Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım hemoroide sirke ve çörek otunu kaynatıp sürüncede iyi geliyomuşş dün halam söledi benimde annemde varrr belki inşallah etkili olurrr bi dene bakalım canımmm

nazan hemoroit'e iyi gelen bitkisel bişeyler araştırsan yada sıcak suya oturuyorlar galiba onu denesen

canım hemoroide sirke ve çörek otunu kaynatıp sürüncede iyi geliyomuşş dün halam söledi benimde annemde varrr belki inşallah etkili olurrr bi dene bakalım canımmm

hımmm kızlar saglun deneyeyim bakalım inş. faydası olur inan du muz yedi çok severim dayanamadım yedim bugun hemen yogurt çay içtimki karnımız bozsun diye yoksa üzerine turamıyorum çok sıkıntı veriyo zonkluyo

seni iyi anlıyorum ama..ilaçları var..özellikle fitil çok rahatlarıyo..kortos adı..kremide var..daflon diyede ilacı var doktor bana hamileykende içebilirsin demişti..bende ilk haftalar kabız oldum ve hemoroid tuttu..kram mrem idare ettim..

Hayırlı cumalar ...Cumamız mübarek dualarımız kabul olsun...
Bediş sabah yataktan kalkmadan elini koy kalp atar gibi seğirdiğini hissedersin benim doktorum öyle söylemişti..
Ya ben adet olamadım arada lekelenmelerim oldu şimdide ne gelen var ne giden gelsede biran önce doktora gitsem 3gün geçti %99 güvenilir bir yöntemle korunduğumuz halde test yaptım negatif düzenim bozuldu..Soğan kürü yapsam iyi gelirmi acaba (

bi dur bi sakin ol..:)) korkma hemen olur arada böyle şeyler:))%99 güvenilir yöntem ney miş söyle bakiim..bide bu bedişe öğrettiğin nedir??

Kızlar merhaba hayırlı cumalar edilen tüm dualar kabul olsun inşallah beninm regl ancak bitti bu akşam temizlenebilicem. Duaları okucam. Peş peşe güzel haberler alıyorum Allah'ım sonunu da hayr etsin inşallah.. Tüp bebek merkezinde kendi doktorum görev almayacakmış buna üzüldüm biraz bana olucam demişti güven de duyuyordum rahattım onun yapmayacağını bilseydim daha uygun yapan başka yerde yaptırırdım aşılamamı ben tüpte dr değiştirecek olduktan sonra neyse artık. Koordinatörle konuştum. Bir ara bu ay içinde gidip doktorla görüşücem merkezi gezicem, koordinatör bayan beni embriyologla tanıştıracak bilgi alıcam tedaviyle ilgili. Daha bir daha ki haftaya açılacakmış zaten doktorda birkaç gün şehir dışında olacakmış mayıs sonuna doğru gideriz. Başka güzel gelişmelerde oldu maddiyatla ilgili bebek kısmetiyle gelecek galiba ama yine de umutlandırmak istemiyorum kendimi ya içimde bu da olmayacakmış gibi bir his var :26:

Hayırlısıyla regl bitti ben bu ay meryeme başlıcam ama 40 gün olduğu için bitmeden regl olucam bana buradan biri Meryem okuyabilir mi o saman ayrıca ya evvel 4 cuma üst üste. Dualara ve Rabbime sığınıyorum başka sığınacak neyimiz var ki. Olduracak olanda nasip edecek olanda Yaradan o bilir herşeyin hayırlısını tevekkül etmeyi öğrendim çoktan.

bi dur bi sakin ol..:)) korkma hemen olur arada böyle şeyler:))%99 güvenilir yöntem ney miş söyle bakiim..bide bu bedişe öğrettiğin nedir??
hakkaten yaa neymiş bu %99 bende merak ettim ayy ne cahiliz yaa kimbilir nedir

canım benim lütfen evrene olumlu mesajlar gönder, beni biliyorsun hamişlikten önceki haftalar evrene olumlu mesajlar göndere göndere bir hal olmuştum ama çok şükür sonunda banada olumlu mesaj geldi biliyosun çift çizgiyle beraber.
Maşallah bu arada herşeyin iyi gitmesi harika bir gelişme biliyormusun, zaten Allah eğer o işi olduracaksa insana evvelden bütün hazırlıklarını yaptırıyor, maddi manevi hazırlıyor öyle gönderiyor bebişi. biliyorsun ben bu annemin alt dairesindeki yazlık mevzusunu haldır haldır hazırladım, herşeyini tamamladım,çarşı pazar depar attım resmen, sonrada bebiş geldi ve düşük tehlikesi olunca gelip hop diye burda kalakaldım. yani Allah öncesinden yerimi hazırladı, seninde öyle olacak inşallah "evrene olumlu mesajlar göndermeye devam et" lütfen

şimdi iyimisin ya inş. benimkiside geçer esas son aylar zor olur diyolar yaa inş.. sıkıntısız atlatırız birde normal dogum olursa ıkınmaktan tekrar bas gösterecek aay düşümek istemiyorumm

canım benimmm güzel allahım herseyi o güzel gönlüne göre versinnnn

kızlaaaar o merak ettiğiniz prezervatif
onu biliyoz%1 ühtimalle delik mi çıkıyo;:)))
şimdi iyimisin ya inş. benimkiside geçer esas son aylar zor olur diyolar yaa inş.. sıkıntısız atlatırız birde normal dogum olursa ıkınmaktan tekrar bas gösterecek aay düşümek istemiyorumm

yaa lazerle ameliyatı var..10 sürmüyomuş acısız ağrısız..tekrar etmiyormuş:)en kötü öyle yapılır..bunu düşünme şimdi..

Canım stres yapmamın nedeni benim hiç günüm şaşmazdı ilk kez böyle oldu doktora gitmem lazım ikinci günü hafta sonu olursam gidemem bir ay daha uzar bu iş.%99 güvenilir yöntem kondom(prezervatif )...
Canım gece dinlendiğin için sabah bebek hareketleri daha iyi hissediliyormuş ben hissetmiyorum dediğimde doktor bana sabah yataktan kalkmadan elinikarnına koy önce ya kalp atışı gibi yada bağırsakta gaz olur hareket eder ya onun gibi hissedersin demişti.BEbekler sabah çok hareketli oluyorlar....

Son düzenleme:
onu biliyoz%1 ühtimalle delik mi çıkıyo;:)))

yaa lazerle ameliyatı var..10 sürmüyomuş acısız ağrısız..tekrar etmiyormuş:)en kötü öyle yapılır..bunu düşünme şimdi..

evet canım delik olabiliyoo o şekilde hamile kalanlar oluyor, ayyy bununla ilgili bi fıkrada vardı

sizin için araştıdım

Adam arkadaşının latex-kauçuk ürünler yapan fabrikasını geziyordu...
Bir ara bir otomatik makinanın başına geldi ve makinadan şu seslerin geldiğini duydu;
Pissst.... PAT !..... pissst.. PAT ! pissst....PAT !
Merak edip sordu bu makinenin ne yaptığını ve neden bu seslerin geldiğini..
Arkadaşı cevapladı:
- Bu makina biberon emziği yapıyor... Pisst sesi kalıba gelen latexin şişirilip emzik formu aldığını, pat sesi de ucuna açılan deliğin sesini belirtir...
Geziye devam edip başka bir makinenin başına geldiler.
Bu makinadan da benzeri sesler geliyordu ama sıralamaları farklıydı;
Pisssst... Pisssst... Pissssst.... Pisssst... PAT !
Adam gene meraklanıp sordu;
- Peki bu ne makinası ?
- Bu bir prezervatif makinasıdır..
- Ama neden 4 Pisst tan sonra 1 PAT sesi geliyor... Arkadaşı yanıtladı;
- Her 4 prezervatiften sonra 1 tanesinin ucunu deliyoruz da ondan.. Adam şaşkınlıkla ve biraz da kızarak sordu..
- Ama neden..? Bu yaptığınız hiç hoş değil..
Arkadaşı cevap verdi..
- Öyle ama.. o zaman da emzik işi fazla para getirmiyor...!!

kaç ayında oluyo bu?

ay çok hoş yaaa.. bnde de var bi tanede yazamıyacam şimdi:))

bende öyle yapmaya çalışıcam ama haliyle heyecan oluyor hemen olmayacak daha var yaz sonuna doğru ama işte akışına bırakmaya çalışıcam. Gerçekten taşınan ede hemen gebe kalıyor Buket ve sen en güzel örneğisiniz. Allah senin kendin için orayı yapmanı ayarlamış resmen. Bizim de maddiyatla ilgili güzel gelişmeler olunca iyiye yorduk hemen ama ben öyle umuıtlandım ki 3 sene dile kolay yani hevesimin kursağımda kalmasından korkuyorum ama negatifi hiç düşünemeye çalışıyorum kaç kere yaptıranlar var hayırlısı kısmet nasip. Ruh halim iyi neyse ki..

canım benimmm güzel allahım herseyi o güzel gönlüne göre versinnnn

İnşallah canım benim çok isterim size burada müjdeyi vermeyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…