Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar daha önce niye gelmediniz gitmek zorundayız işte hıı sabahtan beridir buralardayım meyve yedim ama kesmedi bi kahvaltı yapım kızımla gelirim bi yerlere ayrılmayın ama

Canım benim tabiki en hayırlısı oldu, ama üzülmemek elde değil bilirim, Allah sabır versin inşallah bu son olur ve inşallah bir daha ki demende sağlıkla tutunur bebegin, yeterki sen ve eşin iyi ve sağlıklı olun

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BEN İYİM ÇOK ŞÜKÜR...
tatlım aslınd bende düüşünüyorum bakalım bu hafta alttan muayene ederse konuşcam drla..bazısı iyi dio bazısı kötü ama bende kararsızım..
sağol canım benim ALLAH razı olsun..
Kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
paşam geliyo paşammmmmmmmmm
oyoyy MAŞALLAH gelsin bakalım paşamız sağlıkla İNŞALLAH..
kızlar dun bırde benima det gunumdu akıntım çok fazlaydı ve kasıklarda hassasiyet var garip garip tarfı edemedim seyler normaldir dimi bunlar
normal tatlımm hamilelik boyunca öyle tarifsiz sancı ağrı hissedersin hepsi bebişinin büyüme belirtisi..:)

yaa düşündüm alayım ..hem sonra çocuk içinde kullanılır..o burun bantlarıda beni rahatsız ediyo daha önce denemiştim..ama bu gece sinir harbi içinde uyandım resmen boğuluyodum yaa..nefes darlığına uyanıyorum yanii..hazır satılan okyonus suyu varya onlardan sıktım..

kuşum bu perşembe işte 2 li test ve ayrıntılı ultrason onlar aynı şeyler..önce makinede neyi var neyi yok bakılıyo sonra kan testi sonucu geliyo buna göre bi yüzde hesaplıyo makine...

ben progestanı tüp bebektede kullanıyodum..ilk 3 gün ağızdan sonra vajinadan alacan dediler..çünkü ilacın yan etkisi baş ağrısı..baş ağrısı yapmasın diye vajinal aldırıyo du benim doktor..şimdide hiç oral yolla almadım..ilacı koyuyorum yarısı geri çıkıyo zaten bide pis kokuyo..sinir ediyo beni..

bukeett 2liyle ayrıntılı aynı şeyler mi? :26: bilmiyordum.. ee o zaman 21. 22. haftaki ayrıntılı ultrason ne acaba? onu da aynı ultrason cihazındamı bakıyorlar..aynı doktor.. ben başka bi yere gitcez sanıyordum kendimce.. kısmetse bu hafta ysseminle senin cinsiyetler içinde ön tahminler gelir hayırlısıyla..

ayyy benimde en gıcık olduğum şeyler şu vajinal işler yahu, hamilelikten önce bıktım zaten, yok vajinal ultrason, yok vajinal fitil, yok bilmemne, aman ben doktora hiç bişey demiyim ozaman ağzımdan içmeye devam edim, diğer türlü olsa derdi heralde zaten.

bedriyeee anammmm ağzın bal yesin senin emi ayy cinsiyet ile ilgili bişeyler deniliyormu ayyyy hadi hayırlısı inşallah bakalım, pipiliyse zaten görünür heralde, değilse dr bişey diyemez ozamanda anlarızki büyük ihtimal kukulu

yasemin üzerinde oral yada anal yolla yazmıyomu kuzum

selam kızlar nasılsınız. benım kucuk notebook yapıldı.
biraz yavaşlamış da olsa işime yarıyor.
uzun zamandır gıremedim sohbetleri özledim..
bikaç gundur canım cok sıkkın.
cuma gunu emırın kontrolu vardı ordaki bebek hemşiresi emiri kontrol etti sunnet derisinin dar olduğunu. urloga gıtmemı soyledi.
sünnet olması lazım dedi.
çok korktum başladım ağlamaya
neyse ben tabı hemen panik eve geldim kendi doktorunu aradım gel dedi ben bakarım.
sünnetlik bi durum yok dedi sünnet derisinin normal olduğunu söyledi.
krem verdi işte kullan diye.
göz çapaklanması hala devam ettiği için göz damlası verdi.
gene aynı gözü bişeye fayda etmedi.
bide 4 gündür kaka derdiyle uğraşıyodum yapmıyodu.
dün saf zeytınyagı içirdim 2 defa az az yaptı rahatladım.
hala daha pipisinden sebep ve gözünden sebep canım sıkkın..
dua edin kızlar oğluma ne olur

canımm üzülme sunnet olması gerekiyosada olur benim bi tanıdık var bebek dogdu 2 gun sonra gitti sunnet ettirdi ozaman hissetmiyolarmıymış daha kolay oluyo sanki tabi en iyisini doktorlar bilir.

canım benimm progestanı bende günlük 300 mg kullanıyordum ama ağızdan alıyordum o doktorun tercihine göre bence değişiyormuş gibime geliyor..

ikili taramada genelde bi tahminde bulunuyorlar yaseminimmm ama net değil diyor, vucudunun şeklinden yola çıkarak diyor, bana ikili taramada erkeğe benziyor demişti son gittiğimde kıza benziyor dedi.. bu hafta hayırlısıyla bizimde netleşir belki.. erkek çocuk hissediyorum ama şu 10 günde kızada çok alıştımm.. Allah hayırlı sağlıklı olanı nasip etsin hepimize inş

ben herkes içinmi oneride buluncam sadece kendim içinmi onu bi anlayayım

canım herkes için, yani senin ve özlem in belirlediği duaları yine aynı sistemde gün gün sırayla birimiz için okuyacağız.
eğer isterseniz özlemle konuşun 2 ayrı dua yerine her ikinizinde ortaklaşa karar verdiği tek bir dua da olabilir. bu tamamen size kalmış yani

büşracım hoşgeldin ayy üzmüşler seni yine ama bak çok şükür sünnet olacak durumda değilmiş, birtek göz sorunu kalmış, o da boncuğumuza nazar değiyordur yaaa, benim bildiğim çayın demini pamuğa döküp birkaç gün silersen düzeliyor o gibi durumlar canım denedinmi hiç?

kuzular ne çok yazmışsınız yaa daha sabah girip okumuştum hızınıza yetişemiyorum

mesude aşşağıda ne yapıyorsun diye sormuşsun bazen açık bırakıyorum unutuyorum yada tekrar giremiyorum o yüzden açık görmüşssündür canım

aslı sende sormuşsun beni sabah uğradım sonra gelemedim bi yaramazlık yok çok şükür

yasemin canım bugün adet olmayı bekliyorum bakalım hayırlısı,duayı sormuşsun canım ben birkaç seçenek yazdım sizler seçmeyecekmisiniz :18:

serap hayırlı uğurlu olsun oğlun geliyormuş , Allah bağışlasın hayırlısı ile gelsin inşallah

büşracığım erken sünnet olmanın bi zararı yok canım üzme kendini bunun için ve yapılması gerekiyorsa hiç geciktirme bence, benim bir kaç arkadaşım bu şekilde yaptırdılar

Son düzenleme:
Yaso sen işe başladın mı canım?

Büşracım gecmiş olsun Rabbim şifa versin

Bediş bacak ağrın gectimi, kasık ağrına doktor ne dedi, ayy kız olursa ve sana benzerse ben onun yanaklarını yerim :)

Nazo geçmişi tam okuyamadım ama senin sigara olayın ne oldu ?

Özlemmm senin günün bugünmü??? sabah test yaptınmı? herhangi bi belirtin varmı? ayyy ne çok sordumm canım inşallah hastalanmazsın inşallah hamilesindiirrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…