- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.921
ayşecim hayırlı uğurlu olur inşallah,rabbim kolaylıklar versin hayırlısı ile hemen hamile kalırsın sende inşallah
Gül naptın canım? Cumartesi günleri oluyodu senin kontrollerin, bugünde varmıydı?
evet canım kntroldeydik yine ntsye girdik herşey yolunda MAŞALLAH 2910 gr olmuş oğluşum alttan muayene etmedi haftaya cumartesi yine kntroldeyiz haftaya 38. hafta oluyo hala normal doğum görünüo bakalım canım bekliyoruz..
sen nasılsın..
sende durumlar ne varmi yeni güzel gelisme
Maşallah canım, sevindim senin adına, inşallah normal doğum yaparsın hayırlısı ile...
Bende iyiyim ninni dinliyoruz oğluşumlaNerden denk geldim bilmiyorum ama çok hoşuma gitti, babası gelsin onada söylüycem
AMİN canım sağolasın :) bende söylüyorum ara ara ninni konuşuyorum oğluşumla güzel ya :) şimdi doğsun die bekliyoruz doğunca nasıl alışcaz göbüşteki boşluğa bide o var :))
Göbüşteki boşluğu kucağımızla doldurunca aklımıza gelmez herhalde :) Ay hele bi alalımda hayırlısı ile, az kaldı tükettik günleri birlikte :)
Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah gülümaynen canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlıısı ile kucağımıza da alırız İNŞALLAH darısı taze hamişlerin başına sorunsuz geçirirler onlarda İNŞALLAH..hamiş kalmak isteyenlerde tez zamanda hamiş kalır İNŞALLAH AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....:)
ayyy çok az kalmış gülcüm 25 gün yazıoo rabbim sağlıcakla kavuştursun birbirinize allah kolaylık versinKızlarrr ben cıkıyorum hayırlı geceler hayırlı hafta sonları..
ikiziiiim canim tarihi belli asilamamin 10 mayis cuma günü asilama olcak Allah nasip ederse Insaallah
sağol sündüzcüm AMİN seninde İNŞALLAH..ayyy çok az kalmış gülcüm 25 gün yazıoo rabbim sağlıcakla kavuştursun birbirinize allah kolaylık versin
inş hayırlısıyla güzel haberler alırız allahım rast getirsin emekleriniz meleğinizle size dönsün inş
Gunaydinnnn iyi pazarlar sevgili arkadaşlarim.
Ilk sayfaya nartanesi ayse ile ilgili 10 mayista olacagi asilama icin bilgi yazdim.
Ayrica tum dogumu yaklasan arkadaslariizin isimlerini yazdim, herbiri icin firsat buldukca fetih suresi okuyalim ki arti heran dogurabilirler
Gunaydinnnn iyi pazarlar sevgili arkadaşlarim.
Ilk sayfaya nartanesi ayse ile ilgili 10 mayista olacagi asilama icin bilgi yazdim.
Ayrica tum dogumu yaklasan arkadaslariizin isimlerini yazdim, herbiri icin firsat buldukca fetih suresi okuyalim ki arti heran dogurabilirler
ayyyyyy canım yaaaa hoşgeldin öncelikle topiğimize tatlım.
ayy muhteşem bir haber bu kuşum, sen nezaman öğrendin peki, kan değerin kaç çıktı, dr ne dedi, ayy çok heyecanlandım
ismin merve sanırım çok memnun oldum
evet canım kntroldeydik yine ntsye girdik herşey yolunda MAŞALLAH 2910 gr olmuş oğluşum alttan muayene etmedi haftaya cumartesi yine kntroldeyiz haftaya 38. hafta oluyo hala normal doğum görünüo bakalım canım bekliyoruz..
sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?