Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben iyiyim canım zor günleri atlattık şükür şimdi keyif zamanı..

iyi valla tek olmadığıma sevindim valla serapçım benim eşimde öyle aşılarda bile ya neden ki kızımız da etkileniyo kesin kızmı hep böyle panik bi görseniz

sorma benim ki şimdiden hayalere başladı..bir doğsa hayırlısıyla diyo..hele çok var diyom...

selamaleyküm hemşo..neydirsen??

eyem hemşo sen neydirsen?

yanaştırma yanaştırma..biraz daha geçsin..hormonlar tavan yapınca .düz duvara tırmanacan bakki kim yanaşıyomuş o zaman:))

hiç canım istemiyo zaten bana bir agır kaldırma dedi doktor onun dışında ha pekmez bal hamur işi gofret aitli içicekler bunlardan uzak dur dedi 67.5 kilo 78 olabilirsin maximum dedi okadar bende kahvaltı dışıda ekmek yememeye çalışıyorum

ben iyiyim canım zor günleri atlattık şükür şimdi keyif zamanı..

sorma benim ki şimdiden hayalere başladı..bir doğsa hayırlısıyla diyo..hele çok var diyom...

eyem hemşo sen neydirsen?

bulantı mulantı idare ediyoz..öğlene kadar yoruyoda..öğleden sonra çok sıkmıyo bulantı..onun dışında iyiyim şükür..üç şükür beş şükür çok şükür..

bana hiç öle bişe demedi..canının istediğini ye..istemediğini yeme..zorlama dedi..ilk üç ay bebeğin deposu vardır aynı bizim gibi..kendini idare eder..sonra sen ne yersen oda onu yer..

bulantı mulantı idare ediyoz..öğlene kadar yoruyoda..öğleden sonra çok sıkmıyo bulantı..onun dışında iyiyim şükür..üç şükür beş şükür çok şükür..

bende öyle diyordum ne zaman bitcek diye ama inan 12.haftana girdin mi farkediyosun azalmayı...

gızzzz özledin mi erzurumu...ben büyük bir ihtimal erzurumda doğurcam...
benim doğum çok kötü denk geliyo..kurban bayramıyla benim doğum karışacak anam ben nasıl geleyim diyo..

ayy öyle mi oluyo..ne zamandı doğum..ramazan kurban ne zaman hiç bilmiyom şuan..ay gelsin ne var yaa..git gel zor olur be sana hem kış olur oralar..bi kurbanda kızının yanında keser kurbanı..vakıflar felan var kesip ayıklayıp getirolar..bilmem öyle yaparmısınız..bizimkile hep kendileri halletmiştir şimdiye kadar..ee senin nasıl olcak zamanlama..

kız babam öğretmen iki kardeşim var biri ünivde biri lisede..normalde 22 ekim olması gerekiyor doğumum ama doktor 12 ekim diyo...kurban bayramı 15 ekim...kurbaneyyy kurbaneyyy diyecez kuzuma....valla ısrar etmedim..gayganamda annen gelsin kızım dedi.o zaman senin durumun çok farklı olur..iyi olan aramı senle bozmak istemiyorum..bende gelir giderim ama annenin yeri çok farklıdır dedi..bakalım ya babam haalletcek orada tek başına gerçi bizimkiler hisseye girerler genellikle.yine öyle olursa no sıkıntı..ama tek kesilirse babam ne der bilemiom..bende hepiniz çıkın gelin dedim burada keselim..sonra babamlar giderler sen kalırsın...hele bakalım fikir değiştirir miyiz..birde teyzem orada ya accıkda o yüzden istiyom..doğumumla tamamen teyzem ilgilenecek..tanıdık olunca ilgi de farklı oluyo biliyosun..

hımm..belli olmaz ama sen nasıl gidecen..lazımki 1 ay öncesinden gidesin..uçağa binemezsin otobüsle yada kendi arabanızla yol çok uzun be anamç..
ee annende haklı..baban çalışıyomuş evde bekar çocuğu var..sen gidersen baya bi kalacan ..eşindende ayrılacan..onlar gelse toptan sonra dönseler oda iki iş olur..zor ama öyle yada böyle bi yoluna koyarsınız..teyzen doktor hemşire felan mı?gidersende şifada yaparsın belki doğumunu..yada nenehatunda:))

teyzem buhara da başhemşire canım..nenehatunda da yaptı başhemşirelik orayı istemiyorum gerçi..ya buhara ya şifa...bilmiyorum artık nasıl olur..buradaki doktorumda iyi ama doğuma giriyormu girmiyor mu bilmiyorum..bu gidişte onu sormam lazım..

güül patates bağla alnına..yuvarlak dilimle..bir tülbent yardımıyla tuttur..işe yarıyo..

sağol canım dayandım dayandım sonunda içtim ilaç gözlerimden enseme kadar ağrıyodu tülbentlede sıktırdım...sonra zar zor uyudum 4 e kadar döne döne..bebek olunca vicdan yapıo insan 36. haftada dayanamadım artık RABBİM korusun bebişimii..
sağol benim düşünceli arkadaşım ohhhh yarasın :)
sağol canım geceleri pek uyku olmuyo artık canım ağrı sancı öyle gecio sıktırdım canım ama gecmedi ilaç içtim mecbur ıhlamurda iiçtim 12 de içtim 4 e anca gecti ağrı azda uyuudum şükür sağol canım..evet canım yanma olur batma olur insan dayanıyo canım bana dr yanma fln olursa renie içebilirsin demişti ağrın olursa minoset ama şimdiye kadar dayandım ialç almamıştım..mecbur kaldım ..
ya dün kocam çiğköfte yaptırmış aşçılarına bugun getircek onun hayalini kuruyorum acıık alsam nolcakki canım cok çektiiiiiiiiiii

nazancım benimde çekiodu çiğköfte ama etsiz ve acısız ye çiğ et yasak hamilelikte canım..

Son düzenleme:

Burcuuuuuu...süper sonik hafızalı..muhteşem insaann...DİYETİM BOMBAAAA....77.7 le Çarşamba sabahı başlayan maceramın bu sabah ki 2. skoru 75.7 idi...Şuan su gidiyor biliyorum ama azmime inanamıyorum...neden bir Çağla Şıkel olmayayım? sorusunun cevabını bu diyetle bulacağım :)))))

azimli fare taşı delermiş..hadi bakalım..dayan:))

didem we diğer hamiş arkadaşlar sıcak suyla duş almayın iyi değil diyolar ılık olsun aklınızda bulunsun canlar :))

Bugün de bitti hayırlısıyla kazasız belasızzz
Herkese iyi akşamlarrr Öpüyorum sizleriii
Hastaneye gidecek olan hamişlerrrr hayırlı haberlerle dönün inşallahhhhhh

canımcım bende gece yatarken süt içtiğimde acayip gaz sancısı çekiyordum gece içmeyi bırakınca geçti laktoz gaz sancısı yapıyor laktozsuz sütler satılıyor ama normale göre daha pahalı oluyor.

benim başıma geldi çok kötüydüüü

yaa bana kimse test mest yapmadı niye yaaa...iki test dedi sadece..o olduğunda mı yapacaklar acaba..

zaten hemen yapmıyorlar ama bu aralarda ister sanırım kaçıncı haftada yapıyorlardı hatırlamıyorum

çOK HOŞSUN SEn yaa..
istediğin kiloaya rahattcaa ulaşırsın bencede sen bu guzel motiveyle..

didem we diğer hamiş arkadaşlar sıcak suyla duş almayın iyi değil diyolar ılık olsun aklınızda bulunsun canlar :))

evet bende duydum bi doktor da uyarmıştı vakti zamanındaa.. dikkat dikkat gerçekten.. ben arada sıcak su kaçamağı yapıyorum ama.. ılıktır diyorum..

bizde merak ettik seni neyseki internetle alakalıymış,diş ağrısı zordur bilirim geçmiş olsun ama malesef hamilelikte tutunca bişey yapılamaz aslında hamilelik öncesi gidip göstermek lazım ama yapmıyoruz

Valla şimdi ki aklım olsa asla ama asla ihmal etmezdim. Zaten baştan sona diş bakımımı yaptırıcam hemen ilk fırsatta :)

Canım ben ilk dönem sınavlarına girdim 3 dersten geçmiş 3 ündende kalmışım. Aslında vizelere giremedim taşınmıştık, finallere girebildim sadece. Sonuç böyle oldu. 2. dönem sınavlarıda tam benim doğum zamanına geliyo diye kayıt olmadım, bi nevi dondurdum. İnşallah önümüzdeki sene devam etmek istiyorum :)

Bu zamanlarda misafir ağırlamak çok zor oluyor gerçekten. Bugün benimde vardı bacaklarım çiğ olmuş gibi ağrıyo, birazdan duşa giricem. Benim eşim misafiri aşırı derecede sever, bende severim misafiri ama hamilelikte çekilmiyo cidden

Kız serap gayganam demişsin ama ne güzel düşünmüş o öyle, keşke her kaynana seninki gibi düşünse

yarın hastane günümüz güzel güzel haberlerle gelelim İNŞALLAH kızlarr :)
Bugün de bitti hayırlısıyla kazasız belasızzz
Herkese iyi akşamlarrr Öpüyorum sizleriii
Hastaneye gidecek olan hamişlerrrr hayırlı haberlerle dönün inşallahhhhhh
sağol aslıcımm öpüldün sende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…