Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ohh maşallah saglıkla gelsın kuzucugunnn

Tamam canım gerekli bilgileri yazıyorum ben
İsmim GÜLHAN , Yaşım 24 , Adana evlilik tarihimde 15-11-2011 canım

Teşekkür ederim şimdiden canımcım

Dikkat et tatlım kendine öle endişeye kapılma rahat ol gerçekten takmadığın zaman daha rahat ediyorsun

selam kızlar nasılsınız

binbirgece gamze yanlış hatırlamıyorsam hatim okutuuyordun,eğer ihtiyacın varsa ben de okuyabilirim,inş en geç 1 ay sonra hayırlı haberlerle gelirsin canım

evet canım okutuyorum istersen 2.cüzü okuyabilirsin onu kendim için ayırmıştım ama okuamıcam sanırım.. işlerim çok yoğun fırsatını bulup geçemedim başına.. arzu edersen 2.cüzü alabilirisin cnm

günaydınn kızlar;
iyisiniz inşAllah..

dün tatildi hiçbişey anlamadım nasıl geçtiğini ne yaptın derseniz hiçbişey desem yeridir. keşke buugunde tatil olsa.

kızlar günaydın..salı günnğ benim günümmüş..okuyan okumayan herkesten allah razı olsun..dünde ben unutmuşum okumayı, k burcu ve k gamzenin dualarını okuycam bugün..geçmişe bakamadım..hakkınızı helal edin.araya tatil girince unuttum..hadi bye

herkes herşey iyi sanırım çok eskiyi okuyamıyorum.. bugunde pek öyle keyfim yok benim..

Canım nazan cıımm o paniği korkuyu yaşıyorsun bi şekilde, ben diyorum ki bu doktora gideyimm iyi desin bi daha korkmam derim ki bu kasık ağrısıyla demek ki normalmiş derim diyorum sonraki randevuda atıyorum kasığım ağrımıyorda karnım ağrımış oluyor yine aynı ürkeklikte gidiyorum dolayısıyla doktora.. Allah hepimize sağlık,şifa versin inşAllah.

Kızlarrr Günaydınnnn
Çok yorgunummm ama dün süper bigün geçirdim valla sabahın kör vakti kalktık pikniğe gittik annemler,arkadaşlarr süperdii.Akşama kadar ip atladıkkk,top oynadıkkk,yemek yedikk ve çok güldükkkk valla eşimle izin günleri uymayınca böle tam bi gün hiç birlikte olamıyodukkk muhteşemdi valla ama sabah kalkması ızdırapp(keşke bugünde tatil olsaydı
sizde ne vra ne yokkk?
Bukett gittinizmi abanta?

günaydınn kızlar;
iyisiniz inşAllah..

dün tatildi hiçbişey anlamadım nasıl geçtiğini ne yaptın derseniz hiçbişey desem yeridir. keşke buugunde tatil olsa.

bende anlamadım bende birkaç iş yaptım yemek falan kaynanamlar yazlıkta onlrın bahçeyi çiçekleri sulamaya gittik vallahi evde daha çok yoruluyorum.

bende okuyamadım bayadır regl girdi araya önceden de okumadıklarım vardı bugün temizlenirim artık okurum.

ohh iyi etmişsiniz canımm ne güzell.. Çok iyi olmuş denk gelmesi. Evet keşke bugünde tatil olsaydıı dimi ne doyumsuzuz yaaa

gittik harika bi yer, muhteşem bi doğa..çok iyi geldi..bide orada avrupanın en büyük outleti varmış..orayıda gezdik, kendime 3 tane hamile pantolanu bi tanede hamile t-shortu aldım..iki tane kumaş, siyah laciveert işe giymeye bi tane de kot aldım.. bide gülün giydiği gibi bi t-short- lacivert renk..çok tatlıydı..lcw de vardı..daha da bişey almam zaten:))

demi Buket oralar harika yerlerrr :)
güzelce alışverişte yapmışsın ohhhhh ne güzelll tulum almadınmıı?

aslı dün çok güzeldi ama gecede bir üya gördüm sinir oldum..rüyamda eşim biriyle yazışıyomuş ben ankaradayım buluşalım felan diyo , çıldıracaktım..uyandığımda öyle sinirliydimki, bu iki etti böyle rüya görüyorum..rüyamda bile kıskanıyorum..insan yaşamadan bilmiyo ben kıskanmam niyue kıskanacamki derdim ünivdeyken felan..ama anladımki ben çok tehlikeli bi şekilde kıskanıyorum..uykuda kıskanır mı adam adamı:))gülüyorum ama hakkaten tehjlikeliyim..şu ilaç tedavisinden sonra bazı şeyleri daha net kafamda yerine oturtabiliyorum(psikolojik tedavi)şişmdide yüzüm gözüm sivilce oldu zaten şeyde yasak. iyice bunaldım sanki yaa..bi tuhaf hissediyorum..adam elden gidiyo diyecem adam diyecek ne saçmalıyosun buket..hamilelik kafana mı vurdu:))

oooohhhh ne güzel içim gitti valla , bende evde temizlik yaptım, kocam 12'de gitti bugün sabah döndü anlayacağınız bütün gün yanlızdım,sadece güzel bi kahvaltı edebildik

bizde bi denk getirebilsek istiyoruz abanta gitmeyi inşallah bizde gider gezeriz oraları

hayırdır inşallahh dielim kafanda kuruyosan eğer o yüzden görmüşsündür rüyanda canımmm
bende görürüm öle rüyalarrr bide ben uyanınca kocama surat yaparımmmoda geçen gün görmüş beni başka birini seviyorum falan diomuşum uyandık nasıl sinirli kafanı gözünü kırarım dio bana noooldu dedim rüyasını anlattı nasıl güldümmm
canım ben evlenmeden önce çok kıskançtım nefes aldırmazdım nollduysa evlendikten sonra kalmadıı kocam oldu ya ondan heraldeee tabi şimdide kıskanıyorum ama abartı değilll
sende kafana takma öle şeleriii biraz sabretsin canımmm daha iyi olur özlem olur illa uzak kaldınız die başkasına sarılacak değil haaa zaten öle biriysede boşver gitsin kendi kaybeder
senin hormonlarda iyice coşmaya başladı vallaaa şimdide kocaya sardııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…