Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım gebelikte insanın canı ne çekecek hiç belli olmaz böyle absürd birşeyde isteyebilir işte. İçeceğinden değil de işte kokusundan ama sigaraya ama özenme bırakmışken öyle gitsin sakın başlama canım azminden dolayı seni tebrik ediyorum bilinçli bir anne olacağın belli.

Bende de çok rahatsızlık yok herşeyi yiyorum genelde nadir midem ağrıyor ama sonbahar aylarında beni mahvediyor 1 aylık bir sürede sadece akşamları ekmek yediğimi bilirim.

canım doğumdan sonrada başlama her ne kadar bebeğin yanında içmesen de üstün kokacak ağzın kokacak canımm engel olman mümkün değil çocuk olunca her an üst değiştiremezsin diş fırçalayamazsın. Bu senin için çok iyi bir fırsat benim annem yanımda hep içti ama ben nefret ederim sigaradan kardeşim içiyor ama.

canım geçmiş olsun neden böyle oldu ki geciktiği için mi acaba bir baksın bizi habersiz bırakma :26:

canım ovulasyon testi konusunda eşin haklı yok yere stres yapma kendine.zaten doktor kontrolündesin.Allah ın izniyle olur inşallah.ama dua konusunda eşine katılmıyorum.bencede oku enbiya suresini,fetih suresini.zaten ayetel kürsiyi dilinden düşürmezsin.sonrası Allah a kalmış.dualarımız seninle

çok geçmiş olsun canım yaaa gidin bakalım serum falan yada agrı kesici iyi gelir inş.

selam kızlar nasılsınız biz iyiz çok şükür yarın 37. haftamızın sonu İNŞALLAH..

AYŞECİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN uğurlu gelir İNŞALLAH yeni yaşın

ADAŞIM aldıkların cok güzel iyi ve sağlıklı günlerde kulalnın bebişinle İNŞALLAH..

TÜMAYCIM yeni döngün hayırlısı olsun..

BEDRİYECİM bazı bebeklerlerin hareketleri 20.haftaları buluyomuş özellikle kızlarda öyle oluyomuş sıkma canını..

ALLAH razı olsun tatlımm..

Son düzenleme:
Selam kızlar,
Ben çok kötüyüm her gün ağlıyorum allah düşmanım başına bile vermesin böyle bi dert sezeryanı bile düşündüm artık o vaziyetteyim. Tam 1 hafta oldu ve kaşıntım geçmedi her gün daha da arttı bütün vücudumu kapladı içi su dolu kırmızı kırmızı benekler nasıl bir kaşıntı bu allahım deliricem uyku yok durmak yok derimi koparmak istiyorum resmen ayak parmaklarımın arası bile kaşınıyo bıktım valla bide sancılar başladı iyice aşağı düştü bizimki sanki dizlerimde taşıyorum o kadar baskı yapıyor ki anlatamam.. Cumartesi doktora gittim bebeğimiz iyi 3 kilo olmuş maşallah. Kaşıntı için cildiyeye gidiyorum 2 gündür bir sürü test yaptılar karaciğer ve safra kesesi ile ilgili hepsi temiz alerjik değil gebelik kaşıntısıymış adı da pupp muş... Nette çıkan resimlerdeki gibiyim aynı kendimden nefret ediyorum daha 3 hafta var doğuma nasıl geçicek günler bilmiyorum tek tesellim inşallah doğumdan sonra geçer.. Nolur bana dua edin azıcık nefes alıyım çok yoruldum artık..

canım çok geçmiş olsun hiçbir çözümü ilacı yok mu bunun yine de şükret karaciğerle ilgili değilmiş azcık daha sık dişini zor ama. Çok zorlanırsan sezeryan istersin hiç dayanamazsan doğum olunca geçer inşallah canım yaa :26:

Benimde midem ağrıyor ya öğlen çok şerbetli tatlı vardı o yaptı sanırım azcık yedim bıraktım ama midem bulanıyor neyse 1 saat kaldı çıkmama.

Sağol sedacım, sezaryanda çözüm değilmiş ki bebek kendiliğinden gelmediği için hala o hormonları salgılayabiliyomuş geçmeme ihtimali de var yani mecbur haftasına kadar dayanıcam ama inanılmaz bişi yaşamayan bilemez koparmak istiyorum her yanımı.. Bi tanr alerji hapı verdi cildiyeci bitanede losyon belki biraz rahatır dedi şuanlık bi faydasını görmedim şifayk vrtcek olan rabbim ona dua ediyorum,.

canım eşin kafana takmama konusunda çok haklı bırak ,Allah herşeyi en hayırlı şekilde nasip edecektir şüphesiz , sen içinden nasıl geliyorsa öyle dua et, bu arada happy birthday :) :124: :124: inşallah yeni yaşında hamiş olursun

geçmiş olsun canım.Allah şifalar versin.gelince bizide haberdar et

Aylincim sabah duanı okudum , çok kolay ve sağlıklı bir doğum olur, sütün şelale gibi akar, bebeğin akıllı ve ahlaklı olur inşallah

canım yaa allah şifa versin 21 ihlas oku elini vucuduna sür canımm

BEDİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ evet bu senin gelecekteki halin hiç şüphem yok, NAZAN'da adaylığa oynuyor , yandınız

meral sen daha çok gel , lütfeeeeeen

Cigdem gecmis olsun canim Rabbim yardimcin olsun...
Asli usuttun heralde benimde cok agrili oldu ben battaniye falan yikadim ondan oldu....

mesuda bacım, çok geçmiş olsun , çiğdem de midesinden kötü olmuştu, bu haftalarda normal sanırım , sen ne yedin ne içtin...amann dur kızz, bir fırın ekmek yedim demiştin ondan olmasın ??????

Allah herkese nasip etsin, süper

çok geçmiş olsun canım.zeytin yağı ve çözek otu yağı ciltle ilgili her türlü sıkıntıda çaredir.evde hangisi varsa dene istersen.yalnız zeytin yağının doğal sızma olması gerekiyor.marketten aldığının pek faydasının olacağını sanmıyorum.sonuçta bi yan etkisi yok.2-3 gün sürmeyi dene.rahatlatırsa devam edersin.Allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…