Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlaaar ablam beni rüyasında görmüş umurta varmış içinde civciv varmış ben elime alıp seviyormuşum anlamına bakmış eline alıp seven kişinin çocuğu olur yazıyormuş sanırım birileri beni rüyasında görüyorsa demekki çok yakın bi zamanda geliyor bebiş

canımm inşallah hayra çıkar istediğine kavuşursun..

sem şimcik Buket'e pasaklı mı dedinnn Aslı'da var birşeyler vaarrr hadi ona var bende ne var regl oldum bitmek üzere ama hep canım birşeyler istiyi kilo aldım dediydim kim görürse tartı bozulmuştu yenisini aldık bugün iş çkışı yok anam yaa almamışım yarım kilo ancak tartıyı özellikle aldım bakar bakar yerimm zorlarım kendimi diyee..

canlarııım 19 mayıs çalışmaları yüzünden yoğunum, o yüzden giremiyorum :) Ama hepinizi öpüyorum ,herkesin duasını okuyorum ,ayy acaba çok önemli bir gelişme oldum ki???

canım kolay gelsin ikizimm benimmm.. Heee var tabii ben hamileyimm..

demeyi çok isterdim tabii.

hamile aslıııııı da hamile aslı
hamile aslııııı da hamile aslı
oh ohohoh yandan yandan

tey tey tey tey

İnşallahhh..

vayyy katmerler falan maşallah canın mı istedi kuşum baya yedin galibaa. Ne işi yaptın canım yatma gerekmiyor muydu senin ben baya uzak kaldım iki gündür yıkarıda kitap dağıtıyorum evde de işim vardı..

Kızlarr gelemedim iki gündür işyerinde yukarı katta kitap dağıttım hocalara hep ordaydım pc yok orada kitaplar var sadece. Bugün öğleden sonra indim ama fişler birikmişti öğrenci işçilere girdirmiyorum ya onları girdim falan bu akşam da eve geldim kışlıkları kaldırdım vakumladık eşimle, yazlıkları çıkardım yerleştirdim yarın tatil yarına kalmasın dedim yarın da az işlerim var dinlenirim de iki gün yoruldum dualar biraz birikti okucam yarında tatil ya öpüyorum hepinizii..

arkadaşlar ben ben bayadır okuyamadım duaları 8 kişinin şuanlık nolur hakkınızı helal edin en yakın zaamanda okucam inş arkadaşlar... bugünde hastanedeydim kayınwalidem için çok yorgunum kasıklarım ağrıyo başım ağrıyo hamdolsun bebişim iyi olsunda.. yatış werdi yrn ameliyat olacak dualarınız eksik etmeyin .. ben ewe geldim eşim kaldı hastanede kızı olmadığı için en küçükte eşim olduğu için bize kaldı işler yrnddaa kimse kalmayacakmış bi eltim izin alamazmış bi eltimin bebeği war abisi bu hafta gececiymş izin alamazmış eşimin halası gündüz durur gece kalaamazmış inanın çok üzüldüm rabbim düşürmesin kimseyii.. ben kalıyim diyorum eşim müsade etmiyo aslında bakarsanız dayanamam gibidee ..yine eşim kalacak ama nasıl olacak o iş bilmiyorum 2 kişilik oda yasak hani sürekli yanında duramayacak allah yardımcımız olsun .. bi sıkıntı olmazsa bi gün kalacakmış galiba olursa 3-4 gün hani göz tansiyonu falan çıkarsa gözden olacakya ölee iştee ( özledim sizii kocaman öptümm ...

çok geçmiş olsun canım.. ALLAH acil şifalar versin inşallahhh...yarın birgün onlarda yaşlanıcak kimseyi kimsenin eline düşürmesin rabbimm.. hep öyle dua ediyorumm.

kızlar benim için geri sayım başladı dün PROLAKTİN hormonumu ölçtürdüm.19.69 çıktı doktor normal dedi.. nasipse 12 günüm kaldı ankaraya gitmeme ... heycan başladıı ama nedensiz bir korku var içimde sanki bişey olucakmış gibi geliyor.. korkularımda arttııı sizce hangi duaları okumam gerekli

bu arada kızlar bende kan pıhtılaşması var yaa bacakalrımda ara ara morarmalar oluyor 5 6 yerinde bunun için de bir dahili uzmanına gitmem gerekli sanırım...

sağol gamzecim amin inşallahh... korkma yanii her şey biliyosun olacağına warıyo salavat çek ayetel kürsi oku cnm her şeyi kyabilirsin dua etmek en önemlisi cnm ..morarmalar pıhtılaşmadan mı oluyo git tabiki cnm ama tedawini falan anlat hep ... ama sana ilaç werirse tüp bebek olacaktın galiba ona zararı olurmu doktorunuda arar sorarsın cnm.

geçmiş olsun canım allah şifa versin inş sorun olmazda 1 günde çıkar allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten çok zor
hayırlısı olsun canım prolaktin benimde yüksekti bi ara ilaçkuallmıştım inş herşey yolunda gider herşey gönlünce olsun hergün başında besmeleyle birilikte 100 defa la havle vela kuvvette illa billahi aliyyil azim çek canım içini freahlatır

selam kızlarr gecmişi okuyamadım..umarım herkes iyidir....temizliğimz bitti sayılır halılar yıkamada pazratesi gelecek..yarın 37. haftamıza giriyoruz ben iyim merak etmeyin daha doğurmadım :) cumartesi dr kntrolümüz var yine gelmeye calışırım

ay canim bende seni merak etmistim sükür iyisin Insaallah kolay dogum yaparsin o misss ne güzel temizligi bitirmisin Allah yardimcin olsun bi iki haftaya kalmaz alirsin bebegini kucagina Insaallah.
seni cok iyi anliyorum canim benimde heyecanim artti geceleri uyuyamiyorum ama cok gec ve kalktigimda gözlerim sismis oluyor cok uyumaktan tabi. benimde 10günüm kaldi 10 gün sonra bende asilama olacam Insaallah. Rabbim sanada kolaylik versin Insaallah hersey yolunda gider. Rahat olmamiz lazim nasil olurum acaba

gecmis olsun canim kolay degil Allah acil sifalar versin sagligina kavussun biran önce Insaallah. sende bu halinle yoruluyorsun tabi yorma kendini bebegini düsür esin halleder

kızlar birşey soracam bu ay serophone kullandım bugün doktora gittim yumurtlama takibi için yumurtamın uzunlamasına büyüdüğünü bu yumurtayla gebelik ihtimalin çok düşük olduğunu söyledi böyle birsey yaşıyan varmı

selam kızlar nasılsınız

binbirgece gamze yanlış hatırlamıyorsam hatim okutuuyordun,eğer ihtiyacın varsa ben de okuyabilirim,inş en geç 1 ay sonra hayırlı haberlerle gelirsin canım

aman ayaklarını sıcak tut gülcüm havalar soğuk üşütme kolay gelsin bu arada gülün dediği gibi inşirakta secde ayeti yokmuş ben karıştırmışım geçmişi olkuyamadıysan görmemişsindir belki gönül rahatlığıyla oku emi benim yüzümden üstümde kalmasın

SELAM KIZLAR NASILSINIZ BU ARADA K,MSEC,KLER VAR MI BURALARDA HUUUU

Rica ederim canım, olur böyle karışıklıklar iyiyim ben çok şükür, ağrılarım sızılarım geçti şeytan kulağına

O kadar konuştum değişen bişey olmadı artık bende boşverdim canım :) Bak yarın 2 tane arkadaşı ve hanımları gelecekler bize. Sanırım yemeğe geleceklermiş, şimdiden onu düşünüyorum kara kara

Hadi hayırlısı olsun canım, mübarek aylar geliyor, 3 aylar başlayacak. İnşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün bu güzel günlerde Senin aşılama gününde de seve seve dua ederiz canı gönülden inşallah

Canım korkutma kendini, güzel düşün güzel olsun inşallah :)

Hiç böyle birşey duymamıştım daha önce :26: Uzunlamasına büyüyen yumurta ve bu yumurtanın döllenme ihtimalinin düşük olması :26: Boşver canım ya orası hiç belli olmaz, belki de hamiş kalacaksın sen o uzun yumurtayla, Rabbimin kudretinden sual olunmaz, hayırlısı olsun inşallah

aman çok şükür canım ALLAH doğuma kadar ondan sonrada yaşatmasın ağrı sızı çabucak al bebişi kulağına inş gülden sonra sen varsın dimi annemiz:)

Selam canlarım bende yeni geldim, geçmişi okudum ve burdayım.
Dün giremedim nete, çok geç geldik eve. Doktor kontrolüm güzel geçti, oğlum 2217 gr olmuş boyuda 45 cm maşallah
Benim kansızlığıma gelince üzerinden 15 gün falan geçmeyince anlayamayız dedi mayısın 14'ünde tekrar gidicem inşallah.
Harnup pekmezi aldım kan yapar dediler. İnşallah onunda faydası olur
Onun haricinde beşiğimizi, bebek arabamızı, oto koltuğumuzu, bakım setlerimizide aldık ve alışverişimizin büyük bir kısmını bitirdik
Bugün gelicek beşik kurulunca resmini eklerim inşallah
Dün kendime ped aldım çok garip şeyler hissettim, hamile kalmadan önceki günlerim geldi aklıma.. Alışverişe gittiğimizde en son ped alır ve inşallah bu son alışım olur bir daha 9 ay almam derdim O günler geldi aklıma :)

inşallah cnm inşallah ya doktor diyor istediğim gibi olmamış yuvarlak olması gerikirken uzunlamasına büyümüş hiç ilgilenmedi bile sanki suç uzun olması

KIZLAR MALUM 3 AYLAR YAKLAŞIYOR BİR ÖNERİM VAR BU MÜBAREK AYLARDA BİR DENEYİN YUMURTLAMA TARİHİNİZE GÖRE UMARIM İŞE YARAR RABBİMİN İZNİYLE TEZ ZAMANDA KAVUŞURSUNUZ BEBEKLERİNİZE BENİM KİTABIMDA YAZIYOR GÜVENDİĞİM BİR KAYNAK OLDUĞUNDAN PATLAŞMAK İSTEDİM
EL-MUSAVVİR(Tasvir eden, herşeye bir şekil ve özellik veren)
çocuğu olmayan bir ailede
Kadın: 7 gün oruç tutup iftar anında 21 defa "ya musavvir" ismi şerifini okur
Erkek ise: 3 gün oruç tutarak "ya Musavvir" ismi şerifini 21 defa bir suya okur ve onunla iftar ederler. bu günler içinde dua edip birlikte olurlarsa Allahın izniyle bir evlada kavuşurlar

kızlar belki denemek isteyen olur Rabbim şimdiden isteyen herkese istediğini versin inş

inşallah cnm inşallah ya doktor diyor istediğim gibi olmamış yuvarlak olması gerikirken uzunlamasına büyümüş hiç ilgilenmedi bile sanki suç uzun olması

İstediğim gibi olmamış mı? Sanki bizim elimizde olan bişey, her gebenin yumurtası yuvarlakmı oluyomuş? Amaaan takma kafana canım, biz sadece dua edip bekleyebiliyoruz. Verende O alanda... İnşallah bu ay hamile kalırsın da o doktor ağzının payını bir güzel alır, hıııh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…