- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.601
aynen bende dünden beri dua ediyorum bu ay hamile kalayım doktorda görsün diye yine takdir allahın o ol derse olurİstediğim gibi olmamış mı? Sanki bizim elimizde olan bişey, her gebenin yumurtası yuvarlakmı oluyomuş? Amaaan takma kafana canım, biz sadece dua edip bekleyebiliyoruz. Verende O alanda... İnşallah bu ay hamile kalırsın da o doktor ağzının payını bir güzel alır, hıııh
KIZLAR MALUM 3 AYLAR YAKLAŞIYOR BİR ÖNERİM VAR BU MÜBAREK AYLARDA BİR DENEYİN YUMURTLAMA TARİHİNİZE GÖRE UMARIM İŞE YARAR RABBİMİN İZNİYLE TEZ ZAMANDA KAVUŞURSUNUZ BEBEKLERİNİZE BENİM KİTABIMDA YAZIYOR GÜVENDİĞİM BİR KAYNAK OLDUĞUNDAN PATLAŞMAK İSTEDİM
EL-MUSAVVİR(Tasvir eden, herşeye bir şekil ve özellik veren)
çocuğu olmayan bir ailede
Kadın: 7 gün oruç tutup iftar anında 21 defa "ya musavvir" ismi şerifini okur
Erkek ise: 3 gün oruç tutarak "ya Musavvir" ismi şerifini 21 defa bir suya okur ve onunla iftar ederler. bu günler içinde dua edip birlikte olurlarsa Allahın izniyle bir evlada kavuşurlar
kızlar belki denemek isteyen olur Rabbim şimdiden isteyen herkese istediğini versin inş
Amiiiiinnn cümlemize inşallah canım
Evet gülden sonra ben varım, benden sonra mesude var sanırım, sonra kim doğuruyo
Valla benden ümidi kes gülcüm daha 4 ayım varönce siz pırtlatın azıcık cesaretlensin şu tırsık anne sonra inş
tatlım ya dün aklıma şey takıldı sordunuz mu doktora doğumdan sonra hemen annenin sütü gelmiyomuş bebişi nasıl doyuruyorlar mama vermeyin diyor uzmanlar zemzem suyu düşünmüştüm ben su ve şeker verebiliyorlarmış bu konuda sizi bilgilendirdimi doktor önemli bir konu hatırlatiim dedim sormadıysanız sorun bence
Duamnurcum doktorlara fazla takılma canım ya bazen çok anlayışsız oluyorlar ben hep kendimi örnek veriyorum gittiğim dojktor bir dene kolay kolay çocuğun olmaz demişti o ay hamile kaldımtakma çok kafana Rabbim bilir de ona bırak mübarek aylar yaklaşıyo Rabbim verir inş
aynen cnm allah nasip etmişse önüne hiçbirsey geçmez allah büyük çok büyük o nasip eder ve bu ay bana da müjdeli haber vermek nasip olurValla benden ümidi kes gülcüm daha 4 ayım varönce siz pırtlatın azıcık cesaretlensin şu tırsık anne sonra inş
tatlım ya dün aklıma şey takıldı sordunuz mu doktora doğumdan sonra hemen annenin sütü gelmiyomuş bebişi nasıl doyuruyorlar mama vermeyin diyor uzmanlar zemzem suyu düşünmüştüm ben su ve şeker verebiliyorlarmış bu konuda sizi bilgilendirdimi doktor önemli bir konu hatırlatiim dedim sormadıysanız sorun bence
Duamnurcum doktorlara fazla takılma canım ya bazen çok anlayışsız oluyorlar ben hep kendimi örnek veriyorum gittiğim dojktor bir dene kolay kolay çocuğun olmaz demişti o ay hamile kaldımtakma çok kafana Rabbim bilir de ona bırak mübarek aylar yaklaşıyo Rabbim verir inş
tatlım kuşum, seni şimdi listeye ekleyeceğim.Canım okurum tabi kide beni de ekle canım bu en başta yazan dualarımı okuyoruz onuda tekrardan söylersen sevinirim canım benim şimdiden Allah herkesin dualarını kabul etsin :)
kızlar birşey soracam bu ay serophone kullandım bugün doktora gittim yumurtlama takibi için yumurtamın uzunlamasına büyüdüğünü bu yumurtayla gebelik ihtimalin çok düşük olduğunu söyledi böyle birsey yaşıyan varmı
valla cnm inşallah hayırlısı olur hakkımızda allah nasip eder bu ay ne diyelim taktir allahın belki yuvarlak yumurtayla bebek tutunmadı uzun olunca tutunacak dünden beri herşeyi düşünüyorum belki böyle olması bebeğe daha ii belki böyle olduki doktor çatlatma iğnesi vurmasın doğal yolla hamile kalayım kendime teselli veriyorummm allahın taktiri yinetatlım kuşum, seni şimdi listeye ekleyeceğim.
ama öncelikle bana şu bilgileri yazarmısın? seni arkadaş listemizede ekliycem orda bu istediğim bilgilerin yazılı olursa bütün kızlar seni daha yakından ve çabuk tanır
adın, yaşın, yaşadığın şehir, evlilik yılın.
tatlım bende o aşamalardan geçmiş biri olarak yazıyorum;
benimde dr um yumurtanın orantılı olmasına dikkat ederdi, yani yuvarlak şekle en yakın olanları dikkate alırdı daha çok. ama tabikide yumurta yumurtadır, Allah ona can verecek olduktan sonra üçgen bile olsa olur
Rabbim kolaylığını verir canım ya eminim o an cesaret gelecek diyorum ben oluyerecek inş sonuçta doğal birşey Rabbim bu şekilde olmasını nasip etmiş böyle zaten bi anlık ya en zoru işin işte bi doğdu mu bitti gitti öyle düşünListemize göre Mesudeden sonra sen varsın şekerimValla bende çok korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum. Nasıl olsa o gün gelecek, yaşayıp görücez ne olduğunu, inşallah en güzel şekilde doğurup alırız yavrularımızı kucağımıza
Ben o konuyu sormadım canım, hastaneye giderken komposto, rezene çayı falan götürüyolarmış anneler, süt yapıcı şeyler yiyip içiyolarmış. Herhalde bende öyle yaparım. Birde mama verilse bile bunu biberonla değilde çay kaşığı ile verin diyolar. Sonra çocuk biberonun rahatlığına alışıp memeyi kabul etmeyebiliyomuş :26: Bunlar benim duyduklarım tabi ne kadar doğru bilemem
aminnnnnnnnn inşallah canım ben her aklıma geldikçe si<in içinde dua ediyorum inanın Rabbim en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inşaynen cnm allah nasip etmişse önüne hiçbirsey geçmez allah büyük çok büyük o nasip eder ve bu ay bana da müjdeli haber vermek nasip olur
biraz araştırdım canım geçen yazmak istedim kabul edip deneyen bir fayda gören olursa ne mutlu banaCanım ne kadar güzel birşey paylaşmışsınRabbim kabul etsin inşallah...
Bu arada gülden sonra çiğdem varmış bak onu unuttuk biz
sağol ayşecim İNŞALLAH seninde aşılaman güzel haberle sonuçlanır..buralarda olursam senin için dua ederim tatlımm..ay canim bende seni merak etmistim sükür iyisin Insaallah kolay dogum yaparsin o misss ne güzel temizligi bitirmisin Allah yardimcin olsun bi iki haftaya kalmaz alirsin bebegini kucagina Insaallah.
seni cok iyi anliyorum canim benimde heyecanim artti geceleri uyuyamiyorum ama cok gec ve kalktigimda gözlerim sismis oluyor cok uyumaktan tabi. benimde 10günüm kaldi 10 gün sonra bende asilama olacam Insaallah. Rabbim sanada kolaylik versin Insaallah hersey yolunda gider. Rahat olmamiz lazim nasil olurum acaba
gecmis olsun canim kolay degil Allah acil sifalar versin sagligina kavussun biran önce Insaallah. sende bu halinle yoruluyorsun tabi yorma kendini bebegini düsür esin halleder
tamam tatlım sağolasın bende ayakta duramıyorum artık fazla hem yoruluyorum hem ellerim ayaklarım hemen şişio..aman ayaklarını sıcak tut gülcüm havalar soğuk üşütmekolay gelsin bu arada gülün dediği gibi inşirakta secde ayeti yokmuş ben karıştırmışım geçmişi olkuyamadıysan görmemişsindir belki gönül rahatlığıyla oku emi benim yüzümden üstümde kalmasın
SELAM KIZLAR NASILSINIZ BU ARADA K,MSEC,KLER VAR MI BURALARDA HUUUU
Selam canlarım bende yeni geldim, geçmişi okudum ve burdayım.
Dün giremedim nete, çok geç geldik eve. Doktor kontrolüm güzel geçti, oğlum 2217 gr olmuş boyuda 45 cm maşallah
Benim kansızlığıma gelince üzerinden 15 gün falan geçmeyince anlayamayız dedi mayısın 14'ünde tekrar gidicem inşallah.
Harnup pekmezi aldım kan yapar dediler. İnşallah onunda faydası olur
Onun haricinde beşiğimizi, bebek arabamızı, oto koltuğumuzu, bakım setlerimizide aldık ve alışverişimizin büyük bir kısmını bitirdik
Bugün gelicek beşik kurulunca resmini eklerim inşallah
Dün kendime ped aldım çok garip şeyler hissettim, hamile kalmadan önceki günlerim geldi aklıma.. Alışverişe gittiğimizde en son ped alır ve inşallah bu son alışım olur bir daha 9 ay almam derdimO günler geldi aklıma :)
arkadaşlar duyuru duyuru
asyamca nickli arkadaşımız dua listesine katılmak istediğini belirtti ve geçmişteki tüm isimlerin duasını okuyacak kendisi.
bilginiz olsun listenin sonuna kendisini ekliyorum
tatlım hoşgeldin hayırlı olsun değerin güzel İNŞALLAH değerin dahada artar RABBİM kucağına almayıda nasib etsin..kızlar merhaba, sanırım bende hamileyim:) pazartesi günü kan testi yaptırıdım değerim 488.4 çıktı sizce normal mi adetmin gecikmesinin 6. günüydü.
saol cnm allah razı olsun[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]duamnur / k. burcu[/TD]
[TD]01.05.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım duanı okudum mevlam dileklerini kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?