- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.621
Selam canlarım bende yeni geldim, geçmişi okudum ve burdayım.
Dün giremedim nete, çok geç geldik eve. Doktor kontrolüm güzel geçti, oğlum 2217 gr olmuş boyuda 45 cm maşallah
Benim kansızlığıma gelince üzerinden 15 gün falan geçmeyince anlayamayız dedi mayısın 14'ünde tekrar gidicem inşallah.
Harnup pekmezi aldım kan yapar dediler. İnşallah onunda faydası olur
Onun haricinde beşiğimizi, bebek arabamızı, oto koltuğumuzu, bakım setlerimizide aldık ve alışverişimizin büyük bir kısmını bitirdik
Bugün gelicek beşik kurulunca resmini eklerim inşallah
Dün kendime ped aldım çok garip şeyler hissettim, hamile kalmadan önceki günlerim geldi aklıma.. Alışverişe gittiğimizde en son ped alır ve inşallah bu son alışım olur bir daha 9 ay almam derdimO günler geldi aklıma :)
tatlım kuşum, seni şimdi listeye ekleyeceğim.
ama öncelikle bana şu bilgileri yazarmısın? seni arkadaş listemizede ekliycem orda bu istediğim bilgilerin yazılı olursa bütün kızlar seni daha yakından ve çabuk tanır
adın, yaşın, yaşadığın şehir, evlilik yılın.
günaydın kızlarr
gamzecim duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
Günaydın tatlım nasılsın nasıl gidio hamilelik :)
guaydın canım iyi sayılır bı gidip bi gelen saçma bulantılar dışında hersey yolunda bide çok paıgım ya benn aman karnım agrıyo ama kramp giriyo çok çabun endişeye kapılıyorum nolcak benim bu halim bilmem
selam kızlar nasılsınız
binbirgece gamze yanlış hatırlamıyorsam hatim okutuuyordun,eğer ihtiyacın varsa ben de okuyabilirim,inş en geç 1 ay sonra hayırlı haberlerle gelirsin canım
Dikkat et tatlım kendine öle endişeye kapılma rahat ol gerçekten takmadığın zaman daha rahat ediyorsun
guaydın canım iyi sayılır bı gidip bi gelen saçma bulantılar dışında hersey yolunda bide çok paıgım ya benn aman karnım agrıyo ama kramp giriyo çok çabun endişeye kapılıyorum nolcak benim bu halim bilmem
günaydınn kızlar;
iyisiniz inşAllah..
dün tatildi hiçbişey anlamadım nasıl geçtiğini ne yaptın derseniz hiçbişey desem yeridir. keşke buugunde tatil olsa.
kızlar günaydın..salı günnğ benim günümmüş..okuyan okumayan herkesten allah razı olsun..dünde ben unutmuşum okumayı, k burcu ve k gamzenin dualarını okuycam bugün..geçmişe bakamadım..hakkınızı helal edin.araya tatil girince unuttum..hadi bye
Kızlarrr Günaydınnnn
Çok yorgunummmama dün süper bigün geçirdim valla sabahın kör vakti kalktık pikniğe gittik annemler,arkadaşlarr süperdii.Akşama kadar ip atladıkkk,top oynadıkkk,yemek yedikk ve çok güldükkkk valla eşimle izin günleri uymayınca böle tam bi gün hiç birlikte olamıyodukkk muhteşemdi valla ama sabah kalkması ızdırapp (keşke bugünde tatil olsaydı
sizde ne vra ne yokkk?
Bukett gittinizmi abanta?
Kızlarrr Günaydınnnn
Çok yorgunummmama dün süper bigün geçirdim valla sabahın kör vakti kalktık pikniğe gittik annemler,arkadaşlarr süperdii.Akşama kadar ip atladıkkk,top oynadıkkk,yemek yedikk ve çok güldükkkk valla eşimle izin günleri uymayınca böle tam bi gün hiç birlikte olamıyodukkk muhteşemdi valla ama sabah kalkması ızdırapp (keşke bugünde tatil olsaydı
sizde ne vra ne yokkk?
gittik harika bi yer, muhteşem bi doğa..çok iyi geldi..bide orada avrupanın en büyük outleti varmış..orayıda gezdik, kendime 3 tane hamile pantolanu bi tanede hamile t-shortu aldım..iki tane kumaş, siyah laciveert işe giymeye bi tane de kot aldım.. bide gülün giydiği gibi bi t-short- lacivert renk..çok tatlıydı..lcw de vardı..daha da bişey almam zaten:))
Kızlarrr Günaydınnnn
sizde ne vra ne yokkk?
demi Buket oralar harika yerlerrr :)
güzelce alışverişte yapmışsın ohhhhh ne güzelll tulum almadınmıı?
Kızlarrr Günaydınnnn
sizde ne vra ne yokkk?
gittik harika bi yer, muhteşem bi doğa..çok iyi geldi..bide orada avrupanın en büyük outleti varmış..orayıda gezdik, kendime 3 tane hamile pantolanu bi tanede hamile t-shortu aldım..iki tane kumaş, siyah laciveert işe giymeye bi tane de kot aldım.. bide gülün giydiği gibi bi t-short- lacivert renk..çok tatlıydı..lcw de vardı..daha da bişey almam zaten:))
aslı dün çok güzeldi ama gecede bir üya gördüm sinir oldum..rüyamda eşim biriyle yazışıyomuş ben ankaradayım buluşalım felan diyo , çıldıracaktım..uyandığımda öyle sinirliydimki, bu iki etti böyle rüya görüyorum..rüyamda bile kıskanıyorum..insan yaşamadan bilmiyo ben kıskanmam niyue kıskanacamki derdim ünivdeyken felan..ama anladımki ben çok tehlikeli bi şekilde kıskanıyorum..uykuda kıskanır mı adam adamı:))gülüyorum ama hakkaten tehjlikeliyim..şu ilaç tedavisinden sonra bazı şeyleri daha net kafamda yerine oturtabiliyorum(psikolojik tedavi)şişmdide yüzüm gözüm sivilce oldu zaten şeyde yasak. iyice bunaldım sanki yaa..bi tuhaf hissediyorum..adam elden gidiyo diyecem adam diyecek ne saçmalıyosun buket..hamilelik kafana mı vurdu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?