Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canlar size de yarın en geç pazar günü Fetih suresini okuycammm diğer doğumu en yakın ikili sizsinizzz sizi de unuttum sanmayınnnn okuyunca haber ederimmmm

Hamişler listesini inceledimde, günü geçen, şimdiye çoooktaaan doğurmuş olması lazım olan arkadaşlarımız var. Topiğe uğramadıklarından yada nete girmediklerinden onlardan haber alamıyoruz sanırım.

Mesela Alaraburcu mart ayında doğum yapmış kızı olmuş. Profiline baktımda gördüm.

Nuradamla'yı hep merak etmiştik, neden girmiyo falan diye en son ocak ayında giriş yapmış ama hiç mesaj yazmamış :26:

Mavihayal nete giriyo ama sanırım topiğimizi unuttu Onunda mesajlarını inceledim doğumu yakınmış

Rose_s de en son mart ayında giriş yapmış ve yazmış topiğimize. Oda şimdilerde yavrusuyla uğraşıyodur herhalde Evde neti olmadığı için giremediğini söylemişti. İnşallah ikiside iyilerdir :) Doğum yapanlar içinde ayrı bi listemi oluşturulsa ki

canlar size de yarın en geç pazar günü Fetih suresini okuycammm diğer doğumu en yakın ikili sizsinizzz sizi de unuttum sanmayınnnn okuyunca haber ederimmmm

Canım benim gönlünden geçirmen düşünmen bile bana yetti, Rabbim gönlünün muradını versin inşallah.
Çok sağolasın şimdiden. Ben hatim yapıyım doğuma kadar dedim ama üzerimde bir tembellik var bu ara. Okuyamadım. İnşallah onu bitirmek istiyorum. Gül için bende okudum Fetih suresi, kendisine mesajda attım. İnşallah kolay bir doğum olur...
Neyse ben biraz uzanayım görüşürüüz :80::80:

canım hatimin içinde yardım ederim elimden geldiğince inşallahhh haber verirsin sen bana

Sedacımmmmm canım Meryem suresine başlıcakmışsın hastalandığında bende okurum canım seve seve aklında bulunsan

Nazan duanı okudum canım rabbim hamileliğinin sağlıkla devam etmesini sonrada sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

ya karnımda garip garip ağrılar var anlayamadım hastalanacaksam artık bi hastalansam da doktora gitsem çok özledim doktorumuuu 6aydır görmüyorum kadınııı burnumda tütüyooo acayip doktora gidesim var bu aralar bu istek varken bende gitmeliyimmm

Çokmu özledin ben sana okadar git dedim aşk olsun AslıCanım ben o ağrıları 10 gün çekiyorum ha bugün oldum ha yarın olucam derkentam 3 gün geçti...Bende 2. günü doktora gitcem...

Canlarım selamlar olsun, benim netim bitti yine :)) aslıcım kızmasın ama..
Arkadaşa geldim hemen nete girdim size yazayım diye.. 2 gündür sancı çekiyordum meğer bebişimiz yola girmiş ondan olmuş göğüsümün altı boşaldı bayağı rahat nefes alıyorum artık.. Onun haricinde alerji oldum hertarafım kaşınıyor jel verdi aile hekimim onu kullanıyorum ama fayda etmiyor oyüzden uyuyamıyorum malesef. Yarın doktor kontrolüm var sabahtan oraya gidicem sonrada mutfağı temizlicez arkadaşla inş.
Geçmişe pek bakamadım ama aslının bizim için dua okuduğunu gördüm Allah razı olsun bitanem sana da okuyanların çok olsun inşallah :-* ben çıkıyorum canlarım bir kaç gün sonra aranıza döneceğim..

Çokmu özledin ben sana okadar git dedim aşk olsun AslıCanım ben o ağrıları 10 gün çekiyorum ha bugün oldum ha yarın olucam derkentam 3 gün geçti...Bende 2. günü doktora gitcem...

aradaki zaman çok olunca insanın doktoruda olsa özlüyo hele benim gibi deliyse kişi
Tümay benim bi önceki adetten bir hafta önce başladı ağrı yine hastalanacam ve bu arada ağrılar hiççç geçmedi anlamadım bide böle değişik değişik ağrılar ilk kez olduuu artık merak ediyorum içerde neler oluyo acaba dieee sende hastalanırsanda gidersin inşallah canımmm belki aynı sıralarda oluruz aynı anda gideriz aynı anda ahmiş kalırızzzz

Gecmiş olsun çiğdemcim al bendende okadar bende yarın gidicem kntrole güzel haberlerle gelelim inşallah..

ben tahmin ettim senin internetinin bittiğini nese kızmıyorummmm
canım kendine çok iyi bak yorma kendini lütfennn internetin dolsun hemn gel
öpüyorum seniii

Burcuuuuuu BİRİZİMMMMMMM karşılaşamıyoruz canım benim misafirlerin varmışşş şimdi de 19 mayıs falan özletme kendini bu arada mr işini naaptın sen ????

canım ALLAHtan umut kesilmez bak benimde adet sancılarım olmuştu ve hamileliği öğrendikten sonra 1-2 ayda devam etti belli olmaz İNŞALLAH hamişsindir ne çok ümitlen ne ümidini yiitir içinden geldiğindede testi yap..

Son düzenleme:

canım benim adet sancıları başladığı anda olmadı diorum ki öle oluyo zaten sanki hamile olsam o ağrılar hiç olmucakmış gibi geliyooo zaten öle ama bazende çok kaptırıyorum kendimiii engellemeye çalışıyorum artıkkk şükrediyorum işte baklaımmm hastalanıp hemencecik doktora gitmek istiyorummm öncelikle herşeyin hayırlısııı....

hamile olsanda oluyo canım ağrın RABBİM hayırlısını versin hepimiz ümitlendik hayal kırıklıklarına uğradık hamilekalıncada endişen korkun bitmiyor kaybetme korkusu oluyo çok biliorum ağlayarak uyandığımı rüyalarıma girdi kötü kötü şeyler ALLAH a emanetiz şimdi hala var o korkular kucağımza alana kadarda olcak kucağımza alıncada hastalanır bişi olur die korkarız biz ANNE adayıyız bitmez telaşımız korkumuz gönlünü ferah tutmaya çalış ALLAH a emanet et RABBİM korur yiyecek ekmeği varsa olur elbet..bak nerden neler cıkardım gördün mü :)

denemeye devam buay olmsa bidahaki ay olmadı diğer ay olana kadar ALLAHın izniyle

ben cıkıyım cnm yemek hazırlıycam ALLAH A EMANET OLUN HEPİNİZ

bugun benim için dua okuyan okuyamayan sonra okuyacak olan herkesten allah razı olsun dilleri dert söylemesinn rabbim 1 ini 1000 etsinn aminnn

Canım bende duanı okudum Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin kuzucum :)

Son düzenleme:
evet demii arka arkaya kaldık ne guzel inş. guzelcede devam eder bugun sol kasıma bıçak saplaır gibi agrılar giriyo anlam veremedim usutmedimde böle 5 6 kez oluyo geçiyo sonra yine başlıyo canım yanıyo

nazancım kendine çok dikkat et oldumu, belki normal bir sancıdır ama Allah korusun kanama filan olmasın sonrasında eve gider gitmez yat lütfen, benim kanama olduğu gün çok böyle "sivri bişeyin" karnımdan geçtiğini ve afedersin o sancının taa makata kadar vurduğunu hissetmiştim. o yüzden kendi adıma korkuyorum öyle sancılardan, seninki gaz sancısıda olabilir, haliyle çalışıyorsun oralarda zart zurt gaz da çıkaramazsın ama hep yavaş hareket et, yerleri süpürme gerekmedikçe iş filan yapma evde dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…