- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.541
bircaaann napıyorsunn iyisin inşAllah..
Ben bugun doktora gittim ve 10mayis cuma gunu asilama oluyorum kismetse yani yumurtam yeterince gelismis ise yoksa cumartesi olacakmisim. Bu ay cok bereketli benim icin cunku benim ve kardesimin dogum gunu anneler gunu isci bayrami 3ayri resmi tatiller ve ccanim babannemin olum yildonumu
bediş iyi olmak isterdim ama dün akşamdan beri baş ağrısı çekiyorum gece uyandığımda bile devam ediyordu, sen nasılsın canım
bediş iyi olmak isterdim ama dün akşamdan beri baş ağrısı çekiyorum gece uyandığımda bile devam ediyordu, sen nasılsın canım
Bircannn çok sık ağrırmı başın canım?bak sana bi dua önereyim hemennn
Baş Ağrısına Karşı Okunacak Duâ:
Şiddetli baş ağrısı ve ateşi olan kimse sağ elini başına koyar ve 7 kere bu duâyı okur :
{Bismillahil kebir.Neuzü billahil azimi min şerri ırkın na'âr.Ve min şerriharrin nâr}
''Büyük Allah'ın adıyla,zonklayan her damarın şerrinden ve cehennem ateşininhararetinin şerrinden yüce Allah'a sığınırız
inşallah işe yarar canım benim
çok sağolun kızlarçok geçmiş olsun.. inşAllah aslının dediği duayı görüpte çıkmışsındır.. şifa niyetine deneyebilmişsindir..
yaseminn yok, buket yokk, burcu yok, mesude yok, seda yok, şuan zaten kimse yok..
çok geçmiş olsun.. inşAllah aslının dediği duayı görüpte çıkmışsındır.. şifa niyetine deneyebilmişsindir..
yaseminn yok, buket yokk, burcu yok, mesude yok, seda yok, şuan zaten kimse yok..
arkadaşlar okuduğunuz dualar hangileri bana da söyler misiniz rica etsem...
asyamca biz her ay bir liste oluşturuyoruz o listeye göre okuyoruz sayfanın en başında, istersen aramıza da katılablirsin.
Katılmak isterim tatlım tabi aranıza kabul ederseniz beni :)
neden etmeyelim topiğimiz isteyen herkese açıktır ama topiğin sahibi yasemin eklemeleri o yapıyor istersen listenin en başındakilerinden itibaren okuyup bu listeye dahil ol istersen de yeni listeye, yasemin mesajını görüp seni ekler olmazsa özeldende atabilirsin. bu arada bircan ben
neden etmeyelim topiğimiz isteyen herkese açıktır ama topiğin sahibi yasemin eklemeleri o yapıyor istersen listenin en başındakilerinden itibaren okuyup bu listeye dahil ol istersen de yeni listeye, yasemin mesajını görüp seni ekler olmazsa özeldende atabilirsin. bu arada bircan ben
ben geldimmmmm
ee tabi dünkü katmerlerden sonra gece uyuyana kadar canım çıktı, eşim göbeğime masaj yapmaktan illallah dedi, nevardı bukadar yiyecek tarzında bakışları vardı
buketim sivas katmeri muhteşemdir hak veriyorum, buda tokat katmeriydi aynı bizimki gibi güzeldiama mideme zınkkkk diye oturuverdi tabi
dün bahsettiğim gibi bugün kendimi işe verdim , şimdi bugünlük işimi hafifletince hemencicik koştum topiğe
özlem hemen aşermiş bakıyorum, erken hamilelik belirtilerin çok başarılı özlemcim, seni tebrik ediyorum
asyamca, tatlım birinci sayfamızda 2 tane tablo var, en üstteki arkadaş listemiz, onun altında dua listemiz var. ordaki kişiler için sırasıyla duaları okurum dersen hemen senide eklerim canım benim. yoksa yanlış anlaşılma olmasın, topikteki tüm sayfaları okuyim deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?