- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.101
günaydın canım hayırlısı olsun ne yapalım demekki hayırlısı böyleymiş
Bircanım sağlık olsun tatlım bi daha ki aya inşallah rabbim yüzünü güldürsün herdaim inşallah kolay gelsin hayırlı işler bu arada
nazanım sen nasılsın tatlım hamişlik nasıl gidiyor mide bulantıların başladı mı
özlem kuzu aşağıda ne yapıyorsun sana da günaydınlar
canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin en kısa surede kendiliginden gelsin inş. kuzucugun
canım benim maşallah senle aramızda 2 gün var ne güzel. neden sık sık gelmiyorsun??
Mesude, Serap, Bircan, Özlem, Nazan, Bedriye, Burcu günaydın kuşlar....
Mesudecim son günlerin ayy her sabah heyecan 1 kat daha artıyordur dimi. ilk sayfaya yazdım doğumu yaklaşanların iğsimlerini, gül e okumuştum sırayla sana ve diğer arkadaşlarımada okuyacağım fetih inşallah.
Serap büyük ihtimalle bebeğini görmüştür şimdi mutluluktan uçarcasına yürüyordur
Bircan tatlım benim Allahın dediği oluyor işte,dediğin gibi neyseki seni kanla filan uğraştırmadı hiç olmazsa. ama senin bebeğinin gelmesi yakındır bence içime öyle geliyor, Allah en doğrusunu bilir tabi ama biz dualara devam edelim
Nazancım ayy mesudeye katılıyorum bulantıların az az hergün olmasındaN yanayım bende, 1-2 gün bulanmadı evet çok rahat birşey ama insan hemen korkuyor bebeğim iyimi, neden bir işaret vermiyor, ayy bişey olsa Allah korusun ruhum bile duymaz, keşke midem bulansa diye dua eder oluyor insan
Özlem bebeğim sen nezaman adet olucan yada olamıycan hayırlısıyla inşallah???
canım benim senin canın sağolsun..naapalım.bidahakine inşallah..
mesudeeeeee nasılsın..sanada bi fetih okumak istiyorum..güle ve çiğdemede..sırayla hepinize inşallah..güle sormuştum sanada sorayım epidurelle normal doğuma doktorun ne diyo:)
ikizimmmm bak nasıl belli oluyo ikiz olduğumuzzz10 mayıs da benim doğum günüm Hakkında hayırlısı olsun canımmm inşallah hayırlı haberlerini alırızzz
canım hayırlısı böleymiş demekki bende aşılamamda kan testine gideceğim günden bir gün önce hastalanmıştımm ve demiştimki Rabbim daha fazla umutlanmamı istemedi...inşallah aşılamaya falan gerek kalmadan geliverir bebişinnn
oyyy Serapppp maşallahhhdemek bi oğlumuz daha oluyooo Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kızlarrrr herkese günaydın ve iyi haftalarrrr....
Nazancım canım benim içini ferah tuttt herşey çok güzel olacak Allahın izniyleee
BİRCAN
Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşAllah..
ben çok inanıyorum Rabbim hayırlısıyla tez vakitlerde güldürecek yüzünü.. Bir dfaha ki aya normal günlerini değerlendir çokca.. alıcaz güzel haberlerini hayırlısıyla inşAllah.
canımm yoktur inşallah bir sorun merak etme..
canım hayırlısı olsun ne diyelim. Bende ilk seferinde dr 10. günü çağırdı diye koşa koşa gittim negatifi aldım iki gün sonrada regl oldum zaten ikincisinde gitmedim bekledim yine 12. gün sabah geldi zaten boşuna yaptırmış bir de heyecanla beklemiş olacaktım. Aşılamanın şansı zaten düşük bu yüzden gebe kalamıcam diye düşünme normal ilişkideki şanstan pek bir farkı yok. Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah..
ayy ne güzell erkek senesi bı yıl herhalde yaa maşallah canım sağlıkla gelsin oğluşun inşallah..
yok hiçbir şey yapmadım zaten Hıdırellez olduğunu da unutmuştum sabah tv den öğrendim geçen sene gül ağacının dibine koymuştum dileğimi olmadı Rabbimden istiyorum ona sığınıyorum bir umut tabii yine de ama aklıma bile gelmedi.
Sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi Rabbim benimde yüzümü güldürür, annem de çok üzüldü daha çok üzülmesin diye içime attımCanım benim tabiki en hayırlısı oldu, ama üzülmemek elde değil bilirim, Allah sabır versin inşallah bu son olur ve inşallah bir daha ki demende sağlıkla tutunur bebegin, yeterki sen ve eşin iyi ve sağlıklı olun
Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın