Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kuzuccuummmm yerimm seni benn kuzucunla beraber..

küs olur muyuz hiçç, yakın takipteyim sizi

iyisinn di mi canımm benimm.. gerçi okudum bebişin hareketleri artık sıkıntı vermeye başlamış ama demişsinn ya bu mucizevi durumu Rabbim herkese yaşatsın diye inan gözlerim dolarak amin dedim.. Rabbim sizleri bi çırpıda, bir avazda, tamm vakti saatinde hayırlısyla kurtarsın inşAllah.

normal mi bilmiyorum ama bi doktoruna söyle cnm lekelenmen iyi değil
bu arada sinirlerine de hakim ol valla bebeğinin sinir sistemi bu aylarda gelişiyor çok asabi sinirli birşey oluverir mazalllah

Günaydın kızlarrrr
bugün benim dua günümmüş..çok güzel denk geldi..bir saat sonra kuzumu görcem...
dua edin bir terslik olmasın...

canımm yoktur inşallah bir sorun merak etme..

canım hayırlısı olsun ne diyelim. Bende ilk seferinde dr 10. günü çağırdı diye koşa koşa gittim negatifi aldım iki gün sonrada regl oldum zaten ikincisinde gitmedim bekledim yine 12. gün sabah geldi zaten boşuna yaptırmış bir de heyecanla beklemiş olacaktım. Aşılamanın şansı zaten düşük bu yüzden gebe kalamıcam diye düşünme normal ilişkideki şanstan pek bir farkı yok. Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah..

Kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
paşam geliyo paşammmmmmmmmm

ayy ne güzell erkek senesi bı yıl herhalde yaa maşallah canım sağlıkla gelsin oğluşun inşallah..

ee kızlar dun hıdırellezdi bişe yaptınızmıı?

yok hiçbir şey yapmadım zaten Hıdırellez olduğunu da unutmuştum sabah tv den öğrendim geçen sene gül ağacının dibine koymuştum dileğimi olmadı Rabbimden istiyorum ona sığınıyorum bir umut tabii yine de ama aklıma bile gelmedi.

ayy bedriye kuşum ne güzel yürekten dua ettin öyle bende seni ve o küçüçük minnakını yerim kuzum amin diyorum dualarına ve bin katı ile sana dönmesini arz ediyorum Rabbim sanada hayırlı evlat versin hayırlı ömürler nasip etsin bebeğini sana bağışlasın inşallah takipten ayrılma tatlım öpüyorum sizi

ee kızlar dun hıdırellezdi bişe yaptınızmıı?

ben dünün hıdrelez olduğunu bilmiyordumm

yaseminimmm canımm benimmm evet kısmet olursa inşAllah kaldı 4 günümüz

Allah hayırlı güzel haberlerle döndürsün inşAllah..

ya bende çok yüzü koyun yatıyorum kızlar napıcam içimde böyle sıkıntılarla kalkıyorum bişey olmuş mudur diye ama sonra yine yatıyorum uyurken farketmiyorum.. bi de göbeğim çıkmadı benim yaa.. herkes diyorki iç karnın genişmiş ama üzülmeye başlıcm yakında Allah korusun terslik olmasın bi de.. büyümüyor diye korkucam.. bebeğin hareketlerini pıtpıtlarıda hissetmiyorum doktordan geldiğim ilk bir haftada inanılmaz hissediyorum ama sanırım gaz onlar .2. haftada hiçbişey yok.. bedriyede sıkıntı var oluyor işte.. belki bizimde cinsiyeti netleşir.. kısmetse.. ayy kızlar bi de biz çapadan randevu alıcaz. sskdan bağlarımız kopmasın diye ama o hastaneden çok korkuyorum ben.. Allah yardımcımız olsun inşAllah. Hatta ayrıntılıyı yapıyorlarsa orada yaptırmak istiyorum. Hem üniversite hastanesi, hemde ssk.. karda oluruz.. kendi doktoruma gittiğimde söylicem ben ayıp olmaz dimi ..ssk hastaneye gidip kaydımı yaptırıp bundan sonra ayrıca oradanda devam edicem onlar randevu vericekleri için dicem.. kızar mı ki.

kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
Paşam geliyo paşammmmmmmmmm

anamm pipisini sevsinler:))

iyiyim bulantılar devam ediyo ama daha az gibi sanki..
Ya epidurelle doğumu araştırıyorumda bazı doktor he diyo bazısı yok diyo..araştırıyom işteç...doktorlar şansınız varsa kullanın diyolar sonuçta daha az gergin bir doğum oluyo..ama riskli tabi..fekat sezaryenleride hep epidurelle yapıyolarartık..ne bilem öle işte

buketçim allahın izni ile bu haftadan sonra riskli döemin bitiyo maşallah sizeee darısı bizlere inş.

evet canım inşallah..aslında ben 12. Haftanın içindeyim pazardan pazara değişiyo demişti hemşire..bu perşembe ayrıntılıya girecez inşallah herşey normaldir..

Ya kızlar ben geceleri uyuyamıyorum..burnum tıkanıyo..spreyde sıktım dün ama işe yaramadı ..delii olacakm yaa..yapışıyo resmen burun deliklerim..uykudan uyanyorum..nefes alamıyorum..ağızdan almaktan boğazım kötü oluyo..zaten dişlerimi fırçalamıyorum banyoya giremiyorum yaa banyomdan ve tuvaletten neferet ediyorumm:))aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..bağıracam vaalllaaa..ama farkettim ki kokan şey banyo değil benim..şu progestanı ben vajinal kullanıyorum..o kokuyo yaaaaaaaaaaa...

kız bulmakta zorlancaz var ya

ben yaparım bir tane kız artık kriterlerimiz olur tabii o kadar erkeğin içinde kıymetli olur kızım

bir şey diyeceğni sanmam hatta dr kendisi gönderiyor bazı testler için böyle hastanelere özele gidenlerin pahalıya çıkıyor ya benim doktorumda bir arkadaşımı orada pahalı tutacağı içn tıbba yönlendirdi düşüklerin sebebi öğrenmesi için yapılan testler var ya onları yaptırsın diye. Sonuçları yine özeldeki doktora gösterecek ama tıpta söylemişler pıhtılaşma varmış. Bir sorun olmaz yani yaptır oradaki dr da yorumlar kendi doktoruna da gösterirsin.

canımm neden tıkanıyor ki burnun şu oda nemlendiriciler var ya hava üflüyor hani onlardan alsan odana olmazsa bir dr danış yine de. Progestana da biraz dayan artık bıraktırır belki yakında. Hamilelikte normal bunlar canım katlanacaksın birazıcık geçecek merak etme.

buket kuşum sen 2li tarama yaptırdınmı yaptıracakmısın, o ayrıntılı dediğin 2li tarama testi mi oluyor?
bide o yuvarlak progestan hapları mı vajinal kullanıyorsun, anamm ben ağzımdan içiyorum!!! doktor bana öle bişey demedi

buhar makinası senin işini görür sanırım nemsiz oldugundan kuruyo agzın burnun

anamm pipisini sevsinler:))

...

canım bant varya şu reklamlarda verilen bende bayağı işe yarıyo eşimde de faydası oldu istersne onu dene bi...hadi cinsiyet sırası sizde utanmaz kuzum hemen pipisini gösterdi ...ama bu sefer tuhaf oldum tam bebeğe benzemişti...kuzumun göz retinası bile oluşmuş midesi olmuşmuş karın normal dedi...

ben yaparım bir tane kız artık kriterlerimiz olur tabii o kadar erkeğin içinde kıymetli olur kızım

.

bu kadar erkeğin arasında tabi kıymetli olur canım ya...bende son aralar kıza takmıştım kafayı ama kuzum erkekmiş...

anladım cnm daha erken senin ya erken başlamışsın araştırmalara hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun cnm sen en iyisi olanlara ve doktorunun önermesine bak cnm
buket bu arada benimde çok burnum tıkanıyordu hala da tıkanıyor doktoruma sordum akşam yatarken tuzlu su ile burnunu yıka dedi bi dene olmazsa okyanus suyu mu ne o iyi geliyormuş diye duymuştum
bedriye senin aylarında bende kendimi sabah uyandığımda karnımın üzerinde buluyordum istem dışı tamamen birşey olmaz inşakkah zaten karnın şişince istesende yatamayacaksın demek ki öyle rahat ediyorsun sıkıntı olmuyor

Son düzenleme:
Nazoooo benim haberim bile yok dünün hıdırellez olduğundan geçti gitti artık sen neler yaptın bakimmm???

ben üşendigimden yapmadım desem geçe sene gul dibine gömmüştüm bu sene yapmadım daha dogrusu dininen bir sakıncası varmı yokmu onuda bilmiyorum geçen seneki dilegimede rabbim rızası ile yazmıştım allahtan başka kim neyi hangi güçle nasip edebilirki

sağlıklı olsun da kız erkek farketmez bazen başlıklar açıyorlar erkek çocuk için ne yapmam lazım fala diye ben deli oluyorum öyle şeyler görünce ya evlat evlattır kzıı erkeği mi olur hani 2-3 kızı olsa neyse daha ilk çocuktan düşünenler var bunları hayret doğrusu Allah hayırlı evlat versin öncelikle.

ben kaççç yılll önce kuzenlerimin ısrarıyla yapmıştım... haklısın canım Rabbimden başka kimden isticezkiii ona yalvarıyoruz ondan istiyoruzzz...benim annemde ilgilenmez öle şelerle o yüzden hiççç hatırlamadım bileee

Ya bu arada Özlem yok bugünnn neden gelmediki daha

bilmem hayır olsun diyelim inş.

yalnız senle burcunun hafızasına hayranım hiç bişe atlamıyosunuz unutmuyosunuz

valla bende horlama yok canım ama nefes alıp verirken zorlanıyorum tıkanıyorum kuruluktan dolayı özelikkle kış aylarında kaloriferin yandığı zamnalarda buhar makinem var zaten o sabah kadar çalışır ama bunun yanında çok tıkandığım zaman kullanıyorum eşimden aşırarak...

sağlıklı olsunda canım inan kız erkek farketmezdi..ama eşimle son zamanlarda kıza takmıştık kafayı bilemm nedendir ama...olsun paşam geliyomuş... cinsiyet ayrımına hiç bir zaman gitmedik eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun gerisi faso fiso...

gebelik döneminde hangi balıkları yemek gerekir?

Somon balığı, sardalye, beyaz balık, alabalık, uskumru gebelik döneminde tüketilebilecek balıklardır. Bunlar hem yüksek omega 3 yağ asitlerine sahiptir hem de civa oranları oldukça düşüktür. Balık tüketmeyen anne adayları ise omega 3 içeren balık yağı desteklerinden alabilirler. Fakat bu tür vitamin ve mineral desteklerini mutlaka hekime danışarak hekim tavsiyesiyle almak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…