Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın canım hayırlısı olsun ne yapalım demekki hayırlısı böyleymiş

canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin en kısa surede kendiliginden gelsin inş. kuzucugun

Sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi Rabbim benimde yüzümü güldürür, annem de çok üzüldü daha çok üzülmesin diye içime attım
Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın

gülll aldıkların süpermiş yaaa bayıldım maşallah, hele bebek arabasını bedavaya almışsın resmen süpersin
seraappppp sen ne beceriklisin yaaaaa keşke o kermese gelebiseydim ben alırdım o yeleği

kızlar belim tutuldu yere kaşık düşmüştü alayım derken kaldım öyle salakmıyım neyim yaa banane düşsün böceklensin ne olacak, bidaha elimi sürmem bişeye banane

o nasıl bi kaşık almaydıki tutuldun)))bide bana diyo..dikkat etsene kızım bel çk önemli..kızdım valla sana..deli deli olma daha yeni topladın kendini..çıt çıt çt çıt

Aslım yoksa? yoksa? kaç gün geçti reglin ???????

Sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi Rabbim benimde yüzümü güldürür, annem de çok üzüldü daha çok üzülmesin diye içime attım

Kıyamam canım , içindeki boşluğu bilirim, ama bildiğim birşey daha var ; inan ki zaman ilaç gibi, Rabbim sabrını veriyor....

canım aman dikkat et, bende bugün bir mallık yaptım ama ne yaptım bilmiyorum benimde belim fena , hemen hap aldım, bide banyom akıyo, evlere şenlik , bugün gelip plastık tavanı söktüler yarın gelip boruları değişterecekler, tam temizlik zamanı belimde bana süpriz yapmaz mı, vay arkadaş, neyse kuzum sar yat sıcacık , dikkat et

buket bebeğem bulantıların geçtimi, banyoya ve mutfağa girebiliyor musun, hala dışardan mı yemek yiyorsunuz? (süren başladı)

gül hepsi çok tatlı, arabasına bayıldım sağlıkla ve kolaylıkla doğsunda, güle güle giyinsin, hiç üzmesin annesini inşallah

ÇİĞDEM
MESUDE
7VEREN GÜL
GÜL
canlarım sizin için birer tane fetih suresi okudum, Rabbim inşallah kabul eder, kolay ve sağlıklı bir doğum olsun, sütünüz şelale olsun aksın, bebeniz port port gaz çıkarsın, geceleri mışıl mışıl uyusun, gündüzleri hep gülsün, ateşi hep 36,5 olsun, aşılarında hiç ağlamasın, hemen yürüsün, Allah'ını bilsin, ahlaklı ve pratik zekalı olsun , saygılı, görgülü ve merhametli olsun, eve ayakkabıyla girmesin, lokmayı çiğnerken ağzını kapatsın, ödevlerini zamanında yapsın, okul arkadaşlarıyla iyi geçinsin, öğretmenlerini hiç üzmesin, özellikle ingilizce öğretmenini ve büyüyüp vatana ve ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah

gül hepsi gercekten cok güzel hele ayakkabilari ve bebek cantasina baildim Allah saglikli güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin Insaallah

kız ayşe ne yapıyon, bu cuma aşılaman varmış, nasıl hissediyorsun, tüm topik dualarla yanında olacağız inşallah

kız ayşe ne yapıyon, bu cuma aşılaman varmış, nasıl hissediyorsun, tüm topik dualarla yanında olacağız inşallah

Allah razi olsun canim hepinizden evet gördüm yasemin beni ilk sayfaya yazmis sagolsun.
inan suan bisey hissedemiyorum sapsal bi duygu icerisindeyim gecen haftalar cok heyecanli ve stresliydim simdi rüya gibi.
ben bugün ov.testen yaptim ve ikinci cizgi silik cikti umarim cumaya kadar catlamaz:26::26::26: persembe burda resmi tatil doktor kapali. carsamba catlarsam yine iyi belki öne alirlar ama persembe biraz kötü olur

sen ne yaptin nasilsin hersey yolundadir umarim

Canım herşeyde bir hayır vardır. Rabbim zamanını öyle güzel ayarlıyo ki, bazen iyiki o zamanlarda hamile kalmamışım diyorsun. İnşallah dualarımız kabul olur en kısa zamanda hayırlısı ile Rabbim seninde gönlündekini verir. Annemde üzüldü diyince kendi annem geldi aklıma. Ben her adet oldum diyişimde telefonu kapatınca ağlarmış canım annem, dua edermiş hep bana
Dualarla bu zorlu kapıyı açıcaz inşallah canım sen sıkma hiç canını..

Teşekkür ederim canım, daha iyileri sizin olsun.
Geçmiş olsun sanada, çok dikkat et canım. Allah korusun sizi

gül hepsi çok tatlı, arabasına bayıldım sağlıkla ve kolaylıkla doğsunda, güle güle giyinsin, hiç üzmesin annesini inşallah

Sanada geçmiş olsun burcucum. Sende kendine dikkat et, bel ağrısı çok zor oluyo :/ Evdeki tadilat işleride en ummadık zamanlarda çıkar zaten, Allah kolaylık versin canım :)

Bu arada o güzel dualarınada çok teşekkür ederim Allah razı olsun, bu hazırlıkları yapmayı Rabbim en kısa sürede sizede nasip etsin inşallah

canım inan hiç hesap yapma ,hiç belli olmuyor, Allah'a sığınmak en güzeli, Rabbim bir salisede mücizeyi verir, sağlıkla olur inşallah, bende iyiyi tatlım, 19mayıs çalışmaları yaptırıyorum çocuklara, dans gösterisi , biraz yoğunum çok sık gelemedim buraya. İnşallah güzel haberlerini alırız canım, dualarla git, abdestli gir, RAbbime sığın, yolu n açık olsun, herşey çok kolay olur inşallah, hiç ovulasyon testi yapıpta kafanı karıştırma, Allah'a emanet ol öpüyorum

gül hepsi gercekten cok güzel hele ayakkabilari ve bebek cantasina baildim Allah saglikli güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin Insaallah

Amin canımmm çok teşekkür ederim, inşallah
Allahım senin aşılama sonucunuda pozitiflere çıkarsın inşallah. Dualarımız seninle canım, 4 gözle bekliyoruz o müjdeli haberini

Aman Allahım ne güzel bir dua bu böyle, amiiiiinn burcum ya döktürmüşsün valla Allah razı olsun, o güzel kalbine göre versin Rabbim, bizim için neyi dilediysen istediysen sana 2 katını versin Allahım. Çok ama çok sağol, duygulandım beee :))

Ağzına sağlık canım, Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah :)

haklisin aslinda yani ov test yapmimmi cünkü asilamaya yakin 3-5 gün iliski yasak hic olmazsa asilamaya gec kalirsak dogal yolla tuttururuzbelki diye ugrasiyorum esimde ne takiyon kafana diyor. asilamaya giderken enbiya süresi 89ayet okuyup gireyim diyorum esimde yok birak sen normal duani et yeter diyor cok rahat o yaaa
ayy cok tatli olur simdi onlarin danslari dimi ama ögretmeside cok zor bilirim kalabalik bi gurupsa Allah yardimcin olsun

Insaallah canim Insaallah güzel haberlerle dönerim bu ayin sonunda mayis ayi benim icin cok önemli
yarinda dogum günüüüüümmm 1yas daha yaslaniyoruuuuummm
Allah hepimize saglik hayirli ömürler versin Insaallah
sanada kolay dogum nasip etsin Rabbim gülcüm bende senin icin fetih suresi okuyacagim.
dogum nezaman Insaallah

Aaa öylemi doğum günün şimdiden kutlu olsun o zaman canımmmm

Eki Görüntüle 704343

Buda pastaan
Eki Görüntüle 704344

Rabbim eşinle ve gelecek olan bebeğinizle birlikte size uzuuun sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah

Allah hepimize saglik hayirli ömürler versin Insaallah
sanada kolay dogum nasip etsin Rabbim gülcüm bende senin icin fetih suresi okuyacagim.
dogum nezaman Insaallah

Ben doktorumla doğum zamanını ve şeklini hiç konuşmadım canım. Kansızlık sorunu ile uğraştığımız için henüz ona fırsatımız olmadı. Mayısın 14'ünde kontrolüm var. O gün belli olur sanırım :) Hayırlısı bakalım haziranın ilk haftası bekliyoruz paşamızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…