Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

gülümmm doktor konrolün iyi geçmiş maşaAllah size.. Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşAllah kilosuda güzell koca adam olmuş annesi

diğer hatunlar gelmemişler inşAllah doktorları gupguzel şeyler söylemiştir onlarda onun sevinciyle çarşı pazar dolaşıyorlardır..
bende kısmet olursa ptesi sabah 9,30 da doktordayım ve yine gerginim bu çektiğim bacak ağrısının inşAllah bebeğime zararı yoktur.. rahatı yerindedir.. hayırlısı

Aaah inşallah canım, o kadar merak ediyorum ki gelişimi nasıl oldu, boyu kilosu iyimi? Neredeyse 2 ay olacak ultrasonda yavrumu görmeyeli nasıldır acaba hep aklımda, salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum
iyidir canımm ALLAHın izniyle canım merkezi yerde değilmiydin sen bak benim 2 haftada 1 di şimdi haftada 1 e düşürdü dr kntrolü..olsun az kaldı canı son 2 gün..

sağol canımmm AMİNN cümlemiziin İNŞALLAH :) benim kalmadı çarşı pazarlık bişi :) 8de gittim 11.30ta girdik dr a okadar yoğundu bide doğuma girdi dr oy oyy..neyse atlattık bu haftayıda dr suyun fln gelirse panik yapma dedi doğum hemen başlamıyo 1-2 saat içinde hastaneye gelsen yeter dedi biraz rahatladım :)su geldikten 24-48 saat içinde doğum gerçekleşio dedi..

ohh maşallah bebişe kocaman olmuş normal doğum olmasına hiç problem çıkmamasınada çok sevindim gülcüm artık her an olabilir herhalde tahmini bir doğum tarihi söylüyormu canım doktor yoksa 40 hafta üzerinden mi hesaplıyorlar:26: ona göre sanırım çatı kontrolü ama her insanında farklıdır dimi ay nasıl bişi şimdi kafam karıştı
Kizlar biz ozlemle bulustuk ve cay iciyoruz kulaklarinizi cinlatiyoruz
Ohhhh keyfimiz yerinde valla :)
bu gün havada güzel ankarada valla afiyet olsun kızlar

canım takma kafana önemli değildir o kadar üzme bebişi de sonuçta çok şiddetli ağrılar olmadığı sürece hamilelik bu elbet sıkıntıları olacak tatlı sıkıntılar bunlar ferah tut sen içini

canım sağol
son adet tarihin üzerinden hesaplıyolar ona göre söylüolar tabi benimde 29 maayıs görünüo ozamana kadar bişi olmassa 10-15 gün öncesi çatı muayenesi yapcakmış..şuan normal doğum görünüo ama son ana kadar bilemem dedi erkende olabilir gecte dedi açılmaya bağlı canım..

oda tam bir tahmin yöntemi değilki canım ya gerçi ortalama olarak onu alıyorlar mecbur bana küçük demişti mesela korktum ertesi hafta gittim meğer geç yumurtlamışım bir hafta daha ekledim üstüne bende tahmini doğumun
son haftalarda ntsye de sokuyorlarmış canım bildiğim kadarıyla o ölçüyormuş kasılmayı bebeğin kalp atışlarını ay ne güzel dimi gün de geçmez şimdi sana bebiş ha geldi ha gelecek var mı heyecan

evet canım 34. haftada girdim 36.haftadada girdim haftaya ve ondan sonra doğuma kadarda gircekmişim bebeğin kalp atışı ve sancıya bakıyolar kalp atışı normal maşallah sancımda yok..dr tahmin edio sadece ama ne zaman geleceği bebeişin keyfine kalmış canım gec olsunda güç olmasın normal doğum yaparsam kendime şaşırcam hayırlısı....gün gecmio canım cidden heran tetikte ha geldi ha gelcek..ayyy bi gesede ALLAHın izniyle..

en iyisi normal doğum canım ya bende o konuda çok tırsıyorum ama en azından aynı gün ayaktasın bide rabbim kolaylığını verir ya bu doğal bişey sonuçta rabbim herşeyini hazırlamış onunda şimdi bile biryerine şekil verip şöyle olsun diyebiliyormuyuz sanki herşey rabbimin sonsuz kudretinde
kaç kilo aldın toplam sen canım
tatlım bu aralar senin için fetih okuyalım bence ya kolay doğum için bir sayı belirle okuyalım bence doğum kolaylığı için

öyle canım ALLAH kolaylığını veriri İNŞALLAH bende istiyorumda insan korkuyo yinede ne bilim..canım ben 13-14kg aldım toplam 51dim 64 civarlarındayım..ALLAH razı olsun canım düşünmeniz yeter ben şukadar bukadar diyemem gönlünüzden gectiği kadar okusanız yeter..doğum öncesi haberde vercem zaten ALLAH nasib ederse..

tabi canım illa olur o tedirginlik kimde yok ki bilmediğimizden de korkuyoruz bence bide hep şu kadınların abartmasından
yok öyle yok böyle zor falan diye evlilik önceside çok korkutuyorlardı gülcüm yok öyle olacak yok böyle diye ben titriyordum resmen o söylenenlerden bunu da öyle düşün ben öyle deyip rahatlatıyorum kendimi
yaseminle ayarlayalım canım o ilgileniyor sanırım gelsinde söyleyeyim ben inş canım haber verecek vaktin olur o zaman tam doğum anında okuruz o daha güzel olur tabi

öyle canım ALLAH kaldıramayacağından fazlasını yüklemezkimseye RABBİM yardmcımız olsun haırlısı sağol tatlım ALLAH razı olsun haber vermeyede vktim olur İNŞALLAH canım ben cıkıyorum şimdilik ALLAH a emanet ol..

sizde ALLAHa emanet canım bebişinle bende yemek yapmaya gidiyorum tatlım aynen

Kizlar biz ozlemle bulustuk ve cay iciyoruz kulaklarinizi cinlatiyoruz
Ohhhh keyfimiz yerinde valla :)

ohh ne güzel keşke burada oturan arkadaş olsa da biz de görüşsek.

Canım maşallah iyiymiş kilosu 3 kiloyu geçer. Normal doğum yapabilecek olmanda ayrıca güzel umarım öyle olur. Birşey kalmadı yaa hemen geçer günler gelir sağlıcakla inşallahh..

zafere giden yolda herşey mübahtır de sen ona canım

bence de

iyidir canımm ALLAHın izniyle canım merkezi yerde değilmiydin sen bak benim 2 haftada 1 di şimdi haftada 1 e düşürdü dr kntrolü..olsun az kaldı canı son 2 gün..

Doktora gittimde ultrasonla bakmayı unuttuk canım, ondan gecikti benim. Salı günü öğrenicem herşeyini inşallah.
Bu arada dualardan bahsetmişsiniz, son ay bol bol İnşirah suresi oku canım. Hamilelere bol bol okuyun doğumun kolay olması için diyolar. Aklında bulunsun :)

İNŞALLAH canım sağlıklı olsundaa kilosu sorun değil :)
anladım tatlım sende güzel haberlerle gelcen İNŞALLAH..tamam tatlım ama ben arapça bilmiyorum türkçe okunuşludan okusam olurmu..

İNŞALLAH canım sağlıklı olsundaa kilosu sorun değil :)

anladım tatlım sende güzel haberlerle gelcen İNŞALLAH..tamam tatlım ama ben arapça bilmiyorum türkçe okunuşludan okusam olurmu..

Canım zaten kısa bir sure, eminim bikaç kez tekrar ettikten sonra ezberlersinde :)

Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrakelleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrak. Feinne meâl usri yüsra inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..

Anlamı:

Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?.. Belini büken yükü üzerinden almadık mı?.. Nâmını yükseltmedik mi?.. Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!.. Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Öyle ise, işlerinden kurtulunca diğerine başla; Rabbine yaklaş.

Annelik hikayesi ...

1. Okudum ki: Doğduğunda mutlaka sadece anne sütü verilecek. Yoksa biberona alışabilir veya "emzik karıştırma sorunu" yaşayabilirmiş.
Yaşadım ki: Bebişin kilosu önemli miktarda azalır ve doktor formula ver derse, aynen formula takviyesini dayıyormuşuz.

2. Okudum ki: Sallayarak uyutmaya alıştırmamak lazımmış.
Yaşadım ki: İlk 3 ay bebişin uyuması için her yol mübahmış.

3. Okudum ki: Bebeğimizi memede veya biberonda uyutmamak lazımmış.
Yaşadım ki: Bebiş uyuyacaksa uyusunmuş, ister memede, ister biberonda, ister bacakta sallanırken...

4. Duydum ki: Aman her gak guk dediğinde bebeği kucağa almayın; kucağa alışırmış, şımarırmış.
Yaşadım ki: Kucağa alışma diye diye birşey yokmuş. bebişimizi bol bol kucaklayıp, sarılıp öpecekmişiz. Güven duygusunun gelişmesi için ağladığında cevap verecekmişiz. Sonra çombak zaten kucaktan kaçmak için solucan gibi kıvranacakmış.

5. Okudum ki: 6-7 aylıktan sonra gece beslemelerini kesecekmişiz.
Yaşadım ki: Bu lafi edenler yavrularımız gece uyanıp ağladığında mıçlarında pireler uçuşarak beşinci uykularını uyuyorlarmış. Biz ise gidip güzelce beslemeye devam ediyormuşuz.

6. Okudum ki: İlk dişler ortalama 6. ayda çıkarmış.
Yaşadım ki: İlk dişler 11. - 12. ayda da çıkabilirmiş.

7. Okudum ki: Bebeklere TV seyrettirilmemesi gerekirmiş.
Yaşadım ki: Yavruya yapılacak başka animasyon kalmadığında ve yavru sıkıntıdan sınır küpü olduğunda (az da olsa) TV imdadımıza yetişirmiş.

8. Okudum ki: 1 yaşını geçtiğinde biberonla süt/su vermeyi bırakmak gerekirmiş.
Yaşadım ki: Başka türlü süt içmeyi kabul etmiyorsa biberonla vermeye devam edilirmiş.

9. Duydum ki: Çocuklar 1 yaşından evvel tuvalete alıştırılabilirmiş. (Ya da: annem, ben, kardeşim vs)
Yaşadım ki: Yavru hazır olmadan hiçbirşeyi zorla yaptıramazmışsınız.

10. Düşündüm ki: Biyoloji bilgilerime dayanarak ailede çoğunluk sarışın ise ben de kabak kafalı bebish bekleyebilirim.
Yaşadım ki: Çocuğun kesinlikle sana benzemeyebilir hatta uzak atalarından birine bile çekebilirmiş.

11. Düşündüm ki: Sonsuza kadar yavruşumu emzireceğim.
Yaşadım ki: Sütüm tahminimden evvel azalabilirmiş, hatta kesilebilirmiş.

12. Düşündüm ki: Bunların hepsini ben tek başına yaparım. Kimseye ihtiyacım yok.
Yaşadım ki: Annem olmasa bu çocuk 2 aylık olmazmıs. Belki olurmuş ama o zaman ben böyle olmazmışım.

13. Duydum ki: Ooooo onların zamanında onlar yokmuş, bunlar yokmuş, annelik çok zormuş.
Yaşadım ki: Annelik hala zor.

alıntı

Sanırım regl oluyorum kızlar akşamüzeri kahverengi akıntı gördüm çamaşırımda sildim kan vardı az ama bu saate kadar azcık gelmiş o da kahverengi akıntı daha sökülemedi sanırım zaten kasıklarım ağrıyor hayırlısı napalım sanırım pcodan dolayı o kadar pozitif gördüm ovu da bizlerde lh hep yüksek ya zaten ne bileyim hiç böyle olmamıştı ama belki aşılama da kullandığım ilaçların etkisidir bilemedim işte doktoru arıcam pazartesi günü bakalım ne diyecek. Benden haberler böyle yemeğimizi yedik oturuyoruz kocişle.

sağol canım türkçe okunuşu die bunu kastetmiştim..bazen yanlış anlamlara geliomuş arapçasından farklı o yüzden okumaya cekiniodu ama RABBİM kötü niyetle okumadğımızı biliyor kabul eder İNŞALLAH..

TATLIM İNŞALLAH LEKELENMEDİR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…