- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.821
gülcüm sen bebişine isim düşündün mü bu arada
ya bugün annemlerle akraba günümüz wardı hep moralimi bozdularr( kilo aldım ben farkındayım fazla aldım 5 ayda 10 kilo aldımm ( iyiliğim için konuşuyolar ama psikolojimi düşünen yok ekmeği kesmeyi düşünüyorum kesiyim yani malum trabzon ekmeği hemm güzel hem baya kalın oluyo duramıyorum yemeden yesemde ayrı 10 dk kilomu konuştular en son tmm yeter kapatın artık konuyu dedim de kapattılar..yok son aylarda ne olacan sen yeme fazla falan filan ama çok üzüldüm ben bebişim iyi olsun önemli değil ama taktım galiba kafama biraz daha böle giderse banada zararı olacağının farkındayım ne önerirsiniz ??
.23: :98: :65
en güzelini yapıyosun cnm bende bi düzene koyacam kendimi artık inşallah yani :))bende şimdiden sabahları ve oglende ekmek yemiyorum hiç sadece akşamları zaten doktorum hamur işi yaglı şeyler çikolota gofret gazlı içicekler bunnlardan uzak dur diyo yumurta yiyorum sut içiyorum ama hiç isteyerek deil zorla inan öyle yiyincede faydası olurmu bilmem
k.Gamzeee kayınvalidenin ameliyatı başarılı geçmiş çok sevindim.. Allah sağlık şifa versin inşAllah..
Sende kilo almışsın diye üzülmüşsün ama dikkat etmelisin gerçektende.. benim doktor diyor ki abur cubur yemezseenn bişey olmaz sen onu da yemiyorsun sanırım bence sabahları kahvaltını güzel ekmekle yap çünkü ekmektede vitamin var onuda yemelisin bebiş için.. öğlenle akşam yemeklerinde tut kendini.. yine kilo alırsın mutlaka ama daha az almaya çalışıp dengelersin.. ama sakın kendiinide strese sokma öyle çok da absürd bir kiloda da değilsin zaten öyle olsan doktorun hemen mudahale eder.. gebelik diyetleri var onlardan bahsederdi o zaman..
bakalım hangi güzel haberleri alıcaz bugun. Aslıya da sürekli anımsatmak istemem ama dün kaçırdımsa bugune test yapıcak mı? Durum ne acaba?
Hayırlısıyla regl bitti ben bu ay meryeme başlıcam ama 40 gün olduğu için bitmeden regl olucam bana buradan biri Meryem okuyabilir mi o saman ayrıca ya evvel 4 cuma üst üste. Dualara ve Rabbime sığınıyorum başka sığınacak neyimiz var ki. Olduracak olanda nasip edecek olanda Yaradan o bilir herşeyin hayırlısını tevekkül etmeyi öğrendim çoktan.
canım ben okurum sen adet olunca inş ben o zaman adet olmam çünkü biraz karıştı,ben de okuyorum bugün 10. günüm ya evvel de çekiyorum,Rabb im hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
of pikniğe gideceğiz hiç gidesim yok şimdi eşim gelir zorla götürüyor daha hiç hazırlık yapmadım,kalkayım biraz hazırlanayım bari
çooookk iyi davranın kendinize
Nazanım duanı okudum, bir cuma günü öğrenmiştin bebeğini, doğana kadar sımsıkı tutunsun annesine sağlıkla doğsun ,çok hayırlı ve akıllı bir evlat olsun, eli ayağı düzgün olsun inşallah
oyy agzına saglık saplık canım inş. en kısa sürede darısı başınaa nerdesin sen yazz özlüyoruzzzzz
kuzum haftasonu yatılı misafirim vardı onlar gitti, hemen arkasına bir yatılı misafirim daha geldi, evdeyken fırsat bulup internete giremiyorum, okulda da 19 mayıs çalışması var, çocuklara bir dans gösterisi yaptiracağım, okulda onları çalıştırmaktan fırsat bulup topige giremiyorum, ama aklımdasıniz, okuyabildigim kadar geçmışi okuyayim bari :)
NAZAN BENDE SABAH OKUMUŞTUM DUANI YAZMAYI UNUTTUM GALİBA.aLLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ HAMİLELİK VERSİNÇ..KIZ NAZAN SEN BEN YASEMİN BİRBİRİMİZİ BEKLEMİŞİZ HERALDE YAA..BİRBİRİMİZİ BULACAĞIMIZ VARIŞ HAMİŞ KALMAK İÇİN::))
sana kolay gelsin o zaman ..olur arada böyle yoğunluklur..bizi unutma:))bende orta okulkdayken 19 mayıs gösterilerinde ponpon kız olmuştum..beyaz t short kırmız etek giymiştik..rafyadan ponpon yapıp hareket öğrenmiştik.samanyolu şarkısı eşliğinde bi sağ el bi sol el bi yukarı bi aşşağı gittik geldik..bişe anladınmı dersn..müziği bile duymadım:))TAM GÖSTERİYE 2 HAFTA KALA KIZIN BİRİ ÇELTME TAKTI SINIFIN ORTASINDA DÜŞTÜM KOLUM KIRILDI..KIRIK KOLLA GÖSTERİ PROVASI YAPTIM..DELİMİYİM NEYİM:)
Kizlar hamisleerimizcogaldi..Dogumu yakin olanlar var ...Bakin kizlar bebisler uyur uyumaz buraya geliyorsunuz tamammi bizi unutmak yok :))))
demi Tümayyy çoðaldý iyice valla bende bugün baktým maþþallahhhhdaha da artarrr inþallahhhh
kýzlar gelemezler artýkk bak Büþraya gelemiyooo kýzlarda gelemez kesinnn amann çocuk olsunda ara sýra gelsinler
Evet canin masallah yasemin topigi ilk actiginda hamisimiz yoktu simdi cogaldi.Burcu,Seda, Ozlem sen ve ben kaldik eskilerden sira bizde :)))
Evet canin masallah yasemin topigi ilk actiginda hamisimiz yoktu simdi cogaldi.Burcu,Seda, Ozlem sen ve ben kaldik eskilerden sira bizde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?