Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

allah razı olsun cnm ağzına sağlık.
evet ama bulaması bebegin saglıklı oldugu anlamına geliyormuşya odan dedim zaten korkuyorum doktora gitmeye

bedriye ile beni bi odaya kapatsınlar 9 ay çıkmayalım birbirimiz endişelendirir dururuz artık
cnmbenimde mide bulantılarım başlamıştı hatta çıkarmalarım doktora söyledim yiy dedi bu sağlıklı bir gebelik geçireceğin anlamına geliyor çok şükür bebkle alakalı bi sıkıntı olmadı bütün sıkıntıları ben çektim az az bulanması iyi hamile olduğunu anlıyorsun ama aşırısı hiçte çekilir gibi değil inan ki sen kafana takma midesi bulanmayıpta çok sağlıklı gebelik geçirenler var

hoş geldin aramıza Allah bağışlasın Rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsin hayırl evlatlar versin inşallah

hoşgeldiinn, Allah sağlık, huzur versin yuvana.. bizlerede sağlıklı gebelikler, sağlıklı evlatlar nasip kısmet etsin inşAllah.

günden güne farklılık gösteriyor demek ki.. baksana doğurma vaktin geldi miden bulanıyor hala.. hadi güzzeeelll bi yumurta pişirde yiyin kuzucunnlaa.. oh oh mis.. mis..

ıyyy yumurta mı hamileliğim boyunca yiyemedim hala da yiyemiyorum kuzum evde ekmekte kalmamış markete gitmem lazım uff kim gitcek şimdi ya
kız aslında midem ara ara bulanıyordu ama kusacak derecede değil evde dondurma yedim eşimle münübüse bindik çarşıya indik minubüs şöförü sağolsun çok iğrenç kullandı kalabalığa da sıcağa da gelemiyorum yollarda güzel değil 5 dakikalık yolu yarım saatte gidiyoruz dolaşmaktan münübüsten iner inmez kendimi bi yere zor attım gözlerimden yaş geldi ama istifra ettikten sonra rahatladım

canım geçmiş olsun dondurma yiyip araca bindiğin için olmuştur bir de hzlı sürüyorlar sıcakta bir yandan normal yani. Bende gastrit var ileri derece bakalım gebe kalabilirsem napıcam bilmem umarım fazla bulantım olmaz işyerinde hiç çekilmez çünkü.

Buketcim doktorun dediğine göre epidural sezaryan riskini biraz arttırıyormuş sadece başka bi risk söylemedi...
KIZLAR YAAAA geçen misafirlerimizle yemeğe çıktık arka masamızdakiler rakı içiyordu ki ben normalde nefret ederim anason kokusundan hamilelikten önce de vardı ama nasıl canım çekti anlatamam benim oğlan rakıcı mı olacak ne
bi de sigara şimdi irademle içmiyorum ama içen birini görünce bi üzülüyorum kendime içemiycem bi daha diye çok salak duygular içerisindeyim.. noolur çok kızmayın

sedacım öncelikle nasılsın iyisindir inşallah evet dondurmadan oldu zaten arabaya binmeden de midem bulanıyordu ben sonrsından korktum tekrar olur mu diye ama bugün iyiyim bulantım yok çok şükür cnm benimde ileri derecede gastritim var korkma hamilelikte beni fazla zorlamadı normalde de mid yanmalarım oluyordu gebelikte daha az oldu inan yediklerine dikkat edersen birşey olmaz cnm mesela bana hamur işi hiç yaramaz midemi çok yakar rahatsız eder gül kadar pişi yeseydim ben soluğu kesin hastanede alırdım
günaydın kızlar nasılsınız
sana da günaydın tatlım hoş geldin nasılsın

aylincim sende hoş geldin tatlım sen nasılsın ne ne neler duyuyorum ben sen sigara mı içiyorsun yani içki de iç tam olsun toptan zehirlik

yok tatlım içer miyim hiç içmiyorum içmem de ama canım istemeye başladı son 1 aydır önce istemiyordu da... bebişim varken asla içmem ama bu durumum doğumdan sonra başlama ihtimalimi arttırıyor ondan korkuyorum :18:

günaydın canım ben durumumu anlattım sen nasılsın?

bende iyiyim saolun kızlar durumlar aynı bahar yorgunluğu gece yatamıyorum gündüz kalkamıyorum böyle çelişkilerle günlerim geçiyor

Selam kızlar...
Mesude ,Burcu,Aylin,Seda nasılsınız kızlar ...
Bedriye Nazan ve Bahar konuşmalarınızı gördüm bence bu annelik koruma içgüdüsü zor elde ettiğimiz için kaybetme korkusu zamanla geçer bence...

rakı bilmemde sigarayı accayip benimde canım istiyo direniyorum bebek izin vermez bulantın olur dediler o da yok böle böle bırakcaz işte ne yapalım ıyyy rakımı ıyyakkk

ve aleyküm selam cnm hoş geldin biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın
tam cevap yazacaktım ki kk nın bakım onarım zamanına denk geldik

günaydın cnm sen nasılsın

ve aleyküm selam cnm hoş geldin biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın
tam cevap yazacaktım ki kk nın bakım onarım zamanına denk geldik

SAğ olun iyiyiyim çok şükür ama ilaçlar biraz rahatsız ediyor midem bulanıyor çok fena geçer inşallah yoksa hamile kalmadan midem bulanmaya başladı kalırsam ne olur Allah bilir...

rakı bilmemde sigarayı accayip benimde canım istiyo direniyorum bebek izin vermez bulantın olur dediler o da yok böle böle bırakcaz işte ne yapalım ıyyy rakımı ıyyakkk

evet canım bende öyle oldu tam 8. haftada tamamen bıraktım ondan önce çok canım çekerse 1-2 nefes alıp söndürüyordum inşallah sen de tiksinirsin en kısa zamanda... ayy Nazan ya bırak rakıyı bazı anasonlu bitkiçaylarını bile içemezdim ben o derece sevmezdim de işte tuhaf bi durum bu gebelik

ay burcuuuu ne güzel dua bu böyle.canı gönülden amin diyorum.
GÜL aldıkların gerçekten çok güzel.41 kere maşallah güle güle kullan inşallah

canım Allah gönlüne göre versin inşallah.hayırlısı olsun.ama bebekle zor olmayacakmı? ne iş yaptığını bilmiyorum ama insanlar genelde hamile kalınca işi bırakıyor seninki tam tersimi olacak :) bizede haber ver

Kızlarrr Selammm
Ben çok fenayım sabah hastalandım ve çok şiddetli ağrım varrrr dayanamıyorum o derece ağrıııı eşim almaya geliyo beni hastaneye gidicezzz ölüyorum kızlarrrr Dua edin bana nolurrrr

Sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi Rabbim benimde yüzümü güldürür, annem de çok üzüldü daha çok üzülmesin diye içime attım
Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın

canım biliyorum sabretmek zor ama Allah sabırlar versin inşallah.daha fazla bekletmeden HAYIRLISI ile tez vakitte bebeğine kavuştursun senide.tabiki isteyen herkesle beraber.benim annemde durur durur ağlar benim halime.onun için korkuyorum ona bişey anlatmaya.ameliyatı bile kaç gün sonra söyledim.ve tüpümü aldıklarını söylemedim sadece kist dedim.Rabbim henüz bize tattırmadı ama analık zor zanaat.hepsi çok kıymetli annelerimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…