- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.161
ben oldum canım dün akşam
nazancımm benim hikayemm şöyle başladı..
gebe kalayımm hiç kasmıyacağım bu sefer dedimm,, aa keseyi görebilsemm inan rahat olucam dedim.. kalp atışından sonraa kesinn çok rahat davranırım diyordumm, midem bi bulansaa en rahat ben olurum dedimm.. bu sabah bile eşime dedim ki hayırlısıyla bu hafta doktora gidelimm bak ne rahat olucakk gülüyor.. evet yaa diyor gidelim de senderahat ol.ama bayağı zamandır şunu diyorum bak hayrılsıyla bi hissetsem bebeği çok rahatlarım.. ablamda diyor ki saçmalama o zamanda az mı hareket etti acaba diye yersin içimizi..
huylu huyundan vazgeçmiyor mu acep?
nazancımm benim hikayemm şöyle başladı..
gebe kalayımm hiç kasmıyacağım bu sefer dedimm,, aa keseyi görebilsemm inan rahat olucam dedim.. kalp atışından sonraa kesinn çok rahat davranırım diyordumm, midem bi bulansaa en rahat ben olurum dedimm.. bu sabah bile eşime dedim ki hayırlısıyla bu hafta doktora gidelimm bak ne rahat olucakk gülüyor.. evet yaa diyor gidelim de senderahat ol.ama bayağı zamandır şunu diyorum bak hayrılsıyla bi hissetsem bebeği çok rahatlarım.. ablamda diyor ki saçmalama o zamanda az mı hareket etti acaba diye yersin içimizi..
huylu huyundan vazgeçmiyor mu acep?
bak devamı da soyle olucak dogunca. uyurken acaba kusup boğulur mu ? ay cok uyudu neden acaba uyandırsam mı ağlıyor acaba bırseysı mı var .vs ama benım ılk doğdugunda en buyuk kabusum ben uyurken bogulurda sezmezsem oldu ve doğum yaptıktan sonra bır hafat hıc uyumadım annem ve eşim son kızmısdı gıt uyu acıkınca senı uyandırırız bız yanındayız mertak etme dıye uyumustum hatta acıkınca benı uyandırmadılar sağdıgım sütü vermişlerdi ama hala uyrken harekety ederken den ben uyanıyorum uykusu yerınde bır bebek cok ender uyku problemı yasadık ama benım psikopatlıgımdan gecede belkıde 100 kez kalkıp yasıyormu tamam mı dıye hala bakıyorum :)
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sevgili Ayşe kardeşim:)) şöyle bir dolaşayım dedim topikte çok da vaktim yok satır satır okuyamadım ama senin aşılaman çok dikkatimi çekti....ve sana söylemek istediğim şeyler olduğundan yazmadan duramadım....dün bütün gece astrolojik astrolojik dolandım nette ve çok şahane şeyle öğrendim....İnsanlar yeni ay da dileklerine kavuşurlarmış...Yeni ay çok ama çok önemli bir gökyüzü hareketi ve sana şahane bir haberim var 10 MAYIS YENİ AY....bundan daha şahane bir tarih olamazdı aşılama için....RABBİM in izniyle senin güzel haberini almaya çok ama çok az kaldı....ben de senin için dua edicem....
ben oldum canım dün akşam
suan aglamak istiyorum bedriyeeeee sende gelecegimi görüyorummmmm
bak devamı da soyle olucak dogunca. uyurken acaba kusup boğulur mu ? ay cok uyudu neden acaba uyandırsam mı ağlıyor acaba bırseysı mı var .vs ama benım ılk doğdugunda en buyuk kabusum ben uyurken bogulurda sezmezsem oldu ve doğum yaptıktan sonra bır hafat hıc uyumadım annem ve eşim son kızmısdı gıt uyu acıkınca senı uyandırırız bız yanındayız mertak etme dıye uyumustum hatta acıkınca benı uyandırmadılar sağdıgım sütü vermişlerdi ama hala uyrken harekety ederken den ben uyanıyorum uykusu yerınde bır bebek cok ender uyku problemı yasadık ama benım psikopatlıgımdan gecede belkıde 100 kez kalkıp yasıyormu tamam mı dıye hala bakıyorum :)
tam bir psikopatım canım varya sahile boğulmasın dıye ozel yan yatma yastıgı almıstık alışverişe başlayınca goruceksın sende onun ıcınde yatıyordu ama işe yarıyor sahıl bır kez bogulmustu varya nasıl korkmustum o yastık sayesınde agzından akmıstı kusmuguda fazla bırsey yasamadık ama ben psikopatım ya pnaık delısı olmustum kı hi,ç iyi birşey dğei,l sakin olmak ve ona gore hareket etmek lazım şimdi daha sakın yaklasıyorum eskıye gore ama eşimi deli ediyorum :) ben hıc ıyı bır ornek değilim bu konuda :)
Günaydın kizlar ben geldim nasilsiniz bakim
tam bir psikopatım canım varya sahile boğulmasın dıye ozel yan yatma yastıgı almıstık alışverişe başlayınca goruceksın sende onun ıcınde yatıyordu ama işe yarıyor sahıl bır kez bogulmustu varya nasıl korkmustum o yastık sayesınde agzından akmıstı kusmuguda fazla bırsey yasamadık ama ben psikopatım ya pnaık delısı olmustum kı hi,ç iyi birşey dğei,l sakin olmak ve ona gore hareket etmek lazım şimdi daha sakın yaklasıyorum eskıye gore ama eşimi deli ediyorum :) ben hıc ıyı bır ornek değilim bu konuda :)
ve hala pıtpıtları hissetmiyorum kızlar yaa..
artık pıtpıtları hissediyorlar ekim anneleri, bende tık yok..
bahar benimde midem bulamıyo yaa herkes bulanımyomuşşş
ayyy lutfen benim gibi olmaa.. kendimi bu kadar çok dinlediğim bir dönemim olmamıştı heralde yada belki olmuştur
geçen doktora dedim ki neti araştırmıyım en iyisi ben çok etkileniyorum diye, oda dedi ki aksine araştır ki bilgilen ama kendini kaptırma.. bu da bi yöntem tabi.:26:
bulantılar azaldı bebeğeeemm..banyoya aylinin taktiğiyle giriyuom..sprey sıkıp giriyom..mutfagada burnumu tıkayıp girip kapıyı açıyom ölee..kayınvalidem bizde evde yemek yiyoruz.
aylinim çok sağol ilgine teşekkürler..bulantılar azaldı artık bundan sonra fırçalarım heraldede macun kullanamam sanırım..epidural bende düşünüyorum..kontrollu bi doğum olur her anına hakim olurun bi kaç epiduralli doğum izledim..deli gibi acı çekmiyolar ama kasılmaları hissediyolar.bebeğe zaraarlı diyen var onu bilemiyorum işte..burun tıkanıklığına gelince..dün gece artık isyan ettim eşime yapmadığımı bırakmadım, nefes alamıyorum ve kalbim çarpıyo korkuyorum bu sefer kötü oluyorum..eşim hemen baktı telden..yükselen östrojen hormonu burundaki poliplerin(etlerin ki bende var) şişmesine neden olurmuş..benimde tam hissttiğim oo..burnumun içini şişmiş gibi hissediyodum..şişmişde tıkamış yolu gibi..bi kulak çöpüne vazelin sürüp burnunuza sürün diyodu ..kalktım hemen yaptım..çok iyi geldi.
ay canım yaaa ne alaka yok oyle bırsey ben 9 ay kustum sahılın 35 ayda kılo alımı gelısımı durdu ama 9 ay kustum :) ya doktorum bana soyle demıstı en iyi hamile cahil hamıle demıstı ne kadar az sey bılırsen okadar hamılelıgınden zevk alırsın demıstı cok arastırma yapma aklında soru varsa bana sor yoksa okudaklarınla duyduklarınla hamılelıgınden zevk almasın 9 ay zehır gıbı korkuyla gecer demişti.
aklına takılıyorsa doktoruna sor zaten ılerde mutlaka mıde sorunu yasarsın bebek buyudukce mıdene baskı yapar ve mıde eksımesı yapar :) bne bunu yasamaıdm gerc ama mıdesı bulanmayan arkadasım yasamıstı :) hehee her hamıleleık farklıdır kuzum suan hamılesın tadını cıkar :)
En güzel anda, en sağlığıyla, enn mutluluğuyla, enn hyırlı tez zamanında gelsin inşAllah bebiş..
Sen sigara içiyor musun özlem.. ve eşin içiyor mu?
hoşgeldiniz.. iyiyiz Allah a şükür, sizi sormalı asıl siz ne durumdasınız? Bu sahak kendimi şöyle derken yakaladımm.. Allah ım şu ara doğurmasınlar, fetih sürelerini okuyacağımm.. bekleyin kızlar beni yarın akşama başlıyorum kısmetse okumaya..
merhabalar,ben yenı uye oldum kadınlar kulubune ismim LÜTFİYE... ALLAH mutlulugunuzu daim etsin...Bebeğinizide bir an önce kucagınıza alirsınız inşallah...Benım de ALLAH bagıslarsa 5 yasında bır oglum var hamıleliğim harika geçti 37.haftama kadar çalıştım zaten.3 hafta da evde dınlendım 40.haftada yavrumu dunyaya getırdım çok mutluyum RABBIM onu bıze layık gordugu için...
evet bencede en iyisi cahil olmak bu kadar araştırıp herşeyi, kafaya takmamak ahhh bide yapabilsek
nazancığım sağol canım hayırlısı olsun tabiki ne demişler geç olsun güç olmasın
amiin canım teşekkür ederim, çok şükür eşimde bende kullanmıyoruz sigara
hoş bulduk tatlım Allah iyiylikler versin dün kötüydüm bi kustum eski halime döneceğim sandım valla ama şimdi iyiyim yeni uyandık kızımla acıktık ne yesek diye düşünüyordum
sağolasın tatlım daha benim doğurmama var yetiştirirsin merak etme Allah razı olsun hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?