- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.741
duydum sesini bu ara pek gelmiyorsun sanki yoksa benmi denk gelmedim
gamzeciğim hamileyken diyet yapamazsın sonuçta ama daha az yemeye çalış fazla abartma yediklerini,sonradan vermekte zor olacak bence kilo vermek hiç kolay değil bendaha normal kilolarımı veremiyorum hamilelikten kalanları nasıl veririm Allah bilir, güzel güzel yemekleri görüp yememekte zor en iyisi sen öyle komşu oturmalarına falan gitme evdede yapma abur cubur hamurişi böylelikle biraz daha kolay olur
evet cnm giremedim telim bozuldu pc dende fazla giremiyorum belim çok ağrıyor fazla oturamıyorum bak yine ağrımaya başadı bana müsade kızlar
mesudecşm burası gibi güzel olmaz cnm bilmem artık bu taddan mahrum kalma gönderebilirim :))ayy yok kuzum ya çok sağol ben sana hiç zahmet ettirir miyim burda da satılıyor yarın alırım ben
duydum sesini bu ara pek gelmiyorsun sanki yoksa benmi denk gelmedim
gamzeciğim hamileyken diyet yapamazsın sonuçta ama daha az yemeye çalış fazla abartma yediklerini,sonradan vermekte zor olacak bence kilo vermek hiç kolay değil bendaha normal kilolarımı veremiyorum hamilelikten kalanları nasıl veririm Allah bilir, güzel güzel yemekleri görüp yememekte zor en iyisi sen öyle komşu oturmalarına falan gitme evdede yapma abur cubur hamurişi böylelikle biraz daha kolay olur
mesudecşm burası gibi güzel olmaz cnm bilmem artık bu taddan mahrum kalma gönderebilirim :))
cnm benim sıkıntım ben çok sık acıkıyorum we az yiyemiyorum ..yemedim mi ellerim titriyo sanki bi tuhaf oluyorum..sık az yemem lazım sık çok yiyorum ..inan pasta börekten ziyade ekmek çok yiyorum bide benim tipim alttan değil üstten kilo alıyo bu sefer göze çok çarpıyo zaten kolum kalındır daha kalınlaştı göğüslerde büyüdü karnım genişledi ee malum böle oldummu insanlara çok kilo aldım geliyo aldım ama kalıplıyım zaten daha kötü duruyo .. ekmeği kessem sanki yeter gibi geliyo inşallah başarabilirim ..
kızlar resim nasıl siliniyordu ya silemedim
özlemim nasıl görcen kız bilmiyorum herkes erkek diyor kafam karıştı iyice bi gelseydi ne olduğunu görürdük
gamzem sen nerde oturuyordun de bakim hele
trabzonda cnm buralıyım hemde da :))) cnm bildiğim kadarıyla albüme atılan siliniyo ama burdaki silinmiyo diye biliyorum konuşma bölümündeki yani..
yaaa bi daha atmam buraya o zaman bilmiyodum bende gümüşhaneliyim anneannem trabzonda benim cnm cok uzak zahmet etme söylemen bile yeterli
özlemim bende çok kızdım bak şincik tabi hayırlısı olsun herşeyin evlat evlattır kızı oğlanı yok RABBİMherkese nasip etsin inşallah
ay ne güzel cnm inşallah gelirsin trabzonada görüşürz cnm ne zaman geelecksin :)) bebecik hayırlısıyla doğsunda inşallah azcuk büyüsün anneanneye göstermek lazım torunu :))) ne güzel olurdu gerçekten ::::))
cnm annannemi görmeyeli 7-8 sene oldu aslında bu yaz gitmeyi çok istiyordum ama hamilelik doğum derken olmadı ölmeden görmeyi çok istiyorum inşallah bi daha ki yaza gelmeyi düşünüyorum nasipse kocişimle geliriz bende seni görmeyi isterim haberdar ederim seni
özlemim dednedim yok olmuyo mesajı değiştirebiliyorumda fotoyu silemedim neyse kalsın ya ne yapayım artık bi daha atmam
inşallah canım inşallah allahın izniyle görmekte nasip olur birbirimizi :))
DUYURU...DUYURU...DUYURU...
gul1982 / gül arkadaşımızın doğumu oldukça yaklaştı arkadaşlar biliyorsunuz.
benide sağolsun didem uyardı bu konuda.
Gül için herbirimiz "fetih suresi" okuyalım diyoruz kolay ve sağlıklı bir doğum yapsın inşallah diye.
Okuyabilecek arkadaşlar okuyup kendisine haber verirse çok güzel olur.
mesudecşm burası gibi güzel olmaz cnm bilmem artık bu taddan mahrum kalma gönderebilirim :))
cnm benim sıkıntım ben çok sık acıkıyorum we az yiyemiyorum ..yemedim mi ellerim titriyo sanki bi tuhaf oluyorum..sık az yemem lazım sık çok yiyorum ..inan pasta börekten ziyade ekmek çok yiyorum bide benim tipim alttan değil üstten kilo alıyo bu sefer göze çok çarpıyo zaten kolum kalındır daha kalınlaştı göğüslerde büyüdü karnım genişledi ee malum böle oldummu insanlara çok kilo aldım geliyo aldım ama kalıplıyım zaten daha kötü duruyo .. ekmeği kessem sanki yeter gibi geliyo inşallah başarabilirim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?