- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.201
Buketcim doktorun dediğine göre epidural sezaryan riskini biraz arttırıyormuş sadece başka bi risk söylemedi...
KIZLAR YAAAA geçen misafirlerimizle yemeğe çıktık arka masamızdakiler rakı içiyordu ki ben normalde nefret ederim anason kokusundan hamilelikten önce de vardı ama nasıl canım çekti anlatamambenim oğlan rakıcı mı olacak ne
bi de sigara şimdi irademle içmiyorum ama içen birini görünce bi üzülüyorum kendime içemiycem bi daha diye çok salak duygular içerisindeyim.. noolur çok kızmayın
sedacım öncelikle nasılsın iyisindir inşallah evet dondurmadan oldu zaten arabaya binmeden de midem bulanıyordu ben sonrsından korktum tekrar olur mu diye ama bugün iyiyim bulantım yok çok şükür cnm benimde ileri derecede gastritim var korkma hamilelikte beni fazla zorlamadı normalde de mid yanmalarım oluyordu gebelikte daha az oldu inan yediklerine dikkat edersen birşey olmaz cnm mesela bana hamur işi hiç yaramaz midemi çok yakar rahatsız eder gül kadar pişi yeseydim ben soluğu kesin hastanede alırdım
yok tatlım içer miyim hiç içmiyorum içmem de ama canım istemeye başladı son 1 aydır önce istemiyordu da... bebişim varken asla içmem ama bu durumum doğumdan sonra başlama ihtimalimi arttırıyor ondan korkuyorum :18:
Kızlarrr Selammm
Ben çok fenayım sabah hastalandım ve çok şiddetli ağrım varrrr dayanamıyorum o derece ağrıııı eşim almaya geliyo beni hastaneye gidicezzz ölüyorum kızlarrrrDua edin bana nolurrrr
haklisin aslinda yani ov test yapmimmi cünkü asilamaya yakin 3-5 gün iliski yasak hic olmazsa asilamaya gec kalirsak dogal yolla tuttururuzbelki diye ugrasiyorum esimde ne takiyon kafana diyor. asilamaya giderken enbiya süresi 89ayet okuyup gireyim diyorum esimde yok birak sen normal duani et yeter diyor cok rahat o yaaa
ayy cok tatli olur simdi onlarin danslari dimi ama ögretmeside cok zor bilirim kalabalik bi gurupsa Allah yardimcin olsun
Kızlarrr Selammm
Ben çok fenayım sabah hastalandım ve çok şiddetli ağrım varrrr dayanamıyorum o derece ağrıııı eşim almaya geliyo beni hastaneye gidicezzz ölüyorum kızlarrrrDua edin bana nolurrrr
ÇİĞDEM
MESUDE
7VEREN GÜL
GÜL
canlarım sizin için birer tane fetih suresi okudum, Rabbim inşallah kabul eder, kolay ve sağlıklı bir doğum olsun, sütünüz şelale olsun aksın, bebeniz port port gaz çıkarsın, geceleri mışıl mışıl uyusun, gündüzleri hep gülsün, ateşi hep 36,5 olsun, aşılarında hiç ağlamasın, hemen yürüsün, Allah'ını bilsin, ahlaklı ve pratik zekalı olsun , saygılı, görgülü ve merhametli olsun, eve ayakkabıyla girmesin, lokmayı çiğnerken ağzını kapatsın, ödevlerini zamanında yapsın, okul arkadaşlarıyla iyi geçinsin, öğretmenlerini hiç üzmesin, özellikle ingilizce öğretmenini ve büyüyüp vatana ve ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah
Aaa öylemi doğum günün şimdiden kutlu olsun o zaman canımmmm
Eki Görüntüle 704343
Buda pastaan
Eki Görüntüle 704344
Rabbim eşinle ve gelecek olan bebeğinizle birlikte size uzuuun sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah
Selam kızlar,
Ben çok kötüyüm her gün ağlıyorum allah düşmanım başına bile vermesin böyle bi dert sezeryanı bile düşündüm artık o vaziyetteyim. Tam 1 hafta oldu ve kaşıntım geçmedi her gün daha da arttı bütün vücudumu kapladı içi su dolu kırmızı kırmızı benekler nasıl bir kaşıntı bu allahım deliricem uyku yok durmak yok derimi koparmak istiyorum resmen ayak parmaklarımın arası bile kaşınıyo bıktım valla bide sancılar başladı iyice aşağı düştü bizimki sanki dizlerimde taşıyorum o kadar baskı yapıyor ki anlatamam.. Cumartesi doktora gittim bebeğimiz iyi 3 kilo olmuş maşallah. Kaşıntı için cildiyeye gidiyorum 2 gündür bir sürü test yaptılar karaciğer ve safra kesesi ile ilgili hepsi temiz alerjik değil gebelik kaşıntısıymış adı da pupp muş... Nette çıkan resimlerdeki gibiyim aynı kendimden nefret ediyorum daha 3 hafta var doğuma nasıl geçicek günler bilmiyorum tek tesellim inşallah doğumdan sonra geçer.. Nolur bana dua edin azıcık nefes alıyım çok yoruldum artık..
canım çok geçmiş olsun hiçbir çözümü ilacı yok mu bunun yine de şükret karaciğerle ilgili değilmiş azcık daha sık dişini zor ama. Çok zorlanırsan sezeryan istersin hiç dayanamazsan doğum olunca geçer inşallah canım yaa :26:
haklisin aslinda yani ov test yapmimmi cünkü asilamaya yakin 3-5 gün iliski yasak hic olmazsa asilamaya gec kalirsak dogal yolla tuttururuzbelki diye ugrasiyorum esimde ne takiyon kafana diyor. asilamaya giderken enbiya süresi 89ayet okuyup gireyim diyorum esimde yok birak sen normal duani et yeter diyor cok rahat o yaaa
ayy cok tatli olur simdi onlarin danslari dimi ama ögretmeside cok zor bilirim kalabalik bi gurupsa Allah yardimcin olsun
Kızlarrr Selammm
Selam kızlar,
Ben çok kötüyüm her gün ağlıyorum allah düşmanım başına bile vermesin böyle bi dert sezeryanı bile düşündüm artık o vaziyetteyim. Tam 1 hafta oldu ve kaşıntım geçmedi her gün daha da arttı bütün vücudumu kapladı içi su dolu kırmızı kırmızı benekler nasıl bir kaşıntı bu allahım deliricem uyku yok durmak yok derimi koparmak istiyorum resmen ayak parmaklarımın arası bile kaşınıyo bıktım valla bide sancılar başladı iyice aşağı düştü bizimki sanki dizlerimde taşıyorum o kadar baskı yapıyor ki anlatamam.. Cumartesi doktora gittim bebeğimiz iyi 3 kilo olmuş maşallah. Kaşıntı için cildiyeye gidiyorum 2 gündür bir sürü test yaptılar karaciğer ve safra kesesi ile ilgili hepsi temiz alerjik değil gebelik kaşıntısıymış adı da pupp muş... Nette çıkan resimlerdeki gibiyim aynı kendimden nefret ediyorum daha 3 hafta var doğuma nasıl geçicek günler bilmiyorum tek tesellim inşallah doğumdan sonra geçer.. Nolur bana dua edin azıcık nefes alıyım çok yoruldum artık..
bak devamı da soyle olucak dogunca. uyurken acaba kusup boğulur mu ? ay cok uyudu neden acaba uyandırsam mı ağlıyor acaba bırseysı mı var .vs ama benım ılk doğdugunda en buyuk kabusum ben uyurken bogulurda sezmezsem oldu ve doğum yaptıktan sonra bır hafat hıc uyumadım annem ve eşim son kızmısdı gıt uyu acıkınca senı uyandırırız bız yanındayız mertak etme dıye uyumustum hatta acıkınca benı uyandırmadılar sağdıgım sütü vermişlerdi ama hala uyrken harekety ederken den ben uyanıyorum uykusu yerınde bır bebek cok ender uyku problemı yasadık ama benım psikopatlıgımdan gecede belkıde 100 kez kalkıp yasıyormu tamam mı dıye hala bakıyorum :)
Sevgili Ayşe kardeşim:)) şöyle bir dolaşayım dedim topikte çok da vaktim yok satır satır okuyamadım ama senin aşılaman çok dikkatimi çekti....ve sana söylemek istediğim şeyler olduğundan yazmadan duramadım....dün bütün gece astrolojik astrolojik dolandım nette ve çok şahane şeyle öğrendim....İnsanlar yeni ay da dileklerine kavuşurlarmış...Yeni ay çok ama çok önemli bir gökyüzü hareketi ve sana şahane bir haberim var 10 MAYIS YENİ AY....bundan daha şahane bir tarih olamazdı aşılama için....RABBİM in izniyle senin güzel haberini almaya çok ama çok az kaldı....ben de senin için dua edicem....
hoş bulduk tatlım Allah iyiylikler versin dün kötüydüm bi kustum eski halime döneceğim sandım valla ama şimdi iyiyim yeni uyandık kızımla acıktık ne yesek diye düşünüyordum
sağolasın tatlım daha benim doğurmama var yetiştirirsin merak etme Allah razı olsun hepinizden
merhabalar,ben yenı uye oldum kadınlar kulubune ismim LÜTFİYE... ALLAH mutlulugunuzu daim etsin...Bebeğinizide bir an önce kucagınıza alirsınız inşallah...Benım de ALLAH bagıslarsa 5 yasında bır oglum var hamıleliğim harika geçti 37.haftama kadar çalıştım zaten.3 hafta da evde dınlendım 40.haftada yavrumu dunyaya getırdım çok mutluyum RABBIM onu bıze layık gordugu için...
Sağol sedacım, sezaryanda çözüm değilmiş ki bebek kendiliğinden gelmediği için hala o hormonları salgılayabiliyomuş geçmeme ihtimali de var yani mecbur haftasına kadar dayanıcam ama inanılmaz bişi yaşamayan bilemez koparmak istiyorum her yanımı.. Bi tanr alerji hapı verdi cildiyeci bitanede losyon belki biraz rahatır dedi şuanlık bi faydasını görmedim şifayk vrtcek olan rabbim ona dua ediyorum,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?