Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Mesude yatakta beşikte çok tatlı, beşigin rengini çok beğendim, bide bu oyun parkıyla yatak aynı şeymi? Sonradan oyun parkımı oluyor?

amin cnm ödem ve şişlikler için bol bol su tüket mamilelik takvimimde yazıyor
anladım cnm ya çok geçmiş olsum inşallah birşey yokturdur güzel haberlerle dönersin tatlım
teşekkür ederim tatlım senin beğenmen önemli zaten ben netten aldığım için içime sinen beyaz renkte bi beşik bulamadım yoksa bende beyazı çok istedim iyi yaptın iyi günlerde güle güle kullanın cnm eee anne olmak hiç kolay değil baba maddi anne hem maddi hem manevi

sende iyi almışsın..bende beyaz istiyom..temiz gözüküyo..

geçmiş olsum kuzum inşallah sonuç iyi çıkarda iyi şeylere vesileolur

ayrıca bu oyun parkı çok büyük diye ekstradan bi beşik daha aldım oda bu cnm

ay mesude buda çok hoooşş..bunu niye aldıın..yeni doğduğunda bunu mu kulanacan?
Kız mesude o beşiğe giydirdikleri kumaş çıkıpta yıkanmıyomu..hani tepeden demirlerinden sıyrılma felan olsa ne güzel olur. çıkar yıka tak..her seferinde beşik kurmak gibi??

ayrıca bu oyun parkı çok büyük diye ekstradan bi beşik daha aldım oda bu cnm
ayy çok şirinmiş tatlım mutlu mutlu büyüsün yavrum içinde inş evet büyükleride var 2 boy ben odama sığsın diye 60-120lik olanını aldım taTLIM seninki daha büyük anlaşılan çok şirin ama güle güle kullansın kuzun

valla canım dünden beri benimde el ve ayaklarım uyuşuyo birden bire şişti anlamadım ki doktor kilo alma diyo zaten kilolu hamile kaldım her ay ortalama 1 kiloyla gidiyorum daha azını yapamam ki erik yiyorum bu aralar ondan oldu benimkide sanırım gülüm:26:

var canım olmaz mı bol bol yapın dedi bide hoca hocam ben hamileyim en çok ben alırım zaten oradan kimseye bişey bırakmam dedim sabahtan öğlene kadar oradayım sonuçta 1 kiloyu bir günde alıp gelmem inş

içiyorum canım zaten ödem değilmiş dr dedi.. günde 2ltden fazla abartısız içiyorum içiç doymuyorum zaten :)

bu arada aldıkların cok tatlı iyi günlerde kullansın kuzucuğun...şekerler ben cıkıyorum ALLAH a emanet olunn

Mesude yatakta beşikte çok tatlı, beşigin rengini çok beğendim, bide bu oyun parkıyla yatak aynı şeymi? Sonradan oyun parkımı oluyor?

teşekkür ederim cnm daha güzelleri senin olur hayırlısı ile gülüm cnm oyun parkı diye geçiyor çocuk küçükken üstte filesi var o yüksek aklmasını sağlıyor çocuk büyüdükten sonra fileyi kaldırıyorsun ve derin oluyor hem oynuyor içinde hemde yatıyor hareketlenmeye başlayınca yani çift amaçlı kullanılıyor birde kaldırılıp kurulabilme özelliği var bu sayede kaldırıp baza altına atıp ikinci çocukta tekrar kullanabilirsin

yani biraz söylendi ama gerçekten aynıları ankarada 2 katı bi iki yerde sorduk sonra iyi yapmışız dedi

benimki çıkıyo cibinlik kısmı ütüleniyo falan mesudeninde öyledir sanırım buketçim:26:

KIZLAR BEN GELDİMMM
bugünlerde işlerim yoğun birde misafir geliyor extra oluyor
ben aynı yatmaya devam, dün karnım ağrıdı bir müddet ne oluyor acaba bu ne şimdi diye moralim bozuktu birazda, bugün çok şükür geçti maşallah cumartesi doktora gitme günüm gelsede hem bebeğimin durumunu öğrensem rahatlasam, hem kendime büyük beden sütyen alsam da bi rahat nefes alabilsem

bu aradacanlarım, yeni listemiz için Burcu ile her türlü istek ve önerilerinizi görüşebilirsiniz, sağolsun Allah razı olsun bu listedede kendisinin emekleri ile ortaya çıkacak inşallah:13:
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın işlere döneceğim yine, yalnızca tümayın özetini okudum o herşeye yetti zaten, özlem ve aslı kuşum adet olmuşlar hayırlısı olsun inşallah. yalnız şunu diyim yeni bir hamile furyası için liste başındaki ilk isim olan sevgili özlemin hamiş olması gerekiyor haberiniz olsun

yani benim sorduğum komple o çadır çıkıyo mu? Bilmediğimden soruyom..hiç bakmadım beşik meşik ben..hani komple çıkıp takılabiliyosa yıkanır diye düşündüm..

teşekkür ederim cnm ya diğeri çok büyük kurulduğu zaman kapıdan sığmıyor oysa ben taşıyabilmeliyim doğumdan sonra salonda yatacam ama yer yok ki sığdıramadım bu mavi küçük ve tekerlekli istediğin yere götür mutfağa balkona 1 yaşına kadar bunu kullanacam malesef yıkanmıyor ama kumaşı özel olduğu için silinebiliyor kirlense bile sildiğinde yıkanmış gibi olur
cnm biz 110- 70 aldık bizimki 4-5 yaşına kadar rahatlıkla yatabilir geniş yani sağol cnm benim
teşekkür ederim cnm cümlemiz inşallah iyi iç iç kuzum bende bi yandan içiyom bi yandan boşaltıyorum sende paşanda Rabbime emanet ol gülüm güle güle
mesude bu mavinin üstündeki puset çıkıyo mu?
evet üstü sepet gibi vidaları var çıkabiliyor çıkar pikniğe götür mesela

Son düzenleme:

Sağol mesudecim allah razı olsun kimsenin başına vermesin inş. Sizlerde sorunsuz sağlıkla kucağınıza alın inş.

Hehehh bi salak da benim o zaman :))
Cumartesi günü otudum ağlıyorum bi yandan da kaşınıyorum eşim evde yoktu aradım beni acile götür ozmn ne olduğunu bilmiyodum allahım deliricem ama yaşamayan bilemez bunu.. O arada görümcem aradı niye ağlıyosun dedi böle böle oluyo dedim çok kötüyüm psikolojiktir diyo kaşıma sen diyo mümkün mü kaşımamak bütün vücudumu karıncalar basmış gibi sinekler ısırıyomuş gibi oluyorum heryerimi nianda kaşısam yine rahatlayamam o dereceyim düşünme diyo hala bana sinir oldum kapattım..
Söylememek lazım aslında ama o an insan belki faydalı bişi der de yaparım işe yrar diye düşünüyo yaşamayan bilemez bunları.. Baş ağrısı bende çok öektim hamileliğimin ilk zamanlaronda günlerce hiç geçmeden ağrıdığını bilirim ne ses ne ışık görmek istemezdim allah yardımcın olsun seninde hamilelik zor geçeceğe benziyor kuzum.. Sağ salim bi kucağımıza alsak unutucaz ozmnherşeyi eminim..

Burcucum bebişime süt anne yapayım seni :)) şaka yapıyorum canım benim allah şifa versin inş. Çok bereketli hatunsun maşallah.. İnşallah hayırlı sonuçlar çıkar..

inş özlemden bekliyoruz hayırlı haberlerini inş o zamann
tatlım bu misafirlerinde bitmedi senin dinlenmen lazım aslında bence kapıya hamişim evde yokum yaz

yani benim sorduğum komple o çadır çıkıyo mu? Bilmediğimden soruyom..hiç bakmadım beşik meşik ben..hani komple çıkıp takılabiliyosa yıkanır diye düşündüm..

yok tatlım ya keşke süper olurdu valla tutamak yerleri falan silinebiliyo kenarları üstü falan o kadarcık en fazla cibinliği yıkıyabilirsin bütün olarak çıkıyo çantasından açıyorsun beşik oluyo cibinliğini de yerine takıyorsun bak şunda daha net görebilirsin sanırım

cnm benim çıkmıyor çünkü ortasında yuvarlak bir hazne var ordan kuruluyor beşık bütün zaten yıkanma ğibi özelliğe sahip değil

cnm benim çıkmıyor çünkü ortasında yuvarlak bir hazne var ordan kuruluyor beşık bütün zaten yıkanma ğibi özelliğe sahip değil

ay biran sevinmiştim yıkanır olsa ne güzel olur diye..mesude senin şu mavi beşik aklıma yattı iyice haa..ana kucasğı vazifesi grür demi..aslında ben o oyun parkı beşiklerden alıp, gülün resim koyduğu puset varya ondan da almak istemiştim..taşıma puseti o sallanadabiliyo..evin içinde istediğin yere götür..

Ohhh Burcu dan 5 Mesudedende 4 almisim iyiyiiyi
Mesude ara ara geliyorsun tamammi o kadar
Burcu canim insallah guzel sonuclar alirsin.
Didemcim bende iyiyim Allaha cok sukur ....
ya bende su park yataklara bayiliyorum Allah nasip ederse alicam gerci Babam benim torunuma mobilya besik gider o ne oyle diyor simdiden

hoş geldin tatlım nasılsın ooo çok yoğunsun yine Rabbim yardımcın olsun

didem cnm ben üstteki tülünü almadım sade istedim canım sıkılır benim ya öyle cadır gibi görünüş güzel amengemde öyle aldı iki ay sonra çıkardı dayanamadı

aaaa üstüme iyilik sağlık ya daha nasıl geleyim kız valla girdiğimde hep burdayım azıcık dinlenme molasıda mı vermeyelim yani 4 işte 4 bilemedin hııı

kız sildimi yıkanmış gibi olur yandaki demirler olmasa yıkanabilirdi valla çok güzel sepet beşikler var ben dolaşmadım ilk gördüğüm yerden aldım farklı modellerı dee var uyku sepeti olarak geçiyor tavsiye ederim kullanışlı birşeye benziyor kızım gelsin bi kullanım söylerim sana

tatlım insanın kafasındaki o karışıklık işte şu diyene kadar kalıyo inan onumu yapsam bunu mu yapsam şunu mu almalıyım falan sürüp gidiyo ileride daha da netleşir herşey kafanda emin ol bir yerden bi bakmışsın hepsini alıpçıkmışsın tecrubeli sevdiğin birini götür alışverşte yanında tavsiyem o zaman karar vermek çok kolay oluyo

tatlım onuda kur kaldır dert ama yerin varsa taşı kur dert olmaz diyorsa alsın tabi dedesi bizimkini de dedesi aldı inş canım biran önce bebiş olsunda masrafa soksun dedesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…