Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bukeet güle güle giy aldıklarını her lcw ye gittiğimde içim giderdi hamile kıyafetlerine bende alıcam bunlardan derdim hep içimden, sonra iki kez hamile kaldım ama ikisindede alamadım

ohhh sizde kahvaltı yapmışsınız işte ne güzelll keşke senide götürseydik Özlemmm hiç aklıma gelmedii
önce kendi kendime diorumki ayyy ip atlamasam nolur nolmaz çok zıplamayım falannn... aklımı bulandırdınızya Buketle senn sonrada amannn dedim zaten yoktur bari içimde kalmasınnnkırk yılın başında pikniğe gitmişim onda da anam hadi hamileysem diyip bişe yapmasaydım içimde kalırdı kesinnn

ayyy canım sağol zaten gelemezdim ,sen ip atladım yazmışsın okur okumaz anaaam dedim ya bu kız hamileyse ne olacak, bizde geçen ay gitmiştik ben eşime dedim top mop oynamam ona göre sakın ısrar etme ne olur ne olmaz, ben o kadar oynasam valla 1 hafta kolumu kaldıramazdım

bukeeet senin rüyan gibi bi rüyada ben görmüştüm uyanınca eşime kızdım, birgünde eşim görmüş bi baktım bana surat yapıyo kzıyo rüyamda sen beni aldatıyordun diyor olur böyle şeyler kıskanmanda gayet normal

ohh hamile kıyafetleri de alınmış maşallahhh ben bahçıvan tulum çok seviyorum yaa normalde de giymeyi severim zaten 14 yaşında falandım modaydı almıştım. Ama ben yaza gebe kalırsam kış gebesi olucam nisan gibi doğurcam oysa yazlık hamile kıyafetlerini severim hep.

Canımm hormonlardan bunların hepsi dengen değişti tabii bir de şey edemeyince daha çok kuruyorsun yau her hamilenin kocası şey edemiyorlar diye aldatsa ohooo eşinin keyfi iyidir şikayeti yoktur bebek geliyor ne de olsa sen bilinçaltında düşündüğün için öyle rüyalar görüyorsun. At kafandan bunlarıı. Bende kocamı kendi ellerimle giydiriyorum güzelce sonrada çok yakışıklı oldun beee bunları giymese miydin acaba diyorum

Valla çok kararsız kaldım ama onlar orda oynarlarken duramadım kurtlu ben herşey Allahtan hayırlısı olsun dielimm canım sor bi kolumu kaldırabiliyomuyum hayır çok fenayımmmmm (((((((((( bugünde izinli olmalıydım sabah kalkmak çok zorduuu

yook anacım kesinlikle öyle biri değil..anaaam yerim ben onu:))
bukeet güle güle giy aldıklarını her lcw ye gittiğimde içim giderdi hamile kıyafetlerine bende alıcam bunlardan derdim hep içimden, sonra iki kez hamile kaldım ama ikisindede alamadım

ya kızlar bence bendeki normal değil kafayı üşüttüm herhal..öff biri beni silkelesin..gözümün döndüğünü hissediyorum resmen çizgiden çıkıyorum düşündükçe..:))

özleeem inşallah sende giyersin..bende daha giyemem herhal zaten:))rastladı aldım:)

bilmiyom valla hormon mormon olabilir..iki gündür başım felaket ağırıyodu, geçen hafta hafta gebelik diye bi yorum okuyodum yazıyoduki 12. haftada kan basıncınız yükseldiği için başağrıları olabilir..öyle herşeyi yerli yerinde yaşıyorum valla..maşallah bana:))ama seda gözüm döndü valla döndü..bak dönüp dönüp aynı şeyleri yazıyorum:))

bak işteeee öyle biri değilmiş nie içine kurt düşürüyosunki şekerimmm hem siz daha da mutlu bir çift olacaksınız şimdi bebekte gelioo ooo maşallahhh ne güzel işteee çizgiden falan çıkma kendine gel biraz uzun süre yattınya hormonlar falan geçer geçerrr

HORmonlardandır o kıskançlıklar.. bizdede temas yok doktor ilişki olabilir sıkıntı yok ama kanamada olabilir diyor eee o zaman ilişki nasıl olsun.. ama bende eşime takığım bu aralar gayet rahat görünüyor geçen sarılırken bana baktım ki göbeğimden sarılıyorr uyurken tutuyor yani göbeğimi kendince üzerine yatıyorum ben diye.. ayy tadım yok Allah hayırlara çıkarsın, tulumu ben sorucaktımmmm aslı sormuş.. mavide falan vardır tulum belki.. bende tek pantolonlayım yıkıyorum kurutuyorum aynısı giyiyorum.. bir iki bişy alıcaz baaklım da ne zaman kısmet..

ay inşallah yaa:))sinirimden ağlıyorum şuan inanmazsın..zaten oturduğum yerde kimse yok..tek başınayım..sinirimden..off neyse boşverin:))

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin sen tabiki kalamazsın canım zor olur yine en mantıklısı eşinin kalması inşallah bir an çnce iyi ollur kayınvalden..
burcucum ilk defa duydum çok ilginç geldi senin yumurtlaman düzenli değil mi neden serophone verdi aşılamada falan düzenli olsada veriliyor biliyorum ama yumrtladığın halde vermesi ilginç zaten gereksiz hormon almak iyi bir şey değil
zeynepcim alsanda için rahat olsun daha tam iyi olmadan çalışma bence hasta olmadan rapor alan okadar insan varki hakkı onlar düşünsün eğer gerekiyorsa al bence. en azından bu haftayı

evet aynen öyle oluyor şimdi kalp atışlarını duyayım sonra aklımı takmıcam diyorum ama sonu gelmez heralde bu gidişle rabbim herkese şifalar versinn gerçi bi belirti olmayıncada allah allah neden kesildiki diyorum bizede hiç bişe yaramıyor bacımm

heralde yaa..size de oldumu.???off sıkıkılıyorum inan ki çok daralıyorum düşündükçe..

alırsın bediş sende alırsın elbet..ben rasladı da aldım hemen..

güle güle giy kuzucukk ayy onları giyince foto ekle ama tamammı

yalız deilsin kuzum bende du gördum o ruyayı adamı çitikledim durdum akşam gelincede dedimki seni bogarım beni sinirlendirme dedim adam neye ugradıgını sasırdı ruyamda sırtına falan çıkyodum dövcem guyaaa saplatııı

duamnur / k. burcu 01.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatumuttur / k.gamze 02.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
kızlar dualrınızı okdum Rabbim kabul eylesin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…