Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iyi yaptın cnm hayırlısı ile duyarsın stres sıkıntı yapma kötü şeylerde düşünme herşey güzel olacak inşallah relaks ol Allaha teslim ol yeter cnm
günaydın yasom hoş geldin nasılsın
gördüm kuzum çok sağol ALLAH EVLADINI SİZE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH EVET YA HEYECAN SARDI İYİCENE SANCI AĞRI HERŞEY MEVCUT KIZIM ANNESİNİ HAREKETLERİ İLE RAHATSIZ EDİYOR AMA CANI SAĞOLSUN NE YAPALIM İÇİMDE KIPIR KIPR NE MUCİZEVİ Bİ DUYGU RABBİM HERKESE YAŞATSIN İNŞALLAH

inş. kuzum yaa rabbime sıgınıyorum

çok şükür iyiyim tatlım sen nasılsın bulantıların ne alemde
teşekkür ettim çok sağol kuzum rabbim sanada sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah
valla kuşum hiçbirşey demiyor hiç sormadım normal istediğim için oda birşey demedi ne yapacaksın bakim
kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
Paşam geliyo paşammmmmmmmmm

ayy ne güzel bi pipican daha geliyor topiğimize tebrik ederim cnm rabbim sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin artık isim düşünmeye başlarsınız

kızlar dun bırde benima det gunumdu akıntım çok fazlaydı ve kasıklarda hassasiyet var garip garip tarfı edemedim seyler normaldir dimi bunlar

oyy maşallahhh sağlıkla gelsin paşamızzzz
amin canım en önemlisi sağlıklı olması çok şükür sağlıklı kuzum...

ayy ne güzel bi pipican daha geliyor topiğimize tebrik ederim cnm rabbim sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin artık isim düşünmeye başlarsınız

sağol canım pipican güzelmiş...amin sağlıklı hayırlı ömürler versin Rabbim...

buketçim allahın izni ile bu haftadan sonra riskli döemin bitiyo maşallah sizeee darısı bizlere inş.

ikiziiiim canim tarihi belli asilamamin 10 mayis cuma günü asilama olcak Allah nasip ederse Insaallah
ikizimmmm bak nasıl belli oluyo ikiz olduğumuzzz10 mayıs da benim doğum günüm Hakkında hayırlısı olsun canımmm inşallah hayırlı haberlerini alırızzz
canım hayırlısı böleymiş demekki bende aşılamamda kan testine gideceğim günden bir gün önce hastalanmıştımm ve demiştimki Rabbim daha fazla umutlanmamı istemedi...inşallah aşılamaya falan gerek kalmadan geliverir bebişinnn

Kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
paşam geliyo paşammmmmmmmmm

oyyy Serapppp maşallahhh demek bi oğlumuz daha oluyoooAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlarrrr herkese günaydın ve iyi haftalarrrr....
Nazancım canım benim içini ferah tuttt herşey çok güzel olacak Allahın izniyleee

BİRCAN

Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşAllah..

ben çok inanıyorum Rabbim hayırlısıyla tez vakitlerde güldürecek yüzünü.. Bir dfaha ki aya normal günlerini değerlendir çokca.. alıcaz güzel haberlerini hayırlısıyla inşAllah.

günaydın aslıcım hoş geldin nasılsın
kızlar dun bırde benima det gunumdu akıntım çok fazlaydı ve kasıklarda hassasiyet var garip garip tarfı edemedim seyler normaldir dimi bunlar
nazan kuzum gebelikte herşey normal sıkıntı yapma at şu birşey olacak düşüncesini aklından iyi şeyler düşün kuzunuda sıkıntıya sokma boş yere Rabbim korusun ikinizide
kız bedriye küsmüyüz yoksa

amin canım sağlıklı bir şekilde hepimiz kucaklarımıza alalım...

Bedriyeee bu sabah kalktım oo doktorada az kaldı dur sayim bakim dedim 4 gün çıktı doğrumu kuşum:))))

Seraaappp ayyyy onun milimetrik pipisini yeriz biz yaaaa maşallahhh canım benim

Mesudecim aminnn Allah sanada kolaylık ve rahatlıklar versin inşallah bu dönemlerde, ben daha şimdiden geceleri bi sağa bi sola bi sırt üstü yatıp rahat edemiyorum birtürlü, son aylarımı hayal bile edemiyorum o yüzden

canım normaldir, benim bazen adet tarihim olmasa bile adet olacakmışım gibi oluyor ama bi bakıyorum meğer gaz sancısıymış

kızlar 6. haftanın içerisindeyim sadece çok agresifim ,sinirliyim başka hiçbir sorunum yok ,mide bulantı baş dönmesi,uyku hali hiç bişey yok çok uzlu bir bebişimiz olacak sanırım ama ,çok sinirliyim ve dün eşimle tartıştım daha sonra tutnma kanına benzer koyu renkli bir lekem oldu sizce normal mi?

canımmmm iyiyiiimmmm sen nasılsın? pardon sen ve kzıın nasılsınız?
teşekkür ederim tatlım bende kızımda iyiyiz çok şükür ellerinizden öper harşlık bekler
ee kızlar dun hıdırellezdi bişe yaptınızmıı?
ben bu zamana kadar birşey yapmadım ama komşular sağolsun hep beraber dilek yazıp gül dalına astık sabah erkenden aldım denize atacağım bugün birde karınca yuvasından biraz toprak aldık okuyup cüzdanıma koydum bereketli olsun diye

tatlım merhaba hoşgeldin, bebeğin hayırlı olsun. demekki sinirlenince çok geriliyorsun belki vucudun haddinden fazla kasılıyor buda hafif bir kanama şeklinde kendini gösterdi. bende en kısa zamanda doktora görün, durumunu anlat, belkide sana progestan diye bir ilaç var düşük önleyici, genelde kanaması olana veriyor doktorlar, hem kanaman için önlem alınmış olur, hemde progestan insana bir ağırlık bir dinginlik, kimine uyku yapıyor, yani sinirlenecek halin kalmıyor

utanmaz kuzum hemen pipisini gösterdi..oğlun oluyo kız dedi...ama resmen belliydi pipisi gösterdi zaten doktorumda eliyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…