Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

dün nasıl bi başım ağırdı nasıl ağırdı çatladı resmen..nasıl yattığımı bilmiyorum..bu dua iyi gelir inş.

şimdi yine başladı ağrılar..
canım dua işe yarar inşallahhh

ayyyy bide anlatıyoooo yapma yaaa zaten canım çok fena istediii annemi aradım sen katmer yapmayı biliyomusun die oda bilmiyorum dedi( beceriksiz annem ona da küstümmm zatennnn ya lütfen yiyecekkk içecekten bahsettmeyinnn sonra çok canım istiyoooo (((

ben sana dedim kızım sen kesin hamilesin hemde benim gibi pis boğaz olacaksın..

evet bencede.........

ben sana dedim kızım sen kesin hamilesin hemde benim gibi pis boğaz olacaksın..

die die hamile edeceksiniz siz beni yawwww inşallahhh ben zaten hamile olmasam da pis boğazım hele birde hamile olsam (inşallah hayırlısıyla)düşünemiyorum kendimiiii
evet bencede.........

demi Nazooooo yazık bizeee ((yiyen var yiyemeyen varrr ((

hamile aslıııııı da hamile aslı
hamile aslııııı da hamile aslı
oh ohohoh yandan yandan

tey tey tey tey

Arkadaşlar hakkımda çıkan asılsız haberlere inanmayın Buket hanımın uydurmasıdırrrr Hamilellikten dolayı hormanları farklı çalışıyooo ve beni hamile zannetmeye başladıııı üstüne gitmicem dava falanda açmayı düşünmüyorum Tek dileğimmm ortaya atıığı yalan haberin gerçek olması
Sevgiler,Saygılarrrr
ASLIII
Buketcimmmm Seviyorum Seniiii

tüüüü Allah beni kabız etmesin inşallah emi, zıkkımın kökünü ye deseniz yeridir yani.
tamam tamam 1-2-3 tıp. birdaha yemekten bahsetmek yok. hakkınız helal edin

buketttt o baş ağrısı yıkanmamaktan, ben yıkanınca düzeliyorum sanada tavsiye ederim tatlım.
aslıya bak hemen nasıl aşweriyor kuşum benim, ben zaten seni denemek için yazmıştım öyle bakalım ne diycen diye

kız ben yıkanmıyorum demedişm...banyoya giremiyorum dedim..:))))ilahi..önceden su kuşuydum sık sık girerdim şimdi saçımı yıkayıp hafta bire düşürdüm..ama artık yaz geldi..benim bulantılarda geçti düzene girer inş..:)

Canım okurum tabi kide beni de ekle canım bu en başta yazan dualarımı okuyoruz onuda tekrardan söylersen sevinirim canım benim şimdiden Allah herkesin dualarını kabul etsin :)

kızlaaarr ben geldim kuaföre gittim geldim ohhh artık yumurtlama günleri gelsin bakalım kim korkar hain günlrden

aslıı valla ben de direk açınca seni hamile sandım birden heyecanlandım,basın açıklamanı görmemiştim ama,yasemin dün o kadar şarkı besteleddi hala test yapmadın mı sen bakalım

Hoş geldin tatlım shatlerr olsun

ikiziiim biz gercekten ikizmiyiz ne baksana bende ayni hafta dogdum 7mayista dogdum anam biz ikimizde bogamiyiz???

evet artik gidalarimiza dikkat ediyoruz ama ben yogurt mayalamadim hic bilmem nasil mayalanir.
bide ben havuc iyi oldugunu duymustum ben ve esim Insaallah havuc rendeleyip salatasini tüketecez hergün ayriyetten ben kuru incir yemegi düsünüyorum.

nezamandan beri kahve icmiyorum asitli iceceklerden cips cikolata bunlardan uzak duruyorum hadi bakalim

canlarııım 19 mayıs çalışmaları yüzünden yoğunum, o yüzden giremiyorum :) Ama hepinizi öpüyorum ,herkesin duasını okuyorum ,ayy acaba çok önemli bir gelişme oldum ki???

buketdemet / buketcim duanı okudum allah kabul etsin sana sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum nasip etsin evinden huzuru mutluluğu eksik etmesin amin

kızlar birşey soracam bu ay serophone kullandım bugün doktora gittim yumurtlama takibi için yumurtamın uzunlamasına büyüdüğünü bu yumurtayla gebelik ihtimalin çok düşük olduğunu söyledi böyle birsey yaşıyan varmı

öyle katmer katmer derse oturur midene işte adama allahtan korkar yaa kaç çeşit katmer varki ya tahinli tel tel katmer deilmi ay olsada yesekkk

heyt be nazan doğru söylemiş yedin yedin sonrada midene oturdu az yeseydin yasemin

aslıı hadi nazanla buket istiyo onlar hamile senle bana ne oluyor dimi yoksa bizdemi hamileyiz????

senin basın açıklamanı sevsinler

ayıp yasemin ayıp iki lafın arasında çaktırmadan bukete pasaklı demişssin ya cık cık cık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…