- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.081
Kızlaar size oğluşumun çeyizini açayımNe zamandır öyle aldıklarımı göstereyim diyodum. Bugüne kısmetmiş
Pusetimiz ve taşıma koltuğumuz ikisi bir arada olanlardan aldık...
Eki Görüntüle 704192
Eki Görüntüle 704193
Eki Görüntüle 704194
İçine alt açma serdik
Eki Görüntüle 704195
Eki Görüntüle 704196
Chicco bakım setimiz...
Eki Görüntüle 704197
Buda günlük bebeğimin ihtiyaçlarını koyacağım çanta
Eki Görüntüle 704198
Battaniyelerimiz ve Havlularımız
Eki Görüntüle 704199
Eki Görüntüle 704200
Çıtçıtlı badilerimiz ve diğer kıyafetlerimiz :)
Eki Görüntüle 704201
Eki Görüntüle 704202
Eki Görüntüle 704203
Eki Görüntüle 704204
Eki Görüntüle 704205
Eki Görüntüle 704206
Eki Görüntüle 704207
Küvetimiz, maşrapamız ve kovamız
Eki Görüntüle 704208
Ağız mendillerimiz
Eki Görüntüle 704209
Hastane çıkışımız
Eki Görüntüle 704210
Buda totosunda resim olan patikli pijamamız
Eki Görüntüle 704211
ayy kız bende ciddi ciddi okuyorum heee yapma zaten otur oturduğun yerde aaa boşverrrr gelip belediye temizlesinnn hamileyim ben yapamıyorum de canımmya kadın alsana sen..
yok anacım bitmezz. Nakör bu ev işleri bir yeri temizliyorsun sonra öbür yeri yaparken ilk yaptığın kirleniyor. Dün o kadar yerleri çamaşr sularıyla sildim arayı mutfağın yerlerini eşimle dışarı çıktık arabanın anahtarını unutmuş evde onu almaya çıktı ayakkabılarıyla girmiş bir güzel çıkarmaya üşenmiş eve bir geldim her yer fayanslar kocaman ayakkabı izi deli oldum ama hadi bir su daha yeniden sildim ya bu kocalar ne kadar anlayışsız oluyor bazen yaaa
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sevsinler...hiç biride güzel değil...:)peh:)))pofff:)))))))))))
Kıskanma kısss 30.lu haftalara gel hele senide görücez
seda bende evi süpürdüm viledayla sildim toz aldım. kışlık yazlık ayırdım, yazlık t shortlerin hepsini ütüledim, bir dürü çamaşır yıkadım katladım ütüledim, havlularımıda yıkadım kuruttum oohh miisss ...desem yalan olurrr..hiç bi halt yapmadım:)))))))))))))))))
hıhhh..ben bişey alamıyacam bu gidişle bana kalamayacak...öyle beklenen bi bebek ki bu halaları neneleri alacak birsürü..ben boşuna nediye alayım çabuk büyüyolar zaten ben sonrası için alırım..ayy gül yaa pusetini be içindeki takımını çok beğendim..arabasıyla betraber çok hoş...bende öle bişe düşünüyodum..sen yıkadın mı aldığın herşeyi..ne bileyim battaniye giysi miysi..
Benim bu aldıklarımın hepsinin parasınıda dedeleri verdiBiz hiç cebimizden harcamadık, beşiğine kadar onlar aldılar valla sağolsunlar Ben aldıklarımı henüz yıkamadım, deterjanını almayı unutmuşum. Yarın merkeze inicez. Çarşamba günü falan yıkarım herbirşeyini. Sonrada ütüler yerleştiririm inşallah. Puseti çok içimize sinerek aldık. Bu sene o taşıma koltuğu ile kullanıcaz seneyede pusetini kullanırız dedik. 300 Liraya aldık biz kanz 715 travel sistem dediklerinden. Bazen evin içinde gezinti yapıyorum arabayla elim alışsın diye delimiyim neyim
kızlar kaç gündür gelemiyordum haftaya kermesimiz var harıl harıl süveter örüyorum biri bitti bakın bakem beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 704238 Eki Görüntüle 704239
güüüüülllll bunların hepsi çok tatlı çok beğendiiiimmm, oğlun güzel günlerde kullansın inşallah hepsini
ayy çok tatlısın..bende alsam bakar bakar dururum:)))ne deterjanı alacan..?? sabun tozuyla yıkayın diyo bazıları..sen mobilya beşik mi aldın?ben çadırlardan alacam heralde..benim eve onlaruyar sanırım..
arabayı 300 e mi aldın çok iyiii
yerim seni fıstıkımmm ama hakkettim haa iyi dayanıyorum allah yardımcım oluyor hamdolsun
Süper bir fikir, ama 100 okuyalım lütfen, 100 olsun ,100 olsun :)))özlemcim eger kızlarda uygun bulurlarsa EL-MUCİB iyi canım mutabıkmıyız
Heyt maşallah tosunuma :)) yarasın bıfa olsun :))kızlar bir ekmek yemişim maşallah bana ya daha olsa daha yerdim allahtan evde ekmek kalmadı
bu arada didem nerelerde gören var mı
tümayım hoş geldin kuzu
Folic plus ı günde iki tane içiyorum...
Doktorun bir hastasıyla tanıştım 2 düşükten sonra buna gelmiş tedviyle bir kızı olmuş nasıl olsa bitane oldu diye başka bir yere gitmiş ikinci çocuk için ama yine düşük yapmış tekrar bu doktora gelmiş ve 6 aylık hamileydi ne derse yap hiç korkma dedi...Ama tuhaf değişik bir doktor sen bana güven diyor önce rabbbime sonra bana güven diyor bakalım nasip kısmet yaşayıp göreceğiz....Bana hiç pko var diyen olmadı buda öyle bişey söylemedi ...
Güllll ne tatlı şeler onlar öle bayıldımmmm yavrun hayırlısıyla gelsinde kirletsin hepsiniii
Didemmm senin ördüklerin de çok güzellll kızzzz nası beceriyosunuz böle şelri ben imkan yok beceremem örgü falann
Özlemmmmmmmmmmmmmmmmm bende hastalanmadım daha biliomusunnnayyy çıldırcammm habire tuvalete gidiyom hastalandım die yokk ıslaklık varrr akıntıı renksiz falann ama yok kırmızı yokk artık gelsin bu hastalığımmm (((
gülll iyi günlerde giysin paşamızzzzzzzzzz ayy çok guzellerr
Amin inşallah canım
Senin reglin kaç gün geçti? Her ay böyle oluyomuyduki :26:
Bu arada Buket senin o çadır dediğin park yataklardan Ofluda kullanıyodu. Denk gelirsen bi sor bakalım memnunmuymuş? Bak şu beşik yatak çok güzel. Bundan 1 tane alıcan kızada gider erkeğede
Eki Görüntüle 704256
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?