Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

okuyorum caım rabbim kabul etsin inş.... çok heyecalandım şimdi

o heyacan inan hiç bitmiyo nazan biraz eli ayağı belli olsun en heyecan vericisi o ilk tekme ilk büyüme falan derken hala ben bile alışamadım doğuma kadar böyle gidecek sanırım bu

allah allh...o niyeymiş yavv..çıt çıt.ben kusmam bikere onlara..sana kusacam ben:))

ay çok hoşş..nerden aldın resimleri..sen mi yaptın..??
kkda var canım oradan aldım yapacağım inş daha bi sürü var yapmak istersenin linkini atarım

serapppppp benimkide ramazan şekeri olacak diyordum ramazanda doğum büyük ihtimal iyi kurbanda da varmış bir şeker

yarın hastane günümüz güzel güzel haberlerle gelelim İNŞALLAH kızlarr :)

sağol aslıcımm öpüldün sende..

hayırlı haberlerle gel inşşş sende gülcümmmmm dualarımız seninle

didem we diğer hamiş arkadaşlar sıcak suyla duş almayın iyi değil diyolar ılık olsun aklınızda bulunsun canlar :))

evet tatlım haklısın hamilelikte vücud ısın normalden yarım derece daha sıcak oluyor çünkü
ben belirli böygelerdeki kramplar uyuşukluklar için yapıyorum tatlım kan akışını hızlandırmak için

ah canım ya benimde dün gece itibariyle başladı bu mide yanması ne fena bişeymiş ya senin gibi bütün gece uykusuzdum bende
hap konusunda doktor bana da dedi ilaç ama aynen ya sonuçta kimyasal çekmeye razı oluyo insan dediğin gibi vicdan yapıyo bu aralar salgın var bak dikkat et hastanelerde kendine
mide yanması için doğal bir yöntem var mı tatlım bu arada:26:

sağol canım AMİNNN..hayırlı geceler hayırlı hafta sonları herkesee

Kızlar benim ovulasyonum bu akşam itibariyle yine koyu yaa 4 gün oldu mübarek maşallah ne yumrta var bende pco ile alakalı bir durum sanırım ama daha önce neden böyle birşey olmadı bilmiyorum yarın sabahtan çalışma olsun dedik adam da diyor bu böyle giderse hal kalmayacak bende hergün mü yumurtlama oluyor diyor

zafere giden yolda herşey mübahtır de sen ona canım

günaydın kızlar, iyisiniz inşAllah..

beni sorarsanız aynıyım.. bacağım ağrımakta.. bugun hastaneye gidecek arkadaşlarımız inşAllah güpgüzel, musmutlu haberlerle gelirler.. takipdeyiz :)

pazartesi annemler gelecek kızlar haftasonu hazırlık yapıcam yemekler temizlikler yapıcam annemle babacığıma pazartesi sabahtan da doktor randevum var şeker testi yapılacak o yüzden nolur nolmaz önümüzdeki hafta duası olan arkadaşlarımı okudum sabhtan
dejavu-one / seda 29.04.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket 30.04.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
duamnur / k. burcu 01.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatumuttur / k.gamze 02.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
melek 2828 / nazan 03.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
Allah kabul etsin inşallah canlar

Kız serap gayganam demişsin ama ne güzel düşünmüş o öyle, keşke her kaynana seninki gibi düşünse

yok canım gayganam anlayışlıdır Allah var şimdi yalan söyleyemem...zaten gayganam farklı olsaydı ben burada nasıl ederdim tek başıma düşünemiyorum...ince düşünür..zamanında kendisi çok çekmiş gayganasından..

serapppppp benimkide ramazan şekeri olacak diyordum ramazanda doğum büyük ihtimal iyi kurbanda da varmış bir şeker

öyle denk geliyor canım..ramazan kolay kuzu annem çıkar gelirdi ramazan olsa ama kurban sıkıntılı bir bayram..bakalım şekerler birer birer gelsin inşallah...

günaydın kızlarrrrr....doktordan dönen var mı?

Kizlarrr bugunde kimseler yokmus buralarda ben bugun ise gitmedim hic canim istemedi simdi kocisin isine geldim
Bedriye canim bacagin agriyomus canim ihmall etme haftaya goster muhakkak
Hastsneye gidenlrrde gelmemisler daha gelinde bizide bilgilendirin canlar

aslıcım işe gitmedinya doktoru bi değerlendirseydin cnm :)) patron bişe dedimii? benimde bu gün 4 kız arkadaşım 4 çocuk yatıyo geliyo :))) eşimin takım arkadaşlarının eşleri yrn maçları war bu geece eşler yok bende kalacaz. inş güzelce kalkabilirim altından :))) dün iş yaptım belim sanki kopacak ne ağrıyo bugün daha dikkat edecem ama zor bakalım :)))

Canim doktor izinli benim bugun kendime izin verdim giderim bi ara
Ayyy canim misafirlerdw gelecekmis kalkarsin altindan allahin izniylee :)

günaydiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

doktora giden arkadaslar Insaallah güzel haberlerle dönersiniz Rabbim islerinizi yoluna koysun Insaallah

cok isim var ama bugün canim bisey yapmak istemiyor nedense havada bozdu yagmurlu

14de kadar islerim bitmeli nisana gidecem cünkü

nerden baslasam acaba:44::44::44::44:

Ne güzel.. İmrendim valla çok şanslısın
Herkese iyi hafta sonları =))
Bizde bugün itibari ile 35. haftamızı gördük takvimimizde
Kontrolü olan arkadaşlarımızı merakla bekliyorum bende, bakalım ne havadislerle gelecekler Benimde salı günü kontrolüm. Hem o gün beşik vs. alışverişimizide tamamlıycaz inşallah. Sabırsızlıkla bekliyorumm
Şimdi biraz işlerim var, ömür biter ev işi bitmez malum

valla canım bende sıcaklarda naaparım diyorum annem gelecek şükür ya kız kardeşlerimde ramazanda burda olacaklar eşime iftar sahur derdim olmayacak ona seviniyorum
doğru canım kurban biraz sıkıntılı ama annensiz kessinler kurbanı torun geliyo gözleri bayram falan görmez merak etme en büyük dert doktor sıkıntısı ya ben sırf o yüzden doktorumu değiştirmek zorunda kaldım kimse bişey diyemiyo bayram kim nöbetçi belli olmuyo o sıkıntı hayırlısıyla gelsinde bebişler bakalım rabbim denk getirir inş

HERKESE SLM KIZLAR BU ARADA BENDE BAKTIM DOKTORDAN GELEN YOK HERKES HAYIRLI HABERLERLE DÖNER İNŞ EZAN OKUNDU BEN Bİ NAMAZIMI KILAYIM O ZAMANA GELİRLER İNŞ GÖRÜŞÜRÜZ

Kızlar selam biz drdan geldik çok şükür herşey yolunda Maşallah oğluşum 2850 gr olmuş artık herhafta kntroldeyiz Dr normal doğum görünüo dedi doğuma 10-15 gün kala vajial muayene yapcakmış bekliyoruz bakalım hayırlısı :)

Kizlar biz ozlemle bulustuk ve cay iciyoruz kulaklarinizi cinlatiyoruz
Ohhhh keyfimiz yerinde valla :)

Oh ne güzel, tadını çıkarınn

Maşallah oğlunaa Kocaman olmuş annesi, Rabbim hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin inşallah

tatlım çatı kontrolun mü var senin yarın
yok canım doğuma 10-15 gün kala yapılcak sanırm..

günaydın kızlar, iyisiniz inşAllah..

beni sorarsanız aynıyım.. bacağım ağrımakta.. bugun hastaneye gidecek arkadaşlarımız inşAllah güpgüzel, musmutlu haberlerle gelirler.. takipdeyiz :)

bu gün hastaneye giden arkadaşların dualarını okudum allah kabul eder inş hepsi mutlu haberlerle dönerler

kızlar ben geldim drdan diğer kızlar gelmedimii..gelişmeleri yazdım darısı başınıza ...didemci sağol canım dua etmişsin ALLAH razı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…