Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

k.Gamzeee kayınvalidenin ameliyatı başarılı geçmiş çok sevindim.. Allah sağlık şifa versin inşAllah..

Sende kilo almışsın diye üzülmüşsün ama dikkat etmelisin gerçektende.. benim doktor diyor ki abur cubur yemezseenn bişey olmaz sen onu da yemiyorsun sanırım bence sabahları kahvaltını güzel ekmekle yap çünkü ekmektede vitamin var onuda yemelisin bebiş için.. öğlenle akşam yemeklerinde tut kendini.. yine kilo alırsın mutlaka ama daha az almaya çalışıp dengelersin.. ama sakın kendiinide strese sokma öyle çok da absürd bir kiloda da değilsin zaten öyle olsan doktorun hemen mudahale eder.. gebelik diyetleri var onlardan bahsederdi o zaman..

bakalım hangi güzel haberleri alıcaz bugun. Aslıya da sürekli anımsatmak istemem ama dün kaçırdımsa bugune test yapıcak mı? Durum ne acaba?

melek2828 canım hamileymişsin çok sevindimmm ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşallahh .. ayyy valla çok sevindim sen tedavi görüyormuydunnn

melek2828 canım hamileymişsin çok sevindimmm ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşallahh .. ayyy valla çok sevindim sen tedavi görüyormuydunnn

evet canımmm aminn darısı tum isteyenlere ve sana olsun inş. yok canım ya doktora gitmeye direnenlerdendim bende sadece dişlerimi yaptırıyodum onla kafam meşguldu okadar

Kızlarrrr dualarınızı okudum...Mevlam dileklerinizi kabul etsin...

hayatumuttur / k.gamze 02.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum

melek 2828 / nazan 03.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum

geçmiş olsun canım bir daha olmaz umarım dikkatli ol. ufaklık iyi canım büyüyor bak sana resmımızı koyayım :)
ayyyy maşşallah canım benim bu nasıl bir tatlılık oyy boncuk maşallah maşallah
HOŞGELDİnn yaseminnnimmm..
seninle buket muayeneye gittiğinizde alttan mı muayene oluyorsunuz? beni doktor 12.haftaya kadar alttan muayene etmişti
bedişim hayırlı cumalar günaydın kuşum beni hep göbekten muayene ediyor çok şükür ki, zaten kanamam oldu ya, dr da korkuyor fazla zorlamak istemiyorum alttan diyor.

ohh ya bizi merak eden de soranda yok
canımmmm hep aklımdasın yokluğununda farkındaydım inanki, ama telefonum bozuldu demiştin ya, dedim kızın telefonu gelmedi heralde daha. bide bu hafta evden çalışmaya başladım acil acil bir işim var onu yapıyorum pek sık gelemedim topiğe. bu arada resmini gördüm maşşallah yaaa göbüşünü yerim senin
ayyy tatlım benim yaa çok bilmiş kadınlar işte bir muhabbet konusu buldularmı hepsi uzman diyetisyen, uzman kadın doğumcu olurlar. tabiki bir yandan da iyiliğin için söylüyorlardır art niyert yoktur bence, doğumu kolay yapabilmen için sanırım çokta kilolu olmasan iyi olurmuş öyle yazıyor heryerde. ama Allah kolaylığını verdikten sonra hiçbirşey engel olamaz

günaydın herkese hayırlı cumalar
günaydın tatlım sanada hayırlı cumalarrrrr

Gül'cüm dünürüm senin fetih sureni okudum canım, şimdi özelden de yazarım bak doğurmak için benim iyileşmemi bekle Alllah nasibederse damadıma beşik kertmesi yapmaya gelecem:13:

nazan kuşum okudum duanı, Allah sağlıklı ve kolay hamilelik , sağlıklı ve kolay bir doğum, ve sonucunda da sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasibetsin sana inşallah hayırlısıyla canım.

Günaydnlarrrrrr
Hayırlı Cumalarınız Olsunnnn Rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah
Seda,Gamze ve Nazooo dualarınızı okudum kızlarrrr
Bedriyeeee canımmmmm benim adet belirtilerim başladı bilemmm karnım ağrıyo göğüslerim ağrıyooo amaaaaa sabah test yaptım yine de dayanamadımmm ve sonuçççççççççççççççççççççççç negatifffff :))))) Buket ve Özleme rahatça saldırabilirim bugün duygularımla oynadılarrr hani hamileydim haniiii nie beni kandırdınızzz

Yasoooo bugün rüyamda hep seninle uğraştım canım hayırdır inşallahhh

yaa bu sabah sevindim kalkınca bulanmadı diye ama şimdi çok halsizim..fakat azaldımı acaba diye düşünüyorum..pisikolojik te olabilir..bilemedim..sen nasılsın.?
buket azalabilir hatta yok denecek kadar azda olabilir, benimkide azaldı maşallah folic asidini içmeyi unutma bol bol meyve ye canlanırsın inşallah

canımmmmm tontişim sen şu dr a bir gitmedinki içindeki mikrobik bir durum varsa geçsinde rahat rahat hamiş olasın anam. bu ay kendine görev edin bi git görün ondan sonraki ayda tertemiz hamiş kal inşallah.
ayrıca bu gece bende kendşmle uğraştım :) bitane kızım varmış 3 yaşlarında renkli gözlü su gibi çok güzeldi maşallah hayırdır inşallah.

Canım bende çok kararlıyım bu ay Allah nasip ederse 3.günümde gidicem doktora ağrılarım fena hele bu ay sürekli ağrıdı karnım bide bu ağrıları hiç yaşamamıştım değişikti yaniii...nie eziyet ediyorumki kendime demiii ofisten çıkmakta kolay olacak artık biri daha varrr öle işte kesin gidicem bu sefer kocacımda bida aşılama yaptıralım dio bakalımmm
Yaso bide ben bugün test yaptımyaa benim daha günüme 7 gün varmışşş yanlış hesap etmişimmm bakalımmm belki daha umut vardırrr
Rüyana da hayırdır inşallah dielimmm

daha doktora bile gitmemişsin..bırak çocuk tedavisini daha kukunu tedavi ettiremedin bide bize saldıracakmış:)))

sağol canım ALLAH razı olsun

sağol canım ALLAH razı olsun :)İNŞALLAH denk gelir canım bakalım gel gel tabi kertelim :)

bikere o hiç belli olmaz benim adetim 4 gun geçti belli belirsiz çıktı 2.çizgi cumartesi sabahın köründe doktora koştumki regl gelmeden dişleri taktırayım diye koltuga oturmadan 30 kez tuvalete gittimki geldimi diye accayip karnım agrıyo aynı adet belirtileri inan hiç farkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…