- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.561
canım dua işe yarar inşallahhhdün nasıl bi başım ağırdı nasıl ağırdı çatladı resmen..nasıl yattığımı bilmiyorum..bu dua iyi gelir inş.
şimdi yine başladı ağrılar..
ben geldimmmmm
ee tabi dünkü katmerlerden sonra gece uyuyana kadar canım çıktı, eşim göbeğime masaj yapmaktan illallah dedi, nevardı bukadar yiyecek tarzında bakışları vardı
buketim sivas katmeri muhteşemdir hak veriyorum, buda tokat katmeriydi aynı bizimki gibi güzeldiama mideme zınkkkk diye oturuverdi tabi
dün bahsettiğim gibi bugün kendimi işe verdim , şimdi bugünlük işimi hafifletince hemencicik koştum topiğe
özlem hemen aşermiş bakıyorum, erken hamilelik belirtilerin çok başarılı özlemcim, seni tebrik ediyorum
asyamca, tatlım birinci sayfamızda 2 tane tablo var, en üstteki arkadaş listemiz, onun altında dua listemiz var. ordaki kişiler için sırasıyla duaları okurum dersen hemen senide eklerim canım benim. yoksa yanlış anlaşılma olmasın, topikteki tüm sayfaları okuyim deme
canım dua işe yarar inşallahhh
ayyyy bide anlatıyoooo yapma yaaa zaten canım çok fena istediiiannemi aradım sen katmer yapmayı biliyomusun die oda bilmiyorum dedi ( beceriksiz annem ona da küstümmm zatennnn ya lütfen yiyecekkk içecekten bahsettmeyinnn sonra çok canım istiyoooo (((
ayyyy bide anlatıyoooo yapma yaaa zaten canım çok fena istediiiannemi aradım sen katmer yapmayı biliyomusun die oda bilmiyorum dedi ( beceriksiz annem ona da küstümmm zatennnn ya lütfen yiyecekkk içecekten bahsettmeyinnn sonra çok canım istiyoooo (((
ben sana dedim kızım sen kesin hamilesin hemde benim gibi pis boğaz olacaksın..
evet bencede.........
hamile aslıııııı da hamile aslı
hamile aslııııı da hamile aslı
oh ohohoh yandan yandan
tey tey tey tey
hamile aslıııııı da hamile aslı
hamile aslııııı da hamile aslı
oh ohohoh yandan yandan
tey tey tey tey
tüüüü Allah beni kabız etmesin inşallah emi, zıkkımın kökünü ye deseniz yeridir yani.
tamam tamam 1-2-3 tıp. birdaha yemekten bahsetmek yok. hakkınız helal edin
buketttt o baş ağrısı yıkanmamaktan, ben yıkanınca düzeliyorum sanada tavsiye ederim tatlım.
aslıya bak hemen nasıl aşweriyor kuşum benim, ben zaten seni denemek için yazmıştım öyle bakalım ne diycen diye
ben geldimmmmm
ee tabi dünkü katmerlerden sonra gece uyuyana kadar canım çıktı, eşim göbeğime masaj yapmaktan illallah dedi, nevardı bukadar yiyecek tarzında bakışları vardı
buketim sivas katmeri muhteşemdir hak veriyorum, buda tokat katmeriydi aynı bizimki gibi güzeldiama mideme zınkkkk diye oturuverdi tabi
dün bahsettiğim gibi bugün kendimi işe verdim , şimdi bugünlük işimi hafifletince hemencicik koştum topiğe
özlem hemen aşermiş bakıyorum, erken hamilelik belirtilerin çok başarılı özlemcim, seni tebrik ediyorum
asyamca, tatlım birinci sayfamızda 2 tane tablo var, en üstteki arkadaş listemiz, onun altında dua listemiz var. ordaki kişiler için sırasıyla duaları okurum dersen hemen senide eklerim canım benim. yoksa yanlış anlaşılma olmasın, topikteki tüm sayfaları okuyim deme
kızlaaarr ben geldim kuaföre gittim geldim ohhh artık yumurtlama günleri gelsin bakalım kim korkar hain günlrden
aslıı valla ben de direk açınca seni hamile sandım birden heyecanlandım,basın açıklamanı görmemiştim ama,yasemin dün o kadar şarkı besteleddi hala test yapmadın mı sen bakalım
öyle katmer katmer derse oturur midene işte adama allahtan korkar yaa kaç çeşit katmer varki ya tahinli tel tel katmer deilmi ay olsada yesekkk
Arkadaşlar hakkımda çıkan asılsız haberlere inanmayın Buket hanımın uydurmasıdırrrr Hamilellikten dolayı hormanları farklı çalışıyooo ve beni hamile zannetmeye başladıııı üstüne gitmicem dava falanda açmayı düşünmüyorum Tek dileğimmm ortaya atıığı yalan haberin gerçek olması
Sevgiler,Saygılarrrr
ASLIII
Buketcimmmm Seviyorum Seniiii
tüüüü Allah beni kabız etmesin inşallah emi, zıkkımın kökünü ye deseniz yeridir yani.
tamam tamam 1-2-3 tıp. birdaha yemekten bahsetmek yok. hakkınız helal edin
buketttt o baş ağrısı yıkanmamaktan, ben yıkanınca düzeliyorum sanada tavsiye ederim tatlım.
aslıya bak hemen nasıl aşweriyor kuşum benim, ben zaten seni denemek için yazmıştım öyle bakalım ne diycen diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?