- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.521
olsun canım benimmm illa gezmekmi gerekiyo sanki uzat ayaklarını keyif yappp ben evde olsam iş yapardım kesin bizimde bida böle fırsatımız olmaz kesin biliyosun hafta sonları çalışıyo bizimkideeeama buna da şükür en azından işi varrr dielimmm
Dün benim patrona senin patronu sordum işte seninle kuzenler aracılığıyla tanıştık falan dedim sizin patrona yazıyı öğretmiş çok ilgiliydi falan dedi bide sizin patron çokk zenginmiş öle dediii kızzz oğlu falan yokmu kız kardeşimi versek yada kızı da olur erkek kardeşimle tanıştın yauşukludurrrr bi ara bulalımmmm hepimiz kurtulalımmmmayyy ne fenayımmmm
kv ğişirecek.. valla yarın eşim bizi abanta götürecek..ankaraya 2 satmiş gezecez bakalım..nolcek
evet bizim patron çok ilgili güzelde yazıyor ama öyle çok süslemeli değil sanki onun yazıları, geçen gün kitap ayracı yaptı üzerinede benim adımı yazdı çok hoşuma gitti çok sever öyle yazıp hediye etmeyi sağolsun daha öncede yazmıştı, senin patrona benide sorsaydın hatırlardızenginler oğlu var 88 li yakışıklı internette görürsün fotosunu ama ben girmem öyle işleri bizde patron bol oğulları kızlarıı oooo biri de mayısta evleniyor
amannnn sende hiç ara bulucu değilsin Özlemm yawwww olmazki böleee şöleee güzel bi kız bulamadık kardeşimee tabi hayırlısııı
canım yazı işi çok zevkli ama beni bazen sıkıyooo ama yazdıkça beğenilince de süper oluyo vallaaa seni sordum da hatırlamadıııbelki görse hatırlarda söleyince bulamadı işteeee
kızııım bana kim buldu kel kör kendi işini kendin gör zamanında bana bulan olsaydı belki bende başkalarına yardımcı olurdum
aaaa nası bi mantık öle bana bulmadılar bende bulamam falannnhiç yakıştıramadımmm
ben zaten kız kardeşime gs ın kalecisini alıcammm Muslerayııı çok tatlı kerataaa yabancı ama olsun müslüman yaparız biz onuuu
anaam şaka maka o işlere girilmez ben korkarım sonra mutsuz olurlar bela okurlar, başıma sen buldun getirdin bu adamı diye ne oluuurrr ne olmaaaazzz (yani senin kardeşlerin için değil genelde böyle düşünürüm)
Allah mutlu etsin ertık sizmi onu müslüman edersiniz o mu sizi kendine uydurur
kayınvalidem kalır heralde biraz..bilmiyomki..ne kadar kalacan denmez..geliyo kalıyo sonra sıkılmaya başlıyo yüzü düşüyo..
:))
ay özlem bende giremem o mevzulra..korkarım..:))
Ben bugun doktora gittim ve 10mayis cuma gunu asilama oluyorum kismetse yani yumurtam yeterince gelismis ise yoksa cumartesi olacakmisim. Bu ay cok bereketli benim icin cunku benim ve kardesimin dogum gunu anneler gunu isci bayrami 3ayri resmi tatiller ve ccanim babannemin olum yildonumu
bi laf vardır ya araya girer arcı olursun iyi olursa ben yaptım kötü olursaa senden oldu denir..öyleyok canım tabiki sorulmaz hani kendisi söylediyse diye sordum,sen şimdi kayınvalide var diye bizimle buluşmazsın da
aynen bende korkarım aslınında dediği gibi iyi olur kimse senden bilmez ama kötü olur hep seni söylerler o buldu diye o yüzden kimsenin bu tür işlerine karışmam
Ben severim cop catanligi ve hayirli bi iste benimde faydam olsun isterim. Birini evlendirdim uc yil oldu banada cok dua ettiler cocuklarini benim ismimi koycaklarmis. Bi ciftide hazziranda evlendiriyorum ama basta soyledim sorun cikarsa beni bulmayin diye ben karismam suclamayin dedim anlastik o sekil
Ben bugun doktora gittim ve 10mayis cuma gunu asilama oluyorum kismetse yani yumurtam yeterince gelismis ise yoksa cumartesi olacakmisim. Bu ay cok bereketli benim icin cunku benim ve kardesimin dogum gunu anneler gunu isci bayrami 3ayri resmi tatiller ve ccanim babannemin olum yildonumu
Sagolun kizlar Allah razi olsun Insaallah hepimiu guzel sonuclar aliriz hayirlisiyla alinti yapamiyorum cepten girdigim icin. Simdi ise gidiyorum hepinize iyi tatiller yarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?