Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yok canım yok hamıle kaldın mı tamamdır artık dusun dur onmce keseyı gormeyı bekle sonra kalp atısı sonra gelısımını testler temız cıksın ay saglıklı dogsun derken doğuyo sonra aman usumesdın aman aglamasın aman hasta olmasın ay neyı var acaba usudumu sıcak mı aldı vs hıccc bitmeyecek bir dönguye gırmıs oluyorsun :)

ayy baharım o gunleride görelimmm inş...

iyi günler...
duamnur / k. burcu 01.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatumuttur / k.gamze 02.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum kızlar dualarınızı okudum...
Ohh sizler ne güzel gezmişsiniz biz hiç bişey ypamadık köprüler,metrobüsler deniz otobüsleri herşey kapalıydı bir trafik eve hapsolduk ....

bende diyorum ki onu hayırlısıyla bi hissetsem bu kadar panik olmam, evdekilerde diyorlarki bu seferde bugun az mı kımıldadı sanki diye panıklersin.. insan hareketlenince onu daha çok dinliyor diyorlar..

heralde yaa..size de oldumu.???off sıkıkılıyorum inan ki çok daralıyorum düşündükçe..

alırsın bediş sende alırsın elbet..ben rasladı da aldım hemen..

ayyy olmaz mı? tatsızlık durumu bende de var yaa, alıp başımı gidesim var.. odada işyerinde sürekli birileri var, kimseyle konuşmuyorum.. çok gerginim..

akşamada kv gidicez bi de.. eve gitsem ne yapıcam sanki.. aa sennide kv yanında di mi? Ne güzel dertleşirsiniz

aayyy ilahi..:))

Bismillahi bir
ve billahi nur
72 bin ayetel kürsi hanemizin üzerinde dur
bir cami yaptırdım yasinden
etrafı ayetelkürsiden
karşıda durur kırk atlı
kırkıda muhammed adlı

:)))

dikkat et artık fatif emirin annesi bebiş yolda yorma kendini fazla tam kocaya nazlanma dönemi uzat ayakları onu getir bunu getir de
kızlar bişi sormak istiyorum ben hamile olduğumu daha yeni öğrendim ve belim çok agrıoo sizce normal mi?

tatlım ilk ay adet sancısı gibi sancı çekmen normal adet günlerinde vücud hazırlanıyo bebeğe ama çok şiddetliyse doktora görün derim

zeynepçim yinede çok zorlama kendini sonuçta isteyerek yaptığın birşey değil tatlım ameliyatlısın çok zorlama kendini gittiğinde duramazsan

allah'a sukur canim bircanin soyledigi duayi okudum iyi geldi kendiliginden konustu.ben ne yaparsam yapayim sen ban kusme diyor...

Biz bebiş yapar büyütürüzde bu erkekler büyümez valla ya bide desek küserler buna da çok sevindim bende tümaycım barışmanıza hangi duaymış o tatlım verde not edelim bir köşeye ben bu aralar sürekli ağlıyorum çok kilo aldım artık beni sevmezsin falan diye bizimkinin sabrı taşmak üzere Bol bol okiiim bende

Allah'a sukur canim bircanin soyledigi duayi okudum iyi geldi kendiliginden konustu.Ben ne yaparsam yapayim sen ban kusme diyor...

sevindim canım evde huzursuzluk olması çok kötü hiç bir şey yapası gelmiyor insanın ben bu duayı hergün okumaya çalışıyorum, sende okumaya çalış.

Didemcim 1 fatiha 7 ihlas okuyup peygamber efendimizin ruhuna bagisliyoruz...7defa "Hasbiyalla hu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltu ve huve rabbil arsil azim "bunu sabah aksam yapiyoruz..

özlemcim pazartesi 16. günüm pazartesi yapmayı düşünüyorum ama bende hiç bir belirti yok ne adet belirtisi ne başka bir şey...

tatlım en azından hasta olmamışsın bak buda güzel inş pazartesi hayırlı haberlerinide alırız duan için sağol sanada teşekkür edeyim bende faydalanayım bu aralar nasipse

Didemcim 1 fatiha 7 ihlas okuyup peygamber efendimizin ruhuna bagisliyoruz...7defa "Hasbiyalla hu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltu ve huve rabbil arsil azim "bunu sabah aksam yapiyoruz..

hmm tamam canım teşekkürler bende okuyayım bol bol

ya benim dün akşamdan beri burnum kanıyo niye ki acaba:26::26:

evet canım öyle ödüm kopuyor regl olucam diye benim normalde düzensiz ama bu ay iğne kullandım zamanında olurum diye düşünüyorum dr aşılama günü 15 gün içinde olmazsan test yaparsın demişti ne diyelim hayırlısı olsun...

aynen canım Rabbim hayırlıyı nasip etsin içini ferah tut sen olmuştur o olmuştur ilk olduğunda hiçbir belirti olmayabiliyor illa miden bulanacak diye bişey yok canım bünyeden bünyeyede değişiyor belirtiler ama idrarla çıkmayabilir bence kan testi yaptır sen en garanti

Allah'a sukur canim bircanin soyledigi duayi okudum iyi geldi kendiliginden konustu.Ben ne yaparsam yapayim sen ban kusme diyor...

çok şükür canım sevindim düzelmenize, bu erkeklerde ilginç o ne demek ben ne yaparsam yapayım sen küsme Allah Allah

özlemcim pazartesi 16. günüm pazartesi yapmayı düşünüyorum ama bende hiç bir belirti yok ne adet belirtisi ne başka bir şey...

canım hayırlısı olsun belki seninledir eğer yoksada bundada vardır bir hayır öyle düşün rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…