Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim sağolasınnn Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh
ben bitek Bukette hissettimmm başkada olmadııı ama sendeki hisler Buket ve Özlem yüzündendir onlar başlattı hamilesin hamilesin die ondandırrr herşeyin hayırlısı canımmm

sende dikkat et kendine biraz daha rapor al iyice toparla kendiniii

yaa ben erkenden yaptım varsa çıkar belki diye çünkü eşim pazartesi iznli bende izin alırdım sabahtan gelmem hem kan testide yaptırabilirdim dün hafta sonuna kalmayayım diye yaniii, hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın, senin doktor işi kötü olmuş ama boşver hiç kasma vardır bundada bir hayır

kızlar ben çıkıyorum.malum çoooooooook çalışmam gerek çooooooook.dua edin.4 derstten sınavım var yarın.konu bakamdım malum bari soru çözeyim azıcık.dua edin.öptüm hepinizi

canım benim gözün aydın yüklemen de güzel çıkmış size çok çok iyi gezmeler.. bizde nazandan sonra şu an yenı haber yok.. ama yakın zamanlı inşAllah aday isimler var şu an her ne kadar testleri negatif çıksada kana gitmeden belli olmaz.. bircan ı biliyor musun bilmiyorum aşılama yaptırdı kısmet olursa ptesi kana gidecek.. inşAllah iyi haberlerini duymak kısmet olur hepimize onunda.. sana ne sorucam senin bebeğin hareketlendi di mi? şimdi diğer kızlar ay olarak yukardalar ya unutmuşlardır da sen anımsarsın belki bebeğinin hareketlerini şu ara karnının alt kısmında mı üst kısmından hissediyorsun ben altta hissediyorum da gaz mı bebek mi oda net değil ama olsun bebeğin yerini saptamaya çalışıyorum..

el mucib - yanlış anımsamıyorsam bu duaydı dış gebeliğimde ne okudum ne okudumm.. Ameliyat olmadan da kurtulmuştum çok şükür.. o yüzden benim favorımde El mucip oldu şimdi..
Ayy burcumm bencede öğrencilerin çok heyecanlılardır bende hep tüm gösterilerde çok heyecanlanırdımm.. çok özel hissederdimm.. amaann ne güzelldi bee..
Ama sen çok yoğunsun, Allah kolaylık versin sen kısmetse önümüzdeki hafta sonu gidicen mi emara o zaman misafirde gittiğine göre..

Sen evrene oluml mesajlar gondermeye devam et aslicim, belkide hamilesin, belkide bundada olacaktir bir hayir inşallah.
Ozlem kiz sen dememismiydin ben hemen hamile kaliyorum diye, ordan kaldi aklimda

çok şükür öyle uzun yıllar beklemedim hiç kamile kalabilmek için ama özellikle ilk hamilelikte e birazda acemilik var tabi epey bekledik ama yinede öyle çok değil bize uzun geldi sadece

ayyy bedriyemde burdaymış bedriye sen hep cumartesileri doktora gidiyorsun ya sanki her cumartesi doktora gidecekmişsin gibi geliyor bana hep ben doktora gittim geldim diye haber verecekmişsin gibi geliyor niyeyse

bedriyecim çok sağol inş sorunsuz gezer gelirim ilk zamanlar alt kıısmda nabız atışı gibi hissediodum pıt pıt atıyodu sonra sonra daha güçlü hissetmeye başladım ve şuan her yerde hissediyorum birazz zaman geçince sende çok net hissedeceksin başı nerde ayakları nerde anlıyosun az kaldı az güzel heycanlar allah herkese yasatsın sırt üstü yatınca daha net belli oluyooo dışardan bile anlaşılıo artık

gülcüm senin için fetih surei okudum.Allah kolay doğum versin.inşirah ne inşikak surelerini devamlı oku..snaıcın olduğundada..inşikak da secde var yalnız.

Sağolasın canım amiin inşallah
Rabbim seninde günlerinin sağlık sıhhatle geçmesini nasip etsin

büyük Gül,küçük Gül,Çiğdem ve Mesude arkadaşlarım doğumunuzun kolay geçmesi için bende fetih suresini okudum akşam.Allah kabul etsin inşallah bi avazda kurtarsın

Ağzınıza sağlık kızlar, dua edenleriniz çok olsun inşallah. Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa hayırlısı ile nasip etsin amin.

büyük Gül,küçük Gül,Çiğdem ve Mesude arkadaşlarım doğumunuzun kolay geçmesi için bende fetih suresini okudum akşam.Allah kabul etsin inşallah bi avazda kurtarsın

kızlar ağzınıza sağlık RABBİM RAZI OLSUN SİZLERE DE EN KISA ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH

kızlar dr kntrolümüz iyi gecti herşey yolund maşallah oğluşum azcık daha büyümüş haftaya yine gidicez hayırlısı of of bu son aylar beklemek cidden zormuş..
sağolasın canım ALLAH razı olsun tez zamanda senide müjdelendrisin..
sağolasın canım ALLAH razı olsun..

sağol canım ALLAH razı olsun..
kızlar ben çıkıyorum.malum çoooooooook çalışmam gerek çooooooook.dua edin.4 derstten sınavım var yarın.konu bakamdım malum bari soru çözeyim azıcık.dua edin.öptüm hepinizi
canım başarılar dilerim..

gülcüm senin için fetih surei okudum.Allah kolay doğum versin.inşirah ne inşikak surelerini devamlı oku..snaıcın olduğundada..inşikak da secde var yalnız.
sağol buketcim ALLAH razı olsun RABBİM sanada rahat hamilelik ve kolay doğum nasib etsin İNŞALLAH..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…