Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gül naptın canım? Cumartesi günleri oluyodu senin kontrollerin, bugünde varmıydı?

evet canım kntroldeydik yine ntsye girdik herşey yolunda MAŞALLAH 2910 gr olmuş oğluşum alttan muayene etmedi haftaya cumartesi yine kntroldeyiz haftaya 38. hafta oluyo hala normal doğum görünüo bakalım canım bekliyoruz..

sen nasılsın..

Son düzenleme:

Maşallah canım, sevindim senin adına, inşallah normal doğum yaparsın hayırlısı ile...
Bende iyiyim ninni dinliyoruz oğluşumla Nerden denk geldim bilmiyorum ama çok hoşuma gitti, babası gelsin onada söylüycem

Son düzenleme:

AMİN canım sağolasın :) bende söylüyorum ara ara ninni konuşuyorum oğluşumla güzel ya :) şimdi doğsun die bekliyoruz doğunca nasıl alışcaz göbüşteki boşluğa bide o var :))

AMİN canım sağolasın :) bende söylüyorum ara ara ninni konuşuyorum oğluşumla güzel ya :) şimdi doğsun die bekliyoruz doğunca nasıl alışcaz göbüşteki boşluğa bide o var :))

Göbüşteki boşluğu kucağımızla doldurunca aklımıza gelmez herhalde :) Ay hele bi alalımda hayırlısı ile, az kaldı tükettik günleri birlikte :)

Göbüşteki boşluğu kucağımızla doldurunca aklımıza gelmez herhalde :) Ay hele bi alalımda hayırlısı ile, az kaldı tükettik günleri birlikte :)

aynen canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlıısı ile kucağımıza da alırız İNŞALLAH darısı taze hamişlerin başına sorunsuz geçirirler onlarda İNŞALLAH..hamiş kalmak isteyenlerde tez zamanda hamiş kalır İNŞALLAH AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....:)

Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah gülüm

Kızlarrr ben cıkıyorum hayırlı geceler hayırlı hafta sonları..
ayyy çok az kalmış gülcüm 25 gün yazıoo rabbim sağlıcakla kavuştursun birbirinize allah kolaylık versin
ikiziiiim canim tarihi belli asilamamin 10 mayis cuma günü asilama olcak Allah nasip ederse Insaallah

inş hayırlısıyla güzel haberler alırız allahım rast getirsin emekleriniz meleğinizle size dönsün inş

Gunaydinnnn iyi pazarlar sevgili arkadaşlarim.
Ilk sayfaya nartanesi ayse ile ilgili 10 mayista olacagi asilama icin bilgi yazdim.
Ayrica tum dogumu yaklasan arkadaslariizin isimlerini yazdim, herbiri icin firsat buldukca fetih suresi okuyalim ki arti heran dogurabilirler

günaydın kızlarr
sağol sündüzcüm AMİN seninde İNŞALLAH..

sağolasın TATLIM ALLAH razı olsun..

Hafta sonu bütün sıkıcılığı ile devam ediyor benim için
Topikte kimsecikler olmuyo, evde bütün işler duruyo, offffff temizlik yapmam gerek fakat canım hiiiç istemiyooo
Ama yapmalıyım, sonra seda gibi buraya gelip ballandıra ballandıra yaptığım temizliği anlatmalıyım

tamam canım hem 10 mayıs cumaya denk geliyor ne güzel duamızı ederiz inşallah, diğer tontiş anne adayları içinde en kısa sürede fetih suresini okuyacağım inşallah :)

canım kusura bakma ben daha yeni gördüm mesajı geçmişi kurcalarken kan değerim 35 çıkmıştı ama artık 11. haftam bitmek üzere ilk gebeliğim :)

Gül epidurel le doguma ne diyosun?konuştun mu hiç bu konuyu doktorunla?kimisi kadınlar bu şansı kullanmalı diyo kimisi de kasilmalar hissedilmedigi icin dogum uzuyor diyor.bebeğe zararlı diyende var?anlamadım her kafadan bı ses çıkıyor bu konuda

Günaydın canlarım cok güzel bir hafta olsun inşallah bol bereketli ve huzurlu

Serapcım duanı okudum Rabbim sagsalim sağlıklı bie evlat nasip etsin kolay doğumların olsun

Gülcüm senin içinde fetih suresi okudum doğuma 20 gün falan var sanırim Allah yardımcın olsun, diğer annişler içinde sırayla okuyacagım inşallah, öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar çalışanlara kolay gelsin hayırlı işler
burcucum sana da günaydın tatlım allah kabül etsın çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…