Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

özlemcim eger kızlarda uygun bulurlarsa EL-MUCİB iyi canım mutabıkmıyız

Son düzenleme:
kızlar bir ekmek yemişim maşallah bana ya daha olsa daha yerdim allahtan evde ekmek kalmadı

bu arada didem nerelerde gören var mı

tümayım hoş geldin kuzu

Kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
paşam geliyo paşammmmmmmmmm

Canım maşallah bu sene ne çok erkek çocuğu geliyo dünyaya :) Hayırlı uğurlu bir evlat olsun inşallah oğluşun

Büşracım üzülme yoluna girer inşallah zamanla herşey, bu sıkıntılarıda atlatırsınız. Keşke sünnetini yaptırsanız, biz 1-2 hafta sonra eşimin varikosel ameliyatını yapan doktorla bu konuyu görüşmeye gidicez. Eğer uygun görürse doğumdan sonra onun söylediği tarihte hemen yaptıralım diyoruz sünnetini. Çok çabuk iyileşiyormuş hemde daha bebek olduğu için farkında olmayacak hiçbirşeyin buda onun psikolojisi için çok önemli bir artı bence. Göz konusuna nette bunu buldum, sende araştırmışsındır yada duymuşsundur belki, bi oku istersen :)

Folic plus ı günde iki tane içiyorum...

yaseminede vermiştir sanırım tumay hadi inş. sebep olsun bu ilaçlar canım benimm hadi bismillah

Tümaycım, gliforu yaseminde kullandi sanirim evet şeker ilacı ama yalniş bilmiyorsam yumurtlamayi desteliyor, benim bildigim pco'lu olanlar kullaniyor, du ba

Doktorun bir hastasıyla tanıştım 2 düşükten sonra buna gelmiş tedviyle bir kızı olmuş nasıl olsa bitane oldu diye başka bir yere gitmiş ikinci çocuk için ama yine düşük yapmış tekrar bu doktora gelmiş ve 6 aylık hamileydi ne derse yap hiç korkma dedi...Ama tuhaf değişik bir doktor sen bana güven diyor önce rabbbime sonra bana güven diyor bakalım nasip kısmet yaşayıp göreceğiz....Bana hiç pko var diyen olmadı buda öyle bişey söylemedi ...

kızlar bir ekmek yemişim maşallah bana ya daha olsa daha yerdim allahtan evde ekmek kalmadı

bu arada didem nerelerde gören var mı

tümayım hoş geldin kuzu

Hoşbulduk canım ohhh yarasın afiyet olsun...Geçen yazmışsın ama ben eşim geleceği için çıktım iyiyim canım hayırlı bir evlat için uğraşıp duruyoruz bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek ...

ozaman çok şanslısın bırakma bu doktorunu

ayy hiç dinleme boşveerr kayınvalideni onlarda öyle bi kenarda bildiklerini paylaşıcaklar işte naaparsın.. ama bende senin bu doktoruna çok güveniyorum.. Allah ın izniyle yüzü kara çıkmayacak inşAllah, sizinde yüzünüz gülecek hayırlısıyla inşAllah..

burcumm gelmişş hoşgelmişş..
bacak ağrım geçmedi.. magnezyumda işe yaramadı.. ama ben acısına alıştım sanırım artık bi de o ağrıyla gittim de bebek iyiydi ya o ağrıyı sadece ben çekiyorum bebeğe zararı olmadığını gördüm ya.. artık daha rahat çekiyorum acımı kasık ağrılarımaa olur diyor ağrılar, eşi aşağıda diyede olabilir dedi, cinsiyeti en son kız dedi ama benim içinki hiç farketmemesine rağmen burcum o kadar erkek hissediyorumki kız diye netleşirse bu hafta bana çok büyük sürpriz olucak.. yaseminin kızı, buketle bana erkek evlat diye hep düşüncelerimde sağlıklısını diliyorum..
sanaa da Allah bi kız vericek hayırlısıyla diye geçiyor çokca içimden... yaza girerken inşAllah.. sen keşke gelsen burcu istanbul a da,onun yanaklarını yesen.. bende seni yesemm..

canım güveneğim ikileme düşmeyeyim diyorum ama klomen günde 3tane 50 mg braz fazla gibi geldi bana .

Merhaba kızlar nasılsınız???
Ben dün temizlik yapacağımı söylemiştim yaptım da. Mutfak dolaplarını, ocağı bi güzel sildim, nevresimleri 1'er saatlik programa attım ve hepsini yıkladım, kuruyanları tekrar geçirdim. Yerleri süpürdüm sildim, koltuk altlarına elleyemedim eşim evde değildi kendimde çekmedim. Her yerin tozunu aldım. Balkonu yıkadım. Kiler dolabını düzelttim. Buzdolabının için sildim yerleştirdim. Bulaşıklarıda makineye doldurdum yıkadım. Vestiyeri düzenledim, kışlık ayakkabıları dolaptan kaldırdım. Oğluşumun beşiğini sildim Yarın yatağını getirince bi güzel düzelticem başka da birtek camlarım kaldı. Onlarıda ben silemem. Çok genişler uzanamam öyle Fakat leş gibiler napıcam bilmiyorum. :26: Ha birde salondaki halılarım kirlendi gibi görünüyo gözüme onlarında silinmesi lazım. Bu 2 işi kime yaptırsam diye düşünüyorum. Tabi ben bu kadar işi tuttum sonra acıktım. Ve canım ne istedi biliyomusunuz? Bizim buralarda Tava çöreği derler. Bazı yerlerde Pişi deniyormuş. Mayalı hamurun tavada kızartılması, hemen az bir hamur mayaladım içine peynirli harc hazırladım, çay demledim pişileri pişirdim bir yedim bir yedim ki sormayın gece beni uyutmadı. Oğlum kıpır kıpırdı, mideme baskı yaptı, sonra genzime midemden gelen su kaçtı Gözlerim yerinden çıkacaktı, resmen boğuluyodum, gecede uyuyamadım doğru düzgün, bi daha bu kadar yemek mi aslaaaaaaa dedim kendi kendime

ayy bukettimm bu testleri anlayamıyorum.. ama benim duydugum senden farklı şimdi ben 2li taramayı oldum sonra 16. haftada gittiğimde doktor bana dedi ki ölçümleri iyi çıkarsa üçlü yapmıyacağız onda da kan falan alıyorlarmış.. keza 4lü taramada aynıymış, ama 4lü için tümm hepsinin birleşimi gibi detaylı dediler. ama ayrıntılı sedada yazmış gördün mü bilmiyorum.. farklı bir ultrason cihazında (doppler dedikleri bu mu acabA) onda tüm organlarına felan bakıyorlar.. ayy çok stresli ya bana kalsa hiçbirini yaptırmıcam sanırım.. inşAllah güzel sonuçlar alırız ne diyelim..
doktora mal demeyinn kızz bak ben kısmetse 18. haftaya giricem doktora gittiğimde hala netleştircek cinsiyeti kısmetse.. vucut yapısına göre bakıyorum diyor.. bi gidiyorm gayet net erkeğe benziyor diyor, bi gidiyorum dahada net kız bebek bu diyor.. hayırlısı bakalım..

ohhhh sen bayağğğ bi iş yapmışsın canım ellerine sağlıkkkk pişileride götürmüşsünnn afiyet bal şeker olsunnn

allah iyilikler versin cnm ohh iyi iyi çalış çalış Rabbim çalışana veriri hayırlısı ile öneöli değil tatlım

gülüm naptın sen kuzum maşalllah sana hepsini bu halinle mi, yaptın bravo çok yorma kendini
hamur işi bana da yaramıyor valla midemi çok yakıyor bi daha yeme mümkünse doğurana kadar
istersen ben gelim silim cnm

sedacım çok şükür çiş yapmasında sorun yok.
bi tanıdığımızın idşte 3 günlükken oldu ama o çiş yaprken falan morarıyomuş baya bi tıkalıymış mecburıyetten oldu.
emirde öyle morarma ağlama falan yok:26:

ohhhh sen bayağğğ bi iş yapmışsın canım ellerine sağlıkkkk pişileride götürmüşsünnn afiyet bal şeker olsunnn

Pişileri götürdüm götürmesinede afiyet bal şeker oldumu orasını bilemiycem

Canım son zamanların meşhur doğum temizliği işte Yapayımda kurtulayım dedim Bu hafta da bebeğimin elbiselerini yıkayıp ütülerim, doğum çantalarımızı hazırlarım, sonrada doğumu beklerim artık :)
Yok yok akıllandım artık, eşimde kızdı o kadar yiyecek derdin neydi diyo Ama bende anlamadım bu aralar çok yiyorum
Sana kıyamam canım ya camları sildirecek birini buluruz, sen bana çay içmeye gel

ohh ne güzel ya güle güle kirlet bende de o telaş var elimden gelmiyor camlarım silinecek benimde ama bu halimle zor silmem eşim biraz daha bekle kadın tutarız dedi ama bira önce yaptırmak istiyorum canım sıkılıyor valla anne kardeş yok mu yardım edecek cnm
ayy teşekkür ettim cnm kızımda gelebilir mi malum iki kişiyiz

Herşeyime annem koşuyo zaten canım, kıyamıyorum onada Kendisi ısrar etse bile sildirmem ona camları.. Doğumdan sonra zaten yorulacak yanıma gelince birde doğum öncesi yormak istemiyorum anacığımı
Kızın önden gelsin canım hemde Göbüşleri tokuştururuz

anladım cnm sende haklısın anne olmak kolay değil Rabbim başından eksik etmesin bizim yok herşeyimle mecbur ben ilgileniyorum bi kadın tut o zaman cnm

bak bu iyiymiş bakalım kimin göbişi dövecek hahahayyy

nazancığım kontrol ettim sende dahil çoğunluk el-MÜCÎB okuyalım demiş bence bunu okuyabiliriz 2.duayı sen önerebilirsin az önce yazmıştın geriye gidip okumadım şimdi, o olabilir yada aslı enbiya suresi 89.ayet demişti oda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…