Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydınnnn...
Küçük Gülcüm duanı okudum canım sağsalim kolayca alırsın inşallah bbişini kucağına...
iş çok misafir var yine fıstıklar (sürpriz misafir ) güzel neşeli mutlu günler herkese...

günaydın kızlar nasılsınız bu ay ki dua listesine benide alır mısınız.. tedaviye başlıyacağım dönemde okuyabilirim...

kızlar ankaraya gitmeme çok az kaldı.. ve heycanım giderek artmaya başladı.. dün babam beni rüyasında görmüş kırmızı bir arabaya binip sulardan geçip yeşilliklerin için de kaybolmuşum.. dün sabah erkenden beni arıyor seninle uğraştım bütün gece dedi..

dünde bacaklarımın morluğu için hastaneye gittim.. gebelik öncesi yapılabilcek tahililleri yaptı doktor çok iyi çıktı valla ALLAH razı olsun herşeyim normalmiş.. kanama zamanıda normalmiş..... bazen ince deri altında ufak kanamalar oluyormuşş onlar morarma yapabilir dedi...

beni dua listesine eklemeyi unutmayın lütfen...

okuduklarımdan anladığım kadarıyla bütün salaklar bu topiğe toplanmış..alın sizee bi salak daha..benimde herşey ağzımdadır..anlatmaktan çekinmem:)))

ayy Allah hayırlara çevirsin inşallah..güzel rüya..belki sıradaki hamiş sensin..bi araştırıyım nedir kuran okumak:))

Mushaf-I Şerif'i görmek ilim ve hikmete, mirasa, emanete, hüküm ve kuvvete, helal rızka; aydınlık ve dosdoğru istikamete, dünya ve ahirete ait bütün meselelerin bağlı bulunduğu kanun ve prensiplere; Mushaf bazen bağ ve bahçeye, bostana, iç açıcı yerlere,, Kendisine Kur'an'dan bir şey verildiğini yahut elinde Kur'an-ı Kerim'den bir ayet olduğunu gören kimse, bu ayeti aklında tuturak, manasına bakmalıdır Ayet, rahmet ve müjde anlamında ise, bu ayetin hükmünce amel eden kimse için menfaate, Ayet, azap ve ikaz anlamında ise, işlenen bir günahtan dolayı çarptırılacak cezaya ve rüya sahibini uyarmaya, Ayet, geçmiş ümmetlerin başından geçen kıssaları anlatıyorsa, rüya sahibi için öğüt ve ibrete delalet eder. Kur'an veya ondan bir şey okumak izzet ve yüceliğe, tövbenin kabulüne, yoksulluktan kurtulmaya, borcu ödemeye, Kur'an okumak ve manasını anlamak akıl ve zekaya, Çıplak olarak Kur'an okumak nefsine uymaya, Kur'an-ı Kerim'i hatmetmek arzu ve isteğinin yerine gelmesine, Mushaf satın almak din yolunda mal sarfetmeye, satmak ise ilimden mahrum kalmaya, hor ve hakir olmaya, Harflerini tahrif ederek Kur'an okumak haktan yüz çevirmeye, süzünde durmamaya Kur'an ayetlerini tahrif etmek günah işlemeye, Mushaftan bir parçayı yemek ilme, hikmete ve Kur'an okumaya, onun ilmiyle amel etmeye, Kur'an'ı yüksek bir yere açarak koymak ehli için makam ve mevkiye, Mushafı açtığı halde onun yazılarının silindiğini görmek hayırsızlığa, Mushafı hürmetle öpmek hayırlı işlerde başarılı olmaya, Ehlinin Kur'an'ı yastık yapması ya

buket yaaa bende anlatırım ama bunun salaklık olduğunu düşünmem konu açılırsa ufaktan bahsederim hem iyi oluyo insanların bilmesi abuk sabuk soru sormuyorlar hani çocuk yokmu niye yapmıyorsun diye

buket yaaa bende anlatırım ama bunun salaklık olduğunu düşünmem konu açılırsa ufaktan bahsederim hem iyi oluyo insanların bilmesi abuk sabuk soru sormuyorlar hani çocuk yokmu niye yapmıyorsun diye

yaa bencede salaklık değil tabi..burcu kızıyoduya kendine ondan öle dedim..herkesin bi tarzı var..dün buradan bı kızla hatta bunu konuştuk..bı kız var burda ben buraya geldim bana hoşgeldin demedi.öyle ketum biriymiş boşver dedi..bi kere şubeye tatlı ikram etmiş..niye ettiğini kimseye söylememiş..araba almışlar meğer..ama o kadar..:))kimisi saklar herşeyini

bende herşeyimi anlatırım pek tutamam içimde sevindiğimide anlatırım üzüldüğümüde kırıldığımıda ama tabi kişiye göre değişir önüme her gelene anlatmam

Kızlarrr Günaydınnnnn
Çiğdem canım çok geçmiş olsunnn çok üzüldümmm kızlar buz falan iyi geliyo yazmışlar inşallah iyi gelmiştir...acil şifalar canım benimmmm:16
Bana gelinceeeeeeee çok fenayım kızlar inanılmaz ağrılarım var dün eşimin acil işi çıkınca beni almaya gelemedi bende ilaç içtim ama hiç bi faydası olmadı odamın kapısını kapatıp storlarını inidirip acı çektim geçmesini bekledimmm neseki mesai bitimine doğru hafiflediii sonra tekrar bir anda bi ağrılar giriyoki sormayın
Nese dün akşam için bi arkadaşa sözümüz vardı iptal etmedikkk çok ağrım olursa hemen hast. gider bi iğne vurdururuz die düşndüm ve oraya gittik dün hç gelmedi orda oturduğumuz zaman da benimki bir gelir Allahtan mutfaktaydık eşler içerdeydi bi baktım kan içindeyimmm ((( nasıl bir anda okadar geldi anlamadımm üzerimdeki uzundu neseki eşime dedim biz kalkalımm (( arabada oturamadım bile yan yan geldimm :) ne fenaydı yawww öle işte
Mutsuzummmm kendimi hiççççç iyi hissetmiyorum sanki herşey üstüme geliyo gibiii amannnnn neseee siz nasılsınız acaba?

aslııııı kızacaksın ama ağrın falan oldu hem öyle birden fazla kanaman oldu hamile olupta düşük yapıyor falan olmayasın sen:18:

geçmiş olsun canım dün yazayım dedim iş çıkınca kaynadı aradı kusura bakma da bukadar sancı ve kanama hiç normal değil lütfen bi git ya doktora walla bak hayra girersin bu topikteki bu kadar insanın içini ferahlattığın için bile... belki boşuna acı çekiyorsun...

aslııııı kızacaksın ama ağrın falan oldu hem öyle birden fazla kanaman oldu hamile olupta düşük yapıyor falan olmayasın sen:18:

Kızlarr benim adetlerim hep ağrılı olur zaten bazı aylarda da çok çok feci ağrılı olurrr yine öle bi aydı galibaaa çocuk düşürme konusuna gelince sanmıyorum öle bişe olmamıştır heralde...
ama sanırsam çok kanamadan ayakta bile duramıyorum rengim bembeyazzz otururken bile kafamı tutamıyorum
Aylincim normalde bu ay doktora gitmeye çok kararlıydım ama şans bu ya doktorumun kongresimi varmış nee gidemedim gelecek ay mutlaka gidecem canım öle işte kızlar

aslı kız geçmiş olsun..benimde bazen paçalarımdan çıkardı anlamazdım..bizim bankadaki bi arkadaş..oturduğu yerden kalkıpta tuvalete bile gidemediğinden bebek bezi bağlardı:)sende öle yap arada:))

canım nasıl oldu sonucu yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…