Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

anaym kimse kalmamış, bende en çok sevdiğim bu karikatürle sizlere veda ediyorum yarın görüşürüz inşallah, sevgiyle kalın

vay süper bir rüya, belki buket'in yada eşinin yurt dışıyla ilgili bir işi oluacak yada yurtdışından misafirleri gelecek, bide sanırım sıradaki hamiş, ve mutlu son herkes hamile kalacak :124::124:

yaşasın yaşasın hepimiz hamile olucaz

ekşın ?? o da nee adet oluyorum yeterli bi ekşınmı acep

adette olmasa hiç bir ekşınımız olmucak iyi ki var bari

yaşasın yaşasın hepimiz hamile olucaz

adette olmasa hiç bir ekşınımız olmucak iyi ki var bari

vallahi bunada şükür bunuda olamayan var halimize bin şükür ki biz olabiliyoruz değilmi bunuda üşünmek lazım hem iyi bişey artık düzenli tam gününde geliyor

vallahi bunada şükür bunuda olamayan var halimize bin şükür ki biz olabiliyoruz değilmi bunuda üşünmek lazım hem iyi bişey artık düzenli tam gününde geliyor

evet ya çok şükür adet olabiliyoruz,benim geçen ay 3 haftaya yakın geçmişti bakalımbu ay nasıl olacak,hemen adet olup dr a gitmek istiyorumm

evet ya çok şükür adet olabiliyoruz,benim geçen ay 3 haftaya yakın geçmişti bakalımbu ay nasıl olacak,hemen adet olup dr a gitmek istiyorumm

kafaya takıp stres yapınca iyice gecikiyo en iyisi hiiiç düşünme ne zaman gelir yine gecikirmi diye bak ozaman nasılda zamanında geliyor

ayyy onunkiler çok büyükmüş şükür benimkiler küçüktü,ne güzel almış yavrularını kucağına bizler içinde rabbim hayırlısını nasip eder inşallah, bende kan pıhtılaşması var ama sebep bumu yoksa başka bişeymi bilmiyorum

inş rabbim gönlüne göre versin şimdi korunuyor musunz yoksa beklemede mi

Şimdi bi arkadaşım sirkeyi dene dedi onu deneyeceğim kendimi sirkeye yatıracağım umarım iyi gelir şuan dayanılmaz kaşınıyorum off allahım kimseye yaşatmasın inşallah.. Sonucu bildiririm tekrar iyi geceler sizlere..

arkadaşların kızmakta haklı neden iyileşmeden gidiyosun düşümen çok guzel dikkat et kendie canım rabbim iş. en kısa sure evladını sana kavuştursun

canım benimm uzme sen tatlı canını biraz bunalmışsın saa iyi gelecek seyler yap arkadaşların varsa onlarla göruş kafanı dagıtacak bişey yap uzulme lutfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…