- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.981
günaydın aslıcım hoş geldin nasılsın
nazan kuzum gebelikte herşey normal sıkıntı yapma at şu birşey olacak düşüncesini aklından iyi şeyler düşün kuzunuda sıkıntıya sokma boş yere Rabbim korusun ikinizide
kız bedriye küsmüyüz yoksa
Bedriyeee bu sabah kalktım oo doktorada az kaldı dur sayim bakim dedim 4 gün çıktıdoğrumu kuşum:))))
Seraaappp ayyyy onun milimetrik pipisini yeriz biz yaaaa maşallahhh canım benim
Mesudecim aminnn Allah sanada kolaylık ve rahatlıklar versin inşallah bu dönemlerde, ben daha şimdiden geceleri bi sağa bi sola bi sırt üstü yatıp rahat edemiyorum birtürlü, son aylarımı hayal bile edemiyorum o yüzden
amin amin cnm cümlemize inşallah
düşünme zaten cnm yoksa strese girersin bacağıma vuruyor bel ağrım ta zaten göbiş şişti ne yana dönsem sıkıntı sırt üstü de rahat edemiyorum hem iyide değilmiş tadını çıkar uyumaya bak kuşum sonra hiç uyuyamayacaksın sen erken başlamışsın
canım normaldir, benim bazen adet tarihim olmasa bile adet olacakmışım gibi oluyor ama bi bakıyorum meğer gaz sancısıymış
normal mi bilmiyorum ama bi doktoruna söyle cnm lekelenmen iyi değilkızlar 6. haftanın içerisindeyim sadece çok agresifim ,sinirliyim başka hiçbir sorunum yok ,mide bulantı baş dönmesi,uyku hali hiç bişey yok çok uzlu bir bebişimiz olacak sanırım ama ,çok sinirliyim ve dün eşimle tartıştım daha sonra tutnma kanına benzer koyu renkli bir lekem oldu sizce normal mi?
Günaydın kızlarrrr
bugün benim dua günümmüş..çok güzel denk geldi..bir saat sonra kuzumu görcem...
dua edin bir terslik olmasın...
günaydın kızlar
bugün kan testine gidecektim Rabbim daha çok üzülmemi istemedi bu sabah regl oldum ne yapalım kısmet üzüldüm ama en iyisini Allah bilir, bugün yoğunum bir arkadas doğum iznine ayrıldı bütün işleri bana kaldı müsait oldukça gelirim geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır.
Kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
paşam geliyo paşammmmmmmmmm
ee kızlar dun hıdırellezdi bişe yaptınızmıı?
kuzuccuummmm yerimm seni benn kuzucunla beraber..
küs olur muyuz hiçç, yakın takipteyim sizi
iyisinn di mi canımm benimm.. gerçi okudum bebişin hareketleri artık sıkıntı vermeye başlamış ama demişsinn ya bu mucizevi durumu Rabbim herkese yaşatsın diye inan gözlerim dolarak amin dedim.. Rabbim sizleri bi çırpıda, bir avazda, tamm vakti saatinde hayırlısyla kurtarsın inşAllah.
ayy ne güzell erkek senesi bı yıl herhalde yaa maşallah canım sağlıkla gelsin oğluşun inşallah..
Bedriyeee bu sabah kalktım oo doktorada az kaldı dur sayim bakim dedim 4 gün çıktıdoğrumu kuşum:))))
Seraaappp ayyyy onun milimetrik pipisini yeriz biz yaaaa maşallahhh canım benim
Mesudecim aminnn Allah sanada kolaylık ve rahatlıklar versin inşallah bu dönemlerde, ben daha şimdiden geceleri bi sağa bi sola bi sırt üstü yatıp rahat edemiyorum birtürlü, son aylarımı hayal bile edemiyorum o yüzden
canım normaldir, benim bazen adet tarihim olmasa bile adet olacakmışım gibi oluyor ama bi bakıyorum meğer gaz sancısıymış
kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
Paşam geliyo paşammmmmmmmmm
çok şükür iyiyim tatlım sen nasılsın bulantıların ne alemde
teşekkür ettim çok sağol kuzum rabbim sanada sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah
valla kuşum hiçbirşey demiyor hiç sormadım normal istediğim için oda birşey demedi ne yapacaksın bakim
ayy ne güzel bi pipican daha geliyor topiğimize tebrik ederim cnm rabbim sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin artık isim düşünmeye başlarsınız
buketçim allahın izni ile bu haftadan sonra riskli döemin bitiyo maşallah sizeee darısı bizlere inş.
kız bulmakta zorlancaz var ya
ben dünün hıdrelez olduğunu bilmiyordumm
yaseminimmm canımm benimmm evet kısmet olursa inşAllah kaldı 4 günümüz
Allah hayırlı güzel haberlerle döndürsün inşAllah..
ya bende çok yüzü koyun yatıyorum kızlar napıcam içimde böyle sıkıntılarla kalkıyorum bişey olmuş mudur diye ama sonra yine yatıyorum uyurken farketmiyorum.. bi de göbeğim çıkmadı benim yaa.. herkes diyorki iç karnın genişmiş ama üzülmeye başlıcm yakında Allah korusun terslik olmasın bi de.. büyümüyor diye korkucam.. bebeğin hareketlerini pıtpıtlarıda hissetmiyorum doktordan geldiğim ilk bir haftada inanılmaz hissediyorum ama sanırım gaz onlar .2. haftada hiçbişey yok.. bedriyede sıkıntı var oluyor işte.. belki bizimde cinsiyeti netleşir.. kısmetse.. ayy kızlar bi de biz çapadan randevu alıcaz. sskdan bağlarımız kopmasın diye ama o hastaneden çok korkuyorum ben.. Allah yardımcımız olsun inşAllah. Hatta ayrıntılıyı yapıyorlarsa orada yaptırmak istiyorum. Hem üniversite hastanesi, hemde ssk.. karda oluruz.. kendi doktoruma gittiğimde söylicem ben ayıp olmaz dimi ..ssk hastaneye gidip kaydımı yaptırıp bundan sonra ayrıca oradanda devam edicem onlar randevu vericekleri için dicem.. kızar mı ki.
anamm pipisini sevsinler:))
iyiyim bulantılar devam ediyo ama daha az gibi sanki..
Ya epidurelle doğumu araştırıyorumda bazı doktor he diyo bazısı yok diyo..araştırıyom işteç...doktorlar şansınız varsa kullanın diyolar sonuçta daha az gergin bir doğum oluyo..ama riskli tabi..fekat sezaryenleride hep epidurelle yapıyolarartık..ne bilem öle işte
evet canım inşallah..aslında ben 12. Haftanın içindeyim pazardan pazara değişiyo demişti hemşire..bu perşembe ayrıntılıya girecez inşallah herşey normaldir..
Ya kızlar ben geceleri uyuyamıyorum..burnum tıkanıyo..spreyde sıktım dün ama işe yaramadı ..delii olacakm yaa..yapışıyo resmen burun deliklerim..uykudan uyanyorum..nefes alamıyorum..ağızdan almaktan boğazım kötü oluyo..zaten dişlerimi fırçalamıyorum banyoya giremiyorum yaa banyomdan ve tuvaletten neferet ediyorumm:))aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..bağıracam vaalllaaa..ama farkettim ki kokan şey banyo değil benim..şu progestanı ben vajinal kullanıyorum..o kokuyo yaaaaaaaaaaa...
evet canım inşallah..aslında ben 12. Haftanın içindeyim pazardan pazara değişiyo demişti hemşire..bu perşembe ayrıntılıya girecez inşallah herşey normaldir..
Ya kızlar ben geceleri uyuyamıyorum..burnum tıkanıyo..spreyde sıktım dün ama işe yaramadı ..delii olacakm yaa..yapışıyo resmen burun deliklerim..uykudan uyanyorum..nefes alamıyorum..ağızdan almaktan boğazım kötü oluyo..zaten dişlerimi fırçalamıyorum banyoya giremiyorum yaa banyomdan ve tuvaletten neferet ediyorumm:))aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..bağıracam vaalllaaa..ama farkettim ki kokan şey banyo değil benim..şu progestanı ben vajinal kullanıyorum..o kokuyo yaaaaaaaaaaa...
Ya epidurelle doğumu araştırıyorumda bazı doktor he diyo bazısı yok diyo..araştırıyom işteç...doktorlar şansınız varsa kullanın diyolar sonuçta daha az gergin bir doğum oluyo..ama riskli tabi..fekat sezaryenleride hep epidurelle yapıyolarartık..ne bilem öle işte
...
ben yaparım bir tane kız artık kriterlerimiz olur tabii o kadar erkeğin içinde kıymetli olur kızım
.
Nazoooo benim haberim bile yok dünün hıdırellez olduğundan geçti gitti artık sen neler yaptın bakimmm???
canım bant varya şu reklamlarda verilen bende bayağı işe yarıyo eşimde de faydası oldu istersne onu dene bi...hadi cinsiyet sırası sizde utanmaz kuzum hemen pipisini gösterdi ...ama bu sefer tuhaf oldum tam bebeğe benzemişti...kuzumun göz retinası bile oluşmuş midesi olmuşmuş karın normal dedi...
o bantlar horlama için değil mi canımm.. Burun tıkanıklığı için reklamlarda çıkan bir şey var ama o da sprey sanırım.
bu kadar erkeğin arasında tabi kıymetli olur canım ya...bende son aralar kıza takmıştım kafayı ama kuzum erkekmiş...
ben üşendigimden yapmadım desem geçe sene gul dibine gömmüştüm bu sene yapmadım daha dogrusu dininen bir sakıncası varmı yokmu onuda bilmiyorum geçen seneki dilegimede rabbim rızası ile yazmıştım allahtan başka kim neyi hangi güçle nasip edebilirki
ben kaççç yılll önce kuzenlerimin ısrarıyla yapmıştım... haklısın canım Rabbimden başka kimden isticezkiii ona yalvarıyoruz ondan istiyoruzzz...benim annemde ilgilenmez öle şelerle o yüzden hiççç hatırlamadım bileee
Ya bu arada Özlem yok bugünnn neden gelmediki daha
o bantlar horlama için değil mi canımm.. Burun tıkanıklığı için reklamlarda çıkan bir şey var ama o da sprey sanırım.
sağlıklı olsun da kız erkek farketmez bazen başlıklar açıyorlar erkek çocuk için ne yapmam lazım fala diye ben deli oluyorum öyle şeyler görünce ya evlat evlattır kzıı erkeği mi olur hani 2-3 kızı olsa neyse daha ilk çocuktan düşünenler var bunları hayret doğrusu Allah hayırlı evlat versin öncelikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?