- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.121
Ayyyyyyyyyyyyy canim be<nim cok güzel bu cok tatli cok cok sagol duygulandirdin b<eni o bebiste benim hediyem herhalde
Ben doktorumla doğum zamanını ve şeklini hiç konuşmadım canım. Kansızlık sorunu ile uğraştığımız için henüz ona fırsatımız olmadı. Mayısın 14'ünde kontrolüm var. O gün belli olur sanırım :) Hayırlısı bakalım haziranın ilk haftası bekliyoruz paşamızı :)
Evet canım senin hediyen o, paketten çıkanı bulamadım bende açık açık gönderdim
hadi bakalim heyecanli bekleyisler basladi artik geri sayim baslasin.
dogumu normal düsünüyorsun degilmi sezeryan demezse doktorun??
ne tatli kurdalyeside varmis bu kiz herhalde
Evet canım kıza benziyo, hadi bakalım hamiş kaldığında cinsiyeti kız çıkarsa içime doğmuştu derim unutma bunu
Aaa öylemi doğum günün şimdiden kutlu olsun o zaman canımmmm
Eki Görüntüle 704343
Buda pastaan
Eki Görüntüle 704344
Rabbim eşinle ve gelecek olan bebeğinizle birlikte size uzuuun sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah
tamam canim unutmam Insaallah hayirlisi olsun
yürüyüs iyi gelir son haftalari dogumu kolaylastiriyormus benim arkadasim dogumuna kadar hep ayaktaydi yürüyordu hatta calisiyordu ki kendisinin cani cok kiymetlidir iki cocuuk annesi oldu dogum nasil diye sordugumda iyi kolay dogum yaptim demisti bana
günaydın kızlar
bugün kan testine gidecektim Rabbim daha çok üzülmemi istemedi bu sabah regl oldum ne yapalım kısmet üzüldüm ama en iyisini Allah bilir, bugün yoğunum bir arkadas doğum iznine ayrıldı bütün işleri bana kaldı müsait oldukça gelirim geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır.
Kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
paşam geliyo paşammmmmmmmmm
adet olucakmışsın gibi ağrılar normal canımkızlar dun bırde benima det gunumdu akıntım çok fazlaydı ve kasıklarda hassasiyet var garip garip tarfı edemedim seyler normaldir dimi bunlar
duygu karmasası yasaman normal ama lekelenme normal değil druna başvurmalısınkızlar 6. haftanın içerisindeyim sadece çok agresifim ,sinirliyim başka hiçbir sorunum yok ,mide bulantı baş dönmesi,uyku hali hiç bişey yok çok uzlu bir bebişimiz olacak sanırım ama ,çok sinirliyim ve dün eşimle tartıştım daha sonra tutnma kanına benzer koyu renkli bir lekem oldu sizce normal mi?
anamm pipisini sevsinler:))
iyiyim bulantılar devam ediyo ama daha az gibi sanki..
Ya epidurelle doğumu araştırıyorumda bazı doktor he diyo bazısı yok diyo..araştırıyom işteç...doktorlar şansınız varsa kullanın diyolar sonuçta daha az gergin bir doğum oluyo..ama riskli tabi..fekat sezaryenleride hep epidurelle yapıyolarartık..ne bilem öle işte
evet canım inşallah..aslında ben 12. Haftanın içindeyim pazardan pazara değişiyo demişti hemşire..bu perşembe ayrıntılıya girecez inşallah herşey normaldir..
Ya kızlar ben geceleri uyuyamıyorum..burnum tıkanıyo..spreyde sıktım dün ama işe yaramadı ..delii olacakm yaa..yapışıyo resmen burun deliklerim..uykudan uyanyorum..nefes alamıyorum..ağızdan almaktan boğazım kötü oluyo..zaten dişlerimi fırçalamıyorum banyoya giremiyorum yaa banyomdan ve tuvaletten neferet ediyorumm:))aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..bağıracam vaalllaaa..ama farkettim ki kokan şey banyo değil benim..şu progestanı ben vajinal kullanıyorum..o kokuyo yaaaaaaaaaaa...
geçen sene babaannem bahçesindeki güllerin dalıan abeşik yapmıştı bu sene bende bişi yapmadımben kaççç yılll önce kuzenlerimin ısrarıyla yapmıştım... haklısın canım Rabbimden başka kimden isticezkiii ona yalvarıyoruz ondan istiyoruzzz...benim annemde ilgilenmez öle şelerle o yüzden hiççç hatırlamadım bileee
Ya bu arada Özlem yok bugünnn neden gelmediki daha
evet canım dedigin gibi taze balık bulmak sıkıntı zaten balıgıda hiç sevmem beyaz et benden geri dursun ama işte bebek için yemek gerekmiş bakalım
Allah razi olsun canim cok sagol Rabbim hepimize hayirli saglikli bebisler versin Amiiinhayırlı yaşların olsun bu yaşında bebeğin sana gelsin huzur mutluluk getirsin
Evet canım iyi olur diyolar :) Ben gideyimde hazırlanıym kocişş gelir birazdan :)
Görüşürüz canım öpüldün kocaman, iyi geceleeer
gülll aldıkların süpermiş yaaa bayıldım maşallah, hele bebek arabasını bedavaya almışsın resmen süpersin
seraappppp sen ne beceriklisin yaaaaa keşke o kermese gelebiseydim ben alırdım o yeleği
kızlar belim tutuldu yere kaşık düşmüştü alayım derken kaldım öyle salakmıyım neyim yaa banane düşsün böceklensin ne olacak, bidaha elimi sürmem bişeye banane
evet burcum zaman ilaç gibi inşallah güldüğümüz zamanlarda gelecek...Kıyamam canım , içindeki boşluğu bilirim, ama bildiğim birşey daha var ; inan ki zaman ilaç gibi, Rabbim sabrını veriyor....
ayşecim inşallah rahat bir aşılama geçirirsin ve sonunda hayırlı haberlerini alırız dualarımız seninle... aşılamadan 36 önce çatlatma iğneni oluyorsun merak etme onlar ayarlıyorlarAllah razi olsun canim hepinizden evet gördüm yasemin beni ilk sayfaya yazmis sagolsun.
inan suan bisey hissedemiyorum sapsal bi duygu icerisindeyim gecen haftalar cok heyecanli ve stresliydim simdi rüya gibi.
ben bugün ov.testen yaptim ve ikinci cizgi silik cikti umarim cumaya kadar catlamaz:26::26::26: persembe burda resmi tatil doktor kapali. carsamba catlarsam yine iyi belki öne alirlar ama persembe biraz kötü olur
sen ne yaptin nasilsin hersey yolundadir umarim
evet canım isterken hep hayırlısı sağlıklısı olsun diyoruz illada olsun demiyoruz Rabbim de ona göre veriyor, demekki daha zamanı var Allah herkesin gönlüne göre versin.Canım herşeyde bir hayır vardır. Rabbim zamanını öyle güzel ayarlıyo ki, bazen iyiki o zamanlarda hamile kalmamışım diyorsun. İnşallah dualarımız kabul olur en kısa zamanda hayırlısı ile Rabbim seninde gönlündekini verir. Annemde üzüldü diyince kendi annem geldi aklıma. Ben her adet oldum diyişimde telefonu kapatınca ağlarmış canım annem, dua edermiş hep bana
Dualarla bu zorlu kapıyı açıcaz inşallah canım sen sıkma hiç canını..
[/I][/B]
Günaydın kızlar nasılsınız? İyisiniz inşAllah..
Yasemin belin için güzelce yat dinlen ctesi de gittiğinde kısmetse doktora söyle mutlaka kaşık alırken belim tutuldu diye hem senin ne kadar hassas davrandığını bilir o da hemde beline iyi gelicek krem verir oda hemmen şifa verir inşAllah
Aslı demişsin ya adetim gelmedi wc ye gidiyorum ikide bir diye.. ayy bende öyle olmuştu orkidle dolaştım yani ağrım oldu adet ağrım akıntım gebeymişimm.. Allah bilir de sen sakın ilaç falan içeyim deme.. normalde geciklemerin olur mu böyle?
ben bugun yine bi durgunumm.. öyle duygusal rüyalar gördüm.. Allah hayırlara çıkarsın..
ve hala pıtpıtları hissetmiyorum kızlar yaa..
artık pıtpıtları hissediyorlar ekim anneleri, bende tık yok..
Günaydın kızlar nasılsınız? İyisiniz inşAllah..
Yasemin belin için güzelce yat dinlen ctesi de gittiğinde kısmetse doktora söyle mutlaka kaşık alırken belim tutuldu diye hem senin ne kadar hassas davrandığını bilir o da hemde beline iyi gelicek krem verir oda hemmen şifa verir inşAllah
Aslı demişsin ya adetim gelmedi wc ye gidiyorum ikide bir diye.. ayy bende öyle olmuştu orkidle dolaştım yani ağrım oldu adet ağrım akıntım gebeymişimm.. Allah bilir de sen sakın ilaç falan içeyim deme.. normalde geciklemerin olur mu böyle?
ben bugun yine bi durgunumm.. öyle duygusal rüyalar gördüm.. Allah hayırlara çıkarsın..
ve hala pıtpıtları hissetmiyorum kızlar yaa..
artık pıtpıtları hissediyorlar ekim anneleri, bende tık yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?