- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.761
melek2828 canım hamileymişsin çok sevindimmm ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşallahh .. ayyy valla çok sevindim sen tedavi görüyormuydunnn
herkeşlere günaydın:))
ayyyy maşşallah canım benim bu nasıl bir tatlılık oyy boncuk maşallah maşallahgeçmiş olsun canım bir daha olmaz umarım dikkatli ol. ufaklık iyi canım büyüyor bak sana resmımızı koyayım :)
bedişim hayırlı cumalar günaydın kuşum beni hep göbekten muayene ediyor çok şükür ki, zaten kanamam oldu ya, dr da korkuyor fazla zorlamak istemiyorum alttan diyor.HOŞGELDİnn yaseminnnimmm..
seninle buket muayeneye gittiğinizde alttan mı muayene oluyorsunuz? beni doktor 12.haftaya kadar alttan muayene etmişti
canımmmm hep aklımdasın yokluğununda farkındaydım inanki, ama telefonum bozuldu demiştin ya, dedim kızın telefonu gelmedi heralde daha. bide bu hafta evden çalışmaya başladım acil acil bir işim var onu yapıyorum pek sık gelemedim topiğe. bu arada resmini gördüm maşşallah yaaa göbüşünü yerim seninohh ya bizi merak eden de soranda yok
ayyy tatlım benim yaa çok bilmiş kadınlar işte bir muhabbet konusu buldularmı hepsi uzman diyetisyen, uzman kadın doğumcu olurlar. tabiki bir yandan da iyiliğin için söylüyorlardır art niyert yoktur bence, doğumu kolay yapabilmen için sanırım çokta kilolu olmasan iyi olurmuş öyle yazıyor heryerde. ama Allah kolaylığını verdikten sonra hiçbirşey engel olamazya bugün annemlerle akraba günümüz wardı hep moralimi bozdularr( kilo aldım ben farkındayım fazla aldım 5 ayda 10 kilo aldımm ( iyiliğim için konuşuyolar ama psikolojimi düşünen yok ekmeği kesmeyi düşünüyorum kesiyim yani malum trabzon ekmeği hemm güzel hem baya kalın oluyo duramıyorum yemeden yesemde ayrı 10 dk kilomu konuştular en son tmm yeter kapatın artık konuyu dedim de kapattılar..yok son aylarda ne olacan sen yeme fazla falan filan ama çok üzüldüm ben bebişim iyi olsun önemli değil ama taktım galiba kafama biraz daha böle giderse banada zararı olacağının farkındayım ne önerirsiniz ??
günaydın tatlım sanada hayırlı cumalarrrrrgünaydın herkese hayırlı cumalar
günaydın hemşo nasılsın? koku alma durumun nasıl?
buket azalabilir hatta yok denecek kadar azda olabilir, benimkide azaldı maşallahyaa bu sabah sevindim kalkınca bulanmadı diye ama şimdi çok halsizim..fakat azaldımı acaba diye düşünüyorum..pisikolojik te olabilir..bilemedim..sen nasılsın.?
Günaydnlarrrrrr
Hayırlı Cumalarınız Olsunnnn Rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah
Seda,Gamze ve Nazooo dualarınızı okudum kızlarrrr
Bedriyeeee canımmmmm benim adet belirtilerim başladı bilemmm karnım ağrıyo göğüslerim ağrıyooo amaaaaa sabah test yaptım yine de dayanamadımmm ve sonuçççççççççççççççççççççççç negatifffff :))))) Buket ve Özleme rahatça saldırabilirim bugün duygularımla oynadılarrr hani hamileydim haniiii nie beni kandırdınızzz
Yasoooo bugün rüyamda hep seninle uğraştım canım hayırdır inşallahhh
buket azalabilir hatta yok denecek kadar azda olabilir, benimkide azaldı maşallahfolic asidini içmeyi unutma bol bol meyve ye canlanırsın inşallah
canımmmmm tontişim sen şu dr a bir gitmedinki içindeki mikrobik bir durum varsa geçsinde rahat rahat hamiş olasın anam. bu ay kendine görev edin bi git görün ondan sonraki ayda tertemiz hamiş kal inşallah.
ayrıca bu gece bende kendşmle uğraştım :) bitane kızım varmış 3 yaşlarında renkli gözlü su gibi çok güzeldi maşallahhayırdır inşallah.
allah rahatlık wersin canlar öptümm sizi :)) özlemcim çalış boş durmaa :))))
Günaydnlarrrrrr
Bedriyeeee canımmmmm benim adet belirtilerim başladı bilemmm karnım ağrıyo göğüslerim ağrıyooo amaaaaa sabah test yaptım yine de dayanamadımmm ve sonuçççççççççççççççççççççççç negatifffff :))))) Buket ve Özleme rahatça saldırabilirim bugün duygularımla oynadılarrr hani hamileydim haniiii nie beni kandırdınızzz
sağol canım ALLAH razı olsunCanım ben duayı okudum ama özelden mesaj gönderemiyorum sen kendisine iletir misin benim adıma rica etsem şimdiden teşekkürler :)
Dikkat et kendine canım benim
Allah'ım herkese kolay doğum nasip etsin bizi ve bebeklerimizi korusun
ayyyy maşşallah canım benim bu nasıl bir tatlılık oyy boncuk maşallah maşallah
bedişim hayırlı cumalar günaydın kuşum beni hep göbekten muayene ediyor çok şükür ki, zaten kanamam oldu ya, dr da korkuyor fazla zorlamak istemiyorum alttan diyor.
canımmmm hep aklımdasın yokluğununda farkındaydım inanki, ama telefonum bozuldu demiştin ya, dedim kızın telefonu gelmedi heralde daha. bide bu hafta evden çalışmaya başladım acil acil bir işim var onu yapıyorum pek sık gelemedim topiğe. bu arada resmini gördüm maşşallah yaaa göbüşünü yerim senin
ayyy tatlım benim yaa çok bilmiş kadınlar işte bir muhabbet konusu buldularmı hepsi uzman diyetisyen, uzman kadın doğumcu olurlar. tabiki bir yandan da iyiliğin için söylüyorlardır art niyert yoktur bence, doğumu kolay yapabilmen için sanırım çokta kilolu olmasan iyi olurmuş öyle yazıyor heryerde. ama Allah kolaylığını verdikten sonra hiçbirşey engel olamaz
günaydın tatlım sanada hayırlı cumalarrrrr
Gül'cüm dünürüm senin fetih sureni okudum canım, şimdi özelden de yazarımbak doğurmak için benim iyileşmemi bekle Alllah nasibederse damadıma beşik kertmesi yapmaya gelecem :13:
Günaydnlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?