- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.661
evet aynen öyle oluyor şimdi kalp atışlarını duyayım sonra aklımı takmıcam diyorum ama sonu gelmez heralde bu gidişle rabbim herkese şifalar versinn gerçi bi belirti olmayıncada allah allah neden kesildiki diyorum bizede hiç bişe yaramıyor bacımm
yok canım yok hamıle kaldın mı tamamdır artık dusun dur onmce keseyı gormeyı bekle sonra kalp atısı sonra gelısımını testler temız cıksın ay saglıklı dogsun derken doğuyo sonra aman usumesdın aman aglamasın aman hasta olmasın ay neyı var acaba usudumu sıcak mı aldı vs hıccc bitmeyecek bir dönguye gırmıs oluyorsun :)
evet aynen öyle oluyor şimdi kalp atışlarını duyayım sonra aklımı takmıcam diyorum ama sonu gelmez heralde bu gidişle rabbim herkese şifalar versinn gerçi bi belirti olmayıncada allah allah neden kesildiki diyorum bizede hiç bişe yaramıyor bacımm
heralde yaa..size de oldumu.???off sıkıkılıyorum inan ki çok daralıyorum düşündükçe..
alırsın bediş sende alırsın elbet..ben rasladı da aldım hemen..
bende diyorum ki onu hayırlısıyla bi hissetsem bu kadar panik olmam, evdekilerde diyorlarki bu seferde bugun az mı kımıldadı sanki diye panıklersin.. Insan hareketlenince onu daha çok dinliyor diyorlar..
Ayyy olmaz mı? Tatsızlık durumu bende de var yaa, alıp başımı gidesim var.. Odada işyerinde sürekli birileri var, kimseyle konuşmuyorum.. çok gerginim..
Akşamada kv gidicez bi de.. Eve gitsem ne yapıcam sanki.. Aa sennide kv yanında di mi? Ne güzel dertleşirsiniz
sağol ayşecim İNŞALLAH seninde aşılaman güzel haberle sonuçlanır..buralarda olursam senin için dua ederim tatlımm..
tamam tatlım sağolasın bende ayakta duramıyorum artık fazla hem yoruluyorum hem ellerim ayaklarım hemen şişio..
.
kızlar bişi sormak istiyorum ben hamile olduğumu daha yeni öğrendim ve belim çok agrıoo sizce normal mi?
zeynepçim yinede çok zorlama kendini sonuçta isteyerek yaptığın birşey değil tatlım ameliyatlısın çok zorlama kendini gittiğinde duramazsanherkeslere iyi geceler.doktor kontrollerine gidildi,maşallah hayırlı haberlerle dönüldüdoğumu yaklaşanlar,aşılaması,tüp bebek tedavisi yaklaşanlar;yatılı misafirler,yemeğe gelenler,kaynananalar,katmerler haber bültenleri maşallah pek bi aktifsiniz.
bana gelince moralim alt üst.sınavlar var hafta sonu ben malumunuz yatmaktan çalışma hak getire.bugün raporum bitti.yarın işbaşı yapıyorum ama kendime hiiiiiiiç güvenmiyorum.hala eğilemiyorum,uzanamıyorum okulda naparım bilmem.eşim mümkün değil yapamazsın öğleyin arayıp doktora gidelim deme gidelim sağlık ocağına anlatalım rapor alalım diyor ama çockların hakkına girmekten korkyorm.çok geride kaldılar.en azından otrduğum yerden anlatayım.nöbet için idareyle konşp tutmayayım diyorum.bakalım bi deneyeyim en azından rapor alsamda vicdanım rahat olur dimi kızlar?dua edin de rapora gerek kalmadan dönebileyim işime gücüme.
tümay kocanla düzeldimi aranız
bircan sen ne zaman test yapacaksın
allah'a sukur canim bircanin soyledigi duayi okudum iyi geldi kendiliginden konustu.ben ne yaparsam yapayim sen ban kusme diyor...
tümay kocanla düzeldimi aranız
bircan sen ne zaman test yapacaksın
Allah'a sukur canim bircanin soyledigi duayi okudum iyi geldi kendiliginden konustu.Ben ne yaparsam yapayim sen ban kusme diyor...
sevindim canım evde huzursuzluk olması çok kötü hiç bir şey yapası gelmiyor insanın ben bu duayı hergün okumaya çalışıyorum, sende okumaya çalış.
özlemcim pazartesi 16. günüm pazartesi yapmayı düşünüyorum ama bende hiç bir belirti yok ne adet belirtisi ne başka bir şey...
Didemcim 1 fatiha 7 ihlas okuyup peygamber efendimizin ruhuna bagisliyoruz...7defa "Hasbiyalla hu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltu ve huve rabbil arsil azim "bunu sabah aksam yapiyoruz..
tatlım en azından hasta olmamışsın bak buda güzelinş pazartesi hayırlı haberlerinide alırız duan için sağol sanada teşekkür edeyim bende faydalanayım bu aralar nasipse
hmm tamam canım teşekkürler bende okuyayım bol bol
ya benim dün akşamdan beri burnum kanıyo niye ki acaba:26::26:
Didem canim yanlis hatirliyormusum 1 fatiha 3 ihlasmis canim kusura bakma....
evet canım öyle ödüm kopuyor regl olucam diye benim normalde düzensiz ama bu ay iğne kullandım zamanında olurum diye düşünüyorum dr aşılama günü 15 gün içinde olmazsan test yaparsın demişti ne diyelim hayırlısı olsun...
Allah'a sukur canim bircanin soyledigi duayi okudum iyi geldi kendiliginden konustu.Ben ne yaparsam yapayim sen ban kusme diyor...
özlemcim pazartesi 16. günüm pazartesi yapmayı düşünüyorum ama bende hiç bir belirti yok ne adet belirtisi ne başka bir şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?