Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

özlemcim yok bebeğim sen onaya sundun ya, bazılarımız yorumlarını söyledi hani, sende işte kendi kalbinden hangisi geçiyorsa onu seçeceksin, biz sana yardımcı olmak için birkaç yorum yaptık ama karar sana ait, kaç adet ve ne okunacağına sen karar vereceksin.
hatta dediğim gibi nazanla birlkte konuşup tek bir dua üzerinde de karar verebilirsiniz. yada o ayrı dua yazdırır, sen ayrı yazdırırsın. karar size ait tablo bana ait

dua elbetde edelim de kendini çok yıpratma yaa.. Allah bana bi erkek evlat verse ben belki sıkıntısı olmasa bile sünnetini bebekken yaparım ki hem cok çabuk iyileşiyor hemde psikolojik olarak çok etkilenmez.. büyüyüncede sünnet giysileri, mevlüt ü falan sanki yeni kestirecekmiş gibi hepsini programlayıp yaptırıyorsun.. benim çevremde çok var böyle yapan.. Allah şifa versin inşAllah kuzuna..

Kız serap, pipili geliyormuş, maşallah canım Allah esirgesin korusun, sırada en yakın bedışin kuzusunun cinsiyeti var, sonra yaso ve buket ve en sona nazo :)

canımm üzülme sunnet olması gerekiyosada olur benim bi tanıdık var bebek dogdu 2 gun sonra gitti sunnet ettirdi ozaman hissetmiyolarmıymış daha kolay oluyo sanki tabi en iyisini doktorlar bilir.

sdağolun kızlar biliyorum erken olmanın bı zararı yok da ben uzluyorum gene.
şimdildik oyle bişey yok bakalım ne olacak

Özlemmm senin günün bugünmü??? sabah test yaptınmı? herhangi bi belirtin varmı? ayyy ne çok sordumm canım inşallah hastalanmazsın inşallah hamilesindiirrrrr

yok be güzelim yapmadım ne yapacam gördük işte tek çizgiyi adet olmazsam direk kan testi yaptırırım ama sanmıyorum adet olurum,benim adetten önce belirtim olmaz direk adet olurum o yüzden pek bilemiyorum

oooo o zaman ben akşam evde eski mesajları bi okuyum yeniden kim ne demiş ama pek fazla yorum yapan olmadı sanırım,bide sayıya ben nasıl karar vereyim internette baktığım yerde kaçar adet okunması ile ilgili bişey yazmıyordu istediğim sayıyı söyleyebilirmiyim

anlattığım gibi dedi doktor..ensesini kemiğini kolunu bacağını ölçüyoruz.dopler denen aletle dedi..sonra kan testş sonucu geliyo onuda giriyoz makineye o bi yüzde veriyo dedi..21/22 deki de ayrıntılı oda 3 lü hatta 4 lü dedikleri tesler işte..ne billeyim benim doktor cinsiyet konusunda biraz mal heralde(eşimin değimiyle) daha ilk sorduk 16. haftada söyleriz dedi..ona benziyo buna benziyo gibi şeyler söylemiyo herhal..kendi tercihi..ama benim adam oğlana kafayı takmış durumda..olluşumda olluşum diye iki saat karnımı öpüyo yaaaaaa..kafayı yedi..

içmiyorum kuzucugum

canım o buhar makineleri güzel işe yarıyormuş bende de oluyor o burun tıkanıklığı arada nemsiz olmasından şimdi havalar sıcakladı arada camı açıyoruz odanın.

Tabiki kız erkek ne farkeder dimi ama kız kıyafetleri de pek bir cici be insan özeniyor vallahi benim eşim daha çok kız istiyor gibi bakalım.

ben balığa bayılırım her gün yesem bıkmam yazın da taze balık bulmak sıkıntılı İstanbul'da vardır yine de ama iç Anadolu bölgesi olunca işte bir balıkçımız var alabalık levrek falan yapıyor oraya gidiyoruz yiyoruz. Bu ara benimde çokça tüketmem lazım kışın da çok yedim.

Al bence o makineden canım bebek içinde kullanırsın sonra rahat edersin.

canım ikili testte ense kalınlığı ölçülüyor ve kan veriyorsun daha tam olarak organlaro görülemiyor normal ultrasonda ayrıntılı olarak 2 li test down sendromu riskini ölçmek için kullanılıyor 20. haftada başka bir ultrason aleti var detaylı ona giriyorsun çocuğun organlarına damarlarına kadar bakılıyor canım 2 li test daha erken yapılıyor.

canım o darlıktan bir şey olmaz ama skıntı yaratıyorsa tuvaletini yapmasında falan sünnet ettirirsin canım ne var bunda üzme kendini bir takip et bakalım..

Columbia Üniversitesi'nin yaptığı araştırmada üreme sorunları yaşayan kişiler için düzenli olarak dua okundu. Dua okunanlarda, döllenmenin başarı oram yüzde 8'den yüzde 16'ya çıktı. Embriyonun sağlıklı bir şekilde büyüme şansı ise yüzde 25'ten yüzde 50'ye yükseldi.

evet canım dedigin gibi taze balık bulmak sıkıntı zaten balıgıda hiç sevmem beyaz et benden geri dursun ama işte bebek için yemek gerekmiş bakalım

selam kızlar ben geldim amma çok yazmışsınız oku oku bitmedi...
Cuma akşamından kayınvalideme gittik offff çok bunalttı beni 163 boyum 52 kiloyum çok zayıfsın bebek tutunmaz düşer tabi diyor anlatamadım bir türlü habire bişeyler getiriyor yeye diye bebekken annem bana o kadar yemek yedirmek için uğraşmamıştır.Beni düşündüğünden değil herkesin torunu varmış artık babanne olmak istiyormuş...
Cumartesi hastalandım bugün sabahtan doktora gittim muayane etti.Korunmayı bırak dedi.Klomen,glifor,inofolic ve folik plus verdi.Çok kafam karıştı hemn klomen niye verdi.Ve glifor şeker ilacını niye verdi.Tüylenmen var onun için ilaç vericem dedi bunları verdi baktım iki tanesi vitamin biri şeker ilacı ... ben senin hemen hamile kalmanı istiyorum dedi hamileliği öğrenir öğrenmez iğne ve bağışıklıkla ilgili bi ilaç vericek miş... İnşallah bu sefer iyi olur herşey doktor kendinden çok emin tereddüt ve kararsızlığı yok..

selam kızlar yine ben hahahayyy

özlemcim hoş geldin tekrardan anladım cnm ben gördüm bi ara işte

büşracım sende hoşgeldin çok geçmiş olsun inşallah iyi haberler alırsın canını sıkma düzelirRabbim yardımcın olsun sağlık versin kuzuna

burcu bana bişey yok mu tatlım

Tümaycım, gliforu yaseminde kullandi sanirim evet şeker ilacı ama yalniş bilmiyorsam yumurtlamayi desteliyor, benim bildigim pco'lu olanlar kullaniyor, du ba

yaseminede vermiştir sanırım tumay hadi inş. sebep olsun bu ilaçlar canım benimm hadi bismillah

hımmm valla benim deli gibi bi ağrıyla başladı için her ayyy o yüzden sordum canımmm hakkında hayırlısı olsun inşallahhhhhh
güzel haberlerini alırızda kutlama yaparız inşallahhhhh

hadi bakalım Tümay sonunda hastalanmışsın ve başlamışsın inşallah güzel ve hayırlı sonuçlar alırsın bu arada folic plusı günde kaç tane içiyosun sorması ayıppp

yerim seni fıstıkımmm ama hakkettim haa iyi dayanıyorum allah yardımcım oluyor hamdolsun

süpersin canımmmmm inşallah bigün bende hamile kalırsam bende bırakacammm

kzı bu nasıl test nasıl bilimsel araştırma:))

offf boşver sen onu...sen kendini biliosun...doktorun kendinden emin olması güzel bişey..şeker ilacı benimde bildiğim pco lulara veriliyo..vardır bi bildiği..sen kalbini ikiletme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…