Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya kızlarrrr ben şimdi doktorumu aradımmm salı gününe randevu alayım die hastalandım hastalanacam çünküü hafta sonu da olursaa alamam dieee kadın çarşambadan itibarenn 25 mayısa kadar yokmuş kongresimi ne varmııış (( ya bendeki bu şans nedir anlamadım yahu napacam şimdiii hafta sonu hastalanmalıyımki salı günü gideyim yoksa taaaaaa gelcek aya kalacakkk offf bi doktora gitmeye niyetlendimmm oda olmucakmışşş benimmm hafta sonu mutlaka hastalanmam lazımmm
ya moralim bozuldu şimdi ama offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

günaydın canım arkidişlerim nasılsınız hepiniz iisinizdir inş biz iiyiz şeker yükleme testindende çok şükür sorunsuz geçtik haftaya bugün yollarda olucam balıkesire gidicez herkesi bi görim nolur nolmaz yeni hamişimiz varmı enson nazan hamişti

LÜMAN ANNE ADAYLARINA , 9 AY YAPILACAKLAR LİSTESİ !!!
• namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir.
1-hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-bütün günahlardan korunmaya bak.
3-elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-geceleri aynaya bakma.
5-sinirlenme. huzurlu ve sakin ol.
6-kuran dinlemeye ve okumaya çalış.
7-namazlardan sonra tesbihatı ihmal etme.
8- hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
9-hergün salâvat getir.
10-bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.
11-Allahı çok düşün.
12-insanlara yardım et.
13-mümin insanların yüzüne bak.
14-gıybetten ve yalandan uzak dur.
15-namazını vaktinde kıl.
16-devamlı allah allah diye zikirde bulun.
17-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
18-evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
19-enbiya süresini oku, evladının salih bir evlat olması için dua et.
20-eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
21-hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.—

benimde çok uykum var galiba
hayırdır inşallah iş yerinde canınımı sıktılar acaba??? kuzum sende test yapmışsınnn adet tarihin ne zamanki?

yooo kimse canımı sıkmadı bişey olmadı havasındanmıdır suyundanmıdır nedir 28.gün pazartesi ama ben erkenden yapayım dedim

yooo kimse canımı sıkmadı bişey olmadı havasındanmıdır suyundanmıdır nedir 28.gün pazartesi ama ben erkenden yapayım dedim

kesin havasından suyundandır bende durmak istemiyorum gitmek istiyorum
sende benim gibi erkenden yapmışsın aslında erken yapmak anlamsızmış boşuna test israfııı haftaya testi tekrarlarsın canım bence daha belli olmazzz geçsinde öle yap inşalllah hayırlı haberlerini alırızzz
benimde bu gün yada yarın hastalanmam gerekli yoksa doktorumu kaçıracammm belirtilerimde iyice arttııı ayyy Özlem biraz önce bende ne zaman test yapmak gerekli falan onu araştırıyodumm sonra bi hesaplama vardı ona son adetimi yazdım işte doğum yapacağınız tarih falan yazıyoo 15 ocakta muhtemel tarih yazdı ne fena oldummmm bizimde o günleri hesaplayacağımız günler ne zaman gelecekki??

Gunaydin kuşlar

Ozlemcim yaa senin testin nasil test cizgi cikar ayy nazarai geldin ne yaptin, sen aslinda şıp diye hamile kalacaksin diye bekliyorduk. Ama varya şıp diye kalmaman bana şunu isaret etti; busefer paldir kuldur hamile olmadigina gore,, Allahin izni ile bebeginde sana saglam tutunacak onun icin yerini iyice hazirlamadan gelmiyor. Acikca icime oyle geliyor.
Birde onerdigin dualardan ya mucib ve ya mumin i begendim ben.

Burcuuuu canim benim Allah razi olsun senden canimin ici, dualar netlessin irtibatlasiriz kuşum

Asliiii inanamiyorum yaa tam dr icin ikna oldun buseferde dr küstü sana

Aynen öyle Yaso yaaa çok sinirim bozuldu benm hemen hastalanmam gerekliii ki salı gününe ya ikinci yada üçüncü günüm olmalıı olmazsa da hayırlısı napimmm okdara bekledim bir ay daha beklerim artıkınnn ama moralim çok bozuldu yazık bana yaa ben ne şanssızım yawwww

ben ne zaman şıp diye hamile kaldımki yasemin en çabuk 3.ayda kaldım önümüzdeki ayı bekliyorum bakalım ne olacak

dejavu-one / seda 29.04.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket 30.04.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
duamnur / k. burcu 01.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatumuttur / k.gamze 02.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
melek 2828 / nazan 03.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
serap-serap / serap 06.05.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
kevok08/ aylin 07.05.2013 salı sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul / K.Gül 08.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
ranana / mesude 09.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
asyamca 10.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
kızlar dualarınızı okudum.Rabbim kabul etsin hamilelere kolay doğumlar nasip etsin,olmayanlarada bi an evvel hayırlısı ile onlar gibi olmayı nasip etsin inşallah

Sen evrene oluml mesajlar gondermeye devam et aslicim, belkide hamilesin, belkide bundada olacaktir bir hayir inşallah.
Ozlem kiz sen dememismiydin ben hemen hamile kaliyorum diye, ordan kaldi aklimda

büyük Gül,küçük Gül,Çiğdem ve Mesude arkadaşlarım doğumunuzun kolay geçmesi için bende fetih suresini okudum akşam.Allah kabul etsin inşallah bi avazda kurtarsın

bugün hava bozdu burda yagmurlu üsüyorum
yarin arkadasimin kinasi var 1haftadan beri kina programini ayarliyorum nihayet bugün hersey bitiyor Insaallah güzel bi kina gecesi olur

kızlar kendimi anlatim acık.kaç gündür yazamıyorum.perşembe okula gittim.4 kadar girdim derslere fakat 4 te artık başım dönmeye,ayaklarım titremeye başladı.ayakta duramadım.izin aldım son derse girmedim.cuma günüde rapor aldım.akşama kadar yattım kendime geldim.akşamda duş aldım,duaları okudum derken rahatladım çok şükür.bugün sınava gittim geldim.1inden geçerim,1inden kalırım.1ini Allah bilir şimdi oturup daha doğrusu yatıp yarınki sınava çalışıcam.pazartesi naparım bilmiyorum.böyle olursam mümkün değil akşama kadar çalışmam.yarın daha iyi olursam giderim olmazsam pazartesi kendi doktoruma gidip tekrar rapor isterim artık.şimdi bi geçmişi okuyayım döncem size

Zeynepcim Allah sifa versin canim benim aman yorma kendini dedigin gibi yat hep.
Benim esimde girdi bugun sinava ama hic calismamisti
Burcu ve ayse sizlerde hosgeldinniz. Esim geldi ben cikiyirum

kızlardanmı etkilendik yoksa gönlümüz öyle olsun istediğindenmi bilmem ama bende bugün yarın hamileyim diyeceksin diye bekliyrum.nazanda da aynısı olmuştu ya.inşallah salı günü doktora kese görünürmiki diye bakmaya gidersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…