- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.581
kızlaaar ablam beni rüyasında görmüş umurta varmış içinde civciv varmış ben elime alıp seviyormuşum anlamına bakmış eline alıp seven kişinin çocuğu olur yazıyormuş sanırım birileri beni rüyasında görüyorsa demekki çok yakın bi zamanda geliyor bebiş
tüüüü Allah beni kabız etmesin inşallah emi, zıkkımın kökünü ye deseniz yeridir yani.
tamam tamam 1-2-3 tıp. birdaha yemekten bahsetmek yok. hakkınız helal edin
buketttt o baş ağrısı yıkanmamaktan, ben yıkanınca düzeliyorum sanada tavsiye ederim tatlım.
aslıya bak hemen nasıl aşweriyor kuşum benim, ben zaten seni denemek için yazmıştım öyle bakalım ne diycen diye
canlarııım 19 mayıs çalışmaları yüzünden yoğunum, o yüzden giremiyorum :) Ama hepinizi öpüyorum ,herkesin duasını okuyorum ,ayy acaba çok önemli bir gelişme oldum ki???
hamile aslıııııı da hamile aslı
hamile aslııııı da hamile aslı
oh ohohoh yandan yandan
tey tey tey tey
ben geldimmmmm
ee tabi dünkü katmerlerden sonra gece uyuyana kadar canım çıktı, eşim göbeğime masaj yapmaktan illallah dedi, nevardı bukadar yiyecek tarzında bakışları vardı
buketim sivas katmeri muhteşemdir hak veriyorum, buda tokat katmeriydi aynı bizimki gibi güzeldiama mideme zınkkkk diye oturuverdi tabi
dün bahsettiğim gibi bugün kendimi işe verdim , şimdi bugünlük işimi hafifletince hemencicik koştum topiğe
özlem hemen aşermiş bakıyorum, erken hamilelik belirtilerin çok başarılı özlemcim, seni tebrik ediyorum
asyamca, tatlım birinci sayfamızda 2 tane tablo var, en üstteki arkadaş listemiz, onun altında dua listemiz var. ordaki kişiler için sırasıyla duaları okurum dersen hemen senide eklerim canım benim. yoksa yanlış anlaşılma olmasın, topikteki tüm sayfaları okuyim deme
arkadaşlar ben ben bayadır okuyamadım duaları 8 kişinin şuanlık nolur hakkınızı helal edin en yakın zaamanda okucam inş arkadaşlar... bugünde hastanedeydim kayınwalidem için çok yorgunum kasıklarım ağrıyo başım ağrıyo hamdolsun bebişim iyi olsunda.. yatış werdi yrn ameliyat olacak dualarınız eksik etmeyin .. ben ewe geldim eşim kaldı hastanede kızı olmadığı için en küçükte eşim olduğu için bize kaldı işler yrnddaa kimse kalmayacakmış bi eltim izin alamazmış bi eltimin bebeği war abisi bu hafta gececiymş izin alamazmış eşimin halası gündüz durur gece kalaamazmış inanın çok üzüldüm rabbim düşürmesin kimseyii.. ben kalıyim diyorum eşim müsade etmiyo aslında bakarsanız dayanamam gibidee ..yine eşim kalacak ama nasıl olacak o iş bilmiyorum 2 kişilik oda yasak hani sürekli yanında duramayacak allah yardımcımız olsun .. bi sıkıntı olmazsa bi gün kalacakmış galiba olursa 3-4 gün hani göz tansiyonu falan çıkarsa gözden olacakya ölee iştee( özledim sizii kocaman öptümm ...
çok geçmiş olsun canım.. ALLAH acil şifalar versin inşallahhh...yarın birgün onlarda yaşlanıcak kimseyi kimsenin eline düşürmesin rabbimm.. hep öyle dua ediyorumm.
kızlar benim için geri sayım başladı dün PROLAKTİN hormonumu ölçtürdüm.19.69 çıktı doktor normal dedi.. nasipse 12 günüm kaldı ankaraya gitmeme ... heycan başladıı ama nedensiz bir korku var içimde sanki bişey olucakmış gibi geliyor.. korkularımda arttııı sizce hangi duaları okumam gerekli
bu arada kızlar bende kan pıhtılaşması var yaa bacakalrımda ara ara morarmalar oluyor 5 6 yerinde bunun için de bir dahili uzmanına gitmem gerekli sanırım...
arkadaşlar ben ben bayadır okuyamadım duaları 8 kişinin şuanlık nolur hakkınızı helal edin en yakın zaamanda okucam inş arkadaşlar... bugünde hastanedeydim kayınwalidem için çok yorgunum kasıklarım ağrıyo başım ağrıyo hamdolsun bebişim iyi olsunda.. yatış werdi yrn ameliyat olacak dualarınız eksik etmeyin .. ben ewe geldim eşim kaldı hastanede kızı olmadığı için en küçükte eşim olduğu için bize kaldı işler yrnddaa kimse kalmayacakmış bi eltim izin alamazmış bi eltimin bebeği war abisi bu hafta gececiymş izin alamazmış eşimin halası gündüz durur gece kalaamazmış inanın çok üzüldüm rabbim düşürmesin kimseyii.. ben kalıyim diyorum eşim müsade etmiyo aslında bakarsanız dayanamam gibidee ..yine eşim kalacak ama nasıl olacak o iş bilmiyorum 2 kişilik oda yasak hani sürekli yanında duramayacak allah yardımcımız olsun .. bi sıkıntı olmazsa bi gün kalacakmış galiba olursa 3-4 gün hani göz tansiyonu falan çıkarsa gözden olacakya ölee iştee( özledim sizii kocaman öptümm ...
hayırlısı olsun canım prolaktin benimde yüksekti bi ara ilaçkuallmıştım inş herşey yolunda gider herşey gönlünce olsun hergün başında besmeleyle birilikte 100 defa la havle vela kuvvette illa billahi aliyyil azim çek canım içini freahlatır
çok geçmiş olsun canım.. ALLAH acil şifalar versin inşallahhh...yarın birgün onlarda yaşlanıcak kimseyi kimsenin eline düşürmesin rabbimm.. hep öyle dua ediyorumm.
kızlar benim için geri sayım başladı dün PROLAKTİN hormonumu ölçtürdüm.19.69 çıktı doktor normal dedi.. nasipse 12 günüm kaldı ankaraya gitmeme ... heycan başladıı ama nedensiz bir korku var içimde sanki bişey olucakmış gibi geliyor.. korkularımda arttııı sizce hangi duaları okumam gerekli
bu arada kızlar bende kan pıhtılaşması var yaa bacakalrımda ara ara morarmalar oluyor 5 6 yerinde bunun için de bir dahili uzmanına gitmem gerekli sanırım...
ay canim bende seni merak etmistim sükür iyisin Insaallah kolay dogum yaparsin o misss ne güzel temizligi bitirmisin Allah yardimcin olsun bi iki haftaya kalmaz alirsin bebegini kucagina Insaallah.selam kızlarr gecmişi okuyamadım..umarım herkes iyidir....temizliğimz bitti sayılır halılar yıkamada pazratesi gelecek..yarın 37. haftamıza giriyoruz ben iyim merak etmeyin daha doğurmadım :) cumartesi dr kntrolümüz var yine gelmeye calışırım
seni cok iyi anliyorum canim benimde heyecanim artti geceleri uyuyamiyorum ama cok gec ve kalktigimda gözlerim sismis oluyor cok uyumaktan tabi. benimde 10günüm kaldi 10 gün sonra bende asilama olacam Insaallah. Rabbim sanada kolaylik versin Insaallah hersey yolunda gider. Rahat olmamiz lazim nasil olurum acaba
selam kızlarr gecmişi okuyamadım..umarım herkes iyidir....temizliğimz bitti sayılır halılar yıkamada pazratesi gelecek..yarın 37. haftamıza giriyoruz ben iyim merak etmeyin daha doğurmadım :) cumartesi dr kntrolümüz var yine gelmeye calışırım
doğru canım haklısın ben karıştırdım aklımda öyle kalmış nedense birbirine çok benziyo isimlerden karıştırdım herhalde :26: neyse doğrusu olsunda tatlım çok sağol düzelttiğin için
sen nasılsın Canım bu arada doktordan geldin geleli
canım yazık değil mi sana ya gelmek istediklerinde bizim hanım biraz rahatsız desin ne var bunda millette de hiç düşünce yok ama eşindede hata var senin ve bebeğinin sağlığı her şeyden önemli
nazo psikolojik değil bence parfümden bile iğrendiğine göre bebektir o bebek:93:
Ben bugun doktora gittim ve 10mayis cuma gunu asilama oluyorum kismetse yani yumurtam yeterince gelismis ise yoksa cumartesi olacakmisim. Bu ay cok bereketli benim icin cunku benim ve kardesimin dogum gunu anneler gunu isci bayrami 3ayri resmi tatiller ve ccanim babannemin olum yildonumu
kızlar birşey soracam bu ay serophone kullandım bugün doktora gittim yumurtlama takibi için yumurtamın uzunlamasına büyüdüğünü bu yumurtayla gebelik ihtimalin çok düşük olduğunu söyledi böyle birsey yaşıyan varmı
Rica ederim canım, olur böyle karışıklıklariyiyim ben çok şükür, ağrılarım sızılarım geçti şeytan kulağına
O kadar konuştum değişen bişey olmadı artık bende boşverdim canım :) Bak yarın 2 tane arkadaşı ve hanımları gelecekler bize. Sanırım yemeğe geleceklermiş, şimdiden onu düşünüyorum kara kara
Hadi hayırlısı olsun canım, mübarek aylar geliyor, 3 aylar başlayacak. İnşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün bu güzel günlerdeSenin aşılama gününde de seve seve dua ederiz canı gönülden inşallah
Canım korkutma kendini, güzel düşün güzel olsun inşallah :)
Hiç böyle birşey duymamıştım daha önce :26: Uzunlamasına büyüyen yumurta ve bu yumurtanın döllenme ihtimalinin düşük olması :26: Boşver canım ya orası hiç belli olmaz, belki de hamiş kalacaksın sen o uzun yumurtayla, Rabbimin kudretinden sual olunmaz, hayırlısı olsun inşallah
aman çok şükür canım ALLAH doğuma kadar ondan sonrada yaşatmasın ağrı sızı çabucak al bebişi kulağına inş gülden sonra sen varsın dimi annemiz:)
Rica ederim canım, olur böyle karışıklıklariyiyim ben çok şükür, ağrılarım sızılarım geçti şeytan kulağına
O kadar konuştum değişen bişey olmadı artık bende boşverdim canım :) Bak yarın 2 tane arkadaşı ve hanımları gelecekler bize. Sanırım yemeğe geleceklermiş, şimdiden onu düşünüyorum kara kara
Hadi hayırlısı olsun canım, mübarek aylar geliyor, 3 aylar başlayacak. İnşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün bu güzel günlerdeSenin aşılama gününde de seve seve dua ederiz canı gönülden inşallah
Canım korkutma kendini, güzel düşün güzel olsun inşallah :)
Hiç böyle birşey duymamıştım daha önce :26: Uzunlamasına büyüyen yumurta ve bu yumurtanın döllenme ihtimalinin düşük olması :26: Boşver canım ya orası hiç belli olmaz, belki de hamiş kalacaksın sen o uzun yumurtayla, Rabbimin kudretinden sual olunmaz, hayırlısı olsun inşallah
inşallah cnm inşallah ya doktor diyor istediğim gibi olmamış yuvarlak olması gerikirken uzunlamasına büyümüş hiç ilgilenmedi bile sanki suç uzun olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?