Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet cnm giremedim telim bozuldu pc dende fazla giremiyorum belim çok ağrıyor fazla oturamıyorum bak yine ağrımaya başadı bana müsade kızlar

ayy yok kuzum ya çok sağol ben sana hiç zahmet ettirir miyim burda da satılıyor yarın alırım ben
mesudecşm burası gibi güzel olmaz cnm bilmem artık bu taddan mahrum kalma gönderebilirim :))

cnm benim sıkıntım ben çok sık acıkıyorum we az yiyemiyorum ..yemedim mi ellerim titriyo sanki bi tuhaf oluyorum..sık az yemem lazım sık çok yiyorum ..inan pasta börekten ziyade ekmek çok yiyorum bide benim tipim alttan değil üstten kilo alıyo bu sefer göze çok çarpıyo zaten kolum kalındır daha kalınlaştı göğüslerde büyüdü karnım genişledi ee malum böle oldummu insanlara çok kilo aldım geliyo aldım ama kalıplıyım zaten daha kötü duruyo .. ekmeği kessem sanki yeter gibi geliyo inşallah başarabilirim ..

mesudec,m sen iyisin bence kilonda sende sen şikayet etme :))) iyi geceeler cnm allah rahatlık wersin öptümm seni ..

kızlar resim nasıl siliniyordu ya silemedim
özlemim nasıl görcen kız bilmiyorum herkes erkek diyor kafam karıştı iyice bi gelseydi ne olduğunu görürdük

gamzem sen nerde oturuyordun de bakim hele

ozaman ekmeği azalt canım tamamen kesemezsin herhalde zaten en çok ekmek aldırıyor kiloyu,bende acıkınca hemen elim ayağım titrer bi garip olurum halsizleşirim hiç gelemem açlığa

Son düzenleme:
kızlar resim nasıl siliniyordu ya silemedim
özlemim nasıl görcen kız bilmiyorum herkes erkek diyor kafam karıştı iyice bi gelseydi ne olduğunu görürdük

gamzem sen nerde oturuyordun de bakim hele

amaan ne görmesi öylesine seni kızdırmak için takılıyorum hayırlısı olsun kız evlat daha hayırlı boşver sen

trabzonda cnm buralıyım hemde da :))) cnm bildiğim kadarıyla albüme atılan siliniyo ama burdaki silinmiyo diye biliyorum konuşma bölümündeki yani..

mesude mesaj düzenleme paneline tıklayıp ordan silmen lazım onunda belli bi süresi var o geçtiyse silemezsin sanırım

trabzonda cnm buralıyım hemde da :))) cnm bildiğim kadarıyla albüme atılan siliniyo ama burdaki silinmiyo diye biliyorum konuşma bölümündeki yani..

yaaa bi daha atmam buraya o zaman bilmiyodum bende gümüşhaneliyim anneannem trabzonda benim cnm cok uzak zahmet etme söylemen bile yeterli

özlemim bende çok kızdım bak şincik tabi hayırlısı olsun herşeyin evlat evlattır kızı oğlanı yok RABBİMherkese nasip etsin inşallah

ay ne güzel cnm inşallah gelirsin trabzonada görüşürz cnm ne zaman geelecksin :)) bebecik hayırlısıyla doğsunda inşallah azcuk büyüsün anneanneye göstermek lazım torunu :))) ne güzel olurdu gerçekten ::::))

cnm annannemi görmeyeli 7-8 sene oldu aslında bu yaz gitmeyi çok istiyordum ama hamilelik doğum derken olmadı ölmeden görmeyi çok istiyorum inşallah bi daha ki yaza gelmeyi düşünüyorum nasipse kocişimle geliriz bende seni görmeyi isterim haberdar ederim seni

özlemim dednedim yok olmuyo mesajı değiştirebiliyorumda fotoyu silemedim neyse kalsın ya ne yapayım artık bi daha atmam

inşallah canım inşallah allahın izniyle görmekte nasip olur birbirimizi :))

inşallah canım inşallah allahın izniyle görmekte nasip olur birbirimizi :))

ben şahsen seni çok görmek isterim güzel yüzlü hemşerim benim cnm ben çıkıyorum kendine ve bebeğine dikkat et iyi bak belimçok ağrıdı oturamıyorum artık RABBİM e emanetsiniz hayırlı geceler sana da özlemcim öpüldünüz byyy

Canım ben duayı okudum ama özelden mesaj gönderemiyorum sen kendisine iletir misin benim adıma rica etsem şimdiden teşekkürler :)

Dikkat et kendine canım benim

Allah'ım herkese kolay doğum nasip etsin bizi ve bebeklerimizi korusun

bende şimdiden sabahları ve oglende ekmek yemiyorum hiç sadece akşamları zaten doktorum hamur işi yaglı şeyler çikolota gofret gazlı içicekler bunnlardan uzak dur diyo yumurta yiyorum sut içiyorum ama hiç isteyerek deil zorla inan öyle yiyincede faydası olurmu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…