Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

suan aglamak istiyorum bedriyeeeee sende gelecegimi görüyorummmmm

bak devamı da soyle olucak dogunca. uyurken acaba kusup boğulur mu ? ay cok uyudu neden acaba uyandırsam mı ağlıyor acaba bırseysı mı var .vs ama benım ılk doğdugunda en buyuk kabusum ben uyurken bogulurda sezmezsem oldu ve doğum yaptıktan sonra bır hafat hıc uyumadım annem ve eşim son kızmısdı gıt uyu acıkınca senı uyandırırız bız yanındayız mertak etme dıye uyumustum hatta acıkınca benı uyandırmadılar sağdıgım sütü vermişlerdi ama hala uyrken harekety ederken den ben uyanıyorum uykusu yerınde bır bebek cok ender uyku problemı yasadık ama benım psikopatlıgımdan gecede belkıde 100 kez kalkıp yasıyormu tamam mı dıye hala bakıyorum :)

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sevgili Ayşe kardeşim:)) şöyle bir dolaşayım dedim topikte çok da vaktim yok satır satır okuyamadım ama senin aşılaman çok dikkatimi çekti....ve sana söylemek istediğim şeyler olduğundan yazmadan duramadım....dün bütün gece astrolojik astrolojik dolandım nette ve çok şahane şeyle öğrendim....İnsanlar yeni ay da dileklerine kavuşurlarmış...Yeni ay çok ama çok önemli bir gökyüzü hareketi ve sana şahane bir haberim var 10 MAYIS YENİ AY....bundan daha şahane bir tarih olamazdı aşılama için....RABBİM in izniyle senin güzel haberini almaya çok ama çok az kaldı....ben de senin için dua edicem....

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tam bir psikopatım canım varya sahile boğulmasın dıye ozel yan yatma yastıgı almıstık alışverişe başlayınca goruceksın sende onun ıcınde yatıyordu ama işe yarıyor sahıl bır kez bogulmustu varya nasıl korkmustum o yastık sayesınde agzından akmıstı kusmuguda fazla bırsey yasamadık ama ben psikopatım ya pnaık delısı olmustum kı hi,ç iyi birşey dğei,l sakin olmak ve ona gore hareket etmek lazım şimdi daha sakın yaklasıyorum eskıye gore ama eşimi deli ediyorum :) ben hıc ıyı bır ornek değilim bu konuda :)

bu gayet ciid ve astrolojik bilgi için çok teşekkür ederiz..biz de yeni aya yeni dileklerle girelim inşallah u teala:))

ben oldum canım dün akşam

suan aglamak istiyorum bedriyeeeee sende gelecegimi görüyorummmmm

ayyy bende sende geçmişimi hapsuuda da geleceğimi görüyorum.. aşağıdaki söylediklerinin hiç birini yadırgamıyorumm ben..

kıyamam sana yaa, ben varya bu söylediklerini gerçekten de yaptığın için sana çok hak veriyorum.. bana mantıklı geliyorda.. herkes yuh diyor bana ama.. ben normal doğumdan çok korkuyorum aslında epiduralden de, zaten hastane fobim var nabzım tavan yapıyor hast. girince.. doktor sezeryan olucaksın eşi böyle aşağıda devam ederse deyince yakınlarıma dedim ki sezeryan hep neden istemedim biliyor musunuz ilk siz görüceksiniz kısmetse, o da ilk sizin kokunuzu alıcak. eşim diyor ki doktora ısmarlarız bize göstermeyin anası görücek ilk evladını diye.. bide ben hep kucağıma alıp kenarda oturucam, kimseyede sevmek için bile vermicemm gibilerine geliyormuş annemlerin.. Sağlığıyla hayırlısıyla bi doğsun da.. Hayaller yarım kalmasın inşAllah..

aaa allah kormuş canım yaaa sogukkanlı olmak çok öemli ama bende deilim malesef hakkımızda hayırlısı

Günaydın kizlar ben geldim nasilsiniz bakim

hoşgeldiniz.. iyiyiz Allah a şükür, sizi sormalı asıl siz ne durumdasınız? Bu sahak kendimi şöyle derken yakaladımm.. Allah ım şu ara doğurmasınlar, fetih sürelerini okuyacağımm.. bekleyin kızlar beni yarın akşama başlıyorum kısmetse okumaya..

:26:

yan yatma yastığı adını hiç unutmam

ve hala pıtpıtları hissetmiyorum kızlar yaa..
artık pıtpıtları hissediyorlar ekim anneleri, bende tık yok..

canım onlarda sadece benzetiyorlardır ilk gebelikte 20. haftaya kadar hissetmemek gayet normal telaş etme. Hem herkes bir hissedecek diye bir şey yok ileriki aylarda da bazısının ki hiç durmuyor diyecek bazısı sakin diyecek öyle yani her gebelik farklı.

bahar benimde midem bulamıyo yaa herkes bulanımyomuşşş

canım benim annemde de ne bulantı ne bir şey hiç olmamış ama bak hiçbir şeyim yok o da zor canım yaa gerçekten takam sen bunları.

Bilgili olmak iyi aslında ne yapılacağını bilmem bilerek dr gitmek ama çok ince araştırmamak lazım işte kaç çıkarsa yüksek risk falan diye bakmamak lazım ben daha çok sanırım bebek bakımı falan gibi şeyleri araştırırım gerisini zaten dr söylüyor yapılacakları. Ben zaten şu anda da geyet bilgiliyim birçok gebelik topiğinde bulundum daha önceleri de. Annelerimiz ne biliyormuş sanki düşünün ultrason yok her takip yok 2 li taramalar falan yok yani bence bir şey bilmemek çok daha iyi. Aydan aya git herşey yolunda mı öğren tarama testini yaptır risk varmı yok mu dr söylesin ayrıntılıya gir. Valla böyle diyorum ama ben nasıl olurum bilemiyorum.

bebeğe ne zararı olacak ki canım kasılmalar yine olacak sadece sen hissetmeyeceksin doğum olağan şekliyle olacak yine. 4 cm den sonra yapıyorlar epdurali sadece ıkınma hissini duymuyormuşsun o da biraz uzatıyor doğumu çünkü ıkınmayı hissedince kendin ıkınma ihtiyacı hissediyorsun daha verimli sonuç aalınıyor ama doktorlar sana ıkın diyecekler zaten ve tarifte edecekler o şekilde yapacaksın onda da sorun yok. Vazelini iyi düşünmüşsün canımm ama byharlı makinelerden de al bence.

Bende fetih surelerini okuyamadım bu akşam okucam. Meryeme başlıcam daha başlayamadım bu akşam başlıcam artık. Secdesi var onu da yapıcam.

evet bencede en iyisi cahil olmak bu kadar araştırıp herşeyi, kafaya takmamak ahhh bide yapabilsek

nazancığım sağol canım hayırlısı olsun tabiki ne demişler geç olsun güç olmasın

En güzel anda, en sağlığıyla, enn mutluluğuyla, enn hyırlı tez zamanında gelsin inşAllah bebiş..

Sen sigara içiyor musun özlem.. ve eşin içiyor mu?

amiin canım teşekkür ederim, çok şükür eşimde bende kullanmıyoruz sigara

hoş bulduk tatlım Allah iyiylikler versin dün kötüydüm bi kustum eski halime döneceğim sandım valla ama şimdi iyiyim yeni uyandık kızımla acıktık ne yesek diye düşünüyordum
sağolasın tatlım daha benim doğurmama var yetiştirirsin merak etme Allah razı olsun hepinizden

merhabalar,ben yenı uye oldum kadınlar kulubune ismim LÜTFİYE... ALLAH mutlulugunuzu daim etsin...Bebeğinizide bir an önce kucagınıza alirsınız inşallah...Benım de ALLAH bagıslarsa 5 yasında bır oglum var hamıleliğim harika geçti 37.haftama kadar çalıştım zaten.3 hafta da evde dınlendım 40.haftada yavrumu dunyaya getırdım çok mutluyum RABBIM onu bıze layık gordugu için...

hoşgeldinn allah uzun saglıklı ömürler versi yavruna

O Süpersinnizzzz...

Bende eşimle eberaber içiyorduk ve her adetimde vicdanımda sızlama oluyordu sebebimiz sigara mı diye..

günden güne farklılık gösteriyor demek ki.. baksana doğurma vaktin geldi miden bulanıyor hala.. hadi güzzeeelll bi yumurta pişirde yiyin kuzucunnlaa.. oh oh mis.. mis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…