- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.781
buket azalabilir hatta yok denecek kadar azda olabilir, benimkide azaldı maşallahfolic asidini içmeyi unutma bol bol meyve ye canlanırsın inşallah
canımmmmm tontişim sen şu dr a bir gitmedinki içindeki mikrobik bir durum varsa geçsinde rahat rahat hamiş olasın anam. bu ay kendine görev edin bi git görün ondan sonraki ayda tertemiz hamiş kal inşallah.
ayrıca bu gece bende kendşmle uğraştım :) bitane kızım varmış 3 yaşlarında renkli gözlü su gibi çok güzeldi maşallahhayırdır inşallah.
Günaydnlarrrrrr
Hayırlı Cumalarınız Olsunnnn Rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah
Seda,Gamze ve Nazooo dualarınızı okudum kızlarrrr
Bedriyeeee canımmmmm benim adet belirtilerim başladı bilemmm karnım ağrıyo göğüslerim ağrıyooo amaaaaa sabah test yaptım yine de dayanamadımmm ve sonuçççççççççççççççççççççççç negatifffff :))))) Buket ve Özleme rahatça saldırabilirim bugün duygularımla oynadılarrr hani hamileydim haniiii nie beni kandırdınızzz
Yasoooo bugün rüyamda hep seninle uğraştım canım hayırdır inşallahhh
yasemin ne folikasiti kız ben elevit içiyorum siz daha folikasitmi içiyosunuz ben hiç kullanmadım folikasit ama
elevitin içinde folik asit var yoksa o decavit miydi amaan neyse karıştırdım
bak yaaa hemen de cevap bulmuşş kendinceeee duydularıma oynadınnn sen hiç konuşma bi keremmmdaha doktora bile gitmemişsin..bırak çocuk tedavisini daha kukunu tedavi ettiremedin bide bize saldıracakmış:)))
hayırlısı canım ama yok yani sanmıyorummmbikere o hiç belli olmaz benim adetim 4 gun geçti belli belirsiz çıktı 2.çizgi cumartesi sabahın köründe doktora koştumki regl gelmeden dişleri taktırayım diye koltuga oturmadan 30 kez tuvalete gittimki geldimi diye accayip karnım agrıyo aynı adet belirtileri inan hiç farkı yok
aslııı daha 7 gün varmış o çubuk bilmez çok erken bu gidişle biz seni yolacağız gör bak
hımmm sıkıntı yok yani ne bilim doktora gittim dediki folikasit yazalım dedi sonra dediki yok nasılsa geçicez elevit yazayım dedi
yaa ben elevitte kullandım decavitte ama şimdi folik asit hangisinde vardı hatırlayamadım biri sadece vitamin doktor ayrıca gerek duymuyor folik asite bir kocamaan bi kutu diğeri 30 kapsül falandı sanırım
yaa bu sabah sevindim kalkınca bulanmadı diye ama şimdi çok halsizim..fakat azaldımı acaba diye düşünüyorum..pisikolojik te olabilir..bilemedim..sen nasılsın.?
yaa ben elevitte kullandım decavitte ama şimdi folik asit hangisinde vardı hatırlayamadım biri sadece vitamin doktor ayrıca gerek duymuyor folik asite bir kocamaan bi kutu diğeri 30 kapsül falandı sanırım
BENDE dğn gece rüyamda seninle uğraştım hep ama anımsayamıyorum.. hayırlara çıksın inşAllah..
ya kızlar bişey danışıcam.. ekim annelerine sordumda pek ynt alamadım.. bi arkadaş yaşamış oradada annesi olur arada öyle demişte benim biraz sıkça göbeğimin alt tarafında bi sertlik oluyor böyle elleyince ciddi anlamda bi sertlik oluyor sonra o dağılıyor ve sertlik oluşacağı vakit de nasıl diyiimm sanki karnımda anlık bir balon şişiyor sonra iniyor gibi eveet aynen böyle hissediyorum nedir bu yaa..kordoınunu falan mı hıssediyorum acaba?
BENDE dğn gece rüyamda seninle uğraştım hep ama anımsayamıyorum.. hayırlara çıksın inşAllah..
ya kızlar bişey danışıcam.. ekim annelerine sordumda pek ynt alamadım.. bi arkadaş yaşamış oradada annesi olur arada öyle demişte benim biraz sıkça göbeğimin alt tarafında bi sertlik oluyor böyle elleyince ciddi anlamda bi sertlik oluyor sonra o dağılıyor ve sertlik oluşacağı vakit de nasıl diyiimm sanki karnımda anlık bir balon şişiyor sonra iniyor gibi eveet aynen böyle hissediyorum nedir bu yaa..kordoınunu falan mı hıssediyorum acaba?
bence sen hissedemesende o minik kıpırdıyo orda ondan olabilir birda çok afedersin mesanen dolu olunca o sertlik olur boşalınca geçer her ikiside olabilir
nazan kuşum bana hiç elevitten bahsetmedi bile dr hep folic diyor, belkide tahlillerimize göre kimin neye ihtiyacı varsa ona göre ilaç veriliyordur.
Bedriye kuşum o sertlik gaz olmasın sakın, çünkü benim inanılmaz gazım var bu hamilelik başladığından beri öyle böyle değil yani. gaz sıkıştırınca karnımı kasıklarımı elleyorum resmen taş gibi oluyor semsert. belki öyle bişeydir
nazan kuşum bana hiç elevitten bahsetmedi bile dr hep folic diyor, belkide tahlillerimize göre kimin neye ihtiyacı varsa ona göre ilaç veriliyordur.
Bedriye kuşum o sertlik gaz olmasın sakın, çünkü benim inanılmaz gazım var bu hamilelik başladığından beri öyle böyle değil yani. gaz sıkıştırınca karnımı kasıklarımı elleyorum resmen taş gibi oluyor semsert. belki öyle bişeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?