Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlaar size oğluşumun çeyizini açayım Ne zamandır öyle aldıklarımı göstereyim diyodum. Bugüne kısmetmiş

Pusetimiz ve taşıma koltuğumuz ikisi bir arada olanlardan aldık...

İçine alt açma serdik

Chicco bakım setimiz...

Buda günlük bebeğimin ihtiyaçlarını koyacağım çanta

Battaniyelerimiz ve Havlularımız

Çıtçıtlı badilerimiz ve diğer kıyafetlerimiz :)

Küvetimiz, maşrapamız ve kovamız

Ağız mendillerimiz

Hastane çıkışımız

Buda totosunda resim olan patikli pijamamız

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sevsinler...hiç biride güzel değil...:)peh:)))pofff:)))))))))))

9 kusurlu hareketten birini yapmış eşin valla, nerden anlayacaklar şekerim, onlar anca kirletmeyi bilirler, temizlik yaparken nasıl yorulduğumuzu nerden bilecekler

Bak şu aşağıdaki ablada tam benim kafadan

Kıskanma kısss 30.lu haftalara gel hele senide görücez

hıhhh..ben bişey alamıyacam bu gidişle bana kalamayacak...öyle beklenen bi bebek ki bu halaları neneleri alacak birsürü..ben boşuna nediye alayım çabuk büyüyolar zaten ben sonrası için alırım..ayy gül yaa pusetini be içindeki takımını çok beğendim..arabasıyla betraber çok hoş...bende öle bişe düşünüyodum..sen yıkadın mı aldığın herşeyi..ne bileyim battaniye giysi miysi..

deliiii bende gerçekten yaptın bunları sandım, yaa herkes nasıl temizlik yapıyor bi benmi tembelim yaaaaa

Benim bu aldıklarımın hepsinin parasınıda dedeleri verdi Biz hiç cebimizden harcamadık, beşiğine kadar onlar aldılar valla sağolsunlar Ben aldıklarımı henüz yıkamadım, deterjanını almayı unutmuşum. Yarın merkeze inicez. Çarşamba günü falan yıkarım herbirşeyini. Sonrada ütüler yerleştiririm inşallah. Puseti çok içimize sinerek aldık. Bu sene o taşıma koltuğu ile kullanıcaz seneyede pusetini kullanırız dedik. 300 Liraya aldık biz kanz 715 travel sistem dediklerinden. Bazen evin içinde gezinti yapıyorum arabayla elim alışsın diye delimiyim neyim

güüüüülllll bunların hepsi çok tatlı çok beğendiiiimmm, oğlun güzel günlerde kullansın inşallah hepsini

ayy çok tatlısın..bende alsam bakar bakar dururum:)))ne deterjanı alacan..?? sabun tozuyla yıkayın diyo bazıları..sen mobilya beşik mi aldın?ben çadırlardan alacam heralde..benim eve onlaruyar sanırım..

kızlar kaç gündür gelemiyordum haftaya kermesimiz var harıl harıl süveter örüyorum biri bitti bakın bakem beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 704238 Eki Görüntüle 704239

Canım çok şirin çok güzel olmuş, ellerine sağlık, ne maheretli hatunlar var ya

güüüüülllll bunların hepsi çok tatlı çok beğendiiiimmm, oğlun güzel günlerde kullansın inşallah hepsini

Amiin inşallah canım, teşekkür ederimm

ayy çok tatlısın..bende alsam bakar bakar dururum:)))ne deterjanı alacan..?? sabun tozuyla yıkayın diyo bazıları..sen mobilya beşik mi aldın?ben çadırlardan alacam heralde..benim eve onlaruyar sanırım..

Dalan roxy birde hacı şakir öneriyolar genelde. Dalinin sıvısıda iyiymiş ama bi türlü karar veremedim. Sabun tozu erimiyo diyenlerde var. :S Artık gittiğim zaman kadere 45 diyerek alacam birini :)
Biz mobilya beşik aldık, ben çok heves ediyodum. Babyhope 2 çekmeceli. Bazen pişman olmuş gibi oluyorum taşınırsak zor olur diye ama içimde ukte kalmasın dedim Park beşikler çok moda şuan. Herkes o çadırlardan alıyo. Ben prego marka beğenmiştim bitane eğer bu mobilyayı almasaydı onu alacaktım.

arabayı 300 e mi aldın çok iyiii

Evet canım taşıma koltuğu ile beraber 300 liraydı. Tek kalmış şansımıza

yerim seni fıstıkımmm ama hakkettim haa iyi dayanıyorum allah yardımcım oluyor hamdolsun

Maşallah canım maşallah hiç içmezsin inşallah
özlemcim eger kızlarda uygun bulurlarsa EL-MUCİB iyi canım mutabıkmıyız
Süper bir fikir, ama 100 okuyalım lütfen, 100 olsun ,100 olsun :)))

kızlar bir ekmek yemişim maşallah bana ya daha olsa daha yerdim allahtan evde ekmek kalmadı

bu arada didem nerelerde gören var mı

tümayım hoş geldin kuzu
Heyt maşallah tosunuma :)) yarasın bıfa olsun :))

tümayım bu adamı cok sevdim, sen de önce Allah'a sonra bu adama güven ya Allah de başla, ben hamileyken gittiğim doktor ultrasonu karnıma koymadan önce besmele çekerdi, çok hoşuma giderdi :)

Güllll ne tatlı şeler onlar öle bayıldımmmm yavrun hayırlısıyla gelsinde kirletsin hepsiniii

Didemmm senin ördüklerin de çok güzellll kızzzz nası beceriyosunuz böle şelri ben imkan yok beceremem örgü falann

Özlemmmmmmmmmmmmmmmmm bende hastalanmadım daha biliomusunnn ayyy çıldırcammm habire tuvalete gidiyom hastalandım die yokk ıslaklık varrr akıntıı renksiz falann ama yok kırmızı yokk artık gelsin bu hastalığımmm (((

Amin inşallah canım

Senin reglin kaç gün geçti? Her ay böyle oluyomuyduki :26:

Bu arada Buket senin o çadır dediğin park yataklardan Ofluda kullanıyodu. Denk gelirsen bi sor bakalım memnunmuymuş? Bak şu beşik yatak çok güzel. Bundan 1 tane alıcan kızada gider erkeğede

hımm bak buda güzelmiş küçükde hem..olabilir..

serap-serap / serap 06.05.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
kevok08/ aylin 07.05.2013 salı sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul / K.Gül 08.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
ranana / mesude 09.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum

Arkadaşlar dualarınızı okudum :)

Bu aralar fazla giremiyordum ama işlerim birascık hafifledi çok şükür

Benim için dua edin kızlar 15 mayısta iş görüşmesine gidecem inşallah olumlu geçer de işe başlarım çok istiyorum bu işe girmeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…