- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.241
bence ozet cikarman cok iyi olmus onlara calisirlar sen gidene kadar skma canini kansizligin da gecer insallah bir an once...
Zeynep bende bugun cok kotu oldum herkes bebegiyle disarlarda geziyor dolasiyor bir suru hamile var sirf buyuzden disari cikmak istemiyorum.
Off burcu inan ne oldupunu bilmiodum bi araştırdım baktım illet bişi ya yaşayanda çok kişi varmış bi bu eksikti hamilelikte ne yaşanıyosa ben hepsini yaşadım rabbim sınıyo resmen isyan etmemek elde değil ama şifayı veren de o anne olmak ne zormuş annemi daha iyi anlıyorum.. Duaların içinde çok teşekkür ederim sana da dua eden kişiler çok ca olsun inşallah..
Allah irazı olsun can bacım tonton bacım dondurma yemiştim o yaptı kiz dalga geçme ne bı fırın ekmegi bi tanecik ekmek yedim sunun şurasında bak bugun hiçbirşey yemedim evde ekmek yoktu((
Kiyma bana tontişim ya yok ya esım getirdi ekmek sagolsun yemek pişsin yerim simdi yersem aksam yemeğini yiyememcanım bu bir sınav olabilir haklısın, biraz daha dayan kuzum, netten bak kim ne yapmış kaşıntı geçsin diye onları bir dene Allahım hemen şifa versin inşallah
kıyamam..dün ekmeklerin hepsini yedin bugüne bişey kalmadı tabikitatlım krep yap, yada malzeme varsa poğaça yap onlardan ye
meral sen daha çok gel , lütfeeeeeen
Geldim kiii...Burdayım kiii....Çiğdem in durumuna canım sıkıldı....içim fena oldu...ALLAH şifalar versin Çiğdem kardeş....yemin ediyorum gelip yanına kaşmak istedim...kıyamam yaaa...nasıl kabus bişey olduğunu çoook ama çook iyi bilirim....
Kiyma bana tontişim ya yok ya esım getirdi ekmek sagolsun yemek pişsin yerim simdi yersem aksam yemeğini yiyemem
Bu arada cnm kim ne derse desin Rabbim herkesi görüyor bu dalga geçilecek birsey degil senin o guzel yüreğin herseye yeter salagim deme senin niyetin iyi o yüzden sen yine de kimsenin ağzına laf verme boşver cnm Rabbim sana öyle Hayirli bı evlat verecek ki bak gor kuzum ya
mesudem bugün bir arkadaşımla tartıştım çok saçma bir nedenden dolayı, (ki hiç kavgayı sevmem öğretmenlik hayatımda yaptığım 2. tartışmam) çokta iyi davrandığım biriydi, bana çok ağır laflar etti, kavgayı bırakıp öğretmenler odasını terk ettim, ama şiştim sinirden, kadın bide 46 yaşında düşün yani, ben öyle herkesin ağzına laf veririm, malımdır biraz
meral bacım bide nette o hastalığın resimlerine bak daha bir kötü olursun Allah yardımcısı olsun, ee kaçak anlat bakalım ne yaptın nasılsın bir özet geç?
ayyy cnm yok hamileyken ağzıma birsey koymuyorum 3 ay hamilelik yaşadım 4 kilo verdim annem diyor herkes yer sen iştahtan kesildinBende senin gibiyimdir cnm dmek adı kalkik oluyor bak herkesi kendimiz gibi görüyoruz ondan oluyor cok iyi niyetliyiz yarın öbürgun bunu bana karsı kullanır mı kullanmaz mı diye düşünmüyoruz cunku kendimizde öyle birsey yok sen sen ol kimseye sırrını söyleme bı soz vardır ya söyleme sırrını dostuna dostun söyler dostuna o yüzden kisileri taniyamiyoruz senelerce tanımış olsak da niyetlerini bilemiyoruz seni cok iyi anlıyorum iyi yapmissin boşver tartışmaya değmez herkes söylediğinden utanır birgun ben seni biliyorum Allah da buluyor baskasının bilmesine lüzum yok sen kendini uzme kimse icin olur mü kuzum yerim tontiş yanaklarını senin
Ayy duamnur hamile olduğunda düşünemiyorum kiz evi bile yersin sen ohh iyi ye ye afiyet olsun yarasın)
tümayım tümayım ..bende mal gibi okuldakilere durumumu anlatmıştım,bugün bir arkadaş dediki "sen salaksın neden heryerde çocuğum olmuyor diyorsun,bak arkandan konuşuyorlar, yüzüne dalga geçiyorlar, sende üzülüyorsun" evet ben koca bir salağım....
kızlar ya ben hamileden beter oldum ya aş eriyorum resmen burnuma yemek kokuları geliyor kalkıp yapıp yiyene kadar koku gitmiyor biraz evvel yemekteyizi izliyorum şehriye çorbası yaptı cnm çekti yaptım içiyorum hafta sonuda eşimin yegeni cips yiyor dedim cnm çekti bana cips al diyor sende tuhafsın çocukta cips görüp istiyorsun nerden bulayım sana sonra para verdi gidip aldım yedim
Ohh hakkaten yapmadığın kalmamış cnm kardesin evlenmiş Hayirli olsun Rabbim mutluluklar nasip etsin yuvasına kafayı dağıtmak en güzeli cnm en dogru bı zamanda olur insallah bak nazanim da dişlerini yaptırdı kafayı baska yone verdi Hamiş kaldı insallah sana da aynı şey olur cnmoooo çok şey yaptım Burcum...geçtiğimiz Cumartesi kardeşimi evlendirdim veee o içine sığamadığım elbiseye kilo verdikten sonra cup diye girdim...:)) bebek olayını kafamdan silmeye çalışıyorum...kendmi rejime adadım...annemler yanımda gerçi birz sekteye uğratsalar da azmimi yitirmedim...bi de deli gibi çalışıyorum...gecenin körlerine kadar....inan istediğim tek bişey var...unutmak...beynimi söküp atmak...bu arada hani kndine kızmşsın ya salak gibi herkese söylüyorum dye...bende aayyneeenn herkese ama herkese söylüyorum ama elimde değil paylaşmazsam çatlarım ki....son olarak doktora gitmekten de vazgeçtim.... epilasyona başlıcam...dişelerimi yaptırıcam...spor yapıcam ve mümkünse atık mutlu olucam....aayyy duruduramıyorum kendimiiii....yazdıkça saçmalayasım geliyor....:))))
Ya ben o kaşıntıyı 3-4 gun yasadım hamileyken oluyorum sandım gece uyuyamadım uyusam bıle kasıntıya uyandıım kolonya sısesıyle gezıyodum.
Sonra geçti kendiliğinden ama bende öyle kızarıklık falan yoktu yanı pupp hastalığı değildi.
Geldim kiii...Burdayım kiii....Çiğdem in durumuna canım sıkıldı....içim fena oldu...ALLAH şifalar versin Çiğdem kardeş....yemin ediyorum gelip yanına kaşmak istedim...kıyamam yaaa...nasıl kabus bişey olduğunu çoook ama çook iyi bilirim....
oooo çok şey yaptım Burcum...geçtiğimiz Cumartesi kardeşimi evlendirdim veee o içine sığamadığım elbiseye kilo verdikten sonra cup diye girdim...:)) bebek olayını kafamdan silmeye çalışıyorum...kendmi rejime adadım...annemler yanımda gerçi birz sekteye uğratsalar da azmimi yitirmedim...bi de deli gibi çalışıyorum...gecenin körlerine kadar....inan istediğim tek bişey var...unutmak...beynimi söküp atmak...bu arada hani kndine kızmşsın ya salak gibi herkese söylüyorum dye...bende aayyneeenn herkese ama herkese söylüyorum ama elimde değil paylaşmazsam çatlarım ki....son olarak doktora gitmekten de vazgeçtim.... epilasyona başlıcam...dişelerimi yaptırıcam...spor yapıcam ve mümkünse atık mutlu olucam....aayyy duruduramıyorum kendimiiii....yazdıkça saçmalayasım geliyor....:))))
Bende senin gibiyimdir cnm dmek adı kalkik oluyor bak herkesi kendimiz gibi görüyoruz ondan oluyor cok iyi niyetliyiz yarın öbürgun bunu bana karsı kullanır mı kullanmaz mı diye düşünmüyoruz cunku kendimizde öyle birsey yok sen sen ol kimseye sırrını söyleme bı soz vardır ya söyleme sırrını dostuna dostun söyler dostuna o yüzden kisileri taniyamiyoruz senelerce tanımış olsak da niyetlerini bilemiyoruz seni cok iyi anlıyorum iyi yapmissin boşver tartışmaya değmez herkes söylediğinden utanır birgun ben seni biliyorum Allah da buluyor baskasının bilmesine lüzum yok sen kendini uzme kimse icin olur mü kuzum yerim tontiş yanaklarını senin
Ayy duamnur hamile olduğunda düşünemiyorum kiz evi bile yersin sen ohh iyi ye ye afiyet olsun yarasın)
ÇİĞDEM denemişsindir belki ama netde araştırdım tek karşıma çıkanda kaşınan yerlere buz sürün diyor denesene bi.. belki faydası olur ya.
oooo çok şey yaptım Burcum...geçtiğimiz Cumartesi kardeşimi evlendirdim veee o içine sığamadığım elbiseye kilo verdikten sonra cup diye girdim...:)) bebek olayını kafamdan silmeye çalışıyorum...kendmi rejime adadım...annemler yanımda gerçi birz sekteye uğratsalar da azmimi yitirmedim...bi de deli gibi çalışıyorum...gecenin körlerine kadar....inan istediğim tek bişey var...unutmak...beynimi söküp atmak...bu arada hani kndine kızmşsın ya salak gibi herkese söylüyorum dye...bende aayyneeenn herkese ama herkese söylüyorum ama elimde değil paylaşmazsam çatlarım ki....son olarak doktora gitmekten de vazgeçtim.... epilasyona başlıcam...dişelerimi yaptırıcam...spor yapıcam ve mümkünse atık mutlu olucam....aayyy duruduramıyorum kendimiiii....yazdıkça saçmalayasım geliyor....:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?