Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kız serap, pipili geliyormuş, maşallah canım Allah esirgesin korusun, sırada en yakın bedışin kuzusunun cinsiyeti var, sonra yaso ve buket ve en sona nazo :)
inşallah sırayla herkes müjdeli haberleri patlatır canım

evet canım benim arada krizim geliyo ...gece yarılarında acile taşınmaktan bıkmıştım artık...bazen öyle oluyodu ki üç tüp buhar veriliyordu bana..şükürler olsun makine alındıktan sonra kesildi krizlerim....evet canım ya kız kıyafetleri pek cici bici ama oğluşumun patiklerini almıştım bile..içime doğmuş demek ki...

Canım maşallah bu sene ne çok erkek çocuğu geliyo dünyaya :) Hayırlı uğurlu bir evlat olsun inşallah oğluşun
evet bu sene erkek senesi herhalde kim çıksa karşıma hep erkek diyo kız arada nadir bulunuyo...amin canım önemli olan hayırlı evlat olması...

resme kendi kendine nazar etmişsin o ne kadar iş öyle ellerine sağlık hakikaten ballandıra ballandıra anlatmışsın siz böle anlatınca kendimi pis hissediyorum :)

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Ve Hz. Zekeriya, Rabbine (şöyle) nida etmişti: “Rabbim, beni tek başıma bırakma ve Sen, varislerin en hayırlısısın.”

evet buda çok guzel ama iki tane olacagı içi ikiside kısa olsun bence bu biraz uzun ama tabi yie çogunluk kara versin

ay bende pisim bende pisism....pismikim pis pisim.pisisisipisis pispisim:))

9 ayın sonunda ev çöp eve dönecek bizde kokacaz hafta sonu nevresim degiştircem leş olmuş tabi biz burda yün yorganla yatıyoz anacım hazır yorganlar üşütüyo agır yani yastıkları degiştim çarşafı degiştim eşimde saolsun yorganı degiştide temiz temiz yatıyozz

serap-serap / serapcım duanı okudum allah kabul etsin sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum nasip etsin evinden huzur mutluluk eksik olmasın

Kızlar hamişlik takvimime bakın ne yazıyo..eşimle bizde merak ediyoduk..çişini nereye yapıyo diye,, karnıma işiyomuş sıpa..??

bukeeeet bebeğin kocaman olmuşartık cm lerle anılıyormuş 3-5 cm diyoooo, oraya işiyip sonra onu yutmuyormuymuş allah allah

bukeeeet bebeğin kocaman olmuşartık cm lerle anılıyormuş 3-5 cm diyoooo, oraya işiyip sonra onu yutmuyormuymuş allah allah

yaa aklım hafsalam almıyo zaten bu işi..şöyle düşünüyorum bebeğe temiz kan gidiyo zaten,yani kan süzülüp öyle gidiyo sanırım sonuçta temiz kan ona gidiyo süzülüyo ama yine temiz heralde yada ne bileyim öyle bişey işte,, allaha inanmayan kafirdir..

resme kendi kendine nazar etmişsin o ne kadar iş öyle ellerine sağlık hakikaten ballandıra ballandıra anlatmışsın siz böle anlatınca kendimi pis hissediyorum :)

Benim bu eve taşındık yaklaşık 5. aya girdik yaptığım en geniş çaplı temizlik oldu valla Ama mecburdum yapmaya canım, bende sedada imreniyodum oda böyle anlatıyodu, dün azmettim bitirdim işlerimi geldim anlattım. Darısı size inşallah

cnm glifor bende kullandım gebelik için rahmin yağlarını çözüyor bebeğe hazırlık yapıyor

Burcu bilmiyorum bu kadar ilac fazla gibi klomen gunde 3tane ve daha hic normal denemedik korunmayi birakir birakmaz klomesasirdim biraz....n

canım takma sen pek kiloyla gebe kalamamanın alakası yok çok kilolu olunca da pco oluyor regl olamıyorsun kilolu gebe kalmaktansa zayıf gbe kalmak daha iyi zaten ister istemez sonra kilo alacaksın benimde kilom düşük boyuma göre 9 kilo fark var bazı doktorlar kilo al diyor ama dengeli beslenmek önemli güzel besleniyor ama kilo almıyorsan hiç takma güzel beslen sütünü yoğurdunu ihmal etme.

ohh maşallahhh canımm ya hamile olmayan birinin bile zorlukla yapacağı işleri bu halinle yapmışsın valla bravo mis gibi olmuştur. Halılarını yıkatmaya ver canım camlar içinde kadın al bir tek camları silsin başka iş varsa onları da yapar iyi olur. Pişileri de götürmüşsün afiyet olsun ama gbelikte reflü artar gece yatmaya yakın yemek yeme canımm..

tamam çişinde sorun yoksa birşeyi yoktur öyle olsa yapamaz acır ağlar falan gerek görülürse sünnet olur yani kötü bir şey değil tatlım..

ayy çok şekerler maşallah güle güle kullansın oğluşun..

ben sizi hep gaza getiriyorum zaten ama ben bu aralar bir iş yapamıyorum ya haftasonu da bir halsizdim ki yine dün süpürdüm sildim lavaboları ovdum rutin işler yani ama geçen hafta camlarımı sildim, kışlıkları kaldırdım yazlıkları çıkardım yerleştirdim, çarşamba da 1 mayıs izniydi o günde salonun vitrinlerini sildim örtüleri değiştirdim yerleştirdim ama daha iş var evde. Balkon camlarım duruyor, kapılar var, halılar yıkamaya verilecek ,mutfak dolaplarım var benimde nevresimler düzenlenecek, buzdolabı çekilecek arkası silinecek ayakkabılık düzenlenecek benimde aynen daha bir sürü iş yani halledicem artık bazılarını haftaiçi işten gidince yaparım. Bir de tüp tedavisinden önce yaparım oldu bitti.

Son düzenleme:
Burcu bilmiyorum bu kadar ilac fazla gibi klomen gunde 3tane ve daha hic normal denemedik korunmayi birakir birakmaz klomesasirdim biraz....n

cnm belki doktor zaman kaybetmek istemiyordur cnm bende bir ara glifor+klomen+folik asit kullanıyordum epey ağır geliyor benım böbreklerimle midem ağırmaya başlamıştı birde klomen şişlik yapıyor çok zor ama klomenin verdiği şişliği glifor önlüyor fazla kilo almana mani oluyor

seda bende evi süpürdüm viledayla sildim toz aldım. kışlık yazlık ayırdım, yazlık t shortlerin hepsini ütüledim, bir dürü çamaşır yıkadım katladım ütüledim, havlularımıda yıkadım kuruttum oohh miisss ...desem yalan olurrr..hiç bi halt yapmadım:)))))))))))))))))

Halıları ve camları dediğin gibi yapmayı düşünüyorum artık canım. Saat 7 gibi yemiştim 11 buçukta da yattım zaten ama o dediğin şey evet reflü beni mahvetti valla
Seninde çok işin varmış daha amaaan ömür biter ev işi bitmez valla

ayy kız bende ciddi ciddi okuyorum heee yapma zaten otur oturduğun yerde aaa boşverrrr gelip belediye temizlesinnn hamileyim ben yapamıyorum de canımm ya kadın alsana sen..

yok anacım bitmezz. Nakör bu ev işleri bir yeri temizliyorsun sonra öbür yeri yaparken ilk yaptığın kirleniyor. Dün o kadar yerleri çamaşr sularıyla sildim arayı mutfağın yerlerini eşimle dışarı çıktık arabanın anahtarını unutmuş evde onu almaya çıktı ayakkabılarıyla girmiş bir güzel çıkarmaya üşenmiş eve bir geldim her yer fayanslar kocaman ayakkabı izi deli oldum ama hadi bir su daha yeniden sildim ya bu kocalar ne kadar anlayışsız oluyor bazen yaaa

aldım geçen haftada şu üst baş olayını benim halletmem gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…