Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet bizim patron çok ilgili güzelde yazıyor ama öyle çok süslemeli değil sanki onun yazıları, geçen gün kitap ayracı yaptı üzerinede benim adımı yazdı çok hoşuma gitti çok sever öyle yazıp hediye etmeyi sağolsun daha öncede yazmıştı, senin patrona benide sorsaydın hatırlardı zenginler oğlu var 88 li yakışıklı internette görürsün fotosunu ama ben girmem öyle işleri bizde patron bol oğulları kızlarıı oooo biri de mayısta evleniyor

amannnn sende hiç ara bulucu değilsin Özlemm yawwww olmazki böleee şöleee güzel bi kız bulamadık kardeşimee tabi hayırlısııı

canım yazı işi çok zevkli ama beni bazen sıkıyooo ama yazdıkça beğenilince de süper oluyo vallaaa seni sordum da hatırlamadııı belki görse hatırlarda söleyince bulamadı işteeee

kızııım bana kim buldu kel kör kendi işini kendin gör zamanında bana bulan olsaydı belki bende başkalarına yardımcı olurdum

kızııım bana kim buldu kel kör kendi işini kendin gör zamanında bana bulan olsaydı belki bende başkalarına yardımcı olurdum

aaaa nası bi mantık öle bana bulmadılar bende bulamam falannn hiç yakıştıramadımmm
ben zaten kız kardeşime gs ın kalecisini alıcammm Muslerayııı çok tatlı kerataaa yabancı ama olsun müslüman yaparız biz onuuu

anaam şaka maka o işlere girilmez ben korkarım sonra mutsuz olurlar bela okurlar, başıma sen buldun getirdin bu adamı diye ne oluuurrr ne olmaaaazzz (yani senin kardeşlerin için değil genelde böyle düşünürüm)
Allah mutlu etsin ertık sizmi onu müslüman edersiniz o mu sizi kendine uydurur

bence deee mutlu olurlar teşekkür etmezler kötü olurlar başına ekşirler hiççç gereği yokkk Allah bekarlara hayırlı eşler nasip etsinnn inşallahhh
canımm tabiki o müslüman olacak bizmi dinimizden dönelim tövbeeeeee tövbeeeeeee

kayınvalidem kalır heralde biraz..bilmiyomki..ne kadar kalacan denmez..geliyo kalıyo sonra sıkılmaya başlıyo yüzü düşüyo..

:))

ay özlem bende giremem o mevzulra..korkarım..:))

Selamlar....
Buketcim duanı ettim canım Rabbim hamileliğinin sıkıntısız sağlıkla devam etmesini sonrada yavrunu kucağına almayı nasip etsin...

Ben bugun doktora gittim ve 10mayis cuma gunu asilama oluyorum kismetse yani yumurtam yeterince gelismis ise yoksa cumartesi olacakmisim. Bu ay cok bereketli benim icin cunku benim ve kardesimin dogum gunu anneler gunu isci bayrami 3ayri resmi tatiller ve ccanim babannemin olum yildonumu

kayınvalidem kalır heralde biraz..bilmiyomki..ne kadar kalacan denmez..geliyo kalıyo sonra sıkılmaya başlıyo yüzü düşüyo..

:))

ay özlem bende giremem o mevzulra..korkarım..:))

yok canım tabiki sorulmaz hani kendisi söylediyse diye sordum,sen şimdi kayınvalide var diye bizimle buluşmazsın da

aynen bende korkarım aslınında dediği gibi iyi olur kimse senden bilmez ama kötü olur hep seni söylerler o buldu diye o yüzden kimsenin bu tür işlerine karışmam

hadi hayırlısı..inşallah iyi olacak..

bi laf vardır ya araya girer arcı olursun iyi olursa ben yaptım kötü olursaa senden oldu denir..öyle

Ben severim cop catanligi ve hayirli bi iste benimde faydam olsun isterim. Birini evlendirdim uc yil oldu banada cok dua ettiler cocuklarini benim ismimi koycaklarmis. Bi ciftide hazziranda evlendiriyorum ama basta soyledim sorun cikarsa beni bulmayin diye ben karismam suclamayin dedim anlastik o sekil

yaa aslında iyi bişey kötü değilde yine de ne olur ne olmaz

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun ayşecim inşallah güzel sonuç alırsınız , Allah yardımcınız olsun

Sagolun kizlar Allah razi olsun Insaallah hepimiu guzel sonuclar aliriz hayirlisiyla alinti yapamiyorum cepten girdigim icin. Simdi ise gidiyorum hepinize iyi tatiller yarin.

hayırlı vede ugurlu olsun inş. şekerim allah yardımcın olsun her sey yolunda gitsin

Aysecim hayirli olsun ...Bende bugun kendi yogurdumu yaptim...Artik hazir gidalari daha az kullanicam...

hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberler verirsin

Sagolun kizlar Allah razi olsun Insaallah hepimiu guzel sonuclar aliriz hayirlisiyla alinti yapamiyorum cepten girdigim icin. Simdi ise gidiyorum hepinize iyi tatiller yarin.

inşALLAH Allah hayırlı guzel sonuçlara ulaştırır yasemin listenin başına gününü yazar dua ederiz inşAllah o güne sana bol bol..

ayy bugun hiççalışasım yok.. gun bıtsın dıe bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…