- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.301
okuyorum caım rabbim kabul etsin inş.... çok heyecalandım şimdi
kkda var canım oradan aldım yapacağım inş daha bi sürü var yapmak istersenin linkini atarımallah allh...o niyeymiş yavv..çıt çıt.ben kusmam bikere onlara..sana kusacam ben:))
ay çok hoşş..nerden aldın resimleri..sen mi yaptın..??
kız babam öğretmen iki kardeşim var biri ünivde biri lisede..normalde 22 ekim olması gerekiyor doğumum ama doktor 12 ekim diyo...kurban bayramı 15 ekim...kurbaneyyy kurbaneyyy diyecez kuzuma....valla ısrar etmedim..gayganamda annen gelsin kızım dedi.o zaman senin durumun çok farklı olur..iyi olan aramı senle bozmak istemiyorum..bende gelir giderim ama annenin yeri çok farklıdır dedi..bakalım ya babam haalletcek orada tek başına gerçi bizimkiler hisseye girerler genellikle.yine öyle olursa no sıkıntı..ama tek kesilirse babam ne der bilemiom..bende hepiniz çıkın gelin dedim burada keselim..sonra babamlar giderler sen kalırsın...hele bakalım fikir değiştirir miyiz..birde teyzem orada ya accıkda o yüzden istiyom..doğumumla tamamen teyzem ilgilenecek..tanıdık olunca ilgi de farklı oluyo biliyosun..
yarın hastane günümüz güzel güzel haberlerle gelelim İNŞALLAH kızlarr :)
sağol aslıcımm öpüldün sende..
didem we diğer hamiş arkadaşlar sıcak suyla duş almayın iyi değil diyolar ılık olsun aklınızda bulunsun canlar :))
sağol canım dayandım dayandım sonunda içtim ilaç gözlerimden enseme kadar ağrıyodu tülbentlede sıktırdım...sonra zar zor uyudum 4 e kadar döne döne..bebek olunca vicdan yapıo insan 36. haftada dayanamadım artıkRABBİM korusun bebişimii..
sağol benim düşünceli arkadaşım ohhhh yarasın :)
sağol canım geceleri pek uyku olmuyo artık canım ağrı sancı öyle gecio sıktırdım canım ama gecmedi ilaç içtim mecbur ıhlamurda iiçtim 12 de içtim 4 e anca gecti ağrı azda uyuudum şükür sağol canım..evet canım yanma olur batma olur insan dayanıyo canım bana dr yanma fln olursa renie içebilirsin demişti ağrın olursa minoset ama şimdiye kadar dayandım ialç almamıştım..mecbur kaldım ..
nazancım benimde çekiodu çiğköfte ama etsiz ve acısız ye çiğ et yasak hamilelikte canım..
sağol canım AMİNNN..hayırlı geceler hayırlı hafta sonları herkeseeo heyacan inan hiç bitmiyo nazan biraz eli ayağı belli olsun en heyecan vericisi oilk tekme ilk büyüme falan derken hala ben bile alışamadım doğuma kadar böyle gidecek sanırım bu
kkda var canım oradan aldım yapacağım inş daha bi sürü var yapmak istersenin linkini atarım
serapppppp benimkide ramazan şekeri olacak diyordum ramazanda doğum büyük ihtimal iyi kurbanda da varmış bir şeker
hayırlı haberlerle gel inşşş sende gülcümmmmmdualarımız seninle
evet tatlım haklısın hamilelikte vücud ısın normalden yarım derece daha sıcak oluyor çünkü
ben belirli böygelerdeki kramplar uyuşukluklar için yapıyorum tatlım kan akışını hızlandırmak için
ah canım ya benimde dün gece itibariyle başladı bu mide yanması ne fena bişeymiş yasenin gibi bütün gece uykusuzdum bende
hap konusunda doktor bana da dedi ilaç ama aynen ya sonuçta kimyasal çekmeye razı oluyo insan dediğin gibi vicdan yapıyo bu aralar salgın var bak dikkat et hastanelerde kendine
mide yanması için doğal bir yöntem var mı tatlım bu arada:26:
sağol canım AMİNNN..hayırlı geceler hayırlı hafta sonları herkesee
Kızlar benim ovulasyonum bu akşam itibariyle yine koyu yaa 4 gün oldu mübarek maşallah ne yumrta var bende pco ile alakalı bir durum sanırım ama daha önce neden böyle birşey olmadı bilmiyorum yarın sabahtan çalışma olsun dedik adam da diyor bu böyle giderse hal kalmayacak bende hergün mü yumurtlama oluyor diyor
Kız serap gayganam demişsin ama ne güzel düşünmüş o öyle, keşke her kaynana seninki gibi düşünse
serapppppp benimkide ramazan şekeri olacak diyordum ramazanda doğum büyük ihtimal iyi kurbanda da varmış bir şeker
aslıcım işe gitmedinya doktoru bi değerlendirseydin cnm :)) patron bişe dedimii? benimde bu gün 4 kız arkadaşım 4 çocuk yatıyo geliyo :))) eşimin takım arkadaşlarının eşleri yrn maçları war bu geece eşler yok bende kalacaz. inş güzelce kalkabilirim altından :))) dün iş yaptım belim sanki kopacak ne ağrıyo bugün daha dikkat edecem ama zor bakalım :)))
yok canım gayganam anlayışlıdır Allah var şimdi yalan söyleyemem...zaten gayganam farklı olsaydı ben burada nasıl ederdim tek başıma düşünemiyorum...ince düşünür..zamanında kendisi çok çekmiş gayganasından..
yok canım gayganam anlayışlıdır Allah var şimdi yalan söyleyemem...zaten gayganam farklı olsaydı ben burada nasıl ederdim tek başıma düşünemiyorum...ince düşünür..zamanında kendisi çok çekmiş gayganasından..
öyle denk geliyor canım..ramazan kolay kuzu annem çıkar gelirdi ramazan olsa ama kurban sıkıntılı bir bayram..bakalım şekerler birer birer gelsin inşallah...
günaydın kızlarrrrr....doktordan dönen var mı?
Kizlar biz ozlemle bulustuk ve cay iciyoruz kulaklarinizi cinlatiyoruz
Ohhhh keyfimiz yerinde valla :)
Kızlar selam biz drdan geldik çok şükür herşey yolunda Maşallah oğluşum 2850 gr olmuş artık herhafta kntroldeyiz Dr normal doğum görünüo dedi doğuma 10-15 gün kala vajial muayene yapcakmış bekliyoruz bakalım hayırlısı :)
yok canım doğuma 10-15 gün kala yapılcak sanırm..tatlım çatı kontrolun mü var senin yarın
günaydın kızlar, iyisiniz inşAllah..
beni sorarsanız aynıyım.. bacağım ağrımakta.. bugun hastaneye gidecek arkadaşlarımız inşAllah güpgüzel, musmutlu haberlerle gelirler.. takipdeyiz :)
öyle denk geliyor canım..ramazan kolay kuzu annem çıkar gelirdi ramazan olsa ama kurban sıkıntılı bir bayram..bakalım şekerler birer birer gelsin inşallah...
günaydın kızlarrrrr....doktordan dönen var mı?
Kizlarrr bugunde kimseler yokmus buralarda ben bugun ise gitmedim hic canim istemedi simdi kocisin isine geldim
Bedriye canim bacagin agriyomus canim ihmall etme haftaya goster muhakkak
Hastsneye gidenlrrde gelmemisler daha gelinde bizide bilgilendirin canlar
bu gün hastaneye giden arkadaşların dualarını okudum allah kabul eder inş hepsi mutlu haberlerle dönerler
günaydiiiiiiiiiiiiiinnnnnn
doktora giden arkadaslar Insaallah güzel haberlerle dönersiniz Rabbim islerinizi yoluna koysun Insaallah
cok isim var ama bugün canim bisey yapmak istemiyor nedense havada bozdu yagmurlu
14de kadar islerim bitmeli nisana gidecem cünkü
nerden baslasam acaba:44::44::44::44:
Ne güzel.. İmrendim valla çok şanslısın
Herkese iyi hafta sonları =))
Bizde bugün itibari ile 35. haftamızı gördük takvimimizde
Kontrolü olan arkadaşlarımızı merakla bekliyorum bende, bakalım ne havadislerle geleceklerBenimde salı günü kontrolüm. Hem o gün beşik vs. alışverişimizide tamamlıycaz inşallah. Sabırsızlıkla bekliyorumm
Şimdi biraz işlerim var, ömür biter ev işi bitmez malum
kızlar ben geldim drdan diğer kızlar gelmedimii..gelişmeleri yazdım darısı başınıza ...didemci sağol canım dua etmişsin ALLAH razı olsun:)valla canım bende sıcaklarda naaparım diyorum annem gelecek şükür ya kız kardeşlerimde ramazanda burda olacaklar eşime iftar sahur derdim olmayacak ona seviniyorum
doğru canım kurban biraz sıkıntılı ama annensiz kessinler kurbanı torun geliyo gözleri bayram falan görmez merak etmeen büyük dert doktor sıkıntısı ya ben sırf o yüzden doktorumu değiştirmek zorunda kaldım kimse bişey diyemiyo bayram kim nöbetçi belli olmuyo o sıkıntı hayırlısıyla gelsinde bebişler bakalım rabbim denk getirir inş
HERKESE SLM KIZLAR BU ARADA BENDE BAKTIM DOKTORDAN GELEN YOK HERKES HAYIRLI HABERLERLE DÖNER İNŞ EZAN OKUNDU BEN Bİ NAMAZIMI KILAYIM O ZAMANA GELİRLER İNŞ GÖRÜŞÜRÜZ
Oh ne güzel, tadını çıkarınn
Maşallah oğlunaaKocaman olmuş annesi, Rabbim hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?