Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

gülcüm sen bebişine isim düşündün mü bu arada

Canım ben Ömer olsun istiyorum yada 2 isim Ömer Faruk, eşimin daha sesi çıkmıyo herhalde babasının adını vermek istiyo :26: Ama ben istemiyorum Muallaktayız anlayacağın, doğunca belli olacak :)


Canım sen hamilesin elbette kilo alacaksın ama bu abartılı bir şekilde ilerlerse hem seni hemde bebeğini zora sokar. Bu yönlerinide düşün. Allah korusun gebelik şekeri, guatr gibi sorunlara bile sebep olabiliyor aşırı kilo. Yemişim güzelliğini, orası hiç önemli değil, biraz sıkıp verirsin kilolarını. Yeterki sağlığına, sağlığınıZA bişey olmasın


Mesude resminde şalın rengi haric aynı avatarındaki hatuna benzemişsin bu fotoğrafta Bende bugün çektiricem resim, hiiç hamile resmim yok benim. Eşim gelsinde çektireyim.


Hıı birde bebeğimin beşiği geldi fakat içinin yatağını bizi getirdi zannedip getirmemişler o yüzden yerleştiremedim.
Yatağı cibinliği falanda gelsin çekip ekliycem inşallah
 
en güzelini yapıyosun cnm bende bi düzene koyacam kendimi artık inşallah yani :))

sağol cnm abur cuburda yiyroum arada fazla değil ama gazlı içecek içmiyorum hiç..kiloyla ilgili bişe demedi hiç ne biliym aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum uygulamaya çalışacam inş ..

yasemincim sağol cnm inşallah bu saatten sonra daha fazla kilo almıcam kendimi inandırmak istiyorum :))

iyisiniz kızlar inş hawalarda düzeldi ilerki sıcaklarda ne yapacaz bilmem rabbim yardımcımız olsun inş.. ayrıca dualar yük oldu bana en yakın zamanda düzene koyacam inş .. bu aralar dışardayım hastanede falan sürekli inş okucam kusura bakmayın lütfen hakkınızı helal edin
 

canım ben okurum sen adet olunca inş ben o zaman adet olmam çünkü biraz karıştı,ben de okuyorum bugün 10. günüm ya evvel de çekiyorum,Rabb im hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

of pikniğe gideceğiz hiç gidesim yok şimdi eşim gelir zorla götürüyor daha hiç hazırlık yapmadım,kalkayım biraz hazırlanayım bari

çooookk iyi davranın kendinize
 
ya aklıma bişey geldi,doğuma girecek arkadaşlar doğuma gireceğiniz zaman lokman suresini okutturun,doğumu kolaylaştırıyor,bide 7 tane pirinç tanesine 7 kişi taha suresini okusun doğuma gireceğiniz zaman onları yutun yine Allah'ın izni ile kolay doğum geçirirsiniz
 

Canım benim çok teşekkür ederimm güzel yürekli arkadaşım zaten burada herkes çok iyi kalpli kime desem okurlar sağolsunlar ben sana haber veririm canım zaten yeni bitti reglim bu sefer uzun sürdü az az geldi hep yarın başlarım artık bugün duaları okuyayım biriktiler çünkü. Sende hazırlan git pikniğe eğlen bir güzell ohh bana da yarın tatil ama evdeyim temizlik yapiciğim pazar günü de alışveriş yaparım kendime eşim full yok haftasonu hem yds kursu var yabancı dil sınavı için hem de açıköğretim sınavı gözetmenliği geldi sabah kurs öğleden sonra sınav görevi akşam yüzünü görürürüm adamın.
 
Nazanım duanı okudum, bir cuma günü öğrenmiştin bebeğini, doğana kadar sımsıkı tutunsun annesine sağlıkla doğsun ,çok hayırlı ve akıllı bir evlat olsun, eli ayağı düzgün olsun inşallah
 

oyy agzına saglık saplık canım inş. en kısa sürede darısı başınaa nerdesin sen yazz özlüyoruzzzzz
 
NAZAN BENDE SABAH OKUMUŞTUM DUANI YAZMAYI UNUTTUM GALİBA.aLLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ HAMİLELİK VERSİNÇ..KIZ NAZAN SEN BEN YASEMİN BİRBİRİMİZİ BEKLEMİŞİZ HERALDE YAA..BİRBİRİMİZİ BULACAĞIMIZ VARIŞ HAMİŞ KALMAK İÇİN::))
 
Sedacım meryem suresini bende okurum bana özelden yaz, bu aralar sürekli giremiyorum çünkü

Gül içinde fetih suresi okunacakmiş,inşallah bu yoğunluğum geçince hemencecik okurum

Gamzecim kilonu dert etmişsin, benim arkadaşım 30 kilo aldı hamileyken, şimdi oğlu 3 aylık 20 kilo vermiş, sen niye dert ediyorsun, istediğini ye iç, zaten doğumdan sonra vereceksin, sen her halinla fıstık gibisin :)

Gül bebegın adı ömer düşünmüşsün, ayyy bu isme bayılırım, kesinlikle ömer olsun :)
 
oyy agzına saglık saplık canım inş. en kısa sürede darısı başınaa nerdesin sen yazz özlüyoruzzzzz

Kuzum haftasonu yatılı misafirim vardı onlar gitti, hemen arkasına bir yatılı misafirim daha geldi, evdeyken fırsat bulup internete giremiyorum, okulda da 19 mayıs çalışması var, çocuklara bir dans gösterisi yaptiracağım, okulda onları çalıştırmaktan fırsat bulup topige giremiyorum, ama aklımdasıniz, okuyabildigim kadar geçmışi okuyayim bari :)
 

sana kolay gelsin o zaman ..olur arada böyle yoğunluklur..bizi unutma:))bende orta okulkdayken 19 mayıs gösterilerinde ponpon kız olmuştum..beyaz t short kırmız etek giymiştik..rafyadan ponpon yapıp hareket öğrenmiştik.samanyolu şarkısı eşliğinde bi sağ el bi sol el bi yukarı bi aşşağı gittik geldik..bişe anladınmı dersn..müziği bile duymadım:))TAM GÖSTERİYE 2 HAFTA KALA KIZIN BİRİ ÇELTME TAKTI SINIFIN ORTASINDA DÜŞTÜM KOLUM KIRILDI..KIRIK KOLLA GÖSTERİ PROVASI YAPTIM..DELİMİYİM NEYİM:)
 
Son düzenleme:

evet demii arka arkaya kaldık ne guzel inş. guzelcede devam eder bugun sol kasıma bıçak saplaır gibi agrılar giriyo anlam veremedim usutmedimde böle 5 6 kez oluyo geçiyo sonra yine başlıyo canım yanıyo
 

cahillik iste şimdi olsa kılını kıpırdatmazsınn buket ev temiz yemekler hazır keyfin yerindedir artıkkk
 
Canlarım sizin için fetih suresini okudum sizlere dua etti.
Hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde yavrularınızı kucağınıza alırsnız inşallah Rabbim kolay doğumlar nasip etsin...Hayırlı anneler babalar olun inşallahhhh
Darısıda isteyen herkesin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
 
Kizlar hamisleerimizcogaldi..Dogumu yakin olanlar var ...Bakin kizlar bebisler uyur uyumaz buraya geliyorsunuz tamammi bizi unutmak yok :))))
 
Kizlar hamisleerimizcogaldi..Dogumu yakin olanlar var ...Bakin kizlar bebisler uyur uyumaz buraya geliyorsunuz tamammi bizi unutmak yok :))))

demi Tümayyy çoğaldı iyice valla bende bugün baktım maşşallahhhh daha da artarrr inşallahhhh
kızlar gelemezler artıkk bak Büşraya gelemiyooo kızlarda gelemez kesinnn amann çocuk olsunda ara sıra gelsinler
 

Evet canin masallah yasemin topigi ilk actiginda hamisimiz yoktu simdi cogaldi.Burcu,Seda, Ozlem sen ve ben kaldik eskilerden sira bizde :)))
Tabi Ayse Tuba Zeynep Binbirgece(Gamze)K.Burcu aklima gelmeyen diger butun arkadaslarim..Bircan sen bana hamis gibi geliyorsun oyle hissediyorum insallah Rabbim yaniltmaz....
 
Son düzenleme:
bugun benim için dua okuyan okuyamayan sonra okuyacak olan herkesten allah razı olsun dilleri dert söylemesinn rabbim 1 ini 1000 etsinn aminnn
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…