- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.341
Amin inşallah canım
Senin reglin kaç gün geçti? Her ay böyle oluyomuyduki :26:
Bu arada Buket senin o çadır dediğin park yataklardan Ofluda kullanıyodu. Denk gelirsen bi sor bakalım memnunmuymuş? Bak şu beşik yatak çok güzel. Bundan 1 tane alıcan kızada gider erkeğede
Eki Görüntüle 704256
gülcüm rabbim güle oynaya giydirmeyi nasip etsin ayıcıklı tuluma bayıldım maşallahKızlaar size oğluşumun çeyizini açayımNe zamandır öyle aldıklarımı göstereyim diyodum. Bugüne kısmetmiş
Pusetimiz ve taşıma koltuğumuz ikisi bir arada olanlardan aldık...
Eki Görüntüle 704192
Eki Görüntüle 704193
Eki Görüntüle 704194
İçine alt açma serdik
Eki Görüntüle 704195
Eki Görüntüle 704196
Chicco bakım setimiz...
Eki Görüntüle 704197
Buda günlük bebeğimin ihtiyaçlarını koyacağım çanta
Eki Görüntüle 704198
Battaniyelerimiz ve Havlularımız
Eki Görüntüle 704199
Eki Görüntüle 704200
Çıtçıtlı badilerimiz ve diğer kıyafetlerimiz :)
Eki Görüntüle 704201
Eki Görüntüle 704202
Eki Görüntüle 704203
Eki Görüntüle 704204
Eki Görüntüle 704205
Eki Görüntüle 704206
Eki Görüntüle 704207
Küvetimiz, maşrapamız ve kovamız
Eki Görüntüle 704208
Ağız mendillerimiz
Eki Görüntüle 704209
Hastane çıkışımız
Eki Görüntüle 704210
Buda totosunda resim olan patikli pijamamız
Eki Görüntüle 704211
Güllll ne tatlı şeler onlar öle bayıldımmmm yavrun hayırlısıyla gelsinde kirletsin hepsiniii
Didemmm senin ördüklerin de çok güzellll kızzzz nası beceriyosunuz böle şelri ben imkan yok beceremem örgü falann
Özlemmmmmmmmmmmmmmmmm bende hastalanmadım daha biliomusunnnayyy çıldırcammm habire tuvalete gidiyom hastalandım die yokk ıslaklık varrr akıntıı renksiz falann ama yok kırmızı yokk artık gelsin bu hastalığımmm (((
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla...
kızlar bu arada ne var ne yok buralarda geçmişin hepsini okuyamadım
GÜL doğum yaptı mı
BuRCUUU memişine ne dedi doktor
BİRCAN son durum neee
ÖZLEMcim nasılsın
MESUDE döndümü
kızlar biri bi özet geçebilirmi bana iyi mi herkes unuttuğum varsa kusura bakmasın
bende obeşikten aldım canım 2 boyu var çok hoş duruyo bence çok severek almıştım üstü farklı yanlız ben memnunum katlanıp yerine konabiliyo çok az yer kaplıyo 4 yaşına kadar falan bunda durabilir demişti aldığım yer sallanıyo ayaklıklı tekerlekli tavbsiye ederim bak bu da benimki
Eki Görüntüle 705793 Eki Görüntüle 705794
gülcüm rabbim güle oynaya giydirmeyi nasip etsin ayıcıklı tuluma bayıldım maşallah
bebek arabası ankarada satan uygun yerler var mı ya anne annesi alcakmış tutturdu sulu hana gidip bebek şekeri için malzeme falan bakcam orada bulabilirmiyim ki acaba:26:
aslıcım senin bebiş gelsin sanada örerim ne demek ankaradaydın dimi sen yakıncık giydirirsin bebişine
inş bizide o kullardan eylesin rabbim buketçim çok güzel şeyler paylaşmışsın yüreğine sağlık
GÜL doğum yaptı mı
BİRCAN son durum neee
ÖZLEMcim nasılsın
MESUDE döndümü
kızlar biri bi özet geçebilirmi bana iyi mi herkes unuttuğum varsa kusura bakmasın
GÜL doğum yaptı mı
BİRCAN son durum neee
ÖZLEMcim nasılsın
MESUDE döndümü
Kızlarrr Günaydınnnnn
Çiğdem canım çok geçmiş olsunnn çok üzüldümmmkızlar buz falan iyi geliyo yazmışlar inşallah iyi gelmiştir...acil şifalar canım benimmmm:16
Bana gelinceeeeeeee çok fenayım kızlar inanılmaz ağrılarım var dün eşimin acil işi çıkınca beni almaya gelemedi bende ilaç içtim ama hiç bi faydası olmadı odamın kapısını kapatıp storlarını inidirip acı çektim geçmesini bekledimmm neseki mesai bitimine doğru hafiflediii sonra tekrar bir anda bi ağrılar giriyoki sormayın
Nese dün akşam için bi arkadaşa sözümüz vardı iptal etmedikkk çok ağrım olursa hemen hast. gider bi iğne vurdururuz die düşndüm ve oraya gittik dün hç gelmedi orda oturduğumuz zaman da benimki bir gelir Allahtan mutfaktaydık eşler içerdeydi bi baktım kan içindeyimmm((( nasıl bir anda okadar geldi anlamadımm üzerimdeki uzundu neseki eşime dedim biz kalkalımm (( arabada oturamadım bile yan yan geldimm :) ne fenaydı yawww öle işte
Mutsuzummmm kendimi hiççççç iyi hissetmiyorum sanki herşey üstüme geliyo gibiii amannnnn neseee siz nasılsınız acaba?
sahalara döneli çok oldu kuzum koskoca beni görmüyon mu bi daha geçmişi okumadan gelma san acevap bile yazdım kermeze ördüğün yelek hakkında sen nasılsın bakalım kaçakbende obeşikten aldım canım 2 boyu var çok hoş duruyo bence çok severek almıştım üstü farklı yanlız ben memnunum katlanıp yerine konabiliyo çok az yer kaplıyo 4 yaşına kadar falan bunda durabilir demişti aldığım yer sallanıyo ayaklıklı tekerlekli tavbsiye ederim bak bu da benimki
gülcüm rabbim güle oynaya giydirmeyi nasip etsin ayıcıklı tuluma bayıldım maşallah
bebek arabası ankarada satan uygun yerler var mı ya anne annesi alcakmış tutturdu sulu hana gidip bebek şekeri için malzeme falan bakcam orada bulabilirmiyim ki acaba:26:
aslıcım senin bebiş gelsin sanada örerim ne demek ankaradaydın dimi sen yakıncık giydirirsin bebişine
inş bizide o kullardan eylesin rabbim buketçim çok güzel şeyler paylaşmışsın yüreğine sağlık
GÜL doğum yaptı mı
BİRCAN son durum neee
ÖZLEMcim nasılsın
MESUDE döndümü
iyiyim canım çok şükür naapalım bizim kızı büyütüyoruz işte özledim sizi valladidemcim beni sormuşsun canım ebn iyiyim çok şükür sende iyisin inşallah
canım yapmadım henüz cumartesi gidicem dr çatı muayenesi diodu eğer yapmassa ben dicem çatı muayenesi yapsında genişmi darmı bende öğreniym darsa bekletmesin sonuna kadar beklemesi cok zor ya gecmio ya gecmio offffff ALLAHım hayırlısıyla bi doğursak
sahalara döneli çok oldu kuzum koskoca beni görmüyon mu bi daha geçmişi okumadan gelma san acevap bile yazdım kermeze ördüğün yelek hakkında sen nasılsın bakalım kaçak
Selam canım hoş geldin...
Gül daha doğum yapmadı...
Burcunu doktor randevusuna daha var...
Bircan hastalandı Daha vakti zamanı değilmiş..
Mesude döndü aramıza arada yazıyor..
Özlem adet oldu inşalllah bir dahaki aya...
Aslı adet oldu çok ağrıları var...
Bedriyenin cumartesi kontrolü var...
Yasemin kaç gündür uğramıyor çalışıyor heralde...
Buket iyi..
Ayşenin 10 mayısta aşılaması var...
Sağol canım bunu da denicem karbonat yok evde almam lazım önce haber ederim tekrar..
Ayy buketttt içim bi tuhaf oldu, aslında biliyoruz çok kutsal annelik ama işte azıcık sıkıntı çekince isyan ediyoruz halbuki herşey allah tan şuan bu sıkıntılarda benim günahlarım dökülüyor biliyorum aslında allahın bi lütfü bu bana ama yine dayanamadığım zaman allahım niye ben diyorum niye bukadar zor hamilelik geçiriyorum diyorum neyse azcık daha sabır bebeğimi kucağıma alınca herşeyi unutucam inşallah..
iyiyim canım çok şükür naapalım bizim kızı büyütüyoruz işte özledim sizi valla
tatlım bana bile geçmiyo seni çok iyi anlıyorum ya sabur ismi şerifini çek Rabbimin inş kolaycık gelecek bebek sen güçlü olki bebişte etkilenmesin annesi
ne yorum yaptın görmedim vallaçok uzundu bayaa kaynatmışsınız okuyim bi dedim ama çıkamadım işin içinden valla
iyi dönmene sevindim canım özletme bir daha bu kadar kendini
bircana üzüldüm ya Rabbim daha hayırlı bir zamanı bekliyor demek ki vermek için
Ayşe için dua okuyalım inş aşılaması başarılı geçer canım ya
bedriye ve yaseminin bebişlerinin cinsiyeti hala belli diil dimi
Burcucum inş önemli birşey çıkmaz
sen nasılsın bu arada Tümaycım
Bana gelince 2 gündür ellerimde ve ayaklarımda şişlikler ve uyuşmalar başladı yaz geldi çok sıcak olmayada başladı bizim yaramaz beni bayaa zorlayacak sanırım artık:26:
cnm bu beşik değil oyun parkı bende aldım ama didemde iyi cesaret var beyaz almış valla bende başta beyaz istedim sonra vazgeçtim kirlenir çabucak diye en pahalısı 250-300 civarı cnm ben kraftın aldım 230a içinin yatağını ayrı alıyorsun onada 130tl verdim 350ye geldi iştecanım benim bende öleyim söyleniyorum..az öncede kv e başım ağıracak yine diyorum ağracak ağracak diye bilinçaltına yerleştirme diyo..dünde öle dediler..bulantılarıma psikolojik diyen var..kızıyorum bu yorumlara..artık kimseye bi dert yanmam..salaklar kulubüne tekrar hoş geldim..ne anlatıyosam..bu dert yanma alışjkanlığı benim annemin günler,nden kazandığım bi huy..günlerde kadınlar oturur her türlü hastalıklarını söylerler ya , sonra öteki çıkar hah benimde öyleydi o şundan iunda n oluyo diye reçete yazar..bende böle oldum..artık kimseye biyerim ağırıyo demiycem..psikoojikse eğer kendim kendimi tedavi ederim..ama ben normaldede sabırlı bi insanım yani eşimde der çocuğun sabrı sana çeksin diyee..acıyada sabrederim..ama söylendiğim için çıt kırıldım sanıyolar..oysaki ne yaşadığımı ben biliyorum..saat 3,5 dan başlayıp gece saat 10 a kadar süren bi ağrı psikoolojik değildir diye düşünüyorum..işte salak salak herşeyini anlatırsan böylede üzülürsün..ondan sonra da arkamdan çıt kırıldım diye söylenecekler biliyorum..peehh ne çok yazdım..
dideeeeeeeeeeeeeeeemm beşik çok güzlmiş katlanabilir olması hoşuma gitti..çekmecesi neyim varmi..nerden aldın..marka model verir misin..??yattı bu kafama..
aaa bana diyene bak ya ben zorunlu kalmadığım sürece burdan ve sizlerden ayrı kalamıyorum ki zaten çok güzel olmuş ellerıne sağlık yazmıştım cnm iyi olmana sevindim kızçene iyi bak ben çıkıyorum sonra görüşürüz tatlım selametle allaha emanetsiniz
gül tatlım rabbim yardımcın ve yardımcımız olsun inan son zamanlarda gün geçmiyor sanki bende biran önce doğurmak istiyorum
canım benim bende öleyim söyleniyorum..az öncede kv e başım ağıracak yine diyorum ağracak ağracak diye bilinçaltına yerleştirme diyo..dünde öle dediler..bulantılarıma psikolojik diyen var..kızıyorum bu yorumlara..artık kimseye bi dert yanmam..salaklar kulubüne tekrar hoş geldim..ne anlatıyosam..bu dert yanma alışjkanlığı benim annemin günler,nden kazandığım bi huy..günlerde kadınlar oturur her türlü hastalıklarını söylerler ya , sonra öteki çıkar hah benimde öyleydi o şundan iunda n oluyo diye reçete yazar..bende böle oldum..artık kimseye biyerim ağırıyo demiycem..psikoojikse eğer kendim kendimi tedavi ederim..ama ben normaldede sabırlı bi insanım yani eşimde der çocuğun sabrı sana çeksin diyee..acıyada sabrederim..ama söylendiğim için çıt kırıldım sanıyolar..oysaki ne yaşadığımı ben biliyorum..saat 3,5 dan başlayıp gece saat 10 a kadar süren bi ağrı psikoolojik değildir diye düşünüyorum..işte salak salak herşeyini anlatırsan böylede üzülürsün..ondan sonra da arkamdan çıt kırıldım diye söylenecekler biliyorum..peehh ne çok yazdım..
dideeeeeeeeeeeeeeeemm beşik çok güzlmiş katlanabilir olması hoşuma gitti..çekmecesi neyim varmi..nerden aldın..marka model verir misin..??yattı bu kafama..
bende obeşikten aldım canım 2 boyu var çok hoş duruyo bence çok severek almıştım üstü farklı yanlız ben memnunum katlanıp yerine konabiliyo çok az yer kaplıyo 4 yaşına kadar falan bunda durabilir demişti aldığım yer sallanıyo ayaklıklı tekerlekli tavbsiye ederim bak bu da benimki
GÜL doğum yaptı mı
BİRCAN son durum neee
ÖZLEMcim nasılsın
MESUDE döndümü
Selam canım hoş geldin...
Gül daha doğum yapmadı...
Burcunu doktor randevusuna daha var...
Bircan hastalandı Daha vakti zamanı değilmiş..
Mesude döndü aramıza arada yazıyor..
Özlem adet oldu inşalllah bir dahaki aya...
Aslı adet oldu çok ağrıları var...
Bedriyenin cumartesi kontrolü var...
Yasemin kaç gündür uğramıyor çalışıyor heralde...
Buket iyi..
Ayşenin 10 mayısta aşılaması var...
Didoş bizi sormuşsun :) tümayımda süper özetlemiş ders içi performans notun 5, aferin otur, kızlar ben şimdi hastanedeyim,meme ultrasonum için sıra bekliyorum, gerildim biraz, bir daha mememden hiç süt gelmedi, hayırlsiı haftaya carşambada adetimin 3. Günü olacak, hormon testi yaptıracam, ondan sonrada hayirlisiyla aşılamaya başlayacagız inşallah
cnm bu beşik değil oyun parkı bende aldım ama didemde iyi cesaret var beyaz almış valla bende başta beyaz istedim sonra vazgeçtim kirlenir çabucak diye en pahalısı 250-300 civarı cnm ben kraftın aldım 230a içinin yatağını ayrı alıyorsun onada 130tl verdim 350ye geldi işte
Didoş bizi sormuşsun :) tümayımda süper özetlemiş ders içi performans notun 5, aferin otur, kızlar ben şimdi hastanedeyim,meme ultrasonum için sıra bekliyorum, gerildim biraz, bir daha mememden hiç süt gelmedi, hayırlsiı haftaya carşambada adetimin 3. Günü olacak, hormon testi yaptıracam, ondan sonrada hayirlisiyla aşılamaya başlayacagız inşallah
valla ben çok beğendim beyav falan dinlemedim mesudemama kirlenecek yerleri kolay silinebiliyor ona güvendim biraqzda sanırım
sadece içindeki bazasına mı 130 verdin canım sen senim hepsi içindeydi en iyi markalardan biri demişlerdi gülün paylaştığı beşikte benimkinin aynısı hayırlı olsun seninkide canım sen hangi renk aldın
aynen canım AMİN inşallah..... BENDEDE şişmeler oluyodu dra sordum gecen hafta tuzlu yeme dedi yemiorum dedim zaten baktı bacaklarıma ödem değil bunlar dedi tansiyonun normal dedi benimde akşamları şişio ve el eklemlerim ağrıyo..tatlım bana bile geçmiyo seni çok iyi anlıyorum ya sabur ismi şerifini çek Rabbimin inş kolaycık gelecek bebek sen güçlü olki bebişte etkilenmesin annesi
Bana gelince 2 gündür ellerimde ve ayaklarımda şişlikler ve uyuşmalar başladı yaz geldi çok sıcak olmayada başladı bizim yaramaz beni bayaa zorlayacak sanırım artık:26:
AMİN canım hepimizin yardımcısı olsun İNŞALLAH.....aaa bana diyene bak ya ben zorunlu kalmadığım sürece burdan ve sizlerden ayrı kalamıyorum ki zaten çok güzel olmuş ellerıne sağlık yazmıştım cnm iyi olmana sevindim kızçene iyi bak ben çıkıyorum sonra görüşürüz tatlım selametle allaha emanetsiniz
gül tatlım rabbim yardımcın ve yardımcımız olsun inan son zamanlarda gün geçmiyor sanki bende biran önce doğurmak istiyorum
valla cnm benim üst komşumunda mavisi vardı kir içindeydi tiksindim resmen hemen fikrimi değiştim ve kırmızı gri aldım bende evet ben internetten sipariş verdim kraft en iyisi diye duydum yatakta kraftın ayrı ayrı satılıyor ben burad bebek mağazasına da sordum 300tl dedi beşiğe sadece hatta biz internetten almakla 70tl kar etmiş olduk güle güle kullan cnm bende severim beyazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?