- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.961
iyi yaptın cnm hayırlısı ile duyarsın stres sıkıntı yapma kötü şeylerde düşünme herşey güzel olacak inşallah relaks ol Allaha teslim ol yeter cnmhafta sonu gelmeyince geçmişi okuyayım dedim
hafif hafif oluyo bulanıyo gibi oluyo ama geçiyo bu hafta kalp atışı için gidicem korkuyorum allah yardımcım olsunn hersey geliyor insaın aklına yani butun kötu ornekler geliyo nasıl kurtulcam bu duşunceden bilmiyorum
günaydın yasom hoş geldin nasılsıncanım benim maşallah senle aramızda 2 gün var ne güzel. neden sık sık gelmiyorsun??
Mesude, Serap, Bircan, Özlem, Nazan, Bedriye, Burcu günaydın kuşlar....
Mesudecim son günlerin ayy her sabah heyecan 1 kat daha artıyordur dimi. ilk sayfaya yazdım doğumu yaklaşanların iğsimlerini, gül e okumuştum sırayla sana ve diğer arkadaşlarımada okuyacağım fetih inşallah.
Serap büyük ihtimalle bebeğini görmüştür şimdi mutluluktan uçarcasına yürüyordur
Bircan tatlım benim Allahın dediği oluyor işte,dediğin gibi neyseki seni kanla filan uğraştırmadı hiç olmazsa. ama senin bebeğinin gelmesi yakındır bence içime öyle geliyor, Allah en doğrusunu bilir tabi ama biz dualara devam edelim
Nazancım ayy mesudeye katılıyorum bulantıların az az hergün olmasındaN yanayım bende, 1-2 gün bulanmadı evet çok rahat birşey ama insan hemen korkuyor bebeğim iyimi, neden bir işaret vermiyor, ayy bişey olsa Allah korusun ruhum bile duymaz, keşke midem bulansa diye dua eder oluyor insan
Özlem bebeğim sen nezaman adet olucan yada olamıycan hayırlısıyla inşallah???
Bende kısmetse ctesi doktora gidiyorum yine ve her gittiğimde aynı korku aynı heyecan.. ama zamanla heyecana bi nebze alışıyorsun ilk başlar daha zordu o yüzdeenn napıyoruzzz dua ediyoruz. ctesi sabah sana dua edicemm.. burdaki biiiirr sürüü arkadaşımız da eder, gönüllerinden iyi dileklerinide geçirirler sende dersin ki (işe yarıyor) bu kadar insanın duasıyla geldim ben buraya.. Allah ım sen yüzümüzü güldür, gülerekde çıkıcaksınız inşAllah hastanden
Kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
paşam geliyo paşammmmmmmmmm
çok şükür iyiyim tatlım sen nasılsın bulantıların ne alemdecanım benim senin canın sağolsun..naapalım.bidahakine inşallah..
Mesudeeeeee nasılsın..sanada bi fetih okumak istiyorum..güle ve çiğdemede..sırayla hepinize inşallah..güle sormuştum sanada sorayım epidurelle normal doğuma doktorun ne diyo:)
kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
Paşam geliyo paşammmmmmmmmm
amin canım en önemlisi sağlıklı olması çok şükür sağlıklı kuzum...oyy maşallahhh sağlıkla gelsin paşamızzzz
ayy ne güzel bi pipican daha geliyor topiğimize tebrik ederim cnm rabbim sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin artık isim düşünmeye başlarsınız
canım benim senin canın sağolsun..naapalım.bidahakine inşallah..
mesudeeeeee nasılsın..sanada bi fetih okumak istiyorum..güle ve çiğdemede..sırayla hepinize inşallah..güle sormuştum sanada sorayım epidurelle normal doğuma doktorun ne diyo:)
ikizimmmm bak nasıl belli oluyo ikiz olduğumuzzzikiziiiim canim tarihi belli asilamamin 10 mayis cuma günü asilama olcak Allah nasip ederse Insaallah
canım hayırlısı böleymiş demekki bende aşılamamda kan testine gideceğim günden bir gün önce hastalanmıştımm ve demiştimki Rabbim daha fazla umutlanmamı istemedi...inşallah aşılamaya falan gerek kalmadan geliverir bebişinnngünaydın kızlar
bugün kan testine gidecektim Rabbim daha çok üzülmemi istemedi bu sabah regl oldum ne yapalım kısmet üzüldüm ama en iyisini Allah bilir, bugün yoğunum bir arkadas doğum iznine ayrıldı bütün işleri bana kaldı müsait oldukça gelirim geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır.
Kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
paşam geliyo paşammmmmmmmmm
Nazancım canım benim içini ferah tuttt herşey çok güzel olacak Allahın izniyleee
günaydın aslıcım hoş geldin nasılsınikizimmmm bak nasıl belli oluyo ikiz olduğumuzzz10 mayıs da benim doğum günüm Hakkında hayırlısı olsun canımmm inşallah hayırlı haberlerini alırızzz
canım hayırlısı böleymiş demekki bende aşılamamda kan testine gideceğim günden bir gün önce hastalanmıştımm ve demiştimki Rabbim daha fazla umutlanmamı istemedi...inşallah aşılamaya falan gerek kalmadan geliverir bebişinnn
oyyy Serapppp maşallahhhdemek bi oğlumuz daha oluyooo Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kızlarrrr herkese günaydın ve iyi haftalarrrr....
Nazancım canım benim içini ferah tuttt herşey çok güzel olacak Allahın izniyleee
nazan kuzum gebelikte herşey normal sıkıntı yapma at şu birşey olacak düşüncesini aklından iyi şeyler düşün kuzunuda sıkıntıya sokma boş yere Rabbim korusun ikinizidekızlar dun bırde benima det gunumdu akıntım çok fazlaydı ve kasıklarda hassasiyet var garip garip tarfı edemedim seyler normaldir dimi bunlar
kız bedriye küsmüyüz yoksaBİRCAN
Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşAllah..
ben çok inanıyorum Rabbim hayırlısıyla tez vakitlerde güldürecek yüzünü.. Bir dfaha ki aya normal günlerini değerlendir çokca.. alıcaz güzel haberlerini hayırlısıyla inşAllah.
oyyy Serapppp maşallahhhdemek bi oğlumuz daha oluyooo Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kızlarrrr herkese günaydın ve iyi haftalarrrr....
kızlar dun bırde benima det gunumdu akıntım çok fazlaydı ve kasıklarda hassasiyet var garip garip tarfı edemedim seyler normaldir dimi bunlar
teşekkür ederim tatlım bende kızımda iyiyiz çok şükür ellerinizden öper harşlık beklercanımmmm iyiyiiimmmm sen nasılsın? pardon sen ve kzıın nasılsınız?
ben bu zamana kadar birşey yapmadım ama komşular sağolsun hep beraber dilek yazıp gül dalına astık sabah erkenden aldım denize atacağım bugün birde karınca yuvasından biraz toprak aldık okuyup cüzdanıma koydum bereketli olsun diyeee kızlar dun hıdırellezdi bişe yaptınızmıı?
kızlar 6. haftanın içerisindeyim sadece çok agresifim ,sinirliyim başka hiçbir sorunum yok ,mide bulantı baş dönmesi,uyku hali hiç bişey yok çok uzlu bir bebişimiz olacak sanırım ama ,çok sinirliyim ve dün eşimle tartıştım daha sonra tutnma kanına benzer koyu renkli bir lekem oldu sizce normal mi?
Bedriyeee bu sabah kalktım oo doktorada az kaldı dur sayim bakim dedim 4 gün çıktıdoğrumu kuşum:))))
Seraaappp ayyyy onun milimetrik pipisini yeriz biz yaaaa maşallahhh canım benim
Mesudecim aminnn Allah sanada kolaylık ve rahatlıklar versin inşallah bu dönemlerde, ben daha şimdiden geceleri bi sağa bi sola bi sırt üstü yatıp rahat edemiyorum birtürlü, son aylarımı hayal bile edemiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?