- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.321
günaydın kızlar nasılsınız bu ay ki dua listesine benide alır mısınız.. tedaviye başlıyacağım dönemde okuyabilirim...
kızlar ankaraya gitmeme çok az kaldı.. ve heycanım giderek artmaya başladı.. dün babam beni rüyasında görmüş kırmızı bir arabaya binip sulardan geçip yeşilliklerin için de kaybolmuşum.. dün sabah erkenden beni arıyor seninle uğraştım bütün gece dedi..
dünde bacaklarımın morluğu için hastaneye gittim.. gebelik öncesi yapılabilcek tahililleri yaptı doktor çok iyi çıktı valla ALLAH razı olsun herşeyim normalmiş.. kanama zamanıda normalmiş..... bazen ince deri altında ufak kanamalar oluyormuşş onlar morarma yapabilir dedi...
beni dua listesine eklemeyi unutmayın lütfen...
okuduklarımdan anladığım kadarıyla bütün salaklar bu topiğe toplanmış..alın sizee bi salak daha..benimde herşey ağzımdadır..anlatmaktan çekinmem:)))
ayy Allah hayırlara çevirsin inşallah..güzel rüya..belki sıradaki hamiş sensin..bi araştırıyım nedir kuran okumak:))
Mushaf-I Şerif'i görmek ilim ve hikmete, mirasa, emanete, hüküm ve kuvvete, helal rızka; aydınlık ve dosdoğru istikamete, dünya ve ahirete ait bütün meselelerin bağlı bulunduğu kanun ve prensiplere; Mushaf bazen bağ ve bahçeye, bostana, iç açıcı yerlere,, Kendisine Kur'an'dan bir şey verildiğini yahut elinde Kur'an-ı Kerim'den bir ayet olduğunu gören kimse, bu ayeti aklında tuturak, manasına bakmalıdır Ayet, rahmet ve müjde anlamında ise, bu ayetin hükmünce amel eden kimse için menfaate, Ayet, azap ve ikaz anlamında ise, işlenen bir günahtan dolayı çarptırılacak cezaya ve rüya sahibini uyarmaya, Ayet, geçmiş ümmetlerin başından geçen kıssaları anlatıyorsa, rüya sahibi için öğüt ve ibrete delalet eder. Kur'an veya ondan bir şey okumak izzet ve yüceliğe, tövbenin kabulüne, yoksulluktan kurtulmaya, borcu ödemeye, Kur'an okumak ve manasını anlamak akıl ve zekaya, Çıplak olarak Kur'an okumak nefsine uymaya, Kur'an-ı Kerim'i hatmetmek arzu ve isteğinin yerine gelmesine, Mushaf satın almak din yolunda mal sarfetmeye, satmak ise ilimden mahrum kalmaya, hor ve hakir olmaya, Harflerini tahrif ederek Kur'an okumak haktan yüz çevirmeye, süzünde durmamaya Kur'an ayetlerini tahrif etmek günah işlemeye, Mushaftan bir parçayı yemek ilme, hikmete ve Kur'an okumaya, onun ilmiyle amel etmeye, Kur'an'ı yüksek bir yere açarak koymak ehli için makam ve mevkiye, Mushafı açtığı halde onun yazılarının silindiğini görmek hayırsızlığa, Mushafı hürmetle öpmek hayırlı işlerde başarılı olmaya, Ehlinin Kur'an'ı yastık yapması ya
Kızlarrr Günaydınnnnn
Çiğdem canım çok geçmiş olsunnn çok üzüldümmmkızlar buz falan iyi geliyo yazmışlar inşallah iyi gelmiştir...acil şifalar canım benimmmm:16
Bana gelinceeeeeeee çok fenayım kızlar inanılmaz ağrılarım var dün eşimin acil işi çıkınca beni almaya gelemedi bende ilaç içtim ama hiç bi faydası olmadı odamın kapısını kapatıp storlarını inidirip acı çektim geçmesini bekledimmm neseki mesai bitimine doğru hafiflediii sonra tekrar bir anda bi ağrılar giriyoki sormayın
Nese dün akşam için bi arkadaşa sözümüz vardı iptal etmedikkk çok ağrım olursa hemen hast. gider bi iğne vurdururuz die düşndüm ve oraya gittik dün hç gelmedi orda oturduğumuz zaman da benimki bir gelir Allahtan mutfaktaydık eşler içerdeydi bi baktım kan içindeyimmm((( nasıl bir anda okadar geldi anlamadımm üzerimdeki uzundu neseki eşime dedim biz kalkalımm (( arabada oturamadım bile yan yan geldimm :) ne fenaydı yawww öle işte
Mutsuzummmm kendimi hiççççç iyi hissetmiyorum sanki herşey üstüme geliyo gibiii amannnnn neseee siz nasılsınız acaba?
anaymmm, hangi siteden baktı bu yoruma,valla çok güzel yazmışlar
Aslı ben kimyasal gebelik yaşarken çok fena olmuştum , benim normal halim bu dersen birşey demem emmeee resmen düşük hikayesi gibi , töbe töbe
Aynen öyle büşracım azcık uyusam uyandığımda daha şiddetli bi kaşıntı turuyo beni kolonya fln hiçbişe fayda etmiyo ellerimi ısırasım geliyo artık yetmiyo kaşımaya heryerim yara içinde kanıyo ama umurumda değil yeter ki azıcık rahatlıyım..
Sağol meralcim allah razı olsun. Sende mi yaşadın böyle bişi nerden biliyosun? Yakınlarında yaşayan var mı ne yapsam geçer, yada iyi gelir?
Çok kıskandım valla bende eski günlerime hayat dolu günlerime geri dönmek istiyorum artık.. Bu şekilde devam edersen sen filinta gibi olursun aklında çocuk olmadığı içinde 2 de çocuk sahibi olursun inşallah :))
Anlaşıldı bebek!ihya com..islami rüya tabirleri yaz..imam nablusinin yorumları var.
canım benim her ayım ağrılı ama işte bazı aylar çok daha şiddetli ağrılar oluyo yani düşük falan değildirrr düşüksede napim düşüktür yapacak bişe yokkk
Kızlarrr Günaydınnnnn
Çiğdem canım çok geçmiş olsunnn çok üzüldümmmkızlar buz falan iyi geliyo yazmışlar inşallah iyi gelmiştir...acil şifalar canım benimmmm:16
Bana gelinceeeeeeee çok fenayım kızlar inanılmaz ağrılarım var dün eşimin acil işi çıkınca beni almaya gelemedi bende ilaç içtim ama hiç bi faydası olmadı odamın kapısını kapatıp storlarını inidirip acı çektim geçmesini bekledimmm neseki mesai bitimine doğru hafiflediii sonra tekrar bir anda bi ağrılar giriyoki sormayın
Nese dün akşam için bi arkadaşa sözümüz vardı iptal etmedikkk çok ağrım olursa hemen hast. gider bi iğne vurdururuz die düşndüm ve oraya gittik dün hç gelmedi orda oturduğumuz zaman da benimki bir gelir Allahtan mutfaktaydık eşler içerdeydi bi baktım kan içindeyimmm((( nasıl bir anda okadar geldi anlamadımm üzerimdeki uzundu neseki eşime dedim biz kalkalımm (( arabada oturamadım bile yan yan geldimm :) ne fenaydı yawww öle işte
Mutsuzummmm kendimi hiççççç iyi hissetmiyorum sanki herşey üstüme geliyo gibiii amannnnn neseee siz nasılsınız acaba?
selam kızlar nasılsınızzz?
emirin resimlerinden koydum albünme isteyen bakabilir
canım gecmis olsun kasınman varmıs ve kızarıklık hemen doktora git benimle yni donem doğuran bir arkadasımda olmustu tam ne oldugunu hatırlamıyorum ama hamılelıkten kaynaklı bir rahatsızlıktı ılac vermıstı doktoru gecıremezsen erken doğuracaksın demıslerdı allahtan gecmıstı hemebn gıt doktora !! yada telden ulaş ve anlat sorununu !!!
selamlaar,
nasılsınız kızlaarrr herşey yolundadır inşAllah.
çiğdemm kaşıntılarına ne oldu iyisin biraz daha di mi?
Doktora gittim canım karaciğer ve safra kesesi tahlilleri yapıldı alerji testi yapıldı hepsi temiz.. Gebelik kaşıntısı teşhis; pupp.. Bi hap verdi akşamları onu içiyorum biraz uyku yapıyor bitane losyon duş alıp sürüyosun ama faydası yok maşesef..
Değilen hiç bişe yok bedriyecim malesef dün akşam sirkeyi denedik yandım allah onu sürerken ama dayandım gece rahat uyudum allaha şükür sabaha karşı yine başkadı şuan devam ediyo işte sirkeyi bidaa denicem sanki bi kaçkere daa yaparsam geçicek gibi işte..
Aslıcım çok üzüldüm sana da ya allah yardımcın olsun o adet ağrısını bende ne çekersim valla hem kusardım hem ağrıdan iki büklüm haliları kazırdım yerlerde genelde üşüttüğüm aylarda daha şiddetli olurdu sende dikkat et bundan sonra ve her ihtimale karşı doktora da bi görün tbii..
Doktora gittim canım karaciğer ve safra kesesi tahlilleri yapıldı alerji testi yapıldı hepsi temiz.. Gebelik kaşıntısı teşhis; pupp.. Bi hap verdi akşamları onu içiyorum biraz uyku yapıyor bitane losyon duş alıp sürüyosun ama faydası yok maşesef..
Değilen hiç bişe yok bedriyecim malesef dün akşam sirkeyi denedik yandım allah onu sürerken ama dayandım gece rahat uyudum allaha şükür sabaha karşı yine başkadı şuan devam ediyo işte sirkeyi bidaa denicem sanki bi kaçkere daa yaparsam geçicek gibi işte..
Aslıcım çok üzüldüm sana da ya allah yardımcın olsun o adet ağrısını bende ne çekersim valla hem kusardım hem ağrıdan iki büklüm haliları kazırdım yerlerde genelde üşüttüğüm aylarda daha şiddetli olurdu sende dikkat et bundan sonra ve her ihtimale karşı doktora da bi görün tbii..
gecmıs olsun canım ınsallah rahatlarsın birde karbonatı su ile dus al birde bunu dene . sonrada kremını sür.
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla...
güller mesude ve çiğdem fetih surelerinizi okudum inş çoook kolay doğum geçirirsiniz,ben burcu gibi dua edemiyeceğim valla onun maşallahı var
bugün hep ağlıyorum ya eşimin çok sigara içmesine takıldım şimdi de sinir oluyorum belki o yüzden çocuğumuz olmuyor,anlatamıyorum bir türlü
zaten yaşadığım yerden nefret ediyorum hiç mutlu değilim burada,ist a taşınmak istiyorum,doğuma girecek arkadaşlar belki aklınıza gelirim o sırada dua edin bana lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?