Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hadi bakalim heyecanli bekleyisler basladi artik geri sayim baslasin.
dogumu normal düsünüyorsun degilmi sezeryan demezse doktorun??

hadi bakalim heyecanli bekleyisler basladi artik geri sayim baslasin.
dogumu normal düsünüyorsun degilmi sezeryan demezse doktorun??

Evet canım olursa eğer normal olsun çok isterim. Hayırlısı bakalım :)
Bu aralar iştahım açıldı çok yiyorum, eşime dedim ben yine şiştim azıcık yürüyelim diye Gelince biraz yürüyüş yapcaz

Evet canım kıza benziyo, hadi bakalım hamiş kaldığında cinsiyeti kız çıkarsa içime doğmuştu derim unutma bunu

tamam canim unutmam Insaallah hayirlisi olsun

yürüyüs iyi gelir son haftalari dogumu kolaylastiriyormus benim arkadasim dogumuna kadar hep ayaktaydi yürüyordu hatta calisiyordu ki kendisinin cani cok kiymetlidir iki cocuuk annesi oldu dogum nasil diye sordugumda iyi kolay dogum yaptim demisti bana

Evet canım iyi olur diyolar :) Ben gideyimde hazırlanıym kocişş gelir birazdan :)
Görüşürüz canım öpüldün kocaman, iyi geceleeer

hayırlısı olsun canım nasip

Kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
paşam geliyo paşammmmmmmmmm

hoşgelsin paşamız :)
kızlar dun bırde benima det gunumdu akıntım çok fazlaydı ve kasıklarda hassasiyet var garip garip tarfı edemedim seyler normaldir dimi bunlar
adet olucakmışsın gibi ağrılar normal canım
duygu karmasası yasaman normal ama lekelenme normal değil druna başvurmalısın

benimde çok tıkanıyodu hava nemlendiricisi aldım o beni rahattlattıııı

geçen sene babaannem bahçesindeki güllerin dalıan abeşik yapmıştı bu sene bende bişi yapmadım

evet canım dedigin gibi taze balık bulmak sıkıntı zaten balıgıda hiç sevmem beyaz et benden geri dursun ama işte bebek için yemek gerekmiş bakalım

balık yemiosan günde 2 3 ceviz mutlaka ye ıspanak ve semiz otu ye canım

Asyamca ve burcu cok sagolun canlar Rabbim kabul etsin ağzınıza saglık Rabbim sizlere de Hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Burcu kiz benide tosun yAptin ya:))

Gülüm paşanın cicileri cok cici cok seker Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin insallah

Disem cnm cok guzel olmuşlar emegine saglık

Ayy buket alem kızsın vesselam demek senin sipa karnına isiyor peki bizim kiler bereye yapıyor çişini)))

hayırlı yaşların olsun bu yaşında bebeğin sana gelsin huzur mutluluk getirsin
Allah razi olsun canim cok sagol Rabbim hepimize hayirli saglikli bebisler versin Amiiin
Evet canım iyi olur diyolar :) Ben gideyimde hazırlanıym kocişş gelir birazdan :)
Görüşürüz canım öpüldün kocaman, iyi geceleeer

oldu canim Allaha emanet ol net kesildi birden hattan düstüm
bende öptüm

gunaydın cankuşlar

kevok08/ aylin 07.05.2013 salı sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul / K.Gül 08.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
ranana / mesude 09.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
asyamca 10.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum

kızlar herbirinizin dualarıı tek tek okudum rabbim kabul etsin innş.

ahhh yaseminnn tam kötekliksin sen haaa durduk yerde başına iş alıyosun dikkat et kuzum geçmişler olsun

Kıyamam canım , içindeki boşluğu bilirim, ama bildiğim birşey daha var ; inan ki zaman ilaç gibi, Rabbim sabrını veriyor....
evet burcum zaman ilaç gibi inşallah güldüğümüz zamanlarda gelecek...
ayşecim inşallah rahat bir aşılama geçirirsin ve sonunda hayırlı haberlerini alırız dualarımız seninle... aşılamadan 36 önce çatlatma iğneni oluyorsun merak etme onlar ayarlıyorlar
evet canım isterken hep hayırlısı sağlıklısı olsun diyoruz illada olsun demiyoruz Rabbim de ona göre veriyor, demekki daha zamanı var Allah herkesin gönlüne göre versin.

yasemin kuşum geçmiş olsun dikkat et bu bebekleri ne zorluklarla elde ediyoruz şu hassas dönemlerde bırak kalsın iş yapma eğilme uzanma benim bir arkadaşım tüple hamile kaldı aylarca yattı mevlam da yüzüne baktı 3 haftaya doğumu var yani diyeceğim yorma kendini iş bekleyebilir

günaydın canlar...
misafirlerim gitti işler başladı bu sefer de geçmişi okumaya çalışıcam işlerden vakit buldukça...
Bircanı merak etmiştim ama sanırım olmamış bu ay demek hayırlısı değilmiş...
Serabın duasını okudum dün bu arada bugün de benim dua günüm

Günaydın kızlar nasılsınız? İyisiniz inşAllah..

Yasemin belin için güzelce yat dinlen ctesi de gittiğinde kısmetse doktora söyle mutlaka kaşık alırken belim tutuldu diye hem senin ne kadar hassas davrandığını bilir o da hemde beline iyi gelicek krem verir oda hemmen şifa verir inşAllah

Aslı demişsin ya adetim gelmedi wc ye gidiyorum ikide bir diye.. ayy bende öyle olmuştu orkidle dolaştım yani ağrım oldu adet ağrım akıntım gebeymişimm.. Allah bilir de sen sakın ilaç falan içeyim deme.. normalde geciklemerin olur mu böyle?

ben bugun yine bi durgunumm.. öyle duygusal rüyalar gördüm.. Allah hayırlara çıkarsın..

ve hala pıtpıtları hissetmiyorum kızlar yaa..
artık pıtpıtları hissediyorlar ekim anneleri, bende tık yok..

sen benim gelecekteki halimmisin bedriye böle böle hamileligimiz zehir ediyoz saırım biraz rahatlayabilsek keşke offfff

günaydın canım daha 17 haftandasın ilk hamileliklerde genelde 20 . haftadan sonra hissedilmeye başlanırmıs bu da ılk once karnında kelebek varmıs hıssı gıbı yada sankı bırsey atyormus gıbı hafıften olur. bırden endıselenme zamanı gelınce sende hıssedeceksın. hem kısden kısıye degısne bır durum oldugundan başkaları ıle kendınıu kıyaslama suan. kotude dusunme hersey yolundadır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…