Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet bana 6 13 mayıs arasında gel dediler hiç gelmicekmiş gibi o gunnn çok uzun geliyo hayırlısıyla kalp atışlarııda duyalım deri bir nefes alıcammm

ya aynen canım korudaydım ama benim doğum ramazan bayramına denk geliyo olamayabilirim dedi seda hanım mecburen lokmana geçmek zorunda kaldım doğum hanesini falan gezdim beğendim ama olumsuz yorumlar korkutmuyo değil arabamız yok malesef doğumda yakınlık yönüyle seçtim inş iyi olur ya

gerçekten herşey beyinde bitiyor rabbim kişini kaderini kendi çabasına bağımlı kıldık diyor küçücük bir streste bile etkileniyor bebişler gerçekten rabbime teslimiyet en önemlisi katılıyorum canım sana

iyi şükür dün kasılmalarım vardı geçti şükür iyiyim umarım sende iyisindir canım

kızlar ben yavaş yavaş çıkayım ya ev beni bekliyor valla çamaşır bulaşık...... kendinize çok iyi bakın cumanız mübarek olsun

geçiyo terar başlıyo geçiyo tekrar başlıyo

o ağrılar çok normalmiş canım aynı şey bende de var dinlenince geçiyor bu 1 2 ay kendini yormayacaksın uzanarak bişeler alma ve yatarken ayaklarını uzatarak yatmamaya çalış bunlar ağrıları azaltıyor ağır bişelerde kaldırma ve bol bol dua et canım allahım sağlıklı sıhattli bi şekilde doğum yapmayı bebeğimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.

aminn canım inş... yok aynı haftamızz senle sen ne zaman gidiceksi kalp atışı içi

evet bana 6 13 mayıs arasında gel dediler hiç gelmicekmiş gibi o gunnn çok uzun geliyo hayırlısıyla kalp atışlarııda duyalım deri bir nefes alıcammm

ben günleri eşim saatleri sayıyor canım... hepimizde var anlayacağın..

iyi valla tek olmadığıma sevindim valla serapçım benim eşimde öyle aşılarda bile ya neden ki kızımız da etkileniyo kesin kızmı hep böyle panik bi görseniz

nazancım duyarsın çok hızlı atıyo yavrum ya acayip geliyo ilk duyduğunda 40. gün ruh üfleniyo rabbim tarafından zaten ilk haraket eden organı kalp ne kadar muhteşem bi yaratılış ya rabbime binlerce şükür
bu günlerde özellikle bol bol oku canım ruh üflenirken üflendikten sonra edilen dualar çok önemli

canım benim senin testler yapıldımı orda yazar zaten toksoplazma ona bak, gerçi daha erken dimi senin testleri henüz yapmamışlardır bence azıcık ye tadına bak canım içinde kalmasın

yok canım çok erken ögrendim hep sizin yüzünüzde zaten şaka şaka

15 20 gün sonra gel dedi ozaman test yapcakmışız kalp atımınıda duycakmısız allahın izni ile

okuyorum caım rabbim kabul etsin inş.... çok heyecalandım şimdi

buluşursaız eger buket ustunuze kussun

allah allh...o niyeymiş yavv..çıt çıt.ben kusmam bikere onlara..sana kusacam ben:))
Niye kimse selam vermiyo ya....

selamaleyküm hemşo..neydirsen??

orası neresi beeee ben bilmiyorum orayııı biz eryaman da buluşcaz kuzummmm optimumda falan olur heraalde söle kocana oraya atsın seniiii

Serapcım naber canım?niye selam vermeyelimmm aşkolsunnnn

kızz kaçtane koçtaş var..anam yokyaa beniim dediğim ikea mış..koçtaşı bilemiyom..ora uzak bize yaff...

ay çok hoşş..nerden aldın resimleri..sen mi yaptın..??

inş. sorun sıkıntı çıkmaz mutlu haberleri veririz buradan aramızda sadece 2 gün var ya çok güzel bişe bu bence :)

evet çok güzel ama bunyeler farklı oldugu için belirtilerde farklı

kızlar bugun vajinal gaz vardı bende alatamam sütten oluyo tarcın at diyolar ama tarcında reflümü azdırıyo sütte accayip gaz sancısı yapıyo kasık agrılarımın sebebi bu sanırım

bende sana kusarımm fışkıttırırım hemde

ıyyy iğrencimmm

bende sana hem öğürürüm hem kusarım..hemde tükürürüm.:))

ay vajinal gaz ne bee..kim pompalıyo da orana havayı:))
kız bune türlü türlü şeyler..,ilk defa duyuyorum..nasıl bişey o..belki bende de oluyodur da haberim yoktur:))

çok çok özür diliyorum ama başına gelen varmı bilmem benim bikaç kez geldi ilişkiden sonra hiç orandan sesli gaz çıkmadı ayy çok utanç verici bişe popondan olanı tutrasında oraya hakim olamıyosunn eyse tabiki bu sesli deil ama pat pat bişe oluyo ondan bahsediyorum umarım dogru tarif etmişimdir.

ben günleri eşim saatleri sayıyor canım... hepimizde var anlayacağın..
benimkide durup durup ne zaman doğacak bu çabuk çıksında sevelim diyıo..çatlak..

canım benim senin testler yapıldımı orda yazar zaten toksoplazma ona bak, gerçi daha erken dimi senin testleri henüz yapmamışlardır bence azıcık ye tadına bak canım içinde kalmasın

yaa bana kimse test mest yapmadı niye yaaa...iki test dedi sadece..o olduğunda mı yapacaklar acaba..

yaa anladım..o dediğin banada olur bazen ..eee normal bişey..içeeriye hava pompalanıyo..ama birincisi..size ilişki yasak değil mi..ikincisi evet oturduğun yerde altından kayar gibi çıkıyo ama çok rahatsız etmemesi gerek be nazom..niyekii.belki benimki dardır:)))

yok aacım bize ilişki yasak deil haftada iki gün olur dedi ben sormadan söyledi zaten kocamda vardı diomki sakın haa diom oda duydum ben dio haftada iki olurmuş diyo DDDD ama daha yanaştırmadım yanıma hahahahaha

yok aacım bize ilişki yasak deil haftada iki gün olur dedi ben sormadan söyledi zaten kocamda vardı diomki sakın haa diom oda duydum ben dio haftada iki olurmuş diyo DDDD ama daha yanaştırmadım yanıma hahahahaha
yanaştırma yanaştırma..biraz daha geçsin..hormonlar tavan yapınca .düz duvara tırmanacan bakki kim yanaşıyomuş o zaman:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…