- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.641
oooohhhh ne güzel içim gitti valla , bende evde temizlik yaptım, kocam 12'de gitti bugün sabah döndü anlayacağınız bütün gün yanlızdım,sadece güzel bi kahvaltı edebildik
bizde bi denk getirebilsek istiyoruz abanta gitmeyi inşallah bizde gider gezeriz oraları
ohhh sizde kahvaltı yapmışsınız işte ne güzelllkeşke senide götürseydik Özlemmm hiç aklıma gelmedii
önce kendi kendime diorumki ayyy ip atlamasam nolur nolmaz çok zıplamayım falannn... aklımı bulandırdınızya Buketle sennsonrada amannn dedim zaten yoktur bari içimde kalmasınnn kırk yılın başında pikniğe gitmişim onda da anam hadi hamileysem diyip bişe yapmasaydım içimde kalırdı kesinnn
gittik harika bi yer, muhteşem bi doğa..çok iyi geldi..bide orada avrupanın en büyük outleti varmış..orayıda gezdik, kendime 3 tane hamile pantolanu bi tanede hamile t-shortu aldım..iki tane kumaş, siyah laciveert işe giymeye bi tane de kot aldım.. bide gülün giydiği gibi bi t-short- lacivert renk..çok tatlıydı..lcw de vardı..daha da bişey almam zaten:))
aslı dün çok güzeldi ama gecede bir üya gördüm sinir oldum..rüyamda eşim biriyle yazışıyomuş ben ankaradayım buluşalım felan diyo , çıldıracaktım..uyandığımda öyle sinirliydimki, bu iki etti böyle rüya görüyorum..rüyamda bile kıskanıyorum..insan yaşamadan bilmiyo ben kıskanmam niyue kıskanacamki derdim ünivdeyken felan..ama anladımki ben çok tehlikeli bi şekilde kıskanıyorum..uykuda kıskanır mı adam adamı:))gülüyorum ama hakkaten tehjlikeliyim..şu ilaç tedavisinden sonra bazı şeyleri daha net kafamda yerine oturtabiliyorum(psikolojik tedavi)şişmdide yüzüm gözüm sivilce oldu zaten şeyde yasak. iyice bunaldım sanki yaa..bi tuhaf hissediyorum..adam elden gidiyo diyecem adam diyecek ne saçmalıyosun buket..hamilelik kafana mı vurdu:))
ayyy canım sağol zaten gelemezdim ,sen ip atladım yazmışsın okur okumaz anaaam dedim ya bu kız hamileyse ne olacak, bizde geçen ay gitmiştik ben eşime dedim top mop oynamam ona göre sakın ısrar etme ne olur ne olmaz, ben o kadar oynasam valla 1 hafta kolumu kaldıramazdım
hayırdır inşallahh dielim kafanda kuruyosan eğer o yüzden görmüşsündür rüyanda canımmm
bende görürüm öle rüyalarrr bide ben uyanınca kocama surat yaparımmmoda geçen gün görmüş beni başka birini seviyorum falan diomuşum uyandık nasıl sinirli kafanı gözünü kırarım dio bana noooldu dedim rüyasını anlattı nasıl güldümmm
canım ben evlenmeden önce çok kıskançtım nefes aldırmazdım nollduysa evlendikten sonra kalmadıı kocam oldu ya ondan heraldeeetabi şimdide kıskanıyorum ama abartı değilll
sende kafana takma öle şeleriii biraz sabretsin canımmm daha iyi olur özlem olur illa uzak kaldınız die başkasına sarılacak değil haaa zaten öle biriysede boşver gitsin kendi kaybeder
senin hormonlarda iyice coşmaya başladı vallaaa şimdide kocaya sardııı
bukeet güle güle giy aldıklarını her lcw ye gittiğimde içim giderdi hamile kıyafetlerine bende alıcam bunlardan derdim hep içimden, sonra iki kez hamile kaldım ama ikisindede alamadım
ohh hamile kıyafetleri de alınmış maşallahhh ben bahçıvan tulum çok seviyorum yaa normalde de giymeyi severim zaten 14 yaşında falandım modaydı almıştım. Ama ben yaza gebe kalırsam kış gebesi olucam nisan gibi doğurcam oysa yazlık hamile kıyafetlerini severim hep.
Canımm hormonlardan bunların hepsi dengen değişti tabii bir de şey edemeyince daha çok kuruyorsun yau her hamilenin kocası şey edemiyorlar diye aldatsa ohooo eşinin keyfi iyidir şikayeti yoktur bebek geliyor ne de olsa sen bilinçaltında düşündüğün için öyle rüyalar görüyorsun. At kafandan bunlarıı. Bende kocamı kendi ellerimle giydiriyorum güzelce sonrada çok yakışıklı oldun beee bunları giymese miydin acaba diyorum
yook anacım kesinlikle öyle biri değil..anaaam yerim ben onu:))
ya kızlar bence bendeki normal değil kafayı üşüttüm herhal..öff biri beni silkelesin..gözümün döndüğünü hissediyorum resmen çizgiden çıkıyorum düşündükçe..:))
özleeem inşallah sende giyersin..bende daha giyemem herhal zaten:))rastladı aldım:)
aslı dün çok güzeldi ama gecede bir üya gördüm sinir oldum..rüyamda eşim biriyle yazışıyomuş ben ankaradayım buluşalım felan diyo , çıldıracaktım..uyandığımda öyle sinirliydimki, bu iki etti böyle rüya görüyorum..rüyamda bile kıskanıyorum..insan yaşamadan bilmiyo ben kıskanmam niyue kıskanacamki derdim ünivdeyken felan..ama anladımki ben çok tehlikeli bi şekilde kıskanıyorum..uykuda kıskanır mı adam adamı:))gülüyorum ama hakkaten tehjlikeliyim..şu ilaç tedavisinden sonra bazı şeyleri daha net kafamda yerine oturtabiliyorum(psikolojik tedavi)şişmdide yüzüm gözüm sivilce oldu zaten şeyde yasak. iyice bunaldım sanki yaa..bi tuhaf hissediyorum..adam elden gidiyo diyecem adam diyecek ne saçmalıyosun buket..hamilelik kafana mı vurdu:))
bak işteeee öyle biri değilmiş nie içine kurt düşürüyosunki şekerimmm hem siz daha da mutlu bir çift olacaksınız şimdi bebekte gelioo ooo maşallahhhne güzel işteee çizgiden falan çıkma kendine gel biraz uzun süre yattınya hormonlar falan geçer geçerrr
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin sen tabiki kalamazsın canım zor olur yine en mantıklısı eşinin kalması inşallah bir an çnce iyi ollur kayınvalden..arkadaşlar ben ben bayadır okuyamadım duaları 8 kişinin şuanlık nolur hakkınızı helal edin en yakın zaamanda okucam inş arkadaşlar... bugünde hastanedeydim kayınwalidem için çok yorgunum kasıklarım ağrıyo başım ağrıyo hamdolsun bebişim iyi olsunda.. yatış werdi yrn ameliyat olacak dualarınız eksik etmeyin .. ben ewe geldim eşim kaldı hastanede kızı olmadığı için en küçükte eşim olduğu için bize kaldı işler yrnddaa kimse kalmayacakmış bi eltim izin alamazmış bi eltimin bebeği war abisi bu hafta gececiymş izin alamazmış eşimin halası gündüz durur gece kalaamazmış inanın çok üzüldüm rabbim düşürmesin kimseyii.. ben kalıyim diyorum eşim müsade etmiyo aslında bakarsanız dayanamam gibidee ..yine eşim kalacak ama nasıl olacak o iş bilmiyorum 2 kişilik oda yasak hani sürekli yanında duramayacak allah yardımcımız olsun .. bi sıkıntı olmazsa bi gün kalacakmış galiba olursa 3-4 gün hani göz tansiyonu falan çıkarsa gözden olacakya ölee iştee( özledim sizii kocaman öptümm ...
burcucum ilk defa duydum çok ilginç geldi senin yumurtlaman düzenli değil mi neden serophone verdi aşılamada falan düzenli olsada veriliyor biliyorum ama yumrtladığın halde vermesi ilginç zaten gereksiz hormon almak iyi bir şey değilkızlar birşey soracam bu ay serophone kullandım bugün doktora gittim yumurtlama takibi için yumurtamın uzunlamasına büyüdüğünü bu yumurtayla gebelik ihtimalin çok düşük olduğunu söyledi böyle birsey yaşıyan varmı
zeynepcim alsanda için rahat olsun daha tam iyi olmadan çalışma bence hasta olmadan rapor alan okadar insan varki hakkı onlar düşünsün eğer gerekiyorsa al bence. en azından bu haftayıherkeslere iyi geceler.doktor kontrollerine gidildi,maşallah hayırlı haberlerle dönüldüdoğumu yaklaşanlar,aşılaması,tüp bebek tedavisi yaklaşanlar;yatılı misafirler,yemeğe gelenler,kaynananalar,katmerler haber bültenleri maşallah pek bi aktifsiniz.
bana gelince moralim alt üst.sınavlar var hafta sonu ben malumunuz yatmaktan çalışma hak getire.bugün raporum bitti.yarın işbaşı yapıyorum ama kendime hiiiiiiiç güvenmiyorum.hala eğilemiyorum,uzanamıyorum okulda naparım bilmem.eşim mümkün değil yapamazsın öğleyin arayıp doktora gidelim deme gidelim sağlık ocağına anlatalım rapor alalım diyor ama çockların hakkına girmekten korkyorm.çok geride kaldılar.en azından otrduğum yerden anlatayım.nöbet için idareyle konşp tutmayayım diyorum.bakalım bi deneyeyim en azından rapor alsamda vicdanım rahat olur dimi kızlar?dua edin de rapora gerek kalmadan dönebileyim işime gücüme.
herkes herşey iyi sanırım çok eskiyi okuyamıyorum.. bugunde pek öyle keyfim yok benim..
Canım nazan cıımm o paniği korkuyu yaşıyorsun bi şekilde, ben diyorum ki bu doktora gideyimm iyi desin bi daha korkmam derim ki bu kasık ağrısıyla demek ki normalmiş derim diyorum sonraki randevuda atıyorum kasığım ağrımıyorda karnım ağrımış oluyor yine aynı ürkeklikte gidiyorum dolayısıyla doktora.. Allah hepimize sağlık,şifa versin inşAllah.
heralde yaa..size de oldumu.???off sıkıkılıyorum inan ki çok daralıyorum düşündükçe..HORmonlardandır o kıskançlıklar.. bizdede temas yok doktor ilişki olabilir sıkıntı yok ama kanamada olabilir diyor eee o zaman ilişki nasıl olsun.. ama bende eşime takığım bu aralar gayet rahat görünüyor geçen sarılırken bana baktım ki göbeğimden sarılıyorr uyurken tutuyor yani göbeğimi kendince üzerine yatıyorum ben diye.. ayy tadım yok Allah hayırlara çıkarsın, tulumu ben sorucaktımmmm aslı sormuş.. mavide falan vardır tulum belki.. bende tek pantolonlayım yıkıyorum kurutuyorum aynısı giyiyorum.. bir iki bişy alıcaz baaklım da ne zaman kısmet..
gittik harika bi yer, muhteşem bi doğa..çok iyi geldi..bide orada avrupanın en büyük outleti varmış..orayıda gezdik, kendime 3 tane hamile pantolanu bi tanede hamile t-shortu aldım..iki tane kumaş, siyah laciveert işe giymeye bi tane de kot aldım.. bide gülün giydiği gibi bi t-short- lacivert renk..çok tatlıydı..lcw de vardı..daha da bişey almam zaten:))
güle güle giy kuzucukk ayy onları giyince foto ekle ama tamammı
ay inşallah yaa:))sinirimden ağlıyorum şuan inanmazsın..zaten oturduğum yerde kimse yok..tek başınayım..sinirimden..off neyse boşverin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?