Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yasemin ne folikasiti kız ben elevit içiyorum siz daha folikasitmi içiyosunuz ben hiç kullanmadım folikasit ama

aslııı daha 7 gün varmış o çubuk bilmez çok erken bu gidişle biz seni yolacağız gör bak

nazancım canım sabah duanı okudum rabbim kolay hamilelik kolay doğum sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallllaaaahh

daha doktora bile gitmemişsin..bırak çocuk tedavisini daha kukunu tedavi ettiremedin bide bize saldıracakmış:)))
bak yaaa hemen de cevap bulmuşş kendinceeee duydularıma oynadınnn sen hiç konuşma bi keremmm

hayırlısı canım ama yok yani sanmıyorummm

aslııı daha 7 gün varmış o çubuk bilmez çok erken bu gidişle biz seni yolacağız gör bak

ben sizi yolucam gör bakkkk neyi bell olmucakkk yok işte yokkkkkk

hımmm sıkıntı yok yani ne bilim doktora gittim dediki folikasit yazalım dedi sonra dediki yok nasılsa geçicez elevit yazayım dedi

yaa ben elevitte kullandım decavitte ama şimdi folik asit hangisinde vardı hatırlayamadım biri sadece vitamin doktor ayrıca gerek duymuyor folik asite bir kocamaan bi kutu diğeri 30 kapsül falandı sanırım

yaa ben elevitte kullandım decavitte ama şimdi folik asit hangisinde vardı hatırlayamadım biri sadece vitamin doktor ayrıca gerek duymuyor folik asite bir kocamaan bi kutu diğeri 30 kapsül falandı sanırım

evet şimdi kutusuna baktımda bir dunya vitaminin yanı ısra folikasitte var içeriside dert etmeyeyim ozaman içime :)

yaa bu sabah sevindim kalkınca bulanmadı diye ama şimdi çok halsizim..fakat azaldımı acaba diye düşünüyorum..pisikolojik te olabilir..bilemedim..sen nasılsın.?

ben iyiyim canım accık midem de rahatsızlık var sızı şeklinde ona dayanabiliyorum ama...bomba gibiyim onun haricinde... azalacak canım az kaldı 12 .haftandan sonra en güzel devrelerini yaşayacaksın..benim kuuz hareketlenmeye başladı teyzesi...balık gibi kayıyo içimde...

BENDE dğn gece rüyamda seninle uğraştım hep ama anımsayamıyorum.. hayırlara çıksın inşAllah..

ya kızlar bişey danışıcam.. ekim annelerine sordumda pek ynt alamadım.. bi arkadaş yaşamış oradada annesi olur arada öyle demişte benim biraz sıkça göbeğimin alt tarafında bi sertlik oluyor böyle elleyince ciddi anlamda bi sertlik oluyor sonra o dağılıyor ve sertlik oluşacağı vakit de nasıl diyiimm sanki karnımda anlık bir balon şişiyor sonra iniyor gibi eveet aynen böyle hissediyorum nedir bu yaa..kordoınunu falan mı hıssediyorum acaba?

bence sen hissedemesende o minik kıpırdıyo orda ondan olabilir birda çok afedersin mesanen dolu olunca o sertlik olur boşalınca geçer her ikiside olabilir

bende de oluyo canım o özellikle sabah yataktan kalkarken.birde idrara sıkışınca...ama sertliğin yeri değişiyo bende..sende öyle mi bilemem..kasığımda ve göbeğimin genellikle sol tarfaında oluyı...herhalde kuzularımız diye düşünüyom ben...

bence sen hissedemesende o minik kıpırdıyo orda ondan olabilir birda çok afedersin mesanen dolu olunca o sertlik olur boşalınca geçer her ikiside olabilir

benimde aklıma geldi zaten tam sertliğin yeri karnımın alt kısmında ama tuvalet ihtiyacı olmadan da sertlik olduğu oluyor bi avuç uzunluğu diyecğim ki o bebek ama herkesinki ya kıpırdanıyor bu dönem yada hissettirmeye başlarken kendim dışında kimseden duymadım ki sertlik oluyor diye, ee bide zaten çok erken miniciktir o daha onu dışarıdan hissedemem de... bakalım haftaya o zaman doktora gidince onuda bi sorayım ben ne dicek.. ben bide eşi aşağıda ya bebek çok mu aşağıda o yüzden mi böyle hissediyorum diye baktım ki zaten bebeği alt karından gözlemliyorlarmış ultrasonda sonra yukarı çıkıcakmış netde öyle yazmış yani ayy bilemedim cidden..

nazan kuşum bana hiç elevitten bahsetmedi bile dr hep folic diyor, belkide tahlillerimize göre kimin neye ihtiyacı varsa ona göre ilaç veriliyordur.
Bedriye kuşum o sertlik gaz olmasın sakın, çünkü benim inanılmaz gazım var bu hamilelik başladığından beri öyle böyle değil yani. gaz sıkıştırınca karnımı kasıklarımı elleyorum resmen taş gibi oluyor semsert. belki öyle bişeydir

hiç sorma yasemi yaa bende hemoroit var şişmiş inan gaz bile çıkaramıyorum çok fenalardayımm daha başıdayız birde ne olcaksa

hayırdır inşallah merak ettim bak iyibişeylermi oluyordu acaba , Allah hayırlara çıkarsın

anlattıkların acaba bebeğin durduğu yer olabilirmi yer değiştiriyordur hep aynı yerde durmuyordu e büyüdü o artık annesi

tabi yaseminimm gaz da olabilir ama işte kasıklarımın üstünde olunca gaz değil dedimm.. gaz bide ağrılı oluyor ya ondan dedim bunda öyle bi acı yokda sadece bi şişme hissi işte o da anlık.. ay inşAllah her neyse bebeğe zararı yoktur ne diyim.. Serap maşaAllah hissetmiş bebeğini balık gibi diyor.. bende öyle balıklar falan hissediyordum doktor onlar bebek değil daha hissetmiyorsun sen küçük henuz dedi artık balığı hissetmiyorum bende, psikolojik miymişş diceemm olabilir, dinlemiyorum kendimi daha doğrusu.. ama bu dönemde ekim annelerinde de çok var hisseden.. bence doktorlar bu konuda yanılıyorlar..

melek 2828 / nazancım duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum nasip etsin evinden huzuru eksik etmesin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…