Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kan testi yaptırıcam canım inş. eğer pozitif çıkarsa çubuk testi de yapıcam o iki çizgiyi görmek için

kan testi yaptırıcam canım inş. eğer pozitif çıkarsa çubuk testi de yapıcam o iki çizgiyi görmek için

valla ben hala saklıyorum o çubukları inanmamış bir daha yapmıştım bide eşimi sabahın köründe yataktan fırlatıp kalkk hamileymişim dedim neye uğradığını şaşırmıştı adamcağız
inşallah Rabiim sanada yaşatır bu duyguyu canım olmazsada çok üzülme ama Rabbimin daha hayırlı bir zamanı var vermek için demektir

aminn Rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin..

inşallah canım olmazsada tevekküle devam...

Kızlarr eşim acıbadem tüp koordinatörüne mail attı mayısın 2. haftası açılacakmış merkez ama maalesef benim doktorum görev almayacakmış o bende olucam demişti oysa. Tek bir dr olacaknış şimdilik. O da iyi aslında ama yaa ben kendi dr alışmıştım zaten haberi gelmişti bu adamın sgk anlaşması bitmiş muayene ve doğum ücreti artmış demek ki tüpte görev alacağı içinmiş. Ancak ben tüpü yaptırınca yine kendi doktoruma geçmek istiyorum çünkü muayene 160 tl doğum 3500 olmuş Fatih beyde çok para bu. Koordinatörle konuştum net bir şey yok ama 5500 olacakmış fiyat sanırım ilaçlar dahil. Gidicem bir ara açılınca doktorla konuşucam embriyologlarla tanışıp bilgi alıcam detaylı tedaviyle ilgili ve merkezi gezicem. Daha yaz ortası yaptırcam ama bakalım doktorda ne diyecek ne testler isteyecek hormon falan ister kesin öbür reglimde artık yaptırırım onları da. Eşimden de bir test isterler off heyecan yaptımm.. :18:

allah gucunu kuvvetini artırsın paranızı bereketlendirsin canım rabbimde yardımcınız olsun

aminn Rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin..

inşallah canım olmazsada tevekküle devam...

Canım inşallah vardır inşallah hayırlı haberler verirsin

allah gucunu kuvvetini artırsın paranızı bereketlendirsin canım rabbimde yardımcınız olsun

sağol canım benim.. İnşallah hayırlısıyla çıkarız bu işin içinden bakalım. Kafamda çok soru işaretleri var çok stresliyim yaa yeni açılacak merkez başarı oranı nasıl olur bilmiyorum umarım ben yaptırana kadar birileri yaptırır güzel haberler duyarım da umut olur bana..

stres yapma inş. hersey yoluda gidicektir allahın izni ile yeni bir merkez oldugu için isim yapmak adına ellerinden gelenlerin en iyisini yapacaklarını duşuyorum inş. hayırlısıyla sende kavuşacaksın yavrucuğuna tekki inan

sedacım her işte bir hayır vardır, hele bir tüp yaptır güzel haberler al yine gidersin kendi doktoruna, inşallah hiç bir şeye gerek kalmaz da kendiliğinden gebe kalırsın...

inşallah öyle olur zaten iş doktordan çok embriologta bitiyor o takip ediyor embriyoyu. Kalitelileri seçiyor falan. Zate gidip yüz yüze konuşucaz merkezi gezicez bakalım embriyologla da tanışıcam hele bir açılsın da bir daha ki reglimde testler varsa yapılacak onları yaptırırım bir sonraki reglimde de başlarım diyorum işte kısmet.

sedacım her işte bir hayır vardır, hele bir tüp yaptır güzel haberler al yine gidersin kendi doktoruna, inşallah hiç bir şeye gerek kalmaz da kendiliğinden gebe kalırsın...

öyle yapıcam aynı hastanede zaten doktorlar napıyım o kadar muayene ve doğum parası veremem yani veririmde gerek yok hiç her doktorun yaptığı aynı sonuçta. Sgk anlaşmam varken neden olmayan bir doktora gideyim ki tüpten sonra geçerim öbürüne ama yok tedavisiz zor benim zaten çok dengesizleşti hele o amaçla yapmak zaten çok stresli oluyor.

bilmem belki..hayırlısı ne diyim..

sedaaaaaaaaaaaaa hadi hayırlısı..inşallah gerek kalmaz tüpe müpe:)

keşke öyle olsa ama olmuyor işte stresi de cabası boşverr böyle olsun.. Dahi iki ayım falan var belli olmaz tabii..

Cicicşlerim ben geldim
bu günlerde çok önemli ve acil işlerim var onları yapıyorum onun için sık sık gelemedim kusura bakmayın.
geçmişide okuyamadım, şimdi sedanın yazısını gördüm ve şu bakımdan çok ümitliyim onun hakkında; şimdi hastane yeni olduğu için, ilk yaptıkları tüplerde başarıya ulaşmak için ++++ bir enerji bilgi ve mesai harcarlar ki, etrafa karşı iyi bir izlenim kazanabilmek için. Biliyorsunuz o hastanenin tutunabillmesi için hastaların etrafa yaydığı olumlu mesajlardan daha iyi bir reklam olamaz. onun için bence sedoşum şanslı maşallah. onu hamiş yapabilmek için ellerinden geleni ardlarına koymayacaklardır inşallah.

Hoşgeldinnn Yasooooo özletme kendini aMA Böle olmaazkiii
Nasılsın canımk nasıl gidiyor yatış??? annedemi kalıyosun?

DUYURU...DUYURU...DUYURU...
gul1982 / gül arkadaşımızın doğumu oldukça yaklaştı arkadaşlar biliyorsunuz.
benide sağolsun didem uyardı bu konuda.
Gül için herbirimiz "fetih suresi" okuyalım diyoruz kolay ve sağlıklı bir doğum yapsın inşallah diye.
Okuyabilecek arkadaşlar okuyup kendisine haber verirse çok güzel olur.

Hoşgeldinnn Yasooooo özletme kendini aMA Böle olmaazkiii
Nasılsın canımk nasıl gidiyor yatış??? annedemi kalıyosun?

hoşbulduk kuşummm, yatış aynen devam. Allahtan burda elektrikli tv koltuğu var, yandan düğmesi var yatış pozisyonuna geçiyor, o rahat bişey. birde bilgisayarda iş yapmak zorunda olduğum için , koltuğun kollarına tahta koyduk onun üzerine bilgsayarı yerleştirdik o şekilde yatar vaziiyette iş yapıyorum
sen nezaman regl olacaksın????

canım ya hayırdır yatış falan bahsetmıssınız kanaman falan mı oldu ?

ohhhh keyfe bak herşey sana göre ayarlanmış bakıyorumda :) amannn iyi olda bebişde iyi olsun gerisini boşver şimdi senin için gidiyo çarşı pazar dolaşamadığından ama ona da az kaldııı inşallahh bebişe alışverişe çıkarsınn :)
canım bu arada Çiğdemin doğumuna da çok az kalmadımı? ona da okusak :)
benim reglimi oda neee ne regli olması yok öle bişeee :)))
canım benim döngü iyice azalıyo ya bilmiyom 5 günmü ne kaldı heraldeee yada 2 günnn Yasoo acaba test yapsam çıkarmıki?yapıp üzülmek istiyorum yine olmadı dieee ve Bıketle Özleme saldırmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…