Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım babanın rüyası çok güzel, istediği ve beklediği birşey gerçekleşecek Allah'ın izniyle,heyecanın ne güzeldir senin şimdi

dua listesine senide ekleriz ben yaso'ya söylerim mutlaka

Wellcome salaklar club :)))))))))))))))))

Bence saftirik olma , herkesi kendin gibi görme ve iyi niyetli olmak Allah katında çok güzel ama bundan dolayı dünyada da başına geleceklerden kaçamıyorsun

anaymmm, hangi siteden baktı bu yoruma,valla çok güzel yazmışlar

Aslı ben kimyasal gebelik yaşarken çok fena olmuştum , benim normal halim bu dersen birşey demem emmeee resmen düşük hikayesi gibi , töbe töbe

Aslı ben kimyasal gebelik yaşarken çok fena olmuştum , benim normal halim bu dersen birşey demem emmeee resmen düşük hikayesi gibi , töbe töbe

canım benim her ayım ağrılı ama işte bazı aylar çok daha şiddetli ağrılar oluyo yani düşük falan değildirrr düşüksede napim düşüktür yapacak bişe yokkk

canım gecmis olsun kasınman varmıs ve kızarıklık hemen doktora git benimle yni donem doğuran bir arkadasımda olmustu tam ne oldugunu hatırlamıyorum ama hamılelıkten kaynaklı bir rahatsızlıktı ılac vermıstı doktoru gecıremezsen erken doğuracaksın demıslerdı allahtan gecmıstı hemebn gıt doktora !! yada telden ulaş ve anlat sorununu !!!

Aslı keşke bir gözükseydin doktora senin kendi doktorun yoksa başka doktora gözük bence ihmal etme (

Doktora gittim canım karaciğer ve safra kesesi tahlilleri yapıldı alerji testi yapıldı hepsi temiz.. Gebelik kaşıntısı teşhis; pupp.. Bi hap verdi akşamları onu içiyorum biraz uyku yapıyor bitane losyon duş alıp sürüyosun ama faydası yok maşesef..

selamlaar,
nasılsınız kızlaarrr herşey yolundadır inşAllah.

çiğdemm kaşıntılarına ne oldu iyisin biraz daha di mi?

Değilen hiç bişe yok bedriyecim malesef dün akşam sirkeyi denedik yandım allah onu sürerken ama dayandım gece rahat uyudum allaha şükür sabaha karşı yine başkadı şuan devam ediyo işte sirkeyi bidaa denicem sanki bi kaçkere daa yaparsam geçicek gibi işte..

Aslıcım çok üzüldüm sana da ya allah yardımcın olsun o adet ağrısını bende ne çekersim valla hem kusardım hem ağrıdan iki büklüm haliları kazırdım yerlerde genelde üşüttüğüm aylarda daha şiddetli olurdu sende dikkat et bundan sonra ve her ihtimale karşı doktora da bi görün tbii..

gecmıs olsun canım ınsallah rahatlarsın birde karbonatı su ile dus al birde bunu dene . sonrada kremını sür.

kuşun geçmiş olsun yaa..napalım katlanıcaz..dur bak senin için bişey paylaşıcamçç

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla...

gecmıs olsun canım ınsallah rahatlarsın birde karbonatı su ile dus al birde bunu dene . sonrada kremını sür.

Sağol canım bunu da denicem karbonat yok evde almam lazım önce haber ederim tekrar..

Ayy buketttt içim bi tuhaf oldu, aslında biliyoruz çok kutsal annelik ama işte azıcık sıkıntı çekince isyan ediyoruz halbuki herşey allah tan şuan bu sıkıntılarda benim günahlarım dökülüyor biliyorum aslında allahın bi lütfü bu bana ama yine dayanamadığım zaman allahım niye ben diyorum niye bukadar zor hamilelik geçiriyorum diyorum neyse azcık daha sabır bebeğimi kucağıma alınca herşeyi unutucam inşallah..

selam kızlarrrr nasılsınız biz iyiz çok şükür...cumartesi kntrolümüz var ay bi an önce sağlıklı sıhatli doğsa çok sevincem gecmiyor ya..

sağol canım ALLAH razı olsun..
.hasta olanlara acil şifalar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…