- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.861
teşekkür ederim yas0m bir sen farkındasın sanırım gözden uzak gönüldende uzak luyrmuş ne kadarda dğru neyse canınız sağlsun tatlım telim gelmedi evet ama hattım açık cnm Allah klaylıklar versin cnm benim fazla yrma kendini bebişimize iyi bak seninde göbişin büyüsün bende ikinizi yerimcanımmmm hep aklımdasın yokluğununda farkındaydım inanki, ama telefonum bozuldu demiştin ya, dedim kızın telefonu gelmedi heralde daha. bide bu hafta evden çalışmaya başladım acil acil bir işim var onu yapıyorum pek sık gelemedim topiğe. bu arada resmini gördüm maşşallah yaaa göbüşünü yerim senin
Mesude resminde şalın rengi haric aynı avatarındaki hatuna benzemişsin bu fotoğraftaBende bugün çektiricem resim, hiiç hamile resmim yok benim. Eşim gelsinde çektireyim.
Hıı birde bebeğimin beşiği geldi fakat içinin yatağını bizi getirdi zannedip getirmemişler o yüzden yerleşti
biz unutmuyruz da unutanlar çok tümayım malesefKizlar hamisleerimizcogaldi..Dogumu yakin olanlar var ...Bakin kizlar bebisler uyur uyumaz buraya geliyorsunuz tamammi bizi unutmak yok :))))
amin cümlemizden cnm bende kuyacam şimdi yazarımbugun benim için dua okuyan okuyamayan sonra okuyacak olan herkesten allah razı olsun dilleri dert söylemesinn rabbim 1 ini 1000 etsinn aminnn
yok be Tümayım bi yanım umut dolu bi yanım frenliyo bendeki umuduuu sonra çok üzülürüm ben kesinnn hem ağrılarda başladııı çıksaydı bugün testtede çıkmalıydı zaten çıkmadığına göre yokk zaten testte yapmıcam sonra fena oluyorumama Allahtan ümit kesilmezzz
aslım alıntı yaptım ama olmamış ALLAH razı olsun duaların için ve unutmadığın için bu arada test negatif çıkmış hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah
buketim ve nazanım hamişlik iyi gidiyordur umarım yasom senin de iyi gidiyordur inşallah dikkat edin taze hamişler
Ask olsun biz seni unuturmuyuz dogumu yakin olanlar yazmayinca diyorum agrilari sizilari vardir ...Son hazirliklar telaslari vardir diyorum... yoksa hep aklimdasiniz hep dua ediyorum saglikla kavusun bebeklerinize diye...Prensesin nasil ??teşekkür ederim yas0m bir sen farkındasın sanırım gözden uzak gönüldende uzak luyrmuş ne kadarda dğru neyse canınız sağlsun tatlım telim gelmedi evet ama hattım açık cnm Allah klaylıklar versin cnm benim fazla yrma kendini bebişimize iyi bak seninde göbişin büyüsün bende ikinizi yerim
teşekkür edrim cnm uysun diye koyduydum zati çektir tabi snradan hatıra kalır bize ben bl bl çekiliyrum valla
güle güle kullanın cnm benim kurdurunca paylaş bakalım
biz unutmuyruz da unutanlar çok tümayım malesef
amin cümlemizden cnm bende kuyacam şimdi yazarım
çiğdem ve gül canlar güzel haberlerle gelirsiniz inşallah bende sizler için fetih suresi okicam haber veririm
barısozlem / özlem sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982 / gül sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
btskn / bircan sağlıklı sorunsuz hamilelik
graphicdesigner/ yasemin sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
akyuzcigdem/ çiğdem sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
duamnur / k. burcu sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatumuttur / sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
melek 2828 / sağlıklı sorunsuz hamişlikkızlar dualarınızı okudum ALLAH kabul etsin
Ask olsun biz seni unuturmuyuz dogumu yakin olanlar yazmayinca diyorum agrilari sizilari vardir ...Son hazirliklar telaslari vardir diyorum... yoksa hep aklimdasiniz hep dua ediyorum saglikla kavusun bebeklerinize diye...Prensesin nasil ??
canım hatimin içinde yardım ederim elimden geldiğince inşallahhh haber verirsin sen bana
Sedacımmmmm canım Meryem suresine başlıcakmışsın hastalandığında bende okurum canım seve seve aklında bulunsan
Canlarım selamlar olsun, benim netim bitti yine :)) aslıcım kızmasın ama..
Arkadaşa geldim hemen nete girdim size yazayım diye.. 2 gündür sancı çekiyordum meğer bebişimiz yola girmiş ondan olmuş göğüsümün altı boşaldı bayağı rahat nefes alıyorum artık.. Onun haricinde alerji oldum hertarafım kaşınıyor jel verdi aile hekimim onu kullanıyorum ama fayda etmiyor oyüzden uyuyamıyorum malesef. Yarın doktor kontrolüm var sabahtan oraya gidicem sonrada mutfağı temizlicez arkadaşla inş.
Geçmişe pek bakamadım ama aslının bizim için dua okuduğunu gördüm Allah razı olsun bitanem sana da okuyanların çok olsun inşallah :-* ben çıkıyorum canlarım bir kaç gün sonra aranıza döneceğim..
kızlar önümüzdeki hafta cuma bu dua listemiz bitiyor biliyorsunuz.
ben diyorumki; hani karar vermiştik ya, arkadaş listemizdeki sıralamaya göre herkes ne önerirse o okunacak diye. onu şöyle yapıcam haksızlık olmasın diye.
bi yukardaki listeden, birde aşağıdaki hamile listesinden olmak üzere iki kişinin isteklerini okuyalım.
yani ilk sırada özlem var, atıyorum özlem diyecekki, ben 5o tane bilmemne okunmasını istiyorum. diğer listede de nazan var, oda diyecekki, bende 66 tane bilmemne okunsun istiyorum. yeni listeyi o iki kişinin seçeceği, iki ayrı dua şeklinde oluşturabilirim.
önerileriniz ve beğenileriniz ve itirazlarınızı bekliyorum
ayyyy çok heyecanlandım şimdi ben ne bulacağım yaaa hemen araştırmaya başlayayım barii
kızlar yaaaaa ben test yaptım yine bişey yok öffff şöyle kırmızı kırmızı iki çizgi görmek istiyorum kırmızı çizgiye aşeriyorum
öncekilerdede hep silik silik gördüm yaaaa
barısozlem / özlem sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982 / gül sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
btskn / bircan sağlıklı sorunsuz hamilelik
graphicdesigner/ yasemin sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
akyuzcigdem/ çiğdem sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
duamnur / k. burcu sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatumuttur / sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
melek 2828 / sağlıklı sorunsuz hamişlikkızlar dualarınızı okudum ALLAH kabul etsin
ALLAH razı olsun şeker..
ben birkaç bişey buldum ama sizde onaylarsanız arasından birisini seçebiliriz eğer uygun değilse başka şeyler okuruz
ALLAHÜMME YA SEMİU: 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
el-MÜ'MİN:Gönüllerde îman ışığı yakan, uyandıran;Kendine sığınanlara aman verip onları koruyan, rahatlandıran...Allah Teâlâ, kalblere îman ve hidâyet bağışlayarak oralardan şübhe ve tereddüdleri kaldırmıştır.
Kendine sığınanlara aman verip korumuş, emniyetle rahatlandırmıştır.
el-FETTÂH:Her türlü müşkilleri açan ve kolaylaştıran,Her türlü sıkıntıları gideren...
Fettâh kelimesi, feth'den gelmektedir. Feth ise, "kapalı olan şey'i açmak" mânasınadır.Kapalı bir şey'i açmak:
a. Maddî olur; bir kapıyı, bir kilidi açmak gibi.
b. Mânevî olur; kalbden tasaları, kederleri atıp gönlü açmak gibi.
Bitkilerin çiçek açması, tohum ve çekirdeklerin sünbül vermesi, rızık ve rahmet kapılarının açılması hep Fettâh ism-i şerifinin tecellîsindendir.
el-KERÎM: Keremi, lütuf ve ihsânı bol...
Allah vaad ettiği zaman sözünü yerine getirir, verdiği zaman son derece bol verir, muktedirken afveder
el-MÜCÎB: Kendine dua edip yalvaranların isteklerini işitip cevab veren, onları cevabsız bırakmayan...
Burada bir hususu iyi bilmek gerekir: Cevab vermek ayrıdır, kabûl etmek ayrıdır. Âyet-i kerîmede, Allah tarafından her duaya cevab verileceği va'dedilmiştir. Fakat kabûl edileceği va'dedilmemiştir. Zira kabûl edip etmemek Cenâb-ı Hakk'ın hikmetine bağlıdır. Hikmeti iktiza ederse istenenin aynını, aynı zamanda kabûl eder. Dilerse istenenin daha iyisini verir. Dilerse o duâyı âhiret için kabûl eder, dünyada neticesi görülmez. Dilerse de kulun menfaatine uygun olmadığı için hiç kabûl etmez
ben tahmin ettim senin internetinin bittiğini nese kızmıyorummmm
canım kendine çok iyi bak yorma kendini lütfennn internetin dolsun hemn gel
öpüyorum seniii
Burcuuuuuu BİRİZİMMMMMMM karşılaşamıyoruz canım benim misafirlerin varmışşş şimdi de 19 mayıs falan özletme kendini bu arada mr işini naaptın sen ????
kızlar önümüzdeki hafta cuma bu dua listemiz bitiyor biliyorsunuz.
ben diyorumki; hani karar vermiştik ya, arkadaş listemizdeki sıralamaya göre herkes ne önerirse o okunacak diye. onu şöyle yapıcam haksızlık olmasın diye.
bi yukardaki listeden, birde aşağıdaki hamile listesinden olmak üzere iki kişinin isteklerini okuyalım.
yani ilk sırada özlem var, atıyorum özlem diyecekki, ben 5o tane bilmemne okunmasını istiyorum. diğer listede de nazan var, oda diyecekki, bende 66 tane bilmemne okunsun istiyorum. yeni listeyi o iki kişinin seçeceği, iki ayrı dua şeklinde oluşturabilirim.
önerileriniz ve beğenileriniz ve itirazlarınızı bekliyorum
ben birkaç bişey buldum ama sizde onaylarsanız arasından birisini seçebiliriz eğer uygun değilse başka şeyler okuruz
ALLAHÜMME YA SEMİU: 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
el-MÜ'MİN:Gönüllerde îman ışığı yakan, uyandıran;Kendine sığınanlara aman verip onları koruyan, rahatlandıran...Allah Teâlâ, kalblere îman ve hidâyet bağışlayarak oralardan şübhe ve tereddüdleri kaldırmıştır.
Kendine sığınanlara aman verip korumuş, emniyetle rahatlandırmıştır.
el-FETTÂH:Her türlü müşkilleri açan ve kolaylaştıran,Her türlü sıkıntıları gideren...
Fettâh kelimesi, feth'den gelmektedir. Feth ise, "kapalı olan şey'i açmak" mânasınadır.Kapalı bir şey'i açmak:
a. Maddî olur; bir kapıyı, bir kilidi açmak gibi.
b. Mânevî olur; kalbden tasaları, kederleri atıp gönlü açmak gibi.
Bitkilerin çiçek açması, tohum ve çekirdeklerin sünbül vermesi, rızık ve rahmet kapılarının açılması hep Fettâh ism-i şerifinin tecellîsindendir.
el-KERÎM: Keremi, lütuf ve ihsânı bol...
Allah vaad ettiği zaman sözünü yerine getirir, verdiği zaman son derece bol verir, muktedirken afveder
el-MÜCÎB: Kendine dua edip yalvaranların isteklerini işitip cevab veren, onları cevabsız bırakmayan...
Burada bir hususu iyi bilmek gerekir: Cevab vermek ayrıdır, kabûl etmek ayrıdır. Âyet-i kerîmede, Allah tarafından her duaya cevab verileceği va'dedilmiştir. Fakat kabûl edileceği va'dedilmemiştir. Zira kabûl edip etmemek Cenâb-ı Hakk'ın hikmetine bağlıdır. Hikmeti iktiza ederse istenenin aynını, aynı zamanda kabûl eder. Dilerse istenenin daha iyisini verir. Dilerse o duâyı âhiret için kabûl eder, dünyada neticesi görülmez. Dilerse de kulun menfaatine uygun olmadığı için hiç kabûl etmez
cnm ben şimdiden heyecanlıyım azcuk kaldı seninn ne heyecan wardır :)) allah yardımcın olsun cnm inş .sağ salim doğsun ...kilo konusunda çok haklısın cnm bende korkuyorum açıkcası bakalım 1 ay sonra şeker yüklemesi war inş bişe çıkmaz rabbimin izniyle...Canım ben Ömer olsun istiyorum yada 2 isim Ömer Faruk, eşimin daha sesi çıkmıyo herhalde babasının adını vermek istiyo :26: Ama ben istemiyorumMuallaktayız anlayacağın, doğunca belli olacak :)
Canım sen hamilesin elbette kilo alacaksın ama bu abartılı bir şekilde ilerlerse hem seni hemde bebeğini zora sokar. Bu yönlerinide düşün. Allah korusun gebelik şekeri, guatr gibi sorunlara bile sebep olabiliyor aşırı kilo. Yemişim güzelliğini, orası hiç önemli değil, biraz sıkıp verirsin kilolarını. Yeterki sağlığına, sağlığınıZA bişey olmasın
Mesude resminde şalın rengi haric aynı avatarındaki hatuna benzemişsin bu fotoğraftaBende bugün çektiricem resim, hiiç hamile resmim yok benim. Eşim gelsinde çektireyim.
Hıı birde bebeğimin beşiği geldi fakat içinin yatağını bizi getirdi zannedip getirmemişler o yüzden yerleştiremedim.
Yatağı cibinliği falanda gelsin çekip ekliycem inşallah
Sedacım meryem suresini bende okurum bana özelden yaz, bu aralar sürekli giremiyorum çünkü
Gül içinde fetih suresi okunacakmiş,inşallah bu yoğunluğum geçince hemencecik okurum
Gamzecim kilonu dert etmişsin, benim arkadaşım 30 kilo aldı hamileyken, şimdi oğlu 3 aylık 20 kilo vermiş, sen niye dert ediyorsun, istediğini ye iç, zaten doğumdan sonra vereceksin, sen her halinla fıstık gibisin :)
Gül bebegın adı ömer düşünmüşsün, ayyy bu isme bayılırım, kesinlikle ömer olsun :)
günaydıııın yaa benim uykum var uyumak istiyorum,canım sıkkın keyfim yok halbuki sabah çok iyiydim buraya gelince böyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?