- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.281
evet evet 100 100 100 100
hiç ısrarcı bir insan değilimdiryarın Nazan'da fikrini yazar , artık netleşir ne dua okuyacağımız inaşallah,
nasıl aynı sen? hiç mi ekşın yok ?????
vay süper bir rüya, belki buket'in yada eşinin yurt dışıyla ilgili bir işi oluacak yada yurtdışından misafirleri gelecek, bide sanırım sıradaki hamiş, ve mutlu son herkes hamile kalacak :124::124:
ekşın ?? o da nee adet oluyorum yeterli bi ekşınmı acep
yaşasın yaşasın hepimiz hamile olucaz
adette olmasa hiç bir ekşınımız olmucak iyi ki var bari
vallahi bunada şükür bunuda olamayan var halimize bin şükür ki biz olabiliyoruz değilmi bunuda üşünmek lazım hem iyi bişey artık düzenli tam gününde geliyor
evet ya çok şükür adet olabiliyoruz,benim geçen ay 3 haftaya yakın geçmişti bakalımbu ay nasıl olacak,hemen adet olup dr a gitmek istiyorumm
kafaya takıp stres yapınca iyice gecikiyo en iyisi hiiiç düşünme ne zaman gelir yine gecikirmi diye bak ozaman nasılda zamanında geliyor
özlem sen hamile kalıyordun değil mi
evet caım kalıyorum 2 kez hamilelik geçirdim
canım inş bi dahaki sefer meleğini kucağına alırsın.benim görümcemin 3 kere bebeği karnında öldü hemde 8 aylık,5 aylık 6 aylık hepside büyüktü yani,şimdi 2 tane çok tatlı oğlu var
senin sorunun ne
ayyy onunkiler çok büyükmüş şükür benimkiler küçüktü,ne güzel almış yavrularını kucağına bizler içinde rabbim hayırlısını nasip eder inşallah, bende kan pıhtılaşması var ama sebep bumu yoksa başka bişeymi bilmiyorum
inş rabbim gönlüne göre versin şimdi korunuyor musunz yoksa beklemede mi
son düşüğümün üzerinden 7,5 ay geçti korunmayı bıraktık
inş en kısa zamanda sen ben ve bütüüünn bekleyenler bebeklerine kavuşurlar
kızlar ben çıkıyorum size hayırlı geceler
arkadaşların kızmakta haklı neden iyileşmeden gidiyosun düşümen çok guzel dikkat et kendie canım rabbim iş. en kısa sure evladını sana kavuştursunoku oku bitiremedim.ne konuşmuşunuz be.ben kendimdende bahsedeyim gideyim artık.sırtım koptu valla oturmaktan.dün doktora gittim.ağrılarım normalmiş.sezeryan gibiymiş.kişiden kişiye değişsede iyileşmem vakit alırmış.ayaklarımın titremesi,başımın dönmesi ameliyatla ilgili değilmiş.kan değerlerine bakalım dedi.kansızlık çıktı,ilaç verdi.bu sefer heyet raporu verdi.20 gün daha evdeyim.çok canım sıkıldı ben ne zaman iyileşicem diye.en basit işleri bile yapamamk canımı sıkıyor.bi taraftan aklım çocuklarda.geride kalıyolar,yazılıları hazırlayıp arkadaşlara vericem,ders notları çıkarıcam.ben gidene kadar ona çalışsınlar bari.bugün 2 öğretmen arkadaşımla konuştum.ikiside sezeryan geçirmiş.ikiside kızdılar geçen hafta okula gitmeme.3 gün erken gidicem diye iyileşmeni 5 gün uzatıyorsun dediler.bide sen nasıl iyileşeceksin de tedaviye başlayacaksın dediler.haklılar.güya çocukların hakkı geçmesin istiyorum ama tedavi yaz tatiline yetişmezse seneye de rapor almak zorunda kalırım o daha kötü olur.onun için hiç sesimi çıkarmadım.uslu uslu oturuyorum evde.not çıkarmakta hiç yoktan iyidir diye düşündüm.tabiki benim anlattığım gibi olmaz ama derstten de kopmamış olurlar böylece.neyse derdimle sıkmayayım sizi.çoğunuza anlamsız gelecek biliyorum.
son bişey daha.ya dün noldu biliyomusunuz?hastanede bekledik baya tahlildi rapordu derken.sağım solum önüm arkam GEBE.çok kötü oldum.çıkınca başladım ağlamayayıllar geçti,artık duyarsızlık kazandım sanıyordum ama bu kadar fazla uyaranı bi arada görünce ağır geldi herhalde
ben çıkıyorum.biraz uzanıcam.hepiniz Allah a emanet olun.
güller mesude ve çiğdem fetih surelerinizi okudum inş çoook kolay doğum geçirirsiniz,ben burcu gibi dua edemiyeceğim valla onun maşallahı var
bugün hep ağlıyorum ya eşimin çok sigara içmesine takıldım şimdi de sinir oluyorum belki o yüzden çocuğumuz olmuyor,anlatamıyorum bir türlü
zaten yaşadığım yerden nefret ediyorum hiç mutlu değilim burada,ist a taşınmak istiyorum,doğuma girecek arkadaşlar belki aklınıza gelirim o sırada dua edin bana lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?