Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

çok şükür tatlım asıl sen nasılsın iyice yaklaştı doğum sancılarında çoğalmıştır muhtemelen

ALLAH iyilik versin canım valla ara ara sancımı ne bilmiorum bişi oluyo idrar yaparken özellikle...el ve ayaklarım şişmeye başladı hafta sonları yürüyüş yapıodum az cok bilmem yapabilirmiyim artık hemen şişio ağrıyo bakalım cumartesi kntrol var hayırlısı..

valla cnm onlar bende de var dr yürüyüş yap dedi gecen gün çıktım yolda kalıyordum az kalsın sanki yolda doğuracağım sandım rahmime baskı yapıyor bizde pazartesi gittik kontrole 1.830 kgr olmuş kızım 3 kilo doğar dedi artık hayırlısı ile doğursaydık çok sabirsiz ve heyecanlanmaya başladım ben

hmm anladım cnm benim eskisi kadar alttan baskı yapmıyo ama bacaklar yürümüo artık.. dr yürü yürüme bişi dememişti bana ben yürüyodum ama zor...MAŞALLAH kızına benimde gecen hafta 2851 di bakalım bu hafta ne diycek dr...aynen canım bekliyoruz sabırsızlıkla bakalım..

zateb demeden bende yürüyordum eşimle ama şimdi 4_ 12 çalışıyor tekte yürüyemiyorm işte neyse dikkat et artık son haftalardasın Rabbim kolay doğumlar nasip etsin şimdi 3 kiloyu geçmiştir

zateb demeden bende yürüyordum eşimle ama şimdi 4_ 12 çalışıyor tekte yürüyemiyorm işte neyse dikkat et artık son haftalardasın Rabbim kolay doğumlar nasip etsin şimdi 3 kiloyu geçmiştir
anladım tatlım tek zor olur zaten cıkma nolur nolmaz..AMİN canım aynen İNŞALLAH hayırlısı ile atlatıcaz :) RABBİM kolaylık verir İNŞALLAH sende dikkat et kendine..

tatlım ben cıkıyorum hayırlı geceler ALLAH a emanet olun..

gamzeciğim çok şükür bebeğinle ilgili herşey yolundaymış,kayınvaliden içinde sevindim tekrar geçmiş olsun

tmm gülüm hayırlı geceler Rabbime emanet olun

gamzecim hayırdır ne oldu ben yoktum inşallah iyisindir

ya bugün annemlerle akraba günümüz wardı hep moralimi bozdularr ( kilo aldım ben farkındayım fazla aldım 5 ayda 10 kilo aldımm ( iyiliğim için konuşuyolar ama psikolojimi düşünen yok ekmeği kesmeyi düşünüyorum kesiyim yani malum trabzon ekmeği hemm güzel hem baya kalın oluyo duramıyorum yemeden yesemde ayrı 10 dk kilomu konuştular en son tmm yeter kapatın artık konuyu dedim de kapattılar..yok son aylarda ne olacan sen yeme fazla falan filan ama çok üzüldüm ben bebişim iyi olsun önemli değil ama taktım galiba kafama biraz daha böle giderse banada zararı olacağının farkındayım ne önerirsiniz ??

tmm gülüm hayırlı geceler Rabbime emanet olun

gamzecim hayırdır ne oldu ben yoktum inşallah iyisindir

hamdolsun cnm ben iyim kayınvalidem gözünden ameliyat oldu oda çok şükürr iyi canımm :)) sendee iyisin dimi cnm okudum yazdıklarını ben şimdiden başladım fazla yürüdüm mü ayağımın altında kırmızılıklar çıkkıyo :)

mesudeeee nasılsın ne yapıyorsun

teşekkür edrim sonunsa sesimi duyan oldu
iyiyim çok şükür bir yandan kızıma birşeyler örüyorum bir yandan da topikteyim işte sen nasılsın bakalım

gamzem ya takma boşver bebeğinin canı sağolsun doğumdan sonra vririz bu arada trabzon ekmeğini bende çok severim ya bak cnm çekti şimdi

allah iyilikler versin cnm çok geçmiş olsun çok şükür iyiyim sağol cnm ya sorma bizde de var artık ağır hatunlarız eskisi gibi atlayıp zıplayamıyoruz

mesudecim yolliyim sana hemen gerçekten sölüyorum canım ..yrn gönderebilirim

.23::98::65

Eklentiler

• $20130429_082742.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:

duydum sesini bu ara pek gelmiyorsun sanki yoksa benmi denk gelmedim

gamzeciğim hamileyken diyet yapamazsın sonuçta ama daha az yemeye çalış fazla abartma yediklerini,sonradan vermekte zor olacak bence kilo vermek hiç kolay değil bendaha normal kilolarımı veremiyorum hamilelikten kalanları nasıl veririm Allah bilir, güzel güzel yemekleri görüp yememekte zor en iyisi sen öyle komşu oturmalarına falan gitme evdede yapma abur cubur hamurişi böylelikle biraz daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…