Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hemen çocuğun üzerine atma , alemci olan sensin

kıyamam canım çok geçmiş olsun, aman deyim, neden öyle oldu acaba??

ayy çido hemen nette fotolara baktım, Rabbim bir an önce şifa versin inşallah, sabah kalktığında geçmiş bitmiş olsun, RAbbim şifa versin, bacım ne zor

Benimde midem ağrıyor ya öğlen çok şerbetli tatlı vardı o yaptı sanırım azcık yedim bıraktım ama midem bulanıyor neyse 1 saat kaldı çıkmama.

Sedoşum geçmiş olsun, benim ota tota midem bulanır, sinir olurum , bide sende gastrit varya, aman o şerbet hem yakar hem ağrı yapar, bir talcid falan at belki iyi olursun ,ama kendimden biliyorum senin hamişliğinde bulantın çok olacak

Selam hanımlar nasılsınız keyıfler nasıl.. Hazır emır uyuyo nescafe keyfı yapıyorum ısteyen varmı

selam tatlım, bende okuldan geldim, banyom akıyor, tesisatçıları bekliyorum, o arada sizleri özledim bir gelip yoklama alayım dedim, sen de ne var ne yok ? emir'in pipisi nasıl?

çiğdem zeynep haklı, bi kere ben acı kırmızı biberle ellerimi yaktım, gece uyuyamadım , evde de doğal zeytinyağ vardı ellerimi ovdum 15 dk sonra falan yanması geçti, ama öyle böyle değil, ağlamıştım resmen, bir dene çok iyi gelir, çörek otunuda denedim, benim sıvı sabuna ve deterjana alerjim var, çok maruz kalınca ellerimin üzeri kıpkırmızı kabarıyor ve deli gibi kaşınıyor, çörek otu yağıda çok iyi gelmişti ellerime, bi dene, sonuçta zararsız bir şey

SAğ olun iyiyiyim çok şükür ama ilaçlar biraz rahatsız ediyor midem bulanıyor çok fena geçer inşallah yoksa hamile kalmadan midem bulanmaya başladı kalırsam ne olur Allah bilir...

cnm glifor ilk haftalarda yapar halsizlik ve baş dönmesi de yapar korkma haftaya kalmaz etkisi

oku oku bitiremedim.ne konuşmuşunuz be.ben kendimdende bahsedeyim gideyim artık.sırtım koptu valla oturmaktan.dün doktora gittim.ağrılarım normalmiş.sezeryan gibiymiş.kişiden kişiye değişsede iyileşmem vakit alırmış.ayaklarımın titremesi,başımın dönmesi ameliyatla ilgili değilmiş.kan değerlerine bakalım dedi.kansızlık çıktı,ilaç verdi.bu sefer heyet raporu verdi.20 gün daha evdeyim.çok canım sıkıldı ben ne zaman iyileşicem diye.en basit işleri bile yapamamk canımı sıkıyor.bi taraftan aklım çocuklarda.geride kalıyolar,yazılıları hazırlayıp arkadaşlara vericem,ders notları çıkarıcam.ben gidene kadar ona çalışsınlar bari.bugün 2 öğretmen arkadaşımla konuştum.ikiside sezeryan geçirmiş.ikiside kızdılar geçen hafta okula gitmeme.3 gün erken gidicem diye iyileşmeni 5 gün uzatıyorsun dediler.bide sen nasıl iyileşeceksin de tedaviye başlayacaksın dediler.haklılar.güya çocukların hakkı geçmesin istiyorum ama tedavi yaz tatiline yetişmezse seneye de rapor almak zorunda kalırım o daha kötü olur.onun için hiç sesimi çıkarmadım.uslu uslu oturuyorum evde.not çıkarmakta hiç yoktan iyidir diye düşündüm.tabiki benim anlattığım gibi olmaz ama derstten de kopmamış olurlar böylece.neyse derdimle sıkmayayım sizi.çoğunuza anlamsız gelecek biliyorum.
son bişey daha.ya dün noldu biliyomusunuz?hastanede bekledik baya tahlildi rapordu derken.sağım solum önüm arkam GEBE.çok kötü oldum.çıkınca başladım ağlamaya yıllar geçti,artık duyarsızlık kazandım sanıyordum ama bu kadar fazla uyaranı bi arada görünce ağır geldi herhalde
ben çıkıyorum.biraz uzanıcam.hepiniz Allah a emanet olun.

çok enteresan demek sezeryan olsan bile geçmeyebilirmiş sen kullan dr verdiklerini düzenli faydasını görürsün inşallah birdenbire nasıl böyle ooldu yaa tühh az kaldı neyse ki canımm :26:

Selam hanımlar nasılsınız keyıfler nasıl.. Hazır emır uyuyo nescafe keyfı yapıyorum ısteyen varmı

ohh valla uyumuşken keyfine bak hayatım nasıl iyi mi emir pipisi nasıl oldu kızarıklığı geçti mi :26:

ikizim valla benim mide acayip ağrıtacak şeyi yeri ağrımaz küçücük bir şey yerim böyle bulanır yanar ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Genelde iyiyim çok şükür sonbahar aylarında bir tutar sorma saati bile şaşmaz o saat gelince başlar ağrımaya. Ve işin kötüsü tüp bebek tutarsa sonbaharda gebeliğimin ilk ayları olacak napıcam bilmem bir de çalışırken aman olsun da bulantı olsun napıyım dayanırım belki tam tersi olmaz kız bir şey anama çekerim inşallah. Bu arada eşim bir rüya görmüş bebeğimiz olmuş aynı kaynpederime benziyormuş saçlar yüz tipi falan gözler de aynı benmiş yeşil çok güzeldi ilk defa yüzünü gördüm rüyamda dedi.

güller mesude ve çiğdem fetih surelerinizi okudum inş çoook kolay doğum geçirirsiniz,ben burcu gibi dua edemiyeceğim valla onun maşallahı var

bugün hep ağlıyorum ya eşimin çok sigara içmesine takıldım şimdi de sinir oluyorum belki o yüzden çocuğumuz olmuyor,anlatamıyorum bir türlü
zaten yaşadığım yerden nefret ediyorum hiç mutlu değilim burada,ist a taşınmak istiyorum,doğuma girecek arkadaşlar belki aklınıza gelirim o sırada dua edin bana lütfenn

Nooldu kızlar herkes dökülüyo yaa..bende dökülüyoerum ..başım çatlıyoo..

Aslı, mesude çiğdem çok geçmiş olsun..başka hasta var mı??

kesinlikle bi psikayatra gitmelisin:)))
böyle yazınca sen delisin deli doktoruna git dergibi oldu da öyle değil..aynı yollardan geçtik aynı sulardan içtik, hamile görünce ağladığğımı anlayınca doktora gitmeye karar versim..hazır şu aralar düşünmeyecen bebek..git doktora al ilaçlarını , düzenli kullan kafanı düzene soksunlar...her derdin bir dermanı ve bir doktoru vatr..

bence ozet cikarman cok iyi olmus onlara calisirlar sen gidene kadar skma canini kansizligin da gecer insallah bir an once...
Zeynep bende bugun cok kotu oldum herkes bebegiyle disarlarda geziyor dolasiyor bir suru hamile var sirf buyuzden disari cikmak istemiyorum.

canım yaa allah şifa versin 21 ihlas oku elini vucuduna sür canımm

Denicem canım eşime söyledim akşam gelince birlikte şifa ayetleri okuyup bana üfle dedim akşama yapıcaz.

Cigdem gecmis olsun canim Rabbim yardimcin olsun...
Asli usuttun heralde benimde cok agrili oldu ben battaniye falan yikadim ondan oldu....

Sağol tümaycım allah razı olsun.

mesuda bacım, çok geçmiş olsun , çiğdem de midesinden kötü olmuştu, bu haftalarda normal sanırım , sen ne yedin ne içtin...amann dur kızz, bir fırın ekmek yedim demiştin ondan olmasın ??????

Mesude canım bir ara bende de oldu ilk zamanlardaki gibi midem bulandı kustum fln ama geçti sonra kendiliğinden yediklerine dikkat et canım son zamanlar en zoruymuş gerçekten..

Dün akşam bütüm vücuduma sürdü eşim zeytinyağı iğrenç kokuyo bi kaç saat dayandım öyle sonra kustum malesef artık girdim duş aldım suyun altından hiç çıkmak istemiyorum en iyi o geliyo çörek otu yağını da alayım bide onu deneyeyim..inşallah işe yarar.

ayy çido hemen nette fotolara baktım, Rabbim bir an önce şifa versin inşallah, sabah kalktığında geçmiş bitmiş olsun, RAbbim şifa versin, bacım ne zor

Off burcu inan ne oldupunu bilmiodum bi araştırdım baktım illet bişi ya yaşayanda çok kişi varmış bi bu eksikti hamilelikte ne yaşanıyosa ben hepsini yaşadım rabbim sınıyo resmen isyan etmemek elde değil ama şifayı veren de o anne olmak ne zormuş annemi daha iyi anlıyorum.. Duaların içinde çok teşekkür ederim sana da dua eden kişiler çok ca olsun inşallah..

Allah razı olsun tuğbacım rabbim kat kat sevap yazsın inşallah size..
Geçmişe bakmaya fırsatım olmadı bizim içim dua başlatmışssınız ilk sayfada gördüm Allah razı olsun hepinizden çok mutlu oldum, benim için dua eden birilerinin olduğunu bilmek bile içimi rahatlatıyo..
Dua listesini bitirdim ben nolur nolmaz diye allah kabul etsin inşallah..

zeynep kuzum öncelikle çocukları hiç düşünme, dersleri boş geçiyor diye onlar çok mutludur, boşver, bir şekilde etüt falan yapar telafi edersin, öğrenci önemlidir ama hiçbir zaman senden değerli değildir, ders için kendini parçala ama sağlık herşeyden önde boşver, salla hiç düşünme

ayrıca çoğunuza anlamsız gelecek biliyorum. diye yazmışsın,anlamlı hemde nasıl anlamlı bir bilsem, hamileler benim ağzımın içinde, okulda iki tane var, binada var, hastanede var, durakta var her yerde onlar, hatta ben gözüm mü değer acaba diye bakamıyorum bile düşün kendimi koyduğum yere, ağla anacım ağla, boşver, Rabbim var, ya sabır ya mümin

sedoşum kıyamam ben sana olsun kız, sonbahar olsun, bende her bulandığında çok kötü olurdum ama derdim ki ben hamileyim buyüzdeb oluyor .....bu güzel bir his inşallah sende yaşarsın ..tabiki sonuna kadar

SAğ olun iyiyiyim çok şükür ama ilaçlar biraz rahatsız ediyor midem bulanıyor çok fena geçer inşallah yoksa hamile kalmadan midem bulanmaya başladı kalırsam ne olur Allah bilir...
Ayy gecmis olsun cnm yan etkileridir bı doktoruna soyle mide bulantisi kötu oluyor
Kızlarrr Selammm
Ben çok fenayım sabah hastalandım ve çok şiddetli ağrım varrrr dayanamıyorum o derece ağrıııı eşim almaya geliyo beni hastaneye gidicezzz ölüyorum kızlarrrr Dua edin bana nolurrrr
ve aleykum selam cnm hoş geldin ayy kiyamam sana aslım ağzından yel alsın acile gut iyiles çabucak Rabbim acil şifalar verdin cok cok gecmis olsun cnm benim
mesuda bacım, çok geçmiş olsun , çiğdem de midesinden kötü olmuştu, bu haftalarda normal sanırım , sen ne yedin ne içtin...amann dur kızz, bir fırın ekmek yedim demiştin ondan olmasın ??????
Allah irazı olsun can bacım tonton bacım dondurma yemiştim o yaptı kiz dalga geçme ne bı fırın ekmegi bi tanecik ekmek yedim sunun şurasında bak bugun hiçbirşey yemedim evde ekmek yoktu((

Ayy Allah razı olsun tatlim benim Rabbim kabul etsin dualarınızı iyiki varsınız kizlar ya Rabbim gönlünüze göre verdin yüzünüzü güldürsün bol bol bebis versin insallah

Seda tatlim aman iyi ol ben cok çektim hala da çekiyorum gastrit üzüntü stresten oluyor ben birşeye üzülsem mideme vuruyor

Ciğdem kuzum ne oldu sana böyle kaşıntı turmuş kiyamam ya cok gecmis olsun Rabbim şafi ismi il acil şifalar verdin doktora gittin mı ne diyor

Ayy Zeynep ben gelmeden gitmissin

Son düzenleme:
selam tatlım, bende okuldan geldim, banyom akıyor, tesisatçıları bekliyorum, o arada sizleri özledim bir gelip yoklama alayım dedim, sen de ne var ne yok ? Emir'in pipisi nasıl?
iyi canımm ne olsun emır beyle ugrasıyorum.
Kuzumun pıpısının kızarıklığı geçti gibi rahatladım bıraz :)

sedacım emırın pıpısı ıyı kızarıklıgı az kaldı onu da doktor zorlamıstı ondan olmuştu.
Geçecek inşallah

Tesekkur ederim cnm dökülme sırası bize gelmiş demekki Rabbim herkese şifa versin

Cigdemim cok şükür gecti gibi bugun iştahım yoktu ara ara mide bulantilari oluyor aman kusmak zor cok korktum tekrar o ilk aylara donerim diye ama olmadı hamdolsun

canım bu aralar bende de bir bunaltı Rabbim hayırlsısını versin, benim şöyle bir inancım var, insan elindekine şükretmedikçe daha iyisini yada istediğini bulamaz, bu tamamen benim inancım, bende çok darda kaldım ,hepimizin sınavı, ama inan ki çok anlıyorum seni, valla yazının okuyunca kendimi koydum senin yerine ,inşallah en kısa zamanda feraha kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…