- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.261
burcu benim normal halim böyle, her an aşererim, herşeye ama, çok pis boğazımdır :))) senin ki nedendir acep??
oooo çok şey yaptım Burcum...geçtiğimiz Cumartesi kardeşimi evlendirdim veee o içine sığamadığım elbiseye kilo verdikten sonra cup diye girdim...:)) bebek olayını kafamdan silmeye çalışıyorum...kendmi rejime adadım...annemler yanımda gerçi birz sekteye uğratsalar da azmimi yitirmedim...bi de deli gibi çalışıyorum...gecenin körlerine kadar....inan istediğim tek bişey var...unutmak...beynimi söküp atmak...bu arada hani kndine kızmşsın ya salak gibi herkese söylüyorum dye...bende aayyneeenn herkese ama herkese söylüyorum ama elimde değil paylaşmazsam çatlarım ki....son olarak doktora gitmekten de vazgeçtim.... epilasyona başlıcam...dişelerimi yaptırıcam...spor yapıcam ve mümkünse atık mutlu olucam....aayyy duruduramıyorum kendimiiii....yazdıkça saçmalayasım geliyor....:))))
tümayım tümayım ..bende mal gibi okuldakilere durumumu anlatmıştım,bugün bir arkadaş dediki "sen salaksın neden heryerde çocuğum olmuyor diyorsun,bak arkandan konuşuyorlar, yüzüne dalga geçiyorlar, sende üzülüyorsun" evet ben koca bir salağım....
benim gibi desene aman boşver ye gitsin tatlımayyy cnm yok hamileyken ağzıma birsey koymuyorum 3 ay hamilelik yaşadım 4 kilo verdim annem diyor herkes yer sen iştahtan kesildin
birde benim midem hamileyken hiç bulanmadı doğum esnasında kusuyordum bazı insallar doğumda kusarmış
haklısın kuzum iyiki allah var ve şükürler olsun iyiki ben o'na inanıyorum...şükürler olsun..yoksa dayanacağım başka bir şey olmazdı..aman beni bilirsin sabah üzüldüm şimdi iyiyim , ama kafama takmadım desem yalan olur
pişti mi yemeğin??
ya varya ben kimseye çocukla ilgili birşey söylemiyorum hatta ailemle bile bu konuda hiç konuşmuyorum,zaten çocuk lafı geçince direk gözlerim doluyor, o yüzden kimsenin sormasını istemiyorum,ben de bahsetmiyorum zaten
bi tek burada sizinle konuşuyorum o kadar
buket ben dün geve rüyamda seni gördüm,ievinizde kuran okutuyormuşsun,ben de oradayım ben okuyorum hatta ama kuran çok değişik
zar zor okuyorum,böyle ülke isimleri falan var türkiye amerika falan yazıyor,içimden gururlanıyorum bi yandan türkiye kuranda geçiyor diye bide Allah Allah böyle şeyler yazmıyodu falan diyorum.bide yanıma topikten biri vardı tam hatırlamıyorum ama seda olabilir ve birsürü hamile vardı bizde sürtünelim falan diyoruz yasemin gibi ve bize kısır falan yapmıştın böle işte
cnm boşuna adaş değiliz bende öyleyim gördüğüm şeyi yemem lazım ama bu ara daha çok olunca kendime şaşırdım
Canim iyi niyetimizden dolayi salaksak bende cok salagim kim sorsa anlatirim hic birseyi saklayamam...Ben herseyimi anlattigim iki cok samimi arkadasim vardi birinin kizi biride hamileydi..Benim yasa ver canim...digim olumsuzluklardan etkileniyorlarmis anlattiklarimi yuzume vur arak beni kendilerinden uzaklastirdilar..Bosver kimseyle muhattap olma ben yasca kendimden buyuklere saygi duyarim vardir bir bildikleri diye ama yok yasla falan alakasi dengesiz insan hep dengesiz kaliyor....Dengesizin biride seni bulmus sikma canini gonlu guzel arkadasim senin gibi insanin dostlugunu kazanmaktansa giciklik yapiyorlar bosver canim takma....
amaannn burcu boşver o 46 yaşındaki öğretmen kadını (tarife bak ya) sen hiç takma kafana.. bırakk ne halt ederse etsin. hiiç muhatap bile olma.. ne öğretmeni o.. matematik mi yoksahep bi tırsmışımdır da... yarına tatil misin? Sen onu söyle.. o kadın seninle konuşmak isterse ola ki lutfen samimi olma, ne küs oll, ne samimi.. bizbize yeteriz bee..
benim gibi desene aman boşver ye gitsin tatlım
evet pişti bu seferde koçiş uyudu ben hala açım
Tabi ki allah bize yeter gülüm boşver bi kaç kendini bilmez için canını sıkmaya değmez tatlım rabbim sağlık huzur versin herşey olur
tümayım tümayım ..bende mal gibi okuldakilere durumumu anlatmıştım,bugün bir arkadaş dediki "sen salaksın neden heryerde çocuğum olmuyor diyorsun,bak arkandan konuşuyorlar, yüzüne dalga geçiyorlar, sende üzülüyorsun" evet ben koca bir salağım....
nazan ve özlem
hangi duayı okuyoruz belirlediniz mi?
kızlar El-Mübdi (57) Her işte muvaffak olmak, ummadığı yerden yardım gelmesi
özlemcim sen hangisii önerirsin
burcuuuu hayırdır ne oldu niye tartıştın neden sana hakaret etti manyakmı o kadın, hem ben anlamadım çocuğum olmuyor diye anlattığın kişiler neden dalga geçiyorlar bu dalga geçilecek bişeymi o dalga geçenlerin aklı almıyormu herşey Allahtandır onların çocuğu olmuşsa bu onların başarısımıdır ki bunu bilmeyip anlamayacak kadar basmıyormu kafaları,ne gelirse Allahtan kendileri yarın başlarına ne gelecek ne yaşayacaklar biliyorlarmı
el-MÜCÎB de karar kıldık ama 2.duayı nazan önermişti onu hatırlayamadım ikisini okuyacağız sanırım, nazaaaaannn neydi o ikinci duamız sana zahmet bidaha yazıver unuttum
burcu buda nazanın önerisi
özlem kuzum el-mücib çok iyi bir fikir , yalnış hatırlamıyorsam Nazan önce el-mubdi dedi sonra da el-mücib olur dedi, (nazo yalnışsam sen düzelt) ikinizde bir ortak duaya karar verebilirsiniz canım illa ki iki tane dua olması gerekmiyor, size kalmış
tartışmanın konusunu anlatsam poponla gülersin çok saçma , hatta olay benimle bile ilgili değildi, zotdirikten birşey, kadın çok kibirli biri zaten özlemim, Allah bizi kendini bilmeyenlerden esirgesin bu olay bir iki gün daha sürer sonra unutulur gider boşver, sen ne yapıyon bayadır karşılıklı görüşemiyoruz kuzum??
sayı ile ilgili bi fikrim yok herşey uyar geçen gün sen 100 olsun demiştin galiba yanlışmı hatırlıyorum
çok sıkılıyorum çok sizlerde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?