- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.841
canlar size de yarın en geç pazar günü Fetih suresini okuycammm diğer doğumu en yakın ikili sizsinizzzsizi de unuttum sanmayınnnn okuyunca haber ederimmmm
Canım benim gönlünden geçirmen düşünmen bile bana yetti, Rabbim gönlünün muradını versin inşallah.
Çok sağolasın şimdiden. Ben hatim yapıyım doğuma kadar dedim ama üzerimde bir tembellik var bu ara. Okuyamadım. İnşallah onu bitirmek istiyorum. Gül için bende okudum Fetih suresi, kendisine mesajda attım. İnşallah kolay bir doğum olur...
Neyse ben biraz uzanayım görüşürüüz :80::80:
ya karnımda garip garip ağrılar var anlayamadım hastalanacaksam artık bi hastalansam da doktora gitsem çok özledim doktorumuuu6aydır görmüyorum kadınııı burnumda tütüyooo acayip doktora gidesim var bu aralar bu istek varken bende gitmeliyimmm
Çokmu özledin ben sana okadar git dedim aşk olsun AslıCanım ben o ağrıları 10 gün çekiyorum ha bugün oldum ha yarın olucam derkentam 3 gün geçti... Bende 2. günü doktora gitcem...
Canlarım selamlar olsun, benim netim bitti yine :)) aslıcım kızmasın ama..
Arkadaşa geldim hemen nete girdim size yazayım diye.. 2 gündür sancı çekiyordum meğer bebişimiz yola girmiş ondan olmuş göğüsümün altı boşaldı bayağı rahat nefes alıyorum artık.. Onun haricinde alerji oldum hertarafım kaşınıyor jel verdi aile hekimim onu kullanıyorum ama fayda etmiyor oyüzden uyuyamıyorum malesef. Yarın doktor kontrolüm var sabahtan oraya gidicem sonrada mutfağı temizlicez arkadaşla inş.
Geçmişe pek bakamadım ama aslının bizim için dua okuduğunu gördüm Allah razı olsun bitanem sana da okuyanların çok olsun inşallah :-* ben çıkıyorum canlarım bir kaç gün sonra aranıza döneceğim..
aradaki zaman çok olunca insanın doktoruda olsa özlüyo hele benim gibi deliyse kişi
Tümay benim bi önceki adetten bir hafta önce başladı ağrı yine hastalanacam ve bu arada ağrılar hiççç geçmedi anlamadım bide böle değişik değişik ağrılar ilk kez olduuu artık merak ediyorum içerde neler oluyo acaba dieeesende hastalanırsanda gidersin inşallah canımmm belki aynı sıralarda oluruz aynı anda gideriz aynı anda ahmiş kalırızzzz [/QUOTE/
Canım sen inşallah hastalanmazsın hamişsindirBende hastalanır giderim hamile kalabilirsin der ben çok acayip karın ağrısı yaşıyorum bütün karnım ağrıyor bastırınca bile ağrıyor ...
aradaki zaman çok olunca insanın doktoruda olsa özlüyo hele benim gibi deliyse kişi
Tümay benim bi önceki adetten bir hafta önce başladı ağrı yine hastalanacam ve bu arada ağrılar hiççç geçmedi anlamadım bide böle değişik değişik ağrılar ilk kez olduuu artık merak ediyorum içerde neler oluyo acaba dieeesende hastalanırsanda gidersin inşallah canımmm belki aynı sıralarda oluruz aynı anda gideriz aynı anda ahmiş kalırızzzz [/QUOTE/
Canım sen inşallah hastalanmazsın hamişsindirBende hastalanır giderim hamile kalabilirsin der ben çok acayip karın ağrısı yaşıyorum bütün karnım ağrıyor bastırınca bile ağrıyor ...
yok be Tümayım bi yanım umut dolu bi yanım frenliyo bendeki umuduuu sonra çok üzülürüm ben kesinnn hem ağrılarda başladııı çıksaydı bugün testtede çıkmalıydı zaten çıkmadığına göre yokk zaten testte yapmıcam sonra fena oluyorumama Allahtan ümit kesilmezzz
yok be Tümayım bi yanım umut dolu bi yanım frenliyo bendeki umuduuu sonra çok üzülürüm ben kesinnn hem ağrılarda başladııı çıksaydı bugün testtede çıkmalıydı zaten çıkmadığına göre yokk zaten testte yapmıcam sonra fena oluyorumama Allahtan ümit kesilmezzz
canım ALLAHtan umut kesilmez bak benimde adet sancılarım olmuştu ve hamileliği öğrendikten sonra 1-2 ayda devam etti belli olmaz İNŞALLAH hamişsindir ne çok ümitlen ne ümidini yiitir içinden geldiğindede testi yap..
canım benim adet sancıları başladığı anda olmadı diorum ki öle oluyo zaten sanki hamile olsam o ağrılar hiç olmucakmış gibi geliyooo zaten öle ama bazende çok kaptırıyorum kendimiii engellemeye çalışıyorum artıkkk şükrediyorum işte baklaımmm hastalanıp hemencecik doktora gitmek istiyorummmöncelikle herşeyin hayırlısııı....
bugun benim için dua okuyan okuyamayan sonra okuyacak olan herkesten allah razı olsun dilleri dert söylemesinn rabbim 1 ini 1000 etsinn aminnn
evet demii arka arkaya kaldık ne guzel inş. guzelcede devam eder bugun sol kasıma bıçak saplaır gibi agrılar giriyo anlam veremedim usutmedimde böle 5 6 kez oluyo geçiyo sonra yine başlıyo canım yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?