- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.021
selam kızlar nasılsınız. benım kucuk notebook yapıldı.
biraz yavaşlamış da olsa işime yarıyor.
uzun zamandır gıremedim sohbetleri özledim..
bikaç gundur canım cok sıkkın.
cuma gunu emırın kontrolu vardı ordaki bebek hemşiresi emiri kontrol etti sunnet derisinin dar olduğunu. urloga gıtmemı soyledi.
sünnet olması lazım dedi.
çok korktum başladım ağlamaya
neyse ben tabı hemen panik eve geldim kendi doktorunu aradım gel dedi ben bakarım.
sünnetlik bi durum yok dedi sünnet derisinin normal olduğunu söyledi.
krem verdi işte kullan diye.
göz çapaklanması hala devam ettiği için göz damlası verdi.
gene aynı gözü bişeye fayda etmedi.
bide 4 gündür kaka derdiyle uğraşıyodum yapmıyodu.
dün saf zeytınyagı içirdim 2 defa az az yaptı rahatladım.
hala daha pipisinden sebep ve gözünden sebep canım sıkkın..
dua edin kızlar oğluma ne olur
büşracım hoşgeldin ayy üzmüşler seni yine ama bak çok şükür sünnet olacak durumda değilmiş, birtek göz sorunu kalmış, o da boncuğumuza nazar değiyordur yaaa, benim bildiğim çayın demini pamuğa döküp birkaç gün silersen düzeliyor o gibi durumlar canım denedinmi hiç?
canımm üzülme sunnet olması gerekiyosada olur benim bi tanıdık var bebek dogdu 2 gun sonra gitti sunnet ettirdi ozaman hissetmiyolarmıymış daha kolay oluyo sanki tabi en iyisini doktorlar bilir.
kuzular ne çok yazmışsınız yaa daha sabah girip okumuştum hızınıza yetişemiyorum
mesude aşşağıda ne yapıyorsun diye sormuşsun bazen açık bırakıyorum unutuyorum yada tekrar giremiyorum o yüzden açık görmüşssündür canım
aslı sende sormuşsun beni sabah uğradım sonra gelemedim bi yaramazlık yok çok şükür
yasemin canım bugün adet olmayı bekliyorum bakalım hayırlısı,duayı sormuşsun canım ben birkaç seçenek yazdım sizler seçmeyecekmisiniz :18:
serap hayırlı uğurlu olsun oğlun geliyormuş , Allah bağışlasın hayırlısı ile gelsin inşallah
büşracığım erken sünnet olmanın bi zararı yok canım üzme kendini bunun için ve yapılması gerekiyorsa hiç geciktirme bence, benim bir kaç arkadaşım bu şekilde yaptırdılar
Yaso sen işe başladın mı canım?
Büşracım gecmiş olsun Rabbim şifa versin
Bediş bacak ağrın gectimi, kasık ağrına doktor ne dedi, ayy kız olursa ve sana benzerse ben onun yanaklarını yerim :)
Nazo geçmişi tam okuyamadım ama senin sigara olayın ne oldu ?
Özlemmm senin günün bugünmü??? sabah test yaptınmı? herhangi bi belirtin varmı? ayyy ne çok sordummcanım inşallah hastalanmazsın inşallah hamilesindiirrrrr
özlemcim yok bebeğim sen onaya sundun ya, bazılarımız yorumlarını söyledi hani, sende işte kendi kalbinden hangisi geçiyorsa onu seçeceksin, biz sana yardımcı olmak için birkaç yorum yaptık ama karar sana ait, kaç adet ve ne okunacağına sen karar vereceksin.
hatta dediğim gibi nazanla birlkte konuşup tek bir dua üzerinde de karar verebilirsiniz. yada o ayrı dua yazdırır, sen ayrı yazdırırsın. karar size aittablo bana ait
bukeett 2liyle ayrıntılı aynı şeyler mi? :26: bilmiyordum.. ee o zaman 21. 22. haftaki ayrıntılı ultrason ne acaba? onu da aynı ultrason cihazındamı bakıyorlar..aynı doktor.. ben başka bi yere gitcez sanıyordum kendimce.. kısmetse bu hafta ysseminle senin cinsiyetler içinde ön tahminler gelir hayırlısıyla..
Yaso sen işe başladın mı canım?
Büşracım gecmiş olsun Rabbim şifa versin
Bediş bacak ağrın gectimi, kasık ağrına doktor ne dedi, ayy kız olursa ve sana benzerse ben onun yanaklarını yerim :)
Nazo geçmişi tam okuyamadım ama senin sigara olayın ne oldu ?
valla bende horlama yok canım ama nefes alıp verirken zorlanıyorum tıkanıyorum kuruluktan dolayı özelikkle kış aylarında kaloriferin yandığı zamnalarda buhar makinem var zaten o sabah kadar çalışır ama bunun yanında çok tıkandığım zaman kullanıyorum eşimden aşırarak...
sağlıklı olsunda canım inan kız erkek farketmezdi..ama eşimle son zamanlarda kıza takmıştık kafayı bilemm nedendir ama...olsun paşam geliyomuş... cinsiyet ayrımına hiç bir zaman gitmedik eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun gerisi faso fiso...
gebelik döneminde hangi balıkları yemek gerekir?
Somon balığı, sardalye, beyaz balık, alabalık, uskumru gebelik döneminde tüketilebilecek balıklardır. Bunlar hem yüksek omega 3 yağ asitlerine sahiptir hem de civa oranları oldukça düşüktür. Balık tüketmeyen anne adayları ise omega 3 içeren balık yağı desteklerinden alabilirler. Fakat bu tür vitamin ve mineral desteklerini mutlaka hekime danışarak hekim tavsiyesiyle almak gerekir.
yaa düşündüm alayım ..hem sonra çocuk içinde kullanılır..o burun bantlarıda beni rahatsız ediyo daha önce denemiştim..ama bu gece sinir harbi içinde uyandım resmen boğuluyodum yaa..nefes darlığına uyanıyorum yanii..hazır satılan okyonus suyu varya onlardan sıktım..
bukeett 2liyle ayrıntılı aynı şeyler mi? :26: bilmiyordum.. ee o zaman 21. 22. haftaki ayrıntılı ultrason ne acaba? onu da aynı ultrason cihazındamı bakıyorlar..aynı doktor.. ben başka bi yere gitcez sanıyordum kendimce.. kısmetse bu hafta ysseminle senin cinsiyetler içinde ön tahminler gelir hayırlısıyla..
selam kızlar nasılsınız. benım kucuk notebook yapıldı.
biraz yavaşlamış da olsa işime yarıyor.
uzun zamandır gıremedim sohbetleri özledim..
bikaç gundur canım cok sıkkın.
cuma gunu emırın kontrolu vardı ordaki bebek hemşiresi emiri kontrol etti sunnet derisinin dar olduğunu. urloga gıtmemı soyledi.
sünnet olması lazım dedi.
çok korktum başladım ağlamaya
neyse ben tabı hemen panik eve geldim kendi doktorunu aradım gel dedi ben bakarım.
sünnetlik bi durum yok dedi sünnet derisinin normal olduğunu söyledi.
krem verdi işte kullan diye.
göz çapaklanması hala devam ettiği için göz damlası verdi.
gene aynı gözü bişeye fayda etmedi.
bide 4 gündür kaka derdiyle uğraşıyodum yapmıyodu.
dün saf zeytınyagı içirdim 2 defa az az yaptı rahatladım.
hala daha pipisinden sebep ve gözünden sebep canım sıkkın..
dua edin kızlar oğluma ne olur
ben balığa bayılırım her gün yesem bıkmam yazın da taze balık bulmak sıkıntılı İstanbul'da vardır yine de ama iç Anadolu bölgesi olunca işte bir balıkçımız var alabalık levrek falan yapıyor oraya gidiyoruz yiyoruz. Bu ara benimde çokça tüketmem lazım kışın da çok yedim.
içmiyorum kuzucugum
selam kızlar ben geldim amma çok yazmışsınız oku oku bitmedi...
Cuma akşamından kayınvalideme gittik offff çok bunalttı beni 163 boyum 52 kiloyum çok zayıfsın bebek tutunmaz düşer tabi diyor anlatamadım bir türlü habire bişeyler getiriyor yeye diye bebekken annem bana o kadar yemek yedirmek için uğraşmamıştır.Beni düşündüğünden değil herkesin torunu varmış artık babanne olmak istiyormuş...
Cumartesi hastalandım bugün sabahtan doktora gittim muayane etti.Korunmayı bırak dedi.Klomen,glifor,inofolic ve folik plus verdi.Çok kafam karıştı hemn klomen niye verdi.Ve glifor şeker ilacını niye verdi.Tüylenmen var onun için ilaç vericem dedi bunları verdi baktım iki tanesi vitamin biri şeker ilacı ...ben senin hemen hamile kalmanı istiyorum dedi hamileliği öğrenir öğrenmez iğne ve bağışıklıkla ilgili bi ilaç vericek miş... İnşallah bu sefer iyi olur herşey doktor kendinden çok emin tereddüt ve kararsızlığı yok..
Aferin otur 5 :))))))))))
kızlar El-Mübdi (57) Her işte muvaffak olmak, ummadığı yerden yardım gelmesi
özlemcim sen hangisii önerirsin
yok be güzelim yapmadım ne yapacam gördük işte tek çizgiyi adet olmazsam direk kan testi yaptırırım ama sanmıyorum adet olurum,benim adetten önce belirtim olmaz direk adet olurum o yüzden pek bilemiyorum
oooo o zaman ben akşam evde eski mesajları bi okuyum yeniden kim ne demiş ama pek fazla yorum yapan olmadı sanırım,bide sayıya ben nasıl karar vereyim internette baktığım yerde kaçar adet okunması ile ilgili bişey yazmıyordu istediğim sayıyı söyleyebilirmiyim
hadi bakalım Tümay sonunda hastalanmışsın ve başlamışsın inşallah güzel ve hayırlı sonuçlar alırsın bu arada folic plusı günde kaç tane içiyosun sorması ayıpppselam kızlar ben geldim amma çok yazmışsınız oku oku bitmedi...
Cuma akşamından kayınvalideme gittik offff çok bunalttı beni 163 boyum 52 kiloyum çok zayıfsın bebek tutunmaz düşer tabi diyor anlatamadım bir türlü habire bişeyler getiriyor yeye diye bebekken annem bana o kadar yemek yedirmek için uğraşmamıştır.Beni düşündüğünden değil herkesin torunu varmış artık babanne olmak istiyormuş...
Cumartesi hastalandım bugün sabahtan doktora gittim muayane etti.Korunmayı bırak dedi.Klomen,glifor,inofolic ve folik plus verdi.Çok kafam karıştı hemn klomen niye verdi.Ve glifor şeker ilacını niye verdi.Tüylenmen var onun için ilaç vericem dedi bunları verdi baktım iki tanesi vitamin biri şeker ilacı ...ben senin hemen hamile kalmanı istiyorum dedi hamileliği öğrenir öğrenmez iğne ve bağışıklıkla ilgili bi ilaç vericek miş... İnşallah bu sefer iyi olur herşey doktor kendinden çok emin tereddüt ve kararsızlığı yok..
yerim seni fıstıkımmm ama hakkettim haa iyi dayanıyorum allah yardımcım oluyor hamdolsun
Columbia Üniversitesi'nin yaptığı araştırmada üreme sorunları yaşayan kişiler için düzenli olarak dua okundu. Dua okunanlarda, döllenmenin başarı oram yüzde 8'den yüzde 16'ya çıktı. Embriyonun sağlıklı bir şekilde büyüme şansı ise yüzde 25'ten yüzde 50'ye yükseldi.
selam kızlar ben geldim amma çok yazmışsınız oku oku bitmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?