- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.141
bahar benimde midem bulamıyo yaa herkes bulanımyomuşşş
evet canım illa bulanacak diye bırsey de yok ınsallah böyle gıderde bulanmaz canım bulantı hamılelıgın en zoru bence bılıyorsun aylarca cektım 9 ay kadar :)
anamm pipisini sevsinler:))
iyiyim bulantılar devam ediyo ama daha az gibi sanki..
Ya epidurelle doğumu araştırıyorumda bazı doktor he diyo bazısı yok diyo..araştırıyom işteç...doktorlar şansınız varsa kullanın diyolar sonuçta daha az gergin bir doğum oluyo..ama riskli tabi..fekat sezaryenleride hep epidurelle yapıyolarartık..ne bilem öle işte
evet canım inşallah..aslında ben 12. Haftanın içindeyim pazardan pazara değişiyo demişti hemşire..bu perşembe ayrıntılıya girecez inşallah herşey normaldir..
Ya kızlar ben geceleri uyuyamıyorum..burnum tıkanıyo..spreyde sıktım dün ama işe yaramadı ..delii olacakm yaa..yapışıyo resmen burun deliklerim..uykudan uyanyorum..nefes alamıyorum..ağızdan almaktan boğazım kötü oluyo..zaten dişlerimi fırçalamıyorum banyoya giremiyorum yaa banyomdan ve tuvaletten neferet ediyorumm:))aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..bağıracam vaalllaaa..ama farkettim ki kokan şey banyo değil benim..şu progestanı ben vajinal kullanıyorum..o kokuyo yaaaaaaaaaaa...
evet ama bulaması bebegin saglıklı oldugu anlamına geliyormuşya odan dedim zaten korkuyorum doktora gitmeye
bedriye ile beni bi odaya kapatsınlar 9 ay çıkmayalım birbirimiz endişelendirir dururuz artık
sen benim gelecekteki halimmisin bedriye böle böle hamileligimiz zehir ediyoz saırım biraz rahatlayabilsek keşke offfff
tatlım merhaba hoşgeldin, bebeğin hayırlı olsun. demekki sinirlenince çok geriliyorsun belki vucudun haddinden fazla kasılıyor buda hafif bir kanama şeklinde kendini gösterdi. bende en kısa zamanda doktora görün, durumunu anlat, belkide sana progestan diye bir ilaç var düşük önleyici, genelde kanaması olana veriyor doktorlar, hem kanaman için önlem alınmış olur, hemde progestan insana bir ağırlık bir dinginlik, kimine uyku yapıyor, yani sinirlenecek halin kalmıyor
evet ama bulaması bebegin saglıklı oldugu anlamına geliyormuşya odan dedim zaten korkuyorum doktora gitmeye
bedriye ile beni bi odaya kapatsınlar 9 ay çıkmayalım birbirimiz endişelendirir dururuz artık
ayyy lutfen benim gibi olmaa.. kendimi bu kadar çok dinlediğim bir dönemim olmamıştı heralde yada belki olmuştur
geçen doktora dedim ki neti araştırmıyım en iyisi ben çok etkileniyorum diye, oda dedi ki aksine araştır ki bilgilen ama kendini kaptırma.. bu da bi yöntem tabi.:26:
ay canım yaaa ne alaka yok oyle bırsey ben 9 ay kustum sahılın 35 ayda kılo alımı gelısımı durdu ama 9 ay kustum :) ya doktorum bana soyle demıstı en iyi hamile cahil hamıle demıstı ne kadar az sey bılırsen okadar hamılelıgınden zevk alırsın demıstı cok arastırma yapma aklında soru varsa bana sor yoksa okudaklarınla duyduklarınla hamılelıgınden zevk almasın 9 ay zehır gıbı korkuyla gecer demişti.
aklına takılıyorsa doktoruna sor zaten ılerde mutlaka mıde sorunu yasarsın bebek buyudukce mıdene baskı yapar ve mıde eksımesı yapar :) bne bunu yasamaıdm gerc ama mıdesı bulanmayan arkadasım yasamıstı :) hehee her hamıleleık farklıdır kuzum suan hamılesın tadını cıkar :)
ay canım yaaa ne alaka yok oyle bırsey ben 9 ay kustum sahılın 35 ayda kılo alımı gelısımı durdu ama 9 ay kustum :) ya doktorum bana soyle demıstı en iyi hamile cahil hamıle demıstı ne kadar az sey bılırsen okadar hamılelıgınden zevk alırsın demıstı cok arastırma yapma aklında soru varsa bana sor yoksa okudaklarınla duyduklarınla hamılelıgınden zevk almasın 9 ay zehır gıbı korkuyla gecer demişti.
aklına takılıyorsa doktoruna sor zaten ılerde mutlaka mıde sorunu yasarsın bebek buyudukce mıdene baskı yapar ve mıde eksımesı yapar :) bne bunu yasamaıdm gerc ama mıdesı bulanmayan arkadasım yasamıstı :) hehee her hamıleleık farklıdır kuzum suan hamılesın tadını cıkar :)
evet canım dedigin gibi taze balık bulmak sıkıntı zaten balıgıda hiç sevmem beyaz et benden geri dursun ama işte bebek için yemek gerekmiş bakalım
bende işte senin doktorun gibi düşünüyorum, en iyi gebe gerçekten cahil gebe ama benim ki sanırsın ki doğuma beni tek başıma sokacak.. mesela 2 li tarama yapılıcak bana diyor ki hadi söyle bakalım şimdi ne yapıcaz.. bende anlatıyoum ense kalınlığı, burun ölçülcek kan alıncak.. eşim bile diyor ki ben olsam sana bağırırm.. yeter kadın araştırma yeter diye diyor..
AYY nazann gözümün önüne geliyor da inan seninle beni aynı odaya koysalardı seni iyi kötü teselli ederdimm korkma o ağrılar normal falan diye teselli ederdim ammaa ola ki aynı haftada olaydık seninle vaayy bebişlerin halinee
bende işte senin doktorun gibi düşünüyorum, en iyi gebe gerçekten cahil gebe ama benim ki sanırsın ki doğuma beni tek başıma sokacak.. mesela 2 li tarama yapılıcak bana diyor ki hadi söyle bakalım şimdi ne yapıcaz.. bende anlatıyoum ense kalınlığı, burun ölçülcek kan alıncak.. eşim bile diyor ki ben olsam sana bağırırm.. yeter kadın araştırma yeter diye diyor..
AYY nazann gözümün önüne geliyor da inan seninle beni aynı odaya koysalardı seni iyi kötü teselli ederdimm korkma o ağrılar normal falan diye teselli ederdim ammaa ola ki aynı haftada olaydık seninle vaayy bebişlerin halinee
buket bebeğem bulantıların geçtimi, banyoya ve mutfağa girebiliyor musun, hala dışardan mı yemek yiyorsunuz? (süren başladı)
hehe buldum çıkardım geçmişten Buketi...
epidural normal doğumu ben doktoruma danıştım canım (istiyorum zira) teknik olarak anlattı işte ciddi bi riski yok dedi ve ilk doğumda önerebilirim dedi doktoruma güveniyorum bu konuda çünkü prof ve bana sadece demir hapı verdi mecbur olduğu için diğerleri gibi vitamin bilmemne dayamıyor sağlıklı besleniyorsan gereksiz görüyor o ilaçların yan etkilerini de yaşamıyorsun...
gelelim burun tıkanmasına :) bende de oluyordu o canım ilk zmanlar şu burun bantlarından kullandım daha sonra buhar mak aldık bebiş için onu kullanmaya başlayınca sorun kalmadı meğer nemsizliktenmiş bi kontrol et istersen...
dişlerini ihmal etme canım ya eşine söyle o fırçanı falan versin dışarıda fırçala o ara banyoya oda spreyini sıksın hemen gir durula ağzını diş sorunu yaşamak çok zormuş gebelikte...
Buketin sorularından sonra
geçmişe dönüyorum tekrar...
ey bende senin gibiydim ya :) birde kıbrısta kan alınım türkiyeye yollanılıyor varya tam o donem de elektirik kurumu grev yaptıgından elektırıkler yoktu ee ınternet yoluytla sonuclar geldıgınden bır hafat gecıkmelı geldı sonuc varya tahlılı almaya gıttıgımde sonucu bana ordakı lab.cı vermıstı ben hemen acıp dra bıle gıtmeden sonucu bana acıklarmısın demıstım tabı dusuk rısk cıkmıstı damı delı etmıstım sorularla yetmedı ınternetten gırıp degerlere bakmıstım :) ay psikopata bağlamıstım iyice :)
Güllll ne tatlı şeler onlar öle bayıldımmmm yavrun hayırlısıyla gelsinde kirletsin hepsiniii
Didemmm senin ördüklerin de çok güzellll kızzzz nası beceriyosunuz böle şelri ben imkan yok beceremem örgü falann
Özlemmmmmmmmmmmmmmmmm bende hastalanmadım daha biliomusunnnayyy çıldırcammm habire tuvalete gidiyom hastalandım die yokk ıslaklık varrr akıntıı renksiz falann ama yok kırmızı yokk artık gelsin bu hastalığımmm (((
ben oldum canım dün akşam
düşüncesi bile korkunç allahb yardımcımız olsunnn diyorumki kalbi duydukta sonra endişelenmicem diyorum ama sana bakıyorumda pek mumkun gibi durmuyo bizim bir serpil vardı çok evhamlıydı ama durmazdıda iş guç yapardı sonra söylemi böylemi derdi nasıl kızardık ona şimdi tıpkı ona benzedim ben :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?