdede KK da bi kadinin 38 haftalik bebegi karninda olmus onu okudum esime surekli yok hareket etmiyor yok bugun az hareket etti cok kafaya kaafaya korktum oda geldi basima Hersey rabbimin elinde biraz rahat olmak gerek koylerde kadinlar ne ultrason varmis ne bisey bir suru agir islerde calisiyorlarmis ama Rabbim koruyunca hic biseyde olmuyormus ..Bende dahil hepimiz tedbirimizi alip Rabbimize siginmaliyiz....

hoşbulduk canım nasılsınız bakayım?

sen bizi unuttun asıl topigii açtın unuttun
kız niye unutayım..kendi topiğim 2. 3 sayfalara düşmüş manşet olmuş bir halde...

seni unuturmuyuz hiçççç seni görünce silkeletme geliyo aklımaaa
ayyyy ağlama bak bende ağlarım sonra karışmamm
he canım silkeletme ve ben bir bütün olduk artık ama 16 hamişimiz oldu...az bi rakam değil...

okuyayımda doguma yakın eksigim olursa yardım isterim sizden rabbim o günleride nasip etsi innş.... cümlemizeee

aynen canım başlayalım allahın izniyle gelsin bebişler hiç geçmiyormuş gibi geliyor günler valla benim 6 ay geçti ama hala sanki çokkkkkk var sağlıklı doğsunlarda gerçi bekleriz
sizde de oluyor mu kızlar normalde hastane doktor nefret ettiğim şeyler ama günüm gelsede doktora gitsem kızımı görsem diye can atıyorum

Merhabalar hayırlı Cumalar herkese arkadaşlar Allahım herkesin gönlüne göre versin...

Allahım isteyen herkese bebişler versin...

Ben Ankara'da HRS hastanesinde doğum yaptım biraz tuzlu ama butik bir hastane temiz ve konforlu
Lokman hekim herşey yolunda giderse iyi ama Allah korusun ekstra bişey gerekirse fiyatı bindiriyorlarmış

selam canım..sen kötüyü düşünüp kötüyü çağırma...Mevlam sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin...

geçiyo terar başlıyo geçiyo tekrar başlıyo

ben günleri eşim saatleri sayıyor canım... hepimizde var anlayacağın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…