- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.881
benimde çok uykum var galiba
hayırdır inşallah iş yerinde canınımı sıktılar acaba??? kuzum sende test yapmışsınnn adet tarihin ne zamanki?
yooo kimse canımı sıkmadı bişey olmadı havasındanmıdır suyundanmıdır nedir28.gün pazartesi ama ben erkenden yapayım dedim
Gunaydin kuşlar
Ozlemcim yaa senin testin nasil test cizgi cikar ayy nazarai geldin ne yaptin, sen aslinda şıp diye hamile kalacaksin diye bekliyorduk. Ama varya şıp diye kalmaman bana şunu isaret etti; busefer paldir kuldur hamile olmadigina gore,, Allahin izni ile bebeginde sana saglam tutunacak onun icin yerini iyice hazirlamadan gelmiyor. Acikca icime oyle geliyor.
Birde onerdigin dualardan ya mucib ve ya mumin i begendim ben.
Burcuuuu canim benim Allah razi olsun senden canimin ici, dualar netlessin irtibatlasiriz kuşum
Asliiii inanamiyorum yaa tam dr icin ikna oldun buseferde dr küstü sana
Gunaydin kuşlar
Ozlemcim yaa senin testin nasil test cizgi cikar ayy nazarai geldin ne yaptin, sen aslinda şıp diye hamile kalacaksin diye bekliyorduk. Ama varya şıp diye kalmaman bana şunu isaret etti; busefer paldir kuldur hamile olmadigina gore,, Allahin izni ile bebeginde sana saglam tutunacak onun icin yerini iyice hazirlamadan gelmiyor. Acikca icime oyle geliyor.
Birde onerdigin dualardan ya mucib ve ya mumin i begendim ben.
Burcuuuu canim benim Allah razi olsun senden canimin ici, dualar netlessin irtibatlasiriz kuşum
Asliiii inanamiyorum yaa tam dr icin ikna oldun buseferde dr küstü sana
Sen evrene oluml mesajlar gondermeye devam et aslicim, belkide hamilesin, belkide bundada olacaktir bir hayir inşallah.
Ozlem kiz sen dememismiydin ben hemen hamile kaliyorum diye, ordan kaldi aklimda
ikizim hayirdir doktora nicin gidecektin sen ben kacirmisim orayi
ya kızlarrrr ben şimdi doktorumu aradımmm salı gününe randevu alayım die hastalandım hastalanacam çünküü hafta sonu da olursaa alamam dieee kadın çarşambadan itibarenn 25 mayısa kadar yokmuş kongresimi ne varmııış(( ya bendeki bu şans nedir anlamadım yahu napacam şimdiii hafta sonu hastalanmalıyımki salı günü gideyim yoksa taaaaaa gelcek aya kalacakkk offf bi doktora gitmeye niyetlendimmm oda olmucakmışşş benimmm hafta sonu mutlaka hastalanmam lazımmm
ya moralim bozuldu şimdi ama offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?