Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım ya hayırdır yatış falan bahsetmıssınız kanaman falan mı oldu ?
tatlım benim hoşgeldin evet 5. haftamda kanamam oldu o yüzden ogünden beri yatıyorum, dr birtürlü hayırlısıyla kalk demedi, kanama olmasında bende aman boşver diiyip avutuyorum kendimi. bakalım 15 gün sonra Allah nasibederse 3 ay dolacak , belki ozaman kalkabilirsin der.
sen ne yapıyorsun minik kuşun nasıl

anammmmm evet seni epey heyecanlandırdılar, madem ki okadar hamilesin diyorlar ozaman sana gebelik testi göndersinler dimi ama, bedavaya yok öyle güzel haber
bu arada hakkaten çiğdem için de okuyalım doğru diiyosun. tamam onuda yazıyorum

geçmiş olsun canım bir daha olmaz umarım dikkatli ol. ufaklık iyi canım büyüyor bak sana resmımızı koyayım :)

Eklentiler

• $20130423_164226.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 28
HOŞGELDİnn yaseminnnimmm..
seninle buket muayeneye gittiğinizde alttan mı muayene oluyorsunuz? beni doktor 12.haftaya kadar alttan muayene etmişti..

seda yaseminin dediğine çok katılmakla beraberr Rabbim hayırlısıyla inşAllah o zamana kadar yok olmazsada tüpde sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin..

Gülümüz için fetih süresinin vakti yok sanırım di mi illa bugun yarın diye.. bende kısmetse okur haberdar ederim inşAllah..

Burcu bee ne 19 mayısmışş.. bu çocuklar da sanırım bi hareketi ezberleyemediler. daha da 19 mayısa çok var o zamana kadar böyle yoğun mu olucan..

özlemimmm ben geçen yazmışımm kimse yok.. sende biz adam değilmiyizz low demişsin ya canımcımm ben seni aşağıda görmedim.. o yüzden öyle dedim kuzucuğum kusuruma bakma..

ve hala tatile çıkamıyorum ya hayret ediyorum.. bööllee saldım kendimi.. ay kızlar size söyliyim artık ben neye aşeriyorum biliyor musunuz alıp yiyorum sonra olmadık zamanda yine canım istiyor.. kavun'a .. şu an olsa var ya ne yerdim.. canınızı istettim mi? istettimseee yaseminin katmerinden daha kolay bulunur bişey bu.. hepinizi seviyorum çokca

baharr çok tatlısınız yaaa sahile bak yaa kırmızı yanaklarını yerim seninnn maşallah kuzuyaaa

sağol canım bnim bende heycanla sizin ufaklıkların resimlerini görmeyi bekliyorum valla 9 ay daha bekliyim ama :) baksana graphicdesigner ın ufaklık erken gelmeye kalkmıs :)

bahane arama bahane arma saldırmak için..

aslı boş testim yokta işte geçen sefer yaptığım testler var. 4 tane üstüne işenmiş hazır çift çizgili testler..istersen göndereyim..

sağol canım bnim bende heycanla sizin ufaklıkların resimlerini görmeyi bekliyorum valla 9 ay daha bekliyim ama :) baksana graphicdesigner ın ufaklık erken gelmeye kalkmıs :)

evet ya hiç sorma neyseki annesi tedbirini aldı inş. bizlerde koyarız zamanı geldiginde bebişlerimizin resimlerini

aslı boş testim yokta işte geçen sefer yaptığım testler var. 4 tane üstüne işenmiş hazır çift çizgili testler..istersen göndereyim..

tabiki de bahane arıyorum saldırmak içinn napimm kendimi öyle teselli etcemmm :)
:)))))))))))))))))) hazır testlermiiii bak bu iyi fikirr ikinci psikolojik hamilemi oluyum istiyosun?????
ayyy ama kocama yazık beee sonra görürde umutlanır zaten en çok ona üzülüyorumm (((

canımm inşallah öyle olur bende öyle umut ediyorum başarılı olmak için herşeyi yapacaklardır bu doktorda zaten şehir dışında başka hastanelerde ücretli tüp bebek yapıyormuş belgesi var tabi ki yksa yaptırmıyorlar benim kızdığım şey doktorum bende bulunucam grupta dedi ben aşılama da onda olsun alışayım tüpü de onda yaptırırım dedim ama o yokmuş ee o zaman ben daha ucuz bir özel hastane var aşılamayı orda yaptırırdım tüpte yine başka dr gidecek olduktan sonra dimi. Neyse artık olan oldu geleceğe bakalım. Valla moralimi düzelttin kızım yaa

okuruz tabii ki sağlıkla sıhhatle alır kucağına inşallahhh

ohhh keyfin yerinde yani aman dikkat et canımm iyi koşullar sağlandığına göre çalışabilirsin..

AYY eşler evet daha çok üzülüp içlerine atıyorlar banada testleri mecburen hep eşim aldığından negatif çıkınca da amaaannn boşver hayırlsı deyip teselli etmekde bana düşerdi.. Allah inşAllah en yakın zamanda o testlerde sağlıklı gebelikle pozitifi görüüüpp, eşine de kocamaaannn kahkahalarla müjdelemeyi nasip kısmet etsin inşAllah..

Canım benimmmm AMİNNNNNN... Allahımmm inşallahhhhh nasip eder...
yok ben test işini ona bırakmıyorummm zaten toplasan 2 kez test aldım yaptımmm :))) ama genelde o beni teselli eder böle durumlarda ben daha da duygusalım ama o dışa vurmaz tek sorun içinde yaşar herşeyi

hayatumuttur / k.gamzecim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum nasip etsin evinden huzuru mutluluğu eksik etmesin

Canım benimde 5. aydan sonra burun kanamalarım olmuştu. Kan basıncı arttığından kılcal damarlar kanama yaparmış o yüzden olurmuş. Zeytinyağı sür demişlerdi bana. Denemedim ben erindiğimden, eğer sen çok rahatsız olursan dene bakalım, faydası olur belki

dün oldu benimde canım abdest aldım bi baktım kan geliyo bu sabahta vardı biraz geçti birdaha olursa süreyim canım aklımda bulunsun sağol

gel gel göreceğiz kim kime saldırıyoooo

hımm hem aşağı bakmıyon hemde kimse yok diyorsun, ayyy takılıyorum bedriyem tam sen onu yazarken ben geldim sanırım ben sayfayı yenileyince senin mesajıı gördüm canım ne kusuru aşk olsun

bukeeet valla sesli güldüm birden hazır test iyi fikir valla hem işenmiş hemide çift çizgili

allah razı olsun dllerinizden içinizden güzel yürklerinizdenn :))) bugün doktora gittim çok şükür yolunda her şey 2 hafta sonra ayrıntılı için gün aldım 14 mayıs salı inşallah güzel şeyler duyarım yinee herkes duysun herkes mutlu bebekler sağlıklı olsun inşallah rabbim nasip eder.. isteyen herkesee yazarlardı burdan da tuhafıma giderdi bebeğim bize el salladı diyee gerçekten ölee bizede salladı el :)) çok duygulandım inanamadım iki kere elini kaldırdı indirdi abimin eşiyle gitmiştik rabbim hepinize yaşatsın inş..kayınwalidemde iyi çok şükür ameliyattan çıktı günlük hayatı gibi yolunda her şey hamdolsun .. allah ne muradınız warsa wersin inşş :)

kızlar selam 37. haftamızdan merhabalar..iyim cok şükür el ve ayaklarım şişmye başladı özellikle geceleri cumartesi kntrolümüz var bakalım hayırlısı 12si annem gelcek kısmetse annem gelene kadar görümcem kalcak yanımda..cumartesi gelşnce gelişmeleri bildirim hayırlısı ile..KIZLAR RESİMEKLEDİM..:)

kızlar bişi sormak istiyorum ben hamile olduğumu daha yeni öğrendim ve belim çok agrıoo sizce normal mi?
canım benimde ilk 2 ayımda bel ve kasık ağrım olmuştu adet sancısı gibi..

canım eşim yapıyo sağolsun üstüme titrioda çalışıyo adam kıyamıyorum yoruluyo zaten :)
özlemcim pazartesi 16. günüm pazartesi yapmayı düşünüyorum ama bende hiç bir belirti yok ne adet belirtisi ne başka bir şey...

kan testi yaptırıcam canım inş. eğer pozitif çıkarsa çubuk testi de yapıcam o iki çizgiyi görmek için
İNŞALLAH güzel sonuc alırsın bircancımm..
canım benim ALLAH razı olsun sağolun ...seninde kanaman durur İNŞALLAH..kızlar gecmişi pek okuyamıyorum giremediğim zamanlar oluyo okuyam mesaj atabilirmi bana sevinirim ALLAH razı olsun hepinizden hamilelere kolay doğum hamile kalmak isteyenlere de tez zamanda müjdeli haber nasib olsun İNŞALLAH...
SAĞOL BEDRİYECİM ALLAH razı olsun..
sedacım ALLAH razı olsun TEDAVİN iyi sonuclanır İNŞALLAH..
dün oldu benimde canım abdest aldım bi baktım kan geliyo bu sabahta vardı biraz geçti birdaha olursa süreyim canım aklımda bulunsun sağol

Tatlım bendede olmuştu burun kanaması kaşınıyo ardırdan kanıyodu yeni yeni durdu kanamıyo artık..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…