- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.901
kızlardanmı etkilendik yoksa gönlümüz öyle olsun istediğindenmi bilmem ama bende bugün yarın hamileyim diyeceksin diye bekliyrum.nazanda da aynısı olmuştu ya.inşallah salı günü doktora kese görünürmiki diye bakmaya gidersin canım
Zeynepcim Allah sifa versin canim benim aman yorma kendini dedigin gibi yat hep.
Benim esimde girdi bugun sinava ama hic calismamisti
Burcu ve ayse sizlerde hosgeldinniz. Esim geldi ben cikiyirum
kesin havasından suyundandır bende durmak istemiyorum gitmek istiyorum
sende benim gibi erkenden yapmışsın aslında erken yapmak anlamsızmış boşuna test israfıııhaftaya testi tekrarlarsın canım bence daha belli olmazzz geçsinde öle yap inşalllah hayırlı haberlerini alırızzz
benimde bu gün yada yarın hastalanmam gerekli yoksa doktorumu kaçıracammmbelirtilerimde iyice arttııı ayyy Özlem biraz önce bende ne zaman test yapmak gerekli falan onu araştırıyodumm sonra bi hesaplama vardı ona son adetimi yazdım işte doğum yapacağınız tarih falan yazıyoo 15 ocakta muhtemel tarih yazdı ne fena oldummmm bizimde o günleri hesaplayacağımız günler ne zaman gelecekki??
günaydın canım arkidişlerim nasılsınız hepiniz iisinizdir inş biz iiyiz şeker yükleme testindende çok şükür sorunsuz geçtik haftaya bugün yollarda olucam balıkesire gidicez herkesi bi görim nolur nolmaz yeni hamişimiz varmı enson nazan hamişti
Günaydın bebeklerim ve bebek bekleyenlerim :)))) misafirim gitti bende yeni uyandım, ohh super dinlendim, bugın biraz evle uğraşırım sanirim
Kuzular Bircan'ın sonucu ne oldu?
Mesudenin teli hala yapilmamiş
Sedoşum kırmızilari görmüş
Tümay %99 demiş ama Rabbimin mucizesi hiç belli olmaz inşallah hamilesindir
Aslım hamilelik belirtisi adet belirtisiyle ayni oluyor, inşallah sende hamilesindir
gülcüm ve çigdem rahat ve kolay doğumlerınız oldun inşallah
Bedriyem sen iş yapacak kadar iyisin demek ki maşallah subhanallah, bebeginin kalbinin duyduğun sürece boşver ağrıyı, göğüsleri, o kalp hep atsın Allah'ın izniyle sağsalim doğar bebegin güzel gönüllü arkadaşım
Aslım canım 19 mayıs çalışması beni cok yoruyor ama cocuklar o kadar mutluki görmelisin, facebook'a fotolarini koyacagim, canım emarı özelde cektirecegim icin ancak cumartesi gidebilirim, 2 haftasonudur misafir var gidemedim, 8 mayista meme ultrasonu var, ondan çıkan sonuca göre gidip gitmeyecegim belli olacak, bide gögüslerimi sürekli kontrol ediyorum,yani iç çamaşırıma bakiyorum 2 haftadir hicbir akıntı yok, umarım geçmıştir bende özledim :)))))
Yasom süper bir fikir destekliyorum, hatta kurayı yine ben çekerim istersen, ve listeyide yaparım, sen hiç yorulma, ee artık senin yardımcın konumundayım :)) elimden her iş gelir, her yardıma hazırım :)))
el mucib ve el mumin benim favorim :))
Sen evrene oluml mesajlar gondermeye devam et aslicim, belkide hamilesin, belkide bundada olacaktir bir hayir inşallah.
Ozlem kiz sen dememismiydin ben hemen hamile kaliyorum diye, ordan kaldi aklimda
aslıcım ben çıkıyorum canım sana kolay gelsin
aslıcım ben çıkıyorum canım sana kolay gelsin
cnm ben şimdiden heyecanlıyım azcuk kaldı seninn ne heyecan wardır :)) allah yardımcın olsun cnm inş .sağ salim doğsun ...kilo konusunda çok haklısın cnm bende korkuyorum açıkcası bakalım 1 ay sonra şeker yüklemesi war inş bişe çıkmaz rabbimin izniyle...
oy burcucum cnm kendimi kötü hissediyorum bazen ama göbeğim çıktığı içinde mutlu hissediyorum :) amann sağlığımız olsunda ewt kilolar gider inş:)
barısozlem / özlem 22.04.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982 / gül 23.04.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
btskn / bircan 24.04.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik
graphicdesigner/ yasemin 25.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
akyuzcigdem/ çiğdem 26.04.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 29.04.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket 30.04.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
duamnur / k. burcu 01.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatumuttur / k.gamze 02.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
melek 2828 / nazan 03.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
serap-serap / serap 06.05.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
kevok08/ aylin 07.05.2013 salı sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul / K.Gül 08.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
ranana / mesude 09.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
asyamca 10.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
çok şükür okudumm rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
hayatumuttur / k.gamze 02.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
kızlar dualarınızı okudum.Rabbim kabul etsin hamilelere kolay doğumlar nasip etsin,olmayanlarada bi an evvel hayırlısı ile onlar gibi olmayı nasip etsin inşallah
büyük Gül,küçük Gül,Çiğdem ve Mesude arkadaşlarım doğumunuzun kolay geçmesi için bende fetih suresini okudum akşam.Allah kabul etsin inşallah bi avazda kurtarsın
barısozlem / özlem 22.04.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
graphicdesigner/ yasemin 25.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
kızlar dualarınızı okudum.Rabbim kabul etsin hamilelere kolay doğumlar nasip etsin,olmayanlarada bi an evvel hayırlısı ile onlar gibi olmayı nasip etsin inşallah
büyük Gül,küçük Gül,Çiğdem ve Mesude arkadaşlarım doğumunuzun kolay geçmesi için bende fetih suresini okudum akşam.Allah kabul etsin inşallah bi avazda kurtarsın
sağolasın canım ALLAH razı olsun tez zamanda senide müjdelendrisin..Günaydın bebeklerim ve bebek bekleyenlerim :)))) misafirim gitti bende yeni uyandım, ohh super dinlendim, bugın biraz evle uğraşırım sanirim
Kuzular Bircan'ın sonucu ne oldu?
Mesudenin teli hala yapilmamiş
Sedoşum kırmızilari görmüş
Tümay %99 demiş ama Rabbimin mucizesi hiç belli olmaz inşallah hamilesindir
Aslım hamilelik belirtisi adet belirtisiyle ayni oluyor, inşallah sende hamilesindir
gülcüm ve çigdem rahat ve kolay doğumlerınız oldun inşallah
Bedriyem sen iş yapacak kadar iyisin demek ki maşallah subhanallah, bebeginin kalbinin duyduğun sürece boşver ağrıyı, göğüsleri, o kalp hep atsın Allah'ın izniyle sağsalim doğar bebegin güzel gönüllü arkadaşım
sağolasın canım ALLAH razı olsun..barısozlem / özlem 22.04.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
sağol canım ALLAH razı olsun..büyük Gül,küçük Gül,Çiğdem ve Mesude arkadaşlarım doğumunuzun kolay geçmesi için bende fetih suresini okudum akşam.Allah kabul etsin inşallah bi avazda kurtarsın
canım başarılar dilerim..kızlar ben çıkıyorum.malum çoooooooook çalışmam gerek çooooooook.dua edin.4 derstten sınavım var yarın.konu bakamdım malum bari soru çözeyim azıcık.dua edin.öptüm hepinizi
sağol buketcim ALLAH razı olsun RABBİM sanada rahat hamilelik ve kolay doğum nasib etsin İNŞALLAH..gülcüm senin için fetih surei okudum.Allah kolay doğum versin.inşirah ne inşikak surelerini devamlı oku..snaıcın olduğundada..inşikak da secde var yalnız.
gezmeğe mi çıkıyorsun
ikiziiiim canim tarihi belli asilamamin 10 mayis cuma günü asilama olcak Allah nasip ederse Insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?