Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evat yaa seni gelin sandılar mı? hayırlı uğurlu olsun canım bir ömür çok mutlu olsun, ayy meral bu ay bende senin takdiği uyguluyorum , unutmak için kafamı başka şeylerle dolduruyorum, bahar temizliği yapacam, epilasyona gidip kukumu aldıracam, ve akşam yürüyüşleri...oooo valla o kadar çok sevindim ki senin adına..bebek çok önemli ama hayatta ki tek önemli şey değil..Allah güç versin..ahh bide çenemizi tutabilsek ahh
bak çok sık gel valla popona iğne yapacağım

kuzular benim herif geldi şimdilik bir yemek hazırlayıp geri geleceğim

Canim iyi niyetimizden dolayi salaksak bende cok salagim kim sorsa anlatirim hic birseyi saklayamam...Ben herseyimi anlattigim iki cok samimi arkadasim vardi birinin kizi biride hamileydi..Benim yasa ver canim...digim olumsuzluklardan etkileniyorlarmis anlattiklarimi yuzume vur arak beni kendilerinden uzaklastirdilar..Bosver kimseyle muhattap olma ben yasca kendimden buyuklere saygi duyarim vardir bir bildikleri diye ama yok yasla falan alakasi dengesiz insan hep dengesiz kaliyor....Dengesizin biride seni bulmus sikma canini gonlu guzel arkadasim senin gibi insanin dostlugunu kazanmaktansa giciklik yapiyorlar bosver canim takma....

amaannn burcu boşver o 46 yaşındaki öğretmen kadını (tarife bak ya) sen hiç takma kafana.. bırakk ne halt ederse etsin. hiiç muhatap bile olma.. ne öğretmeni o.. matematik mi yoksa hep bi tırsmışımdır da... yarına tatil misin? Sen onu söyle.. o kadın seninle konuşmak isterse ola ki lutfen samimi olma, ne küs oll, ne samimi.. bizbize yeteriz bee..

benim gibi desene aman boşver ye gitsin tatlım

evet pişti bu seferde koçiş uyudu ben hala açım
Tabi ki allah bize yeter gülüm boşver bi kaç kendini bilmez için canını sıkmaya değmez tatlım rabbim sağlık huzur versin herşey olur

vay süper bir rüya, belki buket'in yada eşinin yurt dışıyla ilgili bir işi oluacak yada yurtdışından misafirleri gelecek, bide sanırım sıradaki hamiş, ve mutlu son herkes hamile kalacak :124::124:

cnm boşuna adaş değiliz bende öyleyim gördüğüm şeyi yemem lazım ama bu ara daha çok olunca kendime şaşırdım

canım benim reglim yaklaşırken , üff öküz boğazı olur bende, her gördüğümü yerim,sigara içmeme rağmen bazen canım sigara bile çeker

vay tümayım ağzını yerim, beni nasılda güzel anlamışsın ,seninkilerde gerçek dost değilmiş demek ki, RAbbim kibrli ve kendini bilmeyen insanlardan uzak eylesin bizi

canım , canım benim.... bende öyle düşündüm , kimseye düşman olmam zaten ama bu hocayla arama mesafemi koyacağım, ayrıca sınıf öğretmeni matemetik değil

yarın evdeyim kuzum kışlıkları çıkaracağım amma tabikide sizi yoklarım, hem miss you

afiyet olsun canım, yarasın sana ve kızına, amin canım amin

burcuuuu hayırdır ne oldu niye tartıştın neden sana hakaret etti manyakmı o kadın, hem ben anlamadım çocuğum olmuyor diye anlattığın kişiler neden dalga geçiyorlar bu dalga geçilecek bişeymi o dalga geçenlerin aklı almıyormu herşey Allahtandır onların çocuğu olmuşsa bu onların başarısımıdır ki bunu bilmeyip anlamayacak kadar basmıyormu kafaları,ne gelirse Allahtan kendileri yarın başlarına ne gelecek ne yaşayacaklar biliyorlarmı

nazan ve özlem
hangi duayı okuyoruz belirlediniz mi?

el-MÜCÎB de karar kıldık ama 2.duayı nazan önermişti onu hatırlayamadım ikisini okuyacağız sanırım, nazaaaaannn neydi o ikinci duamız sana zahmet bidaha yazıver unuttum

aslıııı ne oldu sana bende bugün seni hiç göremedim topikte diye merak etmiştim şimdi gördüm mesajını ggeçmiş olsun canım yaaa

çiğdeem canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun, seni okuduğumdan beri kaşınıyorum ay ne huyluyum ben yaaa

bende meral gibi her seferinde spor yapıcam zayıflayacağım dişlerim için doktora gideceğim diyorum ama hep lafta kalıyor hiç birini yapmıyorum

özlem kuzum el-mücib çok iyi bir fikir , yalnış hatırlamıyorsam Nazan önce el-mubdi dedi sonra da el-mücib olur dedi, (nazo yalnışsam sen düzelt) ikinizde bir ortak duaya karar verebilirsiniz canım illa ki iki tane dua olması gerekmiyor, size kalmış

tartışmanın konusunu anlatsam poponla gülersin çok saçma , hatta olay benimle bile ilgili değildi, zotdirikten birşey, kadın çok kibirli biri zaten özlemim, Allah bizi kendini bilmeyenlerden esirgesin bu olay bir iki gün daha sürer sonra unutulur gider boşver, sen ne yapıyon bayadır karşılıklı görüşemiyoruz kuzum??

neyse olur işyerlerinde sürtüşmeler hakaret kısmı pek hoş olmamış ama neyse, bende bi değişiklik yok ööyle takılıyorum işte yeni bişey yok değişiklik yok bildiğin ben işte

sayı ile ilgili bi fikrim yok herşey uyar geçen gün sen 100 olsun demiştin galiba yanlışmı hatırlıyorum

sayı ile ilgili bi fikrim yok herşey uyar geçen gün sen 100 olsun demiştin galiba yanlışmı hatırlıyorum

evet evet 100 100 100 100

hiç ısrarcı bir insan değilimdir yarın Nazan'da fikrini yazar , artık netleşir ne dua okuyacağımız inaşallah,

nasıl aynı sen? hiç mi ekşın yok ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…