Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın kızlarrrr
bugün benim dua günümmüş..çok güzel denk geldi..bir saat sonra kuzumu görcem...
dua edin bir terslik olmasın...

ohh maşallah severim ben onu hazırlıkları yapmış annesi sağlıkla sıhhatle gelsin inş.

günaydın kızlar
bugün kan testine gidecektim Rabbim daha çok üzülmemi istemedi bu sabah regl oldum ne yapalım kısmet üzüldüm ama en iyisini Allah bilir, bugün yoğunum bir arkadas doğum iznine ayrıldı bütün işleri bana kaldı müsait oldukça gelirim geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır.

günaydın canım hayırlısı olsun ne yapalım demekki hayırlısı böyleymiş

hafta sonu mecbur yaptım iş çünku koktuk resmen ama elhamdulillah iyiyim rabbim inş. sıkıntı yaşatmasın kimselere

Bircanım sağlık olsun tatlım bi daha ki aya inşallah rabbim yüzünü güldürsün herdaim inşallah kolay gelsin hayırlı işler bu arada

nazanım sen nasılsın tatlım hamişlik nasıl gidiyor mide bulantıların başladı mı

özlem kuzu aşağıda ne yapıyorsun sana da günaydınlar

içimi rahatlattın canım benim sağolasınnn

allah yardımcın olsun kuzum yaaa

canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin en kısa surede kendiliginden gelsin inş. kuzucugun

mrb canımm iyiyim şükür bende bulantı falan yok yaa bekliyorum ama bulanmıyo :)))

mrb canımm iyiyim şükür bende bulantı falan yok yaa bekliyorum ama bulanmıyo :)))

ŞÜKÜR BİZE SIRA GELDİ
allah iyilikler versin datlum olur olur daha erken zaten çok fazlasıda iyi değil ama hafif hafif olsun yoksa hamile olduğunu anlamıyor insan

ŞÜKÜR BİZE SIRA GELDİ
allah iyilikler versin datlum olur olur daha erken zaten çok fazlasıda iyi değil ama hafif hafif olsun yoksa hamile olduğunu anlamıyor insan
hafta sonu gelmeyince geçmişi okuyayım dedim

hafif hafif oluyo bulanıyo gibi oluyo ama geçiyo bu hafta kalp atışı için gidicem korkuyorum allah yardımcım olsunn hersey geliyor insaın aklına yani butun kötu ornekler geliyo nasıl kurtulcam bu duşunceden bilmiyorum

ayy bekleme bulanmasını bi daha benim gibi takarsında takarsın neden bulanmıyor diye ilk zamanlar benimde hiç bulanmıyordu amma üzülmüştümm Allah sağlık şifa versin.. iyidir bebişş kısmetse bu hafta sonu mu gidiceksin doktora.

evet kuzum ya bu hafta sonu ama gitmek istemiyorum desem yeridir yani kendime telkinde bulamaya çalışıyorumda olmuyo ya nefis işte

canım kusura bakma ben daha yeni gördüm mesajı geçmişi kurcalarken kan değerim 35 çıkmıştı ama artık 11. haftam bitmek üzere ilk gebeliğim :)
canım benim maşallah senle aramızda 2 gün var ne güzel. neden sık sık gelmiyorsun??

Mesude, Serap, Bircan, Özlem, Nazan, Bedriye, Burcu günaydın kuşlar....

Mesudecim son günlerin ayy her sabah heyecan 1 kat daha artıyordur dimi. ilk sayfaya yazdım doğumu yaklaşanların iğsimlerini, gül e okumuştum sırayla sana ve diğer arkadaşlarımada okuyacağım fetih inşallah.

Serap büyük ihtimalle bebeğini görmüştür şimdi mutluluktan uçarcasına yürüyordur

Bircan tatlım benim Allahın dediği oluyor işte,dediğin gibi neyseki seni kanla filan uğraştırmadı hiç olmazsa. ama senin bebeğinin gelmesi yakındır bence içime öyle geliyor, Allah en doğrusunu bilir tabi ama biz dualara devam edelim

Nazancım ayy mesudeye katılıyorum bulantıların az az hergün olmasındaN yanayım bende, 1-2 gün bulanmadı evet çok rahat birşey ama insan hemen korkuyor bebeğim iyimi, neden bir işaret vermiyor, ayy bişey olsa Allah korusun ruhum bile duymaz, keşke midem bulansa diye dua eder oluyor insan

Özlem bebeğim sen nezaman adet olucan yada olamıycan hayırlısıyla inşallah???

Bende kısmetse ctesi doktora gidiyorum yine ve her gittiğimde aynı korku aynı heyecan.. ama zamanla heyecana bi nebze alışıyorsun ilk başlar daha zordu o yüzdeenn napıyoruzzz dua ediyoruz. ctesi sabah sana dua edicemm.. burdaki biiiirr sürüü arkadaşımız da eder, gönüllerinden iyi dileklerinide geçirirler sende dersin ki (işe yarıyor) bu kadar insanın duasıyla geldim ben buraya.. Allah ım sen yüzümüzü güldür, gülerekde çıkıcaksınız inşAllah hastanden

canım benim senin canın sağolsun..naapalım.bidahakine inşallah..

şükür bize sıra geldi
Allah iyilikler versin datlum olur olur daha erken zaten çok fazlasıda iyi değil ama hafif hafif olsun yoksa hamile olduğunu anlamıyor insan
mesudeeeeee nasılsın..sanada bi fetih okumak istiyorum..güle ve çiğdemede..sırayla hepinize inşallah..güle sormuştum sanada sorayım epidurelle normal doğuma doktorun ne diyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…