Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar önümüzdeki hafta cuma bu dua listemiz bitiyor biliyorsunuz.
ben diyorumki; hani karar vermiştik ya, arkadaş listemizdeki sıralamaya göre herkes ne önerirse o okunacak diye. onu şöyle yapıcam haksızlık olmasın diye.
bi yukardaki listeden, birde aşağıdaki hamile listesinden olmak üzere iki kişinin isteklerini okuyalım.
yani ilk sırada özlem var, atıyorum özlem diyecekki, ben 5o tane bilmemne okunmasını istiyorum. diğer listede de nazan var, oda diyecekki, bende 66 tane bilmemne okunsun istiyorum. yeni listeyi o iki kişinin seçeceği, iki ayrı dua şeklinde oluşturabilirim.
önerileriniz ve beğenileriniz ve itirazlarınızı bekliyorum

teşekkür ederim yas0m bir sen farkındasın sanırım gözden uzak gönüldende uzak luyrmuş ne kadarda dğru neyse canınız sağlsun tatlım telim gelmedi evet ama hattım açık cnm Allah klaylıklar versin cnm benim fazla yrma kendini bebişimize iyi bak seninde göbişin büyüsün bende ikinizi yerim

teşekkür edrim cnm uysun diye koyduydum zati çektir tabi snradan hatıra kalır bize ben bl bl çekiliyrum valla
güle güle kullanın cnm benim kurdurunca paylaş bakalım

Kizlar hamisleerimizcogaldi..Dogumu yakin olanlar var ...Bakin kizlar bebisler uyur uyumaz buraya geliyorsunuz tamammi bizi unutmak yok :))))
biz unutmuyruz da unutanlar çok tümayım malesef

bugun benim için dua okuyan okuyamayan sonra okuyacak olan herkesten allah razı olsun dilleri dert söylemesinn rabbim 1 ini 1000 etsinn aminnn
amin cümlemizden cnm bende kuyacam şimdi yazarım

çiğdem ve gül canlar güzel haberlerle gelirsiniz inşallah bende sizler için fetih suresi okicam haber veririm

Ask olsun biz seni unuturmuyuz dogumu yakin olanlar yazmayinca diyorum agrilari sizilari vardir ...Son hazirliklar telaslari vardir diyorum... yoksa hep aklimdasiniz hep dua ediyorum saglikla kavusun bebeklerinize diye...Prensesin nasil ??

Son düzenleme:
Ask olsun biz seni unuturmuyuz dogumu yakin olanlar yazmayinca diyorum agrilari sizilari vardir ...Son hazirliklar telaslari vardir diyorum... yoksa hep aklimdasiniz hep dua ediyorum saglikla kavusun bebeklerinize diye...Prensesin nasil ??

bilmem artık tatlım bizimkisi tatlı bi sitem sadece teşekkür edriz ellerinden öper çok iyi teyzesi sen nasılsın

Teşekkür ederim canım, fakat eşime söz verdim kendim bitiricem diye. Eşimin hafızlığı var aramızda bi konu geçtide bununla ilgili kendim bitiricem dedim oda büyük merakla bekliyo bitirebilecekmiyim diye

Canım bende seni geçirmiştim bugün aklımdan, bebeğin doğuma hazırlanıyo demek, inşallah hayırlısı ile doğurmayı nasip eder Rabbim
Benim paşam dönmemiş herhalde dün kafasını göğsümün altına altına soktu, resmen kaburgalarımla cebelleşti İnşallah döner en kısa zamanda

ayyyy çok heyecanlandım şimdi ben ne bulacağım yaaa hemen araştırmaya başlayayım barii

kızlar yaaaaa ben test yaptım yine bişey yok öffff şöyle kırmızı kırmızı iki çizgi görmek istiyorum kırmızı çizgiye aşeriyorum
öncekilerdede hep silik silik gördüm yaaaa

Son düzenleme:

olur birgün sabret tatlım inşallah aşerdiğin o şey tez vakitte olur cnm

ben birkaç bişey buldum ama sizde onaylarsanız arasından birisini seçebiliriz eğer uygun değilse başka şeyler okuruz

ALLAHÜMME YA SEMİU: 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur

el-MÜ'MİN:Gönüllerde îman ışığı yakan, uyandıran;Kendine sığınanlara aman verip onları koruyan, rahatlandıran...Allah Teâlâ, kalblere îman ve hidâyet bağışlayarak oralardan şübhe ve tereddüdleri kaldırmıştır.
Kendine sığınanlara aman verip korumuş, emniyetle rahatlandırmıştır.

el-FETTÂH:Her türlü müşkilleri açan ve kolaylaştıran,Her türlü sıkıntıları gideren...
Fettâh kelimesi, feth'den gelmektedir. Feth ise, "kapalı olan şey'i açmak" mânasınadır.Kapalı bir şey'i açmak:
a. Maddî olur; bir kapıyı, bir kilidi açmak gibi.
b. Mânevî olur; kalbden tasaları, kederleri atıp gönlü açmak gibi.
Bitkilerin çiçek açması, tohum ve çekirdeklerin sünbül vermesi, rızık ve rahmet kapılarının açılması hep Fettâh ism-i şerifinin tecellîsindendir.

el-KERÎM: Keremi, lütuf ve ihsânı bol...
Allah vaad ettiği zaman sözünü yerine getirir, verdiği zaman son derece bol verir, muktedirken afveder

el-MÜCÎB: Kendine dua edip yalvaranların isteklerini işitip cevab veren, onları cevabsız bırakmayan...
Burada bir hususu iyi bilmek gerekir: Cevab vermek ayrıdır, kabûl etmek ayrıdır. Âyet-i kerîmede, Allah tarafından her duaya cevab verileceği va'dedilmiştir. Fakat kabûl edileceği va'dedilmemiştir. Zira kabûl edip etmemek Cenâb-ı Hakk'ın hikmetine bağlıdır. Hikmeti iktiza ederse istenenin aynını, aynı zamanda kabûl eder. Dilerse istenenin daha iyisini verir. Dilerse o duâyı âhiret için kabûl eder, dünyada neticesi görülmez. Dilerse de kulun menfaatine uygun olmadığı için hiç kabûl etmez

Hepsi birbirinden güzel ya nasıl seçim yapılır bunların arasından :26::26::128:

Kızlar selamlar günaydın..
Bugun ustalar geliyor eve, gardolap ve fortmanto getirecekler sabha 6 da kalktım temizlik yaptım özlemişimm be temizlik yapmayı hızımı alamadım bugun iş çıkışı inşAllah iyi olurumda devam edicem yine.. gerçi bu hafta sonu kısmet olursa hep temizlikle falan geçicek yazlıkları yerleştircem, kışlıkları yerleştiricem falan filan derken ve muhtelemen tek olucam.. yardımıma da kimse gelmez çağırsam gelirlerde bende de bu trip var çağırmak istemiyorum ben istiyorum ki direk gelsinler temizliğe geldikk hayydii deyip işe girişsinler.. çağırınca belki zaten gelmek istemiyorlar açıkca söylemiyorlardır diye kimseden rica etmek istemiyorum.. camları da artık yine bi kadın bakarız halıları yıkamaya verdik zaten size ne sorucam sizler yazın halılarınızı topluyor musunuz? ben mesela yarısında topluyorum sonra tekrar seriyorum dayanamıyorum.. evde halı yokken sanki taşınmak üzereymiş görüntüsü geliyor bana hep.. amma temizlikten bahsettim ama napayım dedim ya 6 dan beri uğraştım ya onun etkisi 10 gibi geçer

bu arada nazancıımm o bıçak gibi sancılar bende de hep oldu kasıklarımda, karnımda, vajina kısmındaa ama onlar hep bebek büyüdüğünden oluyor.. sen bolca dinlen ev işi yapma, kendini yorma, ama klasik ağrılar bunlar bende hep korkuyla duruyordum ayy ne oluyor acaba modundaydım ama büyüme ağrıları onlar.. bende bugun sürekli eşime sordum ki bebek iyidir di mi diye.. benimd göğüslerim indi resmen artık çok az kaldı şişlikleri ona canım sıkılıyor ama bişey olmaz heralde di mi herşey yolundadır inşAllah.

Günaydın bebeklerim ve bebek bekleyenlerim :)))) misafirim gitti bende yeni uyandım, ohh super dinlendim, bugın biraz evle uğraşırım sanirim
Kuzular Bircan'ın sonucu ne oldu?
Mesudenin teli hala yapilmamiş
Sedoşum kırmızilari görmüş
Tümay %99 demiş ama Rabbimin mucizesi hiç belli olmaz inşallah hamilesindir
Aslım hamilelik belirtisi adet belirtisiyle ayni oluyor, inşallah sende hamilesindir
gülcüm ve çigdem rahat ve kolay doğumlerınız oldun inşallah
Bedriyem sen iş yapacak kadar iyisin demek ki maşallah subhanallah, bebeginin kalbinin duyduğun sürece boşver ağrıyı, göğüsleri, o kalp hep atsın Allah'ın izniyle sağsalim doğar bebegin güzel gönüllü arkadaşım

Aslım canım 19 mayıs çalışması beni cok yoruyor ama cocuklar o kadar mutluki görmelisin, facebook'a fotolarini koyacagim, canım emarı özelde cektirecegim icin ancak cumartesi gidebilirim, 2 haftasonudur misafir var gidemedim, 8 mayista meme ultrasonu var, ondan çıkan sonuca göre gidip gitmeyecegim belli olacak, bide gögüslerimi sürekli kontrol ediyorum,yani iç çamaşırıma bakiyorum 2 haftadir hicbir akıntı yok, umarım geçmıştir bende özledim :)))))

Yasom süper bir fikir destekliyorum, hatta kurayı yine ben çekerim istersen, ve listeyide yaparım, sen hiç yorulma, ee artık senin yardımcın konumundayım :)) elimden her iş gelir, her yardıma hazırım :)))

el mucib ve el mumin benim favorim :))

günaydıııın yaa benim uykum var uyumak istiyorum,canım sıkkın keyfim yok halbuki sabah çok iyiydim buraya gelince böyle oldum

cnm ben şimdiden heyecanlıyım azcuk kaldı seninn ne heyecan wardır :)) allah yardımcın olsun cnm inş .sağ salim doğsun ...kilo konusunda çok haklısın cnm bende korkuyorum açıkcası bakalım 1 ay sonra şeker yüklemesi war inş bişe çıkmaz rabbimin izniyle...

oy burcucum cnm kendimi kötü hissediyorum bazen ama göbeğim çıktığı içinde mutlu hissediyorum :) amann sağlığımız olsunda ewt kilolar gider inş:)

Kızlarrrr Günaydınnnnn
Güzel mutlu hafta sonları olsunnn
Yasemincim dua listesini oluşturmaya çalışıyomuş ben ne listenin sonundayım nede başındayım ama bi önerim olacakkk
enbiya suresinin 89.ayetii
Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferdev ve ente hayrul varisin
89. Zekeriya'yı da hatırla. Hani o, Rabbine, "Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın" diye dua etmişti.

barısozlem / özlem 22.04.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982 / gül 23.04.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
btskn / bircan 24.04.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik
graphicdesigner/ yasemin 25.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
akyuzcigdem/ çiğdem 26.04.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 29.04.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket 30.04.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
duamnur / k. burcu 01.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatumuttur / k.gamze 02.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
melek 2828 / nazan 03.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
serap-serap / serap 06.05.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
kevok08/ aylin 07.05.2013 salı sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul / K.Gül 08.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
ranana / mesude 09.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
asyamca 10.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum

çok şükür okudumm rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...

günaydın kızlar... misafirlerim var giremiyorum o yüzden geçmişi de okuyamadım bi selam vereyim canlara diye girdim... herkes iyidir inşallah iyi olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…