- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.181
allah razı olsun cnm ağzına sağlık.gunaydın cankuşlar
kevok08/ aylin 07.05.2013 salı sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul / K.Gül 08.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
ranana / mesude 09.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
asyamca 10.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
kızlar herbirinizin dualarıı tek tek okudum rabbim kabul etsin innş.
cnmbenimde mide bulantılarım başlamıştı hatta çıkarmalarım doktora söyledim yiy dedi bu sağlıklı bir gebelik geçireceğin anlamına geliyor çok şükür bebkle alakalı bi sıkıntı olmadı bütün sıkıntıları ben çektim az az bulanması iyi hamile olduğunu anlıyorsun ama aşırısı hiçte çekilir gibi değil inan ki sen kafana takma midesi bulanmayıpta çok sağlıklı gebelik geçirenler varevet ama bulaması bebegin saglıklı oldugu anlamına geliyormuşya odan dedim zaten korkuyorum doktora gitmeye
bedriye ile beni bi odaya kapatsınlar 9 ay çıkmayalım birbirimiz endişelendirir dururuz artık
merhabalar,ben yenı uye oldum kadınlar kulubune ismim LÜTFİYE... ALLAH mutlulugunuzu daim etsin...Bebeğinizide bir an önce kucagınıza alirsınız inşallah...Benım de ALLAH bagıslarsa 5 yasında bır oglum var hamıleliğim harika geçti 37.haftama kadar çalıştım zaten.3 hafta da evde dınlendım 40.haftada yavrumu dunyaya getırdım çok mutluyum RABBIM onu bıze layık gordugu için...
merhabalar,ben yenı uye oldum kadınlar kulubune ismim LÜTFİYE... ALLAH mutlulugunuzu daim etsin...Bebeğinizide bir an önce kucagınıza alirsınız inşallah...Benım de ALLAH bagıslarsa 5 yasında bır oglum var hamıleliğim harika geçti 37.haftama kadar çalıştım zaten.3 hafta da evde dınlendım 40.haftada yavrumu dunyaya getırdım çok mutluyum RABBIM onu bıze layık gordugu için...
günden güne farklılık gösteriyor demek ki.. baksana doğurma vaktin geldi miden bulanıyor hala.. hadi güzzeeelll bi yumurta pişirde yiyin kuzucunnlaa.. oh oh mis.. mis..
ıyyy yumurta mı hamileliğim boyunca yiyemedim hala da yiyemiyorum kuzum evde ekmekte kalmamış markete gitmem lazım uff kim gitcek şimdi ya
kız aslında midem ara ara bulanıyordu ama kusacak derecede değil evde dondurma yedim eşimle münübüse bindik çarşıya indik minubüs şöförü sağolsun çok iğrenç kullandı kalabalığa da sıcağa da gelemiyorum yollarda güzel değil 5 dakikalık yolu yarım saatte gidiyoruz dolaşmaktan münübüsten iner inmez kendimi bi yere zor attım gözlerimden yaş geldi ama istifra ettikten sonra rahatladım
sedacım öncelikle nasılsın iyisindir inşallah evet dondurmadan oldu zaten arabaya binmeden de midem bulanıyordu ben sonrsından korktum tekrar olur mu diye ama bugün iyiyim bulantım yok çok şükür cnm benimde ileri derecede gastritim var korkma hamilelikte beni fazla zorlamadı normalde de mid yanmalarım oluyordu gebelikte daha az oldu inan yediklerine dikkat edersen birşey olmaz cnm mesela bana hamur işi hiç yaramaz midemi çok yakar rahatsız eder gül kadar pişi yeseydim ben soluğu kesin hastanede alırdımcanım geçmiş olsun dondurma yiyip araca bindiğin için olmuştur bir de hzlı sürüyorlar sıcakta bir yandan normal yani. Bende gastrit var ileri derece bakalım gebe kalabilirsem napıcam bilmem umarım fazla bulantım olmaz işyerinde hiç çekilmez çünkü.
sana da günaydın tatlım hoş geldin nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız
Buketcim doktorun dediğine göre epidural sezaryan riskini biraz arttırıyormuş sadece başka bi risk söylemedi...
KIZLAR YAAAA geçen misafirlerimizle yemeğe çıktık arka masamızdakiler rakı içiyordu ki ben normalde nefret ederim anason kokusundan hamilelikten önce de vardı ama nasıl canım çekti anlatamambenim oğlan rakıcı mı olacak ne
bi de sigara şimdi irademle içmiyorum ama içen birini görünce bi üzülüyorum kendime içemiycem bi daha diye çok salak duygular içerisindeyim.. noolur çok kızmayın
sedacım öncelikle nasılsın iyisindir inşallah evet dondurmadan oldu zaten arabaya binmeden de midem bulanıyordu ben sonrsından korktum tekrar olur mu diye ama bugün iyiyim bulantım yok çok şükür cnm benimde ileri derecede gastritim var korkma hamilelikte beni fazla zorlamadı normalde de mid yanmalarım oluyordu gebelikte daha az oldu inan yediklerine dikkat edersen birşey olmaz cnm mesela bana hamur işi hiç yaramaz midemi çok yakar rahatsız eder gül kadar pişi yeseydim ben soluğu kesin hastanede alırdım
sana da günaydın tatlım hoş geldin nasılsın
aylincim sende hoş geldin tatlım sen nasılsın ne ne neler duyuyorum ben sen sigara mı içiyorsun yani içki de iç tam olsun toptan zehirlik
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım ben durumumu anlattımsen nasılsın?
sedacım öncelikle nasılsın iyisindir inşallah evet dondurmadan oldu zaten arabaya binmeden de midem bulanıyordu ben sonrsından korktum tekrar olur mu diye ama bugün iyiyim bulantım yok çok şükür cnm benimde ileri derecede gastritim var korkma hamilelikte beni fazla zorlamadı normalde de mid yanmalarım oluyordu gebelikte daha az oldu inan yediklerine dikkat edersen birşey olmaz cnm mesela bana hamur işi hiç yaramaz midemi çok yakar rahatsız eder gül kadar pişi yeseydim ben soluğu kesin hastanede alırdım
sana da günaydın tatlım hoş geldin nasılsın
aylincim sende hoş geldin tatlım sen nasılsın ne ne neler duyuyorum ben sen sigara mı içiyorsun yani içki de iç tam olsun toptan zehirlik
Selam kızlar...
Mesude ,Burcu,Aylin,Seda nasılsınız kızlar ...
Bedriye Nazan ve Bahar konuşmalarınızı gördüm bence bu annelik koruma içgüdüsü zor elde ettiğimiz için kaybetme korkusu zamanla geçer bence...
Buketcim doktorun dediğine göre epidural sezaryan riskini biraz arttırıyormuş sadece başka bi risk söylemedi...
KIZLAR YAAAA geçen misafirlerimizle yemeğe çıktık arka masamızdakiler rakı içiyordu ki ben normalde nefret ederim anason kokusundan hamilelikten önce de vardı ama nasıl canım çekti anlatamambenim oğlan rakıcı mı olacak ne
bi de sigara şimdi irademle içmiyorum ama içen birini görünce bi üzülüyorum kendime içemiycem bi daha diye çok salak duygular içerisindeyim.. noolur çok kızmayın
Selam kızlar...
Mesude ,Burcu,Aylin,Seda nasılsınız kızlar ...
Bedriye Nazan ve Bahar konuşmalarınızı gördüm bence bu annelik koruma içgüdüsü zor elde ettiğimiz için kaybetme korkusu zamanla geçer bence...
günaydın cnm sen nasılsın
ve aleyküm selam cnm hoş geldin biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın
tam cevap yazacaktım ki kk nın bakım onarım zamanına denk geldik
rakı bilmemde sigarayı accayip benimde canım istiyo direniyorum bebek izin vermez bulantın olur dediler o da yok böle böle bırakcaz işte ne yapalım ıyyy rakımı ıyyakkk
ÇİĞDEM
MESUDE
7VEREN GÜL
GÜL
canlarım sizin için birer tane fetih suresi okudum, Rabbim inşallah kabul eder, kolay ve sağlıklı bir doğum olsun, sütünüz şelale olsun aksın, bebeniz port port gaz çıkarsın, geceleri mışıl mışıl uyusun, gündüzleri hep gülsün, ateşi hep 36,5 olsun, aşılarında hiç ağlamasın, hemen yürüsün, Allah'ını bilsin, ahlaklı ve pratik zekalı olsun , saygılı, görgülü ve merhametli olsun, eve ayakkabıyla girmesin, lokmayı çiğnerken ağzını kapatsın, ödevlerini zamanında yapsın, okul arkadaşlarıyla iyi geçinsin, öğretmenlerini hiç üzmesin, özellikle ingilizce öğretmenini ve büyüyüp vatana ve ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah
serap-serap / serap 06.05.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
kevok08/ aylin 07.05.2013 salı sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul / K.Gül 08.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
ranana / mesude 09.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
Arkadaşlar dualarınızı okudum :)
Bu aralar fazla giremiyordum ama işlerim birascık hafifledi çok şükür
Benim için dua edin kızlar 15 mayısta iş görüşmesine gidecem inşallah olumlu geçer de işe başlarım çok istiyorum bu işe girmeyi :)
Sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi Rabbim benimde yüzümü güldürür, annem de çok üzüldü daha çok üzülmesin diye içime attım
Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?