- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.701
tatlım benim hoşgeldin evet 5. haftamda kanamam oldu o yüzden ogünden beri yatıyorum, dr birtürlü hayırlısıyla kalk demedi, kanama olmasında bende aman boşver diiyip avutuyorum kendimi. bakalım 15 gün sonra Allah nasibederse 3 ay dolacak , belki ozaman kalkabilirsin der.canım ya hayırdır yatış falan bahsetmıssınız kanaman falan mı oldu ?
ohhhh keyfe bak herşey sana göre ayarlanmış bakıyorumda :) amannn iyi olda bebişde iyi olsun gerisini boşver şimdi senin için gidiyo çarşı pazar dolaşamadığından ama ona da az kaldııı inşallahh bebişe alışverişe çıkarsınn :)
canım bu arada Çiğdemin doğumuna da çok az kalmadımı? ona da okusak :)
benim reglimi oda neee ne regli olması yok öle bişeee :)))
canım benim döngü iyice azalıyo ya bilmiyom 5 günmü ne kaldı heraldeee yada 2 günnn Yasoo acaba test yapsam çıkarmıki?yapıp üzülmek istiyorum yine olmadı dieee ve Bıketle Özleme saldırmak istiyorum :)
tatlım benim hoşgeldin evet 5. haftamda kanamam oldu o yüzden ogünden beri yatıyorum, dr birtürlü hayırlısıyla kalk demedi, kanama olmasında bende aman boşver diiyip avutuyorum kendimi. bakalım 15 gün sonra Allah nasibederse 3 ay dolacak , belki ozaman kalkabilirsin der.
sen ne yapıyorsun minik kuşun nasıl
anammmmm evet seni epey heyecanlandırdılar, madem ki okadar hamilesin diyorlar ozaman sana gebelik testi göndersinler dimi ama, bedavaya yok öyle güzel haber
bu arada hakkaten çiğdem için de okuyalım doğru diiyosun. tamam onuda yazıyorum[/QUOTE
sen kendini unuttun galibaaa:) neseee dimi ama amannn yapmıcam test falan da vazgeçtimmm(( insan umutlanıyo yine de aslında hamile değilim bunu bal gibi biliyorum ama azıcıkta olsa umut oluyo işteee nese boşverelimmm ama benden çekecekleri var ikisinin de soracam ben onlara sırf onlara hesap sormak için gün sayıyorummm :)
tatlım benim hoşgeldin evet 5. haftamda kanamam oldu o yüzden ogünden beri yatıyorum, dr birtürlü hayırlısıyla kalk demedi, kanama olmasında bende aman boşver diiyip avutuyorum kendimi. bakalım 15 gün sonra Allah nasibederse 3 ay dolacak , belki ozaman kalkabilirsin der.
sen ne yapıyorsun minik kuşun nasıl
anammmmm evet seni epey heyecanlandırdılar, madem ki okadar hamilesin diyorlar ozaman sana gebelik testi göndersinler dimi ama, bedavaya yok öyle güzel haber
bu arada hakkaten çiğdem için de okuyalım doğru diiyosun. tamam onuda yazıyorum
baharr çok tatlısınız yaaa sahile bak yaa kırmızı yanaklarını yerim seninnn maşallah kuzuyaaa
bahane arama bahane arma saldırmak için..ohhhh keyfe bak herşey sana göre ayarlanmış bakıyorumda :) amannn iyi olda bebişde iyi olsun gerisini boşver şimdi senin için gidiyo çarşı pazar dolaşamadığından ama ona da az kaldııı inşallahh bebişe alışverişe çıkarsınn :)
canım bu arada çiğdemin doğumuna da çok az kalmadımı? Ona da okusak :)
canım benim döngü iyice azalıyo ya bilmiyom 5 günmü ne kaldı heraldeee yada 2 günnn yasoo acaba test yapsam çıkarmıki?yapıp üzülmek istiyorum yine olmadı dieee ve bıketle özleme saldırmak istiyorum :)
tatlım benim hoşgeldin evet 5. Haftamda kanamam oldu o yüzden ogünden beri yatıyorum, dr birtürlü hayırlısıyla kalk demedi, kanama olmasında bende aman boşver diiyip avutuyorum kendimi. Bakalım 15 gün sonra allah nasibederse 3 ay dolacak , belki ozaman kalkabilirsin der.
Sen ne yapıyorsun minik kuşun nasıl
Bu arada hakkaten çiğdem için de okuyalım doğru diiyosun. Tamam onuda yazıyorum
sağol canım bnim bende heycanla sizin ufaklıkların resimlerini görmeyi bekliyorum valla 9 ay daha bekliyim ama :) baksana graphicdesigner ın ufaklık erken gelmeye kalkmıs :)
bahane arama bahane arma saldırmak için..
aslı boş testim yokta işte geçen sefer yaptığım testler var. 4 tane üstüne işenmiş hazır çift çizgili testler..istersen göndereyim..
Cicicşlerim ben geldim
bu günlerde çok önemli ve acil işlerim var onları yapıyorum onun için sık sık gelemedim kusura bakmayın.
geçmişide okuyamadım, şimdi sedanın yazısını gördüm ve şu bakımdan çok ümitliyim onun hakkında; şimdi hastane yeni olduğu için, ilk yaptıkları tüplerde başarıya ulaşmak için ++++ bir enerji bilgi ve mesai harcarlar ki, etrafa karşı iyi bir izlenim kazanabilmek için. Biliyorsunuz o hastanenin tutunabillmesi için hastaların etrafa yaydığı olumlu mesajlardan daha iyi bir reklam olamaz. onun için bence sedoşum şanslı maşallah. onu hamiş yapabilmek için ellerinden geleni ardlarına koymayacaklardır inşallah.
DUYURU...DUYURU...DUYURU...
gul1982 / gül arkadaşımızın doğumu oldukça yaklaştı arkadaşlar biliyorsunuz.
benide sağolsun didem uyardı bu konuda.
Gül için herbirimiz "fetih suresi" okuyalım diyoruz kolay ve sağlıklı bir doğum yapsın inşallah diye.
Okuyabilecek arkadaşlar okuyup kendisine haber verirse çok güzel olur.
hoşbulduk kuşummm, yatış aynen devam. Allahtan burda elektrikli tv koltuğu var, yandan düğmesi var yatış pozisyonuna geçiyor, o rahat bişey. birde bilgisayarda iş yapmak zorunda olduğum için , koltuğun kollarına tahta koyduk onun üzerine bilgsayarı yerleştirdik o şekilde yatar vaziiyette iş yapıyorum
sen nezaman regl olacaksın????
tabiki de bahane arıyorum saldırmak içinn napimm kendimi öyle teselli etcemmm :)
:)))))))))))))))))) hazır testlermiiii bak bu iyi fikirr ikinci psikolojik hamilemi oluyum istiyosun?????
ayyy ama kocama yazık beee sonra görürde umutlanır zaten en çok ona üzülüyorumm(((
AYY eşler evet daha çok üzülüp içlerine atıyorlar banada testleri mecburen hep eşim aldığından negatif çıkınca da amaaannn boşver hayırlsı deyip teselli etmekde bana düşerdi.. Allah inşAllah en yakın zamanda o testlerde sağlıklı gebelikle pozitifi görüüüpp, eşine de kocamaaannn kahkahalarla müjdelemeyi nasip kısmet etsin inşAllah..
geçmiş olsun canım bir daha olmaz umarım dikkatli ol. ufaklık iyi canım büyüyor bak sana resmımızı koyayım :)
tatlım en azından hasta olmamışsın bak buda güzelinş pazartesi hayırlı haberlerinide alırız duan için sağol sanada teşekkür edeyim bende faydalanayım bu aralar nasipse
hmm tamam canım teşekkürler bende okuyayım bol bol
ya benim dün akşamdan beri burnum kanıyo niye ki acaba:26::26:
Canım benimde 5. aydan sonra burun kanamalarım olmuştu. Kan basıncı arttığından kılcal damarlar kanama yaparmış o yüzden olurmuş. Zeytinyağı sür demişlerdi bana. Denemedim ben erindiğimden, eğer sen çok rahatsız olursan dene bakalım, faydası olur belki
ohhhh keyfe bak herşey sana göre ayarlanmış bakıyorumda :) amannn iyi olda bebişde iyi olsun gerisini boşver şimdi senin için gidiyo çarşı pazar dolaşamadığından ama ona da az kaldııı inşallahh bebişe alışverişe çıkarsınn :)
canım bu arada Çiğdemin doğumuna da çok az kalmadımı? ona da okusak :)
canım benim döngü iyice azalıyo ya bilmiyom 5 günmü ne kaldı heraldeee yada 2 günnn Yasoo acaba test yapsam çıkarmıki?yapıp üzülmek istiyorum yine olmadı dieee ve Bıketle Özleme saldırmak istiyorum :)
HOŞGELDİnn yaseminnnimmm..
seninle buket muayeneye gittiğinizde alttan mı muayene oluyorsunuz? beni doktor 12.haftaya kadar alttan muayene etmişti..
seda yaseminin dediğine çok katılmakla beraberr Rabbim hayırlısıyla inşAllah o zamana kadar yok olmazsada tüpde sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin..
Gülümüz için fetih süresinin vakti yok sanırım di mi illa bugun yarın diye.. bende kısmetse okur haberdar ederim inşAllah..
Burcu bee ne 19 mayısmışş.. bu çocuklar da sanırım bi hareketi ezberleyemediler.daha da 19 mayısa çok var o zamana kadar böyle yoğun mu olucan..
özlemimmm ben geçen yazmışımm kimse yok.. sende biz adam değilmiyizz low demişsin yacanımcımm ben seni aşağıda görmedim.. o yüzden öyle dedim kuzucuğum kusuruma bakma..
ve hala tatile çıkamıyorum ya hayret ediyorum.. bööllee saldım kendimi.. ay kızlar size söyliyim artık ben neye aşeriyorum biliyor musunuz alıp yiyorum sonra olmadık zamanda yine canım istiyor.. kavun'a .. şu an olsa var ya ne yerdim.. canınızı istettim mi? istettimseee yaseminin katmerinden daha kolay bulunur bişey bu..hepinizi seviyorum çokca
bahane arama bahane arma saldırmak için..
aslı boş testim yokta işte geçen sefer yaptığım testler var. 4 tane üstüne işenmiş hazır çift çizgili testler..istersen göndereyim..
canım benimde ilk 2 ayımda bel ve kasık ağrım olmuştu adet sancısı gibi..kızlar bişi sormak istiyorum ben hamile olduğumu daha yeni öğrendim ve belim çok agrıoo sizce normal mi?
canım eşim yapıyo sağolsun üstüme titrioda çalışıyo adam kıyamıyorum yoruluyo zaten :)dikkat et artık fatif emirin annesi bebiş yolda yorma kendini fazlatam kocaya nazlanma dönemi uzat ayakları onu getir bunu getir de
tatlım ilk ay adet sancısı gibi sancı çekmen normal adet günlerinde vücud hazırlanıyo bebeğe ama çok şiddetliyse doktora görün derim
zeynepçim yinede çok zorlama kendini sonuçta isteyerek yaptığın birşey değil tatlım ameliyatlısın çok zorlama kendini gittiğinde duramazsan
özlemcim pazartesi 16. günüm pazartesi yapmayı düşünüyorum ama bende hiç bir belirti yok ne adet belirtisi ne başka bir şey...
İNŞALLAH güzel sonuc alırsın bircancımm..kan testi yaptırıcam canım inş. eğer pozitif çıkarsa çubuk testi de yapıcam o iki çizgiyi görmek için
canım benim ALLAH razı olsun sağolun ...seninde kanaman durur İNŞALLAH..kızlar gecmişi pek okuyamıyorum giremediğim zamanlar oluyo okuyam mesaj atabilirmi bana sevinirim ALLAH razı olsun hepinizden hamilelere kolay doğum hamile kalmak isteyenlere de tez zamanda müjdeli haber nasib olsun İNŞALLAH...DUYURU...DUYURU...DUYURU...
gul1982 / gül arkadaşımızın doğumu oldukça yaklaştı arkadaşlar biliyorsunuz.
benide sağolsun didem uyardı bu konuda.
Gül için herbirimiz "fetih suresi" okuyalım diyoruz kolay ve sağlıklı bir doğum yapsın inşallah diye.
Okuyabilecek arkadaşlar okuyup kendisine haber verirse çok güzel olur.
SAĞOL BEDRİYECİM ALLAH razı olsun..HOŞGELDİnn yaseminnnimmm..
seninle buket muayeneye gittiğinizde alttan mı muayene oluyorsunuz? beni doktor 12.haftaya kadar alttan muayene etmişti..
seda yaseminin dediğine çok katılmakla beraberr Rabbim hayırlısıyla inşAllah o zamana kadar yok olmazsada tüpde sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin..
Gülümüz için fetih süresinin vakti yok sanırım di mi illa bugun yarın diye.. bende kısmetse okur haberdar ederim inşAllah..
Burcu bee ne 19 mayısmışş.. bu çocuklar da sanırım bi hareketi ezberleyemediler.daha da 19 mayısa çok var o zamana kadar böyle yoğun mu olucan..
özlemimmm ben geçen yazmışımm kimse yok.. sende biz adam değilmiyizz low demişsin yacanımcımm ben seni aşağıda görmedim.. o yüzden öyle dedim kuzucuğum kusuruma bakma..
ve hala tatile çıkamıyorum ya hayret ediyorum.. bööllee saldım kendimi.. ay kızlar size söyliyim artık ben neye aşeriyorum biliyor musunuz alıp yiyorum sonra olmadık zamanda yine canım istiyor.. kavun'a .. şu an olsa var ya ne yerdim.. canınızı istettim mi? istettimseee yaseminin katmerinden daha kolay bulunur bişey bu..hepinizi seviyorum çokca
sedacım ALLAH razı olsun TEDAVİN iyi sonuclanır İNŞALLAH..canımm inşallah öyle olur bende öyle umut ediyorum başarılı olmak için herşeyi yapacaklardır bu doktorda zaten şehir dışında başka hastanelerde ücretli tüp bebek yapıyormuş belgesi var tabi ki yksa yaptırmıyorlar benim kızdığım şey doktorum bende bulunucam grupta dedi ben aşılama da onda olsun alışayım tüpü de onda yaptırırım dedim ama o yokmuş ee o zaman ben daha ucuz bir özel hastane var aşılamayı orda yaptırırdım tüpte yine başka dr gidecek olduktan sonra dimi. Neyse artık olan oldu geleceğe bakalım. Valla moralimi düzelttin kızım yaa
okuruz tabii ki sağlıkla sıhhatle alır kucağına inşallahhh
ohhh keyfin yerinde yani aman dikkat et canımm iyi koşullar sağlandığına göre çalışabilirsin..
dün oldu benimde canım abdest aldım bi baktım kan geliyo bu sabahta vardı biraz geçti birdaha olursa süreyim canım aklımda bulunsun sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?