- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.301
el-MÜCÎB de karar kıldık ama 2.duayı nazan önermişti onu hatırlayamadım ikisini okuyacağız sanırım, nazaaaaannn neydi o ikinci duamız sana zahmet bidaha yazıver unuttum
evet evet 100 100 100 100
hiç ısrarcı bir insan değilimdiryarın Nazan'da fikrini yazar , artık netleşir ne dua okuyacağımız inaşallah,
nasıl aynı sen? hiç mi ekşın yok ?????
ya varya ben kimseye çocukla ilgili birşey söylemiyorum hatta ailemle bile bu konuda hiç konuşmuyorum,zaten çocuk lafı geçince direk gözlerim doluyor, o yüzden kimsenin sormasını istemiyorum,ben de bahsetmiyorum zaten
bi tek burada sizinle konuşuyorum o kadar
buket ben dün geve rüyamda seni gördüm,ievinizde kuran okutuyormuşsun,ben de oradayım ben okuyorum hatta ama kuran çok değişik
zar zor okuyorum,böyle ülke isimleri falan var türkiye amerika falan yazıyor,içimden gururlanıyorum bi yandan türkiye kuranda geçiyor diye bide Allah Allah böyle şeyler yazmıyodu falan diyorum.bide yanıma topikten biri vardı tam hatırlamıyorum ama seda olabilir ve birsürü hamile vardı bizde sürtünelim falan diyoruz yasemin gibi ve bize kısır falan yapmıştın böle işte
nazan günaydın canım nasılsın, kızlar günaydıııınn
gunaydın canım uyku akıyo gözumden bugun nedensese nasılsın
iyiyim canım,iş yerinde insanlara sinir olmakla meşgulüm
buket yaaa bende anlatırım ama bunun salaklık olduğunu düşünmem konu açılırsa ufaktan bahsederim hem iyi oluyo insanların bilmesi abuk sabuk soru sormuyorlar hani çocuk yokmu niye yapmıyorsun diye
yaa bencede salaklık değil tabi..burcu kızıyoduya kendine ondan öle dedim..herkesin bi tarzı var..dün buradan bı kızla hatta bunu konuştuk..bı kız var burda ben buraya geldim bana hoşgeldin demedi.öyle ketum biriymiş boşver dedi..bi kere şubeye tatlı ikram etmiş..niye ettiğini kimseye söylememiş..araba almışlar meğer..ama o kadar..:))kimisi saklar herşeyini
Kızlarrr Günaydınnnnn
Çiğdem canım çok geçmiş olsunnn çok üzüldümmmkızlar buz falan iyi geliyo yazmışlar inşallah iyi gelmiştir...acil şifalar canım benimmmm:16
Bana gelinceeeeeeee çok fenayım kızlar inanılmaz ağrılarım var dün eşimin acil işi çıkınca beni almaya gelemedi bende ilaç içtim ama hiç bi faydası olmadı odamın kapısını kapatıp storlarını inidirip acı çektim geçmesini bekledimmm neseki mesai bitimine doğru hafiflediii sonra tekrar bir anda bi ağrılar giriyoki sormayın
Nese dün akşam için bi arkadaşa sözümüz vardı iptal etmedikkk çok ağrım olursa hemen hast. gider bi iğne vurdururuz die düşndüm ve oraya gittik dün hç gelmedi orda oturduğumuz zaman da benimki bir gelir Allahtan mutfaktaydık eşler içerdeydi bi baktım kan içindeyimmm((( nasıl bir anda okadar geldi anlamadımm üzerimdeki uzundu neseki eşime dedim biz kalkalımm (( arabada oturamadım bile yan yan geldimm :) ne fenaydı yawww öle işte
Mutsuzummmm kendimi hiççççç iyi hissetmiyorum sanki herşey üstüme geliyo gibiii amannnnn neseee siz nasılsınız acaba?
Kızlarrr Günaydınnnnn
Çiğdem canım çok geçmiş olsunnn çok üzüldümmmkızlar buz falan iyi geliyo yazmışlar inşallah iyi gelmiştir...acil şifalar canım benimmmm:16
Bana gelinceeeeeeee çok fenayım kızlar inanılmaz ağrılarım var dün eşimin acil işi çıkınca beni almaya gelemedi bende ilaç içtim ama hiç bi faydası olmadı odamın kapısını kapatıp storlarını inidirip acı çektim geçmesini bekledimmm neseki mesai bitimine doğru hafiflediii sonra tekrar bir anda bi ağrılar giriyoki sormayın
Nese dün akşam için bi arkadaşa sözümüz vardı iptal etmedikkk çok ağrım olursa hemen hast. gider bi iğne vurdururuz die düşndüm ve oraya gittik dün hç gelmedi orda oturduğumuz zaman da benimki bir gelir Allahtan mutfaktaydık eşler içerdeydi bi baktım kan içindeyimmm((( nasıl bir anda okadar geldi anlamadımm üzerimdeki uzundu neseki eşime dedim biz kalkalımm (( arabada oturamadım bile yan yan geldimm :) ne fenaydı yawww öle işte
Mutsuzummmm kendimi hiççççç iyi hissetmiyorum sanki herşey üstüme geliyo gibiii amannnnn neseee siz nasılsınız acaba?
aslııııı kızacaksın ama ağrın falan oldu hem öyle birden fazla kanaman oldu hamile olupta düşük yapıyor falan olmayasın sen:18:
geçmiş olsun canım dün yazayım dedim iş çıkınca kaynadı aradı kusura bakma da bukadar sancı ve kanama hiç normal değil lütfen bi git ya doktora walla bak hayra girersin bu topikteki bu kadar insanın içini ferahlattığın için bile... belki boşuna acı çekiyorsun...
Kızlarrr Günaydınnnnn
aslı kız geçmiş olsun..benimde bazen paçalarımdan çıkardı anlamazdım..bizim bankadaki bi arkadaş..oturduğu yerden kalkıpta tuvalete bile gidemediğinden bebek bezi bağlardı:)sende öle yap arada:))
Şimdi bi arkadaşım sirkeyi dene dedi onu deneyeceğim kendimi sirkeye yatıracağım umarım iyi gelir şuan dayanılmaz kaşınıyorum off allahım kimseye yaşatmasın inşallah.. Sonucu bildiririm tekrar iyi geceler sizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?