- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.261
Yediğin zaman için rahat edecek mi? Hiç sanmıyorum o yüzden boşver yeme, yada et koymasınlar
aynen canım başlayalım allahın izniyle gelsin bebişler hiç geçmiyormuş gibi geliyor günler valla benim 6 ay geçti ama hala sanki çokkkkkk var sağlıklı doğsunlarda gerçi bekleriz
sizde de oluyor mu kızlar normalde hastane doktor nefret ettiğim şeyler ama günüm gelsede doktora gitsem kızımı görsem diye can atıyorum
ya aynen canım korudaydım ama benim doğum ramazan bayramına denk geliyo olamayabilirim dedi seda hanımayyyy kocamı aradım hemen akşama al dieee sanki aş eriyom ya bide hamile olsam hiç düşünemiyorum kendimi
canım sen hangi Lokman hekime gidiosun?
valla ben Lokman hekimle ilgili pek iyi şeyler duymadım canım sevmiyorum o hastaneyiii
ben Fatih ünv. hast. gidiyorum 1-2 tane de özel doktorum varrrparam olmayınca fatihe olunca diğerlerine
selam serap...
Kizlar ben neden korktuysam basima geldi..Amcamin kizi ilk gebeligi dusukle sonuclandi cok uzuldum ya banada olursa dedim oldu 36 haftalik bebegimdede KK da bi kadinin 38 haftalik bebegi karninda olmus onu okudum esime surekli yok hareket etmiyor yok bugun az hareket etti cok kafaya kaafaya korktum oda geldi basima Hersey rabbimin elinde biraz rahat olmak gerek koylerde kadinlar ne ultrason varmis ne bisey bir suru agir islerde calisiyorlarmis ama Rabbim koruyunca hic biseyde olmuyormus ..Bende dahil hepimiz tedbirimizi alip Rabbimize siginmaliyiz....
hoşbulduk canım nasılsınız bakayım?
kız niye unutayım..kendi topiğim 2. 3 sayfalara düşmüş manşet olmuş bir halde...
he canım silkeletme ve ben bir bütün olduk artık ama 16 hamişimiz oldu...az bi rakam değil...
geçiyo terar başlıyo geçiyo tekrar başlıyo
o ağrılar çok normalmiş canım aynı şey bende de var dinlenince geçiyor bu 1 2 ay kendini yormayacaksın uzanarak bişeler alma ve yatarken ayaklarını uzatarak yatmamaya çalış bunlar ağrıları azaltıyor ağır bişelerde kaldırma ve bol bol dua et canım allahım sağlıklı sıhattli bi şekilde doğum yapmayı bebeğimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.
evet bana 6 13 mayıs arasında gel dediler hiç gelmicekmiş gibi o gunnn çok uzun geliyo hayırlısıyla kalp atışlarııda duyalım deri bir nefes alıcammm
ben günleri eşim saatleri sayıyor canım...hepimizde var anlayacağın..
canım benim senin testler yapıldımı orda yazar zaten toksoplazma ona bak, gerçi daha erken dimi senin testleri henüz yapmamışlardır bence azıcık ye tadına bak canım içinde kalmasın
aminn canım inş... yok aynı haftamızz senle sen ne zaman gidiceksi kalp atışı içi
iyi valla tek olmadığıma sevindimvalla serapçım benim eşimde öyle aşılarda bile ya neden ki kızımız da etkileniyo kesin kızmı hep böyle panik bi görseniz
nazancım duyarsın çok hızlı atıyo yavrum ya acayip geliyo ilk duyduğunda 40. gün ruh üfleniyo rabbim tarafından zaten ilk haraket eden organı kalp ne kadar muhteşem bi yaratılış ya rabbime binlerce şükür
bu günlerde özellikle bol bol oku canım ruh üflenirken üflendikten sonra edilen dualar çok önemli
buluşursaız eger buket ustunuze kussun
Niye kimse selam vermiyo ya....
orası neresi beeee ben bilmiyorum orayııı biz eryaman da buluşcaz kuzummmm optimumda falan olur heraalde söle kocana oraya atsın seniiii
Serapcım naber canım?niye selam vermeyelimmm aşkolsunnnn
tatlım başla yardım ederiz inş bende umreye gitmişti bir arkadaşım onla okudum gönderdim şimdide hatimime başlıyayım inş diyorum bende 2 bile yaparsın canım daha çok var doğmasına yardımlaşırız inş seve seve
hoşgeldin canım
BUKET ASLI hangi hastaneye gidiyorsunuz siz bu arada ben en son lokman hekimde karar kıldım ama hala tereddütlerim var önereceğiniz var mı ankarada:26:
kızlar bu arada belki örmek isteyen olur ben çok beğendim azıcık kafamız dağılsın paylaşayım dedim şunlara bakın bayıldım ben
1 mayısda gidecem kontrole canım bakalım doktorumuz daha duyulmayabilir dedi ama heycanla o günü bekliyorum ben :)
sen ne zaman gideceksin tatlım
allah allh...o niyeymiş yavv..çıt çıt.ben kusmam bikere onlara..sana kusacam ben:))
6 13 mayıs arası gidicem aynen heycanla bekliyorum bendee
inş. sorun sıkıntı çıkmaz mutlu haberleri veririz buradanaramızda sadece 2 gün var ya çok güzel bişe bu bence :)
bende sana kusarımm fışkıttırırım hemde
ıyyy iğrencimmm
evet çok güzel ama bunyeler farklı oldugu için belirtilerde farklı
kızlar bugun vajinal gaz vardı bende alatamam sütten oluyo tarcın at diyolar ama tarcında reflümü azdırıyo sütte accayip gaz sancısı yapıyo kasık agrılarımın sebebi bu sanırım
bende sana hem öğürürüm hem kusarım..hemde tükürürüm.:))
ay vajinal gaz ne bee..kim pompalıyo da orana havayı:))
kız bune türlü türlü şeyler..,ilk defa duyuyorum..nasıl bişey o..belki bende de oluyodur da haberim yoktur:))
benimkide durup durup ne zaman doğacak bu çabuk çıksında sevelim diyıo..çatlak..ben günleri eşim saatleri sayıyor canım...hepimizde var anlayacağın..
canım benim senin testler yapıldımı orda yazar zaten toksoplazma ona bak, gerçi daha erken dimi senin testleri henüz yapmamışlardır bence azıcık ye tadına bak canım içinde kalmasın
yaa anladım..o dediğin banada olur bazen ..eee normal bişey..içeeriye hava pompalanıyo..ama birincisi..size ilişki yasak değil mi..ikincisi evet oturduğun yerde altından kayar gibi çıkıyo ama çok rahatsız etmemesi gerek be nazom..niyekii.belki benimki dardır:)))çok çok özür diliyorum ama başına gelen varmı bilmem benim bikaç kez geldi ilişkiden sonra hiç orandan sesli gaz çıkmadı ayy çok utanç verici bişe popondan olanı tutrasında oraya hakim olamıyosunn eyse tabiki bu sesli deil ama pat pat bişe oluyo ondan bahsediyorum umarım dogru tarif etmişimdir.
benimkide durup durup ne zaman doğacak bu çabuk çıksında sevelim diyıo..çatlak..
yaa bana kimse test mest yapmadı niye yaaa...iki test dedi sadece..o olduğunda mı yapacaklar acaba..
yaa anladım..o dediğin banada olur bazen ..eee normal bişey..içeeriye hava pompalanıyo..ama birincisi..size ilişki yasak değil mi..ikincisi evet oturduğun yerde altından kayar gibi çıkıyo ama çok rahatsız etmemesi gerek be nazom..niyekii.belki benimki dardır:)))
yanaştırma yanaştırma..biraz daha geçsin..hormonlar tavan yapınca .düz duvara tırmanacan bakki kim yanaşıyomuş o zaman:))yok aacım bize ilişki yasak deil haftada iki gün olur dedi ben sormadan söyledi zaten kocamda vardı diomki sakın haa diom oda duydum ben dio haftada iki olurmuş diyoDDDD ama daha yanaştırmadım yanıma hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?