- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.941
Canlarım selamlar olsun, benim netim bitti yine :)) aslıcım kızmasın ama..
Arkadaşa geldim hemen nete girdim size yazayım diye.. 2 gündür sancı çekiyordum meğer bebişimiz yola girmiş ondan olmuş göğüsümün altı boşaldı bayağı rahat nefes alıyorum artık.. Onun haricinde alerji oldum hertarafım kaşınıyor jel verdi aile hekimim onu kullanıyorum ama fayda etmiyor oyüzden uyuyamıyorum malesef. Yarın doktor kontrolüm var sabahtan oraya gidicem sonrada mutfağı temizlicez arkadaşla inş.
Geçmişe pek bakamadım ama aslının bizim için dua okuduğunu gördüm Allah razı olsun bitanem sana da okuyanların çok olsun inşallah :-* ben çıkıyorum canlarım bir kaç gün sonra aranıza döneceğim..
günaydın kızlar
bugün kan testine gidecektim Rabbim daha çok üzülmemi istemedi bu sabah regl oldum ne yapalım kısmet üzüldüm ama en iyisini Allah bilir, bugün yoğunum bir arkadas doğum iznine ayrıldı bütün işleri bana kaldı müsait oldukça gelirim geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır.
nazancım kendine çok dikkat et oldumu, belki normal bir sancıdır ama Allah korusun kanama filan olmasın sonrasında eve gider gitmez yat lütfen, benim kanama olduğu gün çok böyle "sivri bişeyin" karnımdan geçtiğini ve afedersin o sancının taa makata kadar vurduğunu hissetmiştim. o yüzden kendi adıma korkuyorum öyle sancılardan, seninki gaz sancısıda olabilir, haliyle çalışıyorsun oralarda zart zurt gaz da çıkaramazsınama hep yavaş hareket et, yerleri süpürme gerekmedikçe iş filan yapma evde dinlen.
içimi rahatlattın canım benim sağolasınnnKızlar selamlar günaydın..
Bugun ustalar geliyor eve, gardolap ve fortmanto getirecekler sabha 6 da kalktım temizlik yaptım özlemişimm be temizlik yapmayı hızımı alamadım bugun iş çıkışı inşAllah iyi olurumda devam edicem yine.. gerçi bu hafta sonu kısmet olursa hep temizlikle falan geçicek yazlıkları yerleştircem, kışlıkları yerleştiricem falan filan derken ve muhtelemen tek olucam.. yardımıma da kimse gelmez çağırsam gelirlerde bende de bu trip var çağırmak istemiyorum ben istiyorum ki direk gelsinler temizliğe geldikk hayydii deyip işe girişsinler..çağırınca belki zaten gelmek istemiyorlar açıkca söylemiyorlardır diye kimseden rica etmek istemiyorum.. camları da artık yine bi kadın bakarız halıları yıkamaya verdik zaten size ne sorucam sizler yazın halılarınızı topluyor musunuz? ben mesela yarısında topluyorum sonra tekrar seriyorum dayanamıyorum.. evde halı yokken sanki taşınmak üzereymiş görüntüsü geliyor bana hep.. amma temizlikten bahsettim ama napayım dedim ya 6 dan beri uğraştım ya onun etkisi 10 gibi geçer
bu arada nazancıımm o bıçak gibi sancılar bende de hep oldu kasıklarımda, karnımda, vajina kısmındaa ama onlar hep bebek büyüdüğünden oluyor.. sen bolca dinlen ev işi yapma,kendini yorma, ama klasik ağrılar bunlar bende hep korkuyla duruyordum ayy ne oluyor acaba modundaydım ama büyüme ağrıları onlar.. bende bugun sürekli eşime sordum ki bebek iyidir di mi diye.. benimd göğüslerim indi resmen artık çok az kaldı şişlikleri ona canım sıkılıyor ama bişey olmaz heralde di mi herşey yolundadır inşAllah.
kızlar kendimi anlatim acık.kaç gündür yazamıyorum.perşembe okula gittim.4 kadar girdim derslere fakat 4 te artık başım dönmeye,ayaklarım titremeye başladı.ayakta duramadım.izin aldım son derse girmedim.cuma günüde rapor aldım.akşama kadar yattım kendime geldim.akşamda duş aldım,duaları okudum derken rahatladım çok şükür.bugün sınava gittim geldim.1inden geçerim,1inden kalırım.1ini Allah bilirşimdi oturup daha doğrusu yatıp yarınki sınava çalışıcam.pazartesi naparım bilmiyorum.böyle olursam mümkün değil akşama kadar çalışmam.yarın daha iyi olursam giderim olmazsam pazartesi kendi doktoruma gidip tekrar rapor isterim artık.şimdi bi geçmişi okuyayım döncem size
günaydın kızlar
bugün kan testine gidecektim Rabbim daha çok üzülmemi istemedi bu sabah regl oldum ne yapalım kısmet üzüldüm ama en iyisini Allah bilir, bugün yoğunum bir arkadas doğum iznine ayrıldı bütün işleri bana kaldı müsait oldukça gelirim geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır.
Bircanım sağlık olsun tatlım bi daha ki aya inşallah rabbim yüzünü güldürsün herdaim inşallah kolay gelsin hayırlı işler bu arada
nazanım sen nasılsın tatlım hamişlik nasıl gidiyor mide bulantıların başladı mı
özlem kuzu aşağıda ne yapıyorsun sana da günaydınlar
mrb canımm iyiyim şükür bende bulantı falan yok yaa bekliyorum ama bulanmıyo :)))
Günaydınn can'lar güzel bir hafta olsun inşAllah.
ŞÜKÜR BİZE SIRA GELDİ
allah iyilikler versin datlum olur olur daha erken zaten çok fazlasıda iyi değil ama hafif hafif olsun yoksa hamile olduğunu anlamıyor insan
mrb canımm iyiyim şükür bende bulantı falan yok yaa bekliyorum ama bulanmıyo :)))
ayy bekleme bulanmasını bi daha benim gibi takarsında takarsın neden bulanmıyor diye ilk zamanlar benimde hiç bulanmıyordu amma üzülmüştümm Allah sağlık şifa versin.. iyidir bebişş kısmetse bu hafta sonu mu gidiceksin doktora.
canım benim maşallah senle aramızda 2 gün var ne güzel. neden sık sık gelmiyorsun??canım kusura bakma ben daha yeni gördüm mesajı geçmişi kurcalarkenkan değerim 35 çıkmıştı ama artık 11. haftam bitmek üzere ilk gebeliğim :)
hafta sonu gelmeyince geçmişi okuyayım dedim
hafif hafif oluyo bulanıyo gibi oluyo ama geçiyo bu hafta kalp atışı için gidicem korkuyorum allah yardımcım olsunn hersey geliyor insaın aklına yani butun kötu ornekler geliyo nasıl kurtulcam bu duşunceden bilmiyorum
günaydın kızlar
bugün kan testine gidecektim rabbim daha çok üzülmemi istemedi bu sabah regl oldum ne yapalım kısmet üzüldüm ama en iyisini allah bilir, bugün yoğunum bir arkadas doğum iznine ayrıldı bütün işleri bana kaldı müsait oldukça gelirim geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır.
mesudeeeeee nasılsın..sanada bi fetih okumak istiyorum..güle ve çiğdemede..sırayla hepinize inşallah..güle sormuştum sanada sorayım epidurelle normal doğuma doktorun ne diyo:)şükür bize sıra geldi
Allah iyilikler versin datlum olur olur daha erken zaten çok fazlasıda iyi değil ama hafif hafif olsun yoksa hamile olduğunu anlamıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?