Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bende obeşikten aldım canım 2 boyu var çok hoş duruyo bence çok severek almıştım üstü farklı yanlız ben memnunum katlanıp yerine konabiliyo çok az yer kaplıyo 4 yaşına kadar falan bunda durabilir demişti aldığım yer sallanıyo ayaklıklı tekerlekli tavbsiye ederim bak bu da benimki

gülcüm rabbim güle oynaya giydirmeyi nasip etsin ayıcıklı tuluma bayıldım maşallah
bebek arabası ankarada satan uygun yerler var mı ya anne annesi alcakmış tutturdu sulu hana gidip bebek şekeri için malzeme falan bakcam orada bulabilirmiyim ki acaba:26:

aslıcım senin bebiş gelsin sanada örerim ne demek ankaradaydın dimi sen yakıncık giydirirsin bebişine

inş bizide o kullardan eylesin rabbim buketçim çok güzel şeyler paylaşmışsın yüreğine sağlık

kızlar bu arada ne var ne yok buralarda geçmişin hepsini okuyamadım
GÜL doğum yaptı mı
BuRCUUU memişine ne dedi doktor
BİRCAN son durum neee
ÖZLEMcim nasılsın
MESUDE döndümü
kızlar biri bi özet geçebilirmi bana iyi mi herkes unuttuğum varsa kusura bakmasın

didemcim beni sormuşsun canım ebn iyiyim çok şükür sende iyisin inşallah

Selam canım hoş geldin...
Gül daha doğum yapmadı...
Burcunu doktor randevusuna daha var...
Bircan hastalandı Daha vakti zamanı değilmiş..
Mesude döndü aramıza arada yazıyor..
Özlem adet oldu inşalllah bir dahaki aya...
Aslı adet oldu çok ağrıları var...
Bedriyenin cumartesi kontrolü var...
Yasemin kaç gündür uğramıyor çalışıyor heralde...
Buket iyi..
Ayşenin 10 mayısta aşılaması var...

canım yapmadım henüz cumartesi gidicem dr çatı muayenesi diodu eğer yapmassa ben dicem çatı muayenesi yapsında genişmi darmı bende öğreniym darsa bekletmesin sonuna kadar beklemesi cok zor ya gecmio ya gecmio offffff ALLAHım hayırlısıyla bi doğursak

günaydın cnm ya neyse ağrının nedeni belli olmuş çok geçmiş olsun cnm bu kadar ağrılı olduğuna göre üşüttün sanırım dikkat et kendine

çiğdemcim çok geçmiş olsun tekrardan inşallah uyguladığın şeylerin faydasını görürsün RABBİM şifalar versin

herkese hayırlı bir gün diliyorum kızlar

sahalara döneli çok oldu kuzum koskoca beni görmüyon mu bi daha geçmişi okumadan gelma san acevap bile yazdım kermeze ördüğün yelek hakkında sen nasılsın bakalım kaçak

didemcim beni sormuşsun canım ebn iyiyim çok şükür sende iyisin inşallah
iyiyim canım çok şükür naapalım bizim kızı büyütüyoruz işte özledim sizi valla

tatlım bana bile geçmiyo seni çok iyi anlıyorum ya sabur ismi şerifini çek Rabbimin inş kolaycık gelecek bebek sen güçlü olki bebişte etkilenmesin annesi
sahalara döneli çok oldu kuzum koskoca beni görmüyon mu bi daha geçmişi okumadan gelma san acevap bile yazdım kermeze ördüğün yelek hakkında sen nasılsın bakalım kaçak

ne yorum yaptın görmedim valla çok uzundu bayaa kaynatmışsınız okuyim bi dedim ama çıkamadım işin içinden valla
iyi dönmene sevindim canım özletme bir daha bu kadar kendini

bircana üzüldüm ya Rabbim daha hayırlı bir zamanı bekliyor demek ki vermek için
Ayşe için dua okuyalım inş aşılaması başarılı geçer canım ya
bedriye ve yaseminin bebişlerinin cinsiyeti hala belli diil dimi
Burcucum inş önemli birşey çıkmaz
sen nasılsın bu arada Tümaycım

Bana gelince 2 gündür ellerimde ve ayaklarımda şişlikler ve uyuşmalar başladı yaz geldi çok sıcak olmayada başladı bizim yaramaz beni bayaa zorlayacak sanırım artık:26:

canım benim bende öleyim söyleniyorum..az öncede kv e başım ağıracak yine diyorum ağracak ağracak diye bilinçaltına yerleştirme diyo..dünde öle dediler..bulantılarıma psikolojik diyen var..kızıyorum bu yorumlara..artık kimseye bi dert yanmam..salaklar kulubüne tekrar hoş geldim..ne anlatıyosam..bu dert yanma alışjkanlığı benim annemin günler,nden kazandığım bi huy..günlerde kadınlar oturur her türlü hastalıklarını söylerler ya , sonra öteki çıkar hah benimde öyleydi o şundan iunda n oluyo diye reçete yazar..bende böle oldum..artık kimseye biyerim ağırıyo demiycem..psikoojikse eğer kendim kendimi tedavi ederim..ama ben normaldede sabırlı bi insanım yani eşimde der çocuğun sabrı sana çeksin diyee..acıyada sabrederim..ama söylendiğim için çıt kırıldım sanıyolar..oysaki ne yaşadığımı ben biliyorum..saat 3,5 dan başlayıp gece saat 10 a kadar süren bi ağrı psikoolojik değildir diye düşünüyorum..işte salak salak herşeyini anlatırsan böylede üzülürsün..ondan sonra da arkamdan çıt kırıldım diye söylenecekler biliyorum..peehh ne çok yazdım..

dideeeeeeeeeeeeeeeemm beşik çok güzlmiş katlanabilir olması hoşuma gitti..çekmecesi neyim varmi..nerden aldın..marka model verir misin..??yattı bu kafama..

aaa bana diyene bak ya ben zorunlu kalmadığım sürece burdan ve sizlerden ayrı kalamıyorum ki zaten çok güzel olmuş ellerıne sağlık yazmıştım cnm iyi olmana sevindim kızçene iyi bak ben çıkıyorum sonra görüşürüz tatlım selametle allaha emanetsiniz

gül tatlım rabbim yardımcın ve yardımcımız olsun inan son zamanlarda gün geçmiyor sanki bende biran önce doğurmak istiyorum

cnm bu beşik değil oyun parkı bende aldım ama didemde iyi cesaret var beyaz almış valla bende başta beyaz istedim sonra vazgeçtim kirlenir çabucak diye en pahalısı 250-300 civarı cnm ben kraftın aldım 230a içinin yatağını ayrı alıyorsun onada 130tl verdim 350ye geldi işte

doğru haklısın mesudecim şu kermesi bi atlatalım hep burdayım merak etme iyi bak bebişine sende öpt bende çok

buketçim ben bursadan aldım canım inan çok hoşuna gider alırsan tavsiye ederim çanta şeklinde veriyorlar zaten çocuk büyüyünce aynen katlayıp bazanın altına koyabilirsin sığıyo
önünde küçük bir yeri var tatlım üstünde alt açma yeri var resimlerden birinde var bak o çocuk büyüyünce üst taraf çıkıyo altı daha derin oraya alıyorsun bebeği kapısı var eğilme diye fermuarlı oradan çokıyo bebiş işıklı mp3 atabileceğin ayıcıkları var üstünde
ben beşik-baza-üzerindeki o uğur böcekli takım toplam 230a aldım bursadan aldım ama canım kapalı çarşıdan torstoy markası

Didoş bizi sormuşsun :) tümayımda süper özetlemiş ders içi performans notun 5, aferin otur, kızlar ben şimdi hastanedeyim,meme ultrasonum için sıra bekliyorum, gerildim biraz, bir daha mememden hiç süt gelmedi, hayırlsiı haftaya carşambada adetimin 3. Günü olacak, hormon testi yaptıracam, ondan sonrada hayirlisiyla aşılamaya başlayacagız inşallah

tatlım gerilme bak ne güzel birdaha gelmemiş birşey çıkmayacak emin ol güle oynaya yaptır şu testleride bebişimiz gelsin artık inş iyi haberlerini bekliyoruz

valla ben çok beğendim beyav falan dinlemedim mesudem ama kirlenecek yerleri kolay silinebiliyor ona güvendim biraqzda sanırım
sadece içindeki bazasına mı 130 verdin canım sen senim hepsi içindeydi en iyi markalardan biri demişlerdi gülün paylaştığı beşikte benimkinin aynısı hayırlı olsun seninkide canım sen hangi renk aldın

hayır bana ara ara yazıyor dedi kızım hep burdayım ben ne ara ara olduk tumay benden 4 sana hıı

hayırdır cnm doktora gidicem demişmiydin ben mi kaçırdım inşallah güzel sonuçlar alırsın hakkında hayırlısı olsun tatlım

valla cnm benim üst komşumunda mavisi vardı kir içindeydi tiksindim resmen hemen fikrimi değiştim ve kırmızı gri aldım bende evet ben internetten sipariş verdim kraft en iyisi diye duydum yatakta kraftın ayrı ayrı satılıyor ben burad bebek mağazasına da sordum 300tl dedi beşiğe sadece hatta biz internetten almakla 70tl kar etmiş olduk güle güle kullan cnm bende severim beyazı

Eklentiler

• $001.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $002.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 33
ayrıca bu oyun parkı çok büyük diye ekstradan bi beşik daha aldım oda bu cnm

Eklentiler

• $003.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $004.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $005.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 26
aynen canım AMİN inşallah..... BENDEDE şişmeler oluyodu dra sordum gecen hafta tuzlu yeme dedi yemiorum dedim zaten baktı bacaklarıma ödem değil bunlar dedi tansiyonun normal dedi benimde akşamları şişio ve el eklemlerim ağrıyo..
AMİN canım hepimizin yardımcısı olsun İNŞALLAH.....

Didem amin kuzum inşallah birşey çıkmaz, ayy kemeste yemek varmi? Bayılırım kermeslere panayır yeri gibi olur, kolay gelsin canım

Mesude mememden beyaz bir sıvı geldi artık gelmiyor, göğüsümde kitle vardı, belki ondandir dendi, o yüzden şimdi meme ultrasonu cektirecegim

Buket kuzum o baş ağrısını bilirim, miden alırsa bol su iç, bir bardak melisa çayı falan iç, ılık bir duş belki biraz hafifler, kv ne kadar da anlayışlı! ğözlerim yaşaardı!

seninkide güzelmiş mesedecim sende güle güle kullan benim kızım pasaklı değildir ya üzmez annesini temizcik bırakır buna kendim bile inanmadım ama neyse
iyi tatlım kar kardır bende bursanın kalite ve ucuzluğunu sevip güvendiğim için aldım tekstil orada bayaa uygun ve kaliteli bebişimin çoğu şeyini ana kucağına varana kadar erken oldu ama aldık zavallı babası ankaraya taşıdı hepsini ee baba olmak kolay diil dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…