- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.361
amin cnm ödem ve şişlikler için bol bol su tüket mamilelik takvimimde yazıyoraynen canım AMİN inşallah..... BENDEDE şişmeler oluyodu dra sordum gecen hafta tuzlu yeme dedi yemiorum dedim zaten baktı bacaklarıma ödem değil bunlar dedi tansiyonun normal dedi benimde akşamları şişio ve el eklemlerim ağrıyo..
AMİN canım hepimizin yardımcısı olsun İNŞALLAH.....
anladım cnm ya çok geçmiş olsum inşallah birşey yokturdur güzel haberlerle dönersin tatlımDidem amin kuzum inşallah birşey çıkmaz, ayy kemeste yemek varmi? Bayılırım kermeslere panayır yeri gibi olur, kolay gelsin canım
Mesude mememden beyaz bir sıvı geldi artık gelmiyor, göğüsümde kitle vardı, belki ondandir dendi, o yüzden şimdi meme ultrasonu cektirecegim
Buket kuzum o baş ağrısını bilirim, miden alırsa bol su iç, bir bardak melisa çayı falan iç, ılık bir duş belki biraz hafifler, kv ne kadar da anlayışlı! ğözlerim yaşaardı!
teşekkür ederim tatlım senin beğenmen önemli zaten ben netten aldığım için içime sinen beyaz renkte bi beşik bulamadım yoksa bende beyazı çok istedim iyi yaptın iyi günlerde güle güle kullanın cnm eee anne olmak hiç kolay değil baba maddi anne hem maddi hem maneviseninkide güzelmiş mesedecim sende güle güle kullan benim kızım pasaklı değildir ya üzmez annesini temizcik bırakırbuna kendim bile inanmadım ama neyse
iyi tatlım kar kardır bende bursanın kalite ve ucuzluğunu sevip güvendiğim için aldım tekstil orada bayaa uygun ve kaliteli bebişimin çoğu şeyini ana kucağına varana kadar erken oldu ama aldık zavallı babası ankaraya taşıdı hepsiniee baba olmak kolay diil dimi
cnm bu beşik değil oyun parkı bende aldım ama didemde iyi cesaret var beyaz almış valla bende başta beyaz istedim sonra vazgeçtim kirlenir çabucak diye en pahalısı 250-300 civarı cnm ben kraftın aldım 230a içinin yatağını ayrı alıyorsun onada 130tl verdim 350ye geldi işte
didoş bizi sormuşsun :) tümayımda süper özetlemiş ders içi performans notun 5, aferin otur, kızlar ben şimdi hastanedeyim,meme ultrasonum için sıra bekliyorum, gerildim biraz, bir daha mememden hiç süt gelmedi, hayırlsiı haftaya carşambada adetimin 3. Günü olacak, hormon testi yaptıracam, ondan sonrada hayirlisiyla aşılamaya başlayacagız inşallah
valla cnm benim üst komşumunda mavisi vardı kir içindeydi tiksindim resmen hemen fikrimi değiştim ve kırmızı gri aldım bende evet ben internetten sipariş verdim kraft en iyisi diye duydum yatakta kraftın ayrı ayrı satılıyor ben burad bebek mağazasına da sordum 300tl dedi beşiğe sadece hatta biz internetten almakla 70tl kar etmiş olduk güle güle kullan cnm bende severim beyazı
ayrıca bu oyun parkı çok büyük diye ekstradan bi beşik daha aldım oda bu cnm
ayy çok şirinmiş tatlım mutlu mutlu büyüsün yavrum içinde inş evet büyükleride var 2 boy ben odama sığsın diye 60-120lik olanını aldım taTLIM seninki daha büyük anlaşılan çok şirin ama güle güle kullansın kuzunayrıca bu oyun parkı çok büyük diye ekstradan bi beşik daha aldım oda bu cnm
aynen canım AMİN inşallah..... BENDEDE şişmeler oluyodu dra sordum gecen hafta tuzlu yeme dedi yemiorum dedim zaten baktı bacaklarıma ödem değil bunlar dedi tansiyonun normal dedi benimde akşamları şişio ve el eklemlerim ağrıyo..
AMİN canım hepimizin yardımcısı olsun İNŞALLAH.....
var canım olmaz mı bol bol yapın dedi bide hoca hocam ben hamileyim en çok ben alırım zaten oradan kimseye bişey bırakmam dedimDidem amin kuzum inşallah birşey çıkmaz, ayy kemeste yemek varmi? Bayılırım kermeslere panayır yeri gibi olur, kolay gelsin canım
Mesude mememden beyaz bir sıvı geldi artık gelmiyor, göğüsümde kitle vardı, belki ondandir dendi, o yüzden şimdi meme ultrasonu cektirecegim
Buket kuzum o baş ağrısını bilirim, miden alırsa bol su iç, bir bardak melisa çayı falan iç, ılık bir duş belki biraz hafifler, kv ne kadar da anlayışlı! ğözlerim yaşaardı!
amin cnm ödem ve şişlikler için bol bol su tüket mamilelik takvimimde yazıyor
anladım cnm ya çok geçmiş olsum inşallah birşey yokturdur güzel haberlerle dönersin tatlım
teşekkür ederim tatlım senin beğenmen önemli zaten ben netten aldığım için içime sinen beyaz renkte bi beşik bulamadım yoksa bende beyazı çok istedim iyi yaptın iyi günlerde güle güle kullanın cnm eee anne olmak hiç kolay değil baba maddi anne hem maddi hem manevi
ayrıca bu oyun parkı çok büyük diye ekstradan bi beşik daha aldım oda bu cnm
Mesude yatakta beşikte çok tatlı, beşigin rengini çok beğendim, bide bu oyun parkıyla yatak aynı şeymi? Sonradan oyun parkımı oluyor?
yaniamin cnm ödem ve şişlikler için bol bol su tüket mamilelik takvimimde yazıyor
anladım cnm ya çok geçmiş olsum inşallah birşey yokturdur güzel haberlerle dönersin tatlım
teşekkür ederim tatlım senin beğenmen önemli zaten ben netten aldığım için içime sinen beyaz renkte bi beşik bulamadım yoksa bende beyazı çok istedim iyi yaptın iyi günlerde güle güle kullanın cnm eee anne olmak hiç kolay değil baba maddi anne hem maddi hem manevi
sende iyi almışsın..bende beyaz istiyom..temiz gözüküyo..
geçmiş olsum kuzum inşallah sonuç iyi çıkarda iyi şeylere vesileolur
ay mesude buda çok hoooşş..bunu niye aldıın..yeni doğduğunda bunu mu kulanacan?
Kız mesude o beşiğe giydirdikleri kumaş çıkıpta yıkanmıyomu..hani tepeden demirlerinden sıyrılma felan olsa ne güzel olur. çıkar yıka tak..her seferinde beşik kurmak gibi??
yaniBiraz söylendi ama gerçekten aynıları ankarada 2 katı bi iki yerde sorduk sonra iyi yapmışız dedi
Benimki çıkıyo cibinlik kısmı ütüleniyo falan mesudeninde öyledir sanırım buketçim:26:
teşekkür ederim cnm ya diğeri çok büyük kurulduğu zaman kapıdan sığmıyor oysa ben taşıyabilmeliyim doğumdan sonra salonda yatacam ama yer yok ki sığdıramadım bu mavi küçük ve tekerlekli istediğin yere götür mutfağa balkona 1 yaşına kadar bunu kullanacam malesef yıkanmıyor ama kumaşı özel olduğu için silinebiliyor kirlense bile sildiğinde yıkanmış gibi olursende iyi almışsın..bende beyaz istiyom..temiz gözüküyo..
geçmiş olsum kuzum inşallah sonuç iyi çıkarda iyi şeylere vesileolur
ay mesude buda çok hoooşş..bunu niye aldıın..yeni doğduğunda bunu mu kulanacan?
Kız mesude o beşiğe giydirdikleri kumaş çıkıpta yıkanmıyomu..hani tepeden demirlerinden sıyrılma felan olsa ne güzel olur. çıkar yıka tak..her seferinde beşik kurmak gibi??
cnm biz 110- 70 aldık bizimki 4-5 yaşına kadar rahatlıkla yatabilir geniş yani sağol cnm benimayy çok şirinmiş tatlım mutlu mutlu büyüsün yavrum içinde inş evet büyükleride var 2 boy ben odama sığsın diye 60-120lik olanını aldım taTLIM seninki daha büyük anlaşılan çok şirin ama güle güle kullansın kuzun
valla canım dünden beri benimde el ve ayaklarım uyuşuyo birden bire şişti anlamadım ki doktor kilo alma diyo zaten kilolu hamile kaldım her ay ortalama 1 kiloyla gidiyorum daha azını yapamam ki erik yiyorum bu aralar ondan oldu benimkide sanırım gülüm:26:
var canım olmaz mı bol bol yapın dedi bide hoca hocam ben hamileyim en çok ben alırım zaten oradan kimseye bişey bırakmam dedimsabahtan öğlene kadar oradayım sonuçta 1 kiloyu bir günde alıp gelmem inş
teşekkür ederim cnm cümlemiz inşallah iyi iç iç kuzum bende bi yandan içiyom bi yandan boşaltıyorum sende paşanda Rabbime emanet ol gülüm güle güleiçiyorum canım zaten ödem değilmiş dr dedi.. günde 2ltden fazla abartısız içiyorum içiç doymuyorum zaten :)
bu arada aldıkların cok tatlı iyi günlerde kullansın kuzucuğun...şekerler ben cıkıyorum ALLAH a emanet olunn
evet üstü sepet gibi vidaları var çıkabiliyor çıkar pikniğe götür meselamesude bu mavinin üstündeki puset çıkıyo mu?
günaydın cnm ya neyse ağrının nedeni belli olmuş çok geçmiş olsun cnm bu kadar ağrılı olduğuna göre üşüttün sanırım dikkat et kendine
çiğdemcim çok geçmiş olsun tekrardan inşallah uyguladığın şeylerin faydasını görürsün RABBİM şifalar versin
herkese hayırlı bir gün diliyorum kızlar
canım benim bende öleyim söyleniyorum..az öncede kv e başım ağıracak yine diyorum ağracak ağracak diye bilinçaltına yerleştirme diyo..dünde öle dediler..bulantılarıma psikolojik diyen var..kızıyorum bu yorumlara..artık kimseye bi dert yanmam..salaklar kulubüne tekrar hoş geldim..ne anlatıyosam..bu dert yanma alışjkanlığı benim annemin günler,nden kazandığım bi huy..günlerde kadınlar oturur her türlü hastalıklarını söylerler ya , sonra öteki çıkar hah benimde öyleydi o şundan iunda n oluyo diye reçete yazar..bende böle oldum..artık kimseye biyerim ağırıyo demiycem..psikoojikse eğer kendim kendimi tedavi ederim..ama ben normaldede sabırlı bi insanım yani eşimde der çocuğun sabrı sana çeksin diyee..acıyada sabrederim..ama söylendiğim için çıt kırıldım sanıyolar..oysaki ne yaşadığımı ben biliyorum..saat 3,5 dan başlayıp gece saat 10 a kadar süren bi ağrı psikoolojik değildir diye düşünüyorum..işte salak salak herşeyini anlatırsan böylede üzülürsün..ondan sonra da arkamdan çıt kırıldım diye söylenecekler biliyorum..peehh ne çok yazdım..
dideeeeeeeeeeeeeeeemm beşik çok güzlmiş katlanabilir olması hoşuma gitti..çekmecesi neyim varmi..nerden aldın..marka model verir misin..??yattı bu kafama..
Didoş bizi sormuşsun :) tümayımda süper özetlemiş ders içi performans notun 5, aferin otur, kızlar ben şimdi hastanedeyim,meme ultrasonum için sıra bekliyorum, gerildim biraz, bir daha mememden hiç süt gelmedi, hayırlsiı haftaya carşambada adetimin 3. Günü olacak, hormon testi yaptıracam, ondan sonrada hayirlisiyla aşılamaya başlayacagız inşallah
inş özlemden bekliyoruz hayırlı haberlerini inş o zamannKIZLAR BEN GELDİMMM
bugünlerde işlerim yoğun birde misafir geliyor extra oluyor
ben aynı yatmaya devam, dün karnım ağrıdı bir müddet ne oluyor acaba bu ne şimdi diye moralim bozuktu birazda, bugün çok şükür geçti maşallahcumartesi doktora gitme günüm gelsede hem bebeğimin durumunu öğrensem rahatlasam, hem kendime büyük beden sütyen alsam da bi rahat nefes alabilsem
bu aradacanlarım, yeni listemiz için Burcu ile her türlü istek ve önerilerinizi görüşebilirsiniz, sağolsun Allah razı olsun bu listedede kendisinin emekleri ile ortaya çıkacak inşallah:13:
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın işlere döneceğim yine, yalnızca tümayın özetini okudum o herşeye yetti zaten, özlem ve aslı kuşum adet olmuşlar hayırlısı olsun inşallah. yalnız şunu diyim yeni bir hamile furyası için liste başındaki ilk isim olan sevgili özlemin hamiş olması gerekiyor haberiniz olsun
yani benim sorduğum komple o çadır çıkıyo mu? Bilmediğimden soruyom..hiç bakmadım beşik meşik ben..hani komple çıkıp takılabiliyosa yıkanır diye düşündüm..
yani benim sorduğum komple o çadır çıkıyo mu? Bilmediğimden soruyom..hiç bakmadım beşik meşik ben..hani komple çıkıp takılabiliyosa yıkanır diye düşündüm..
cnm benim çıkmıyor çünkü ortasında yuvarlak bir hazne var ordan kuruluyor beşık bütün zaten yıkanma ğibi özelliğe sahip değil
inş özlemden bekliyoruz hayırlı haberlerini inş o zamann
Tatlım bu misafirlerinde bitmedi senin dinlenmen lazım aslında bence kapıya hamişim evde yokum yaz
Yok tatlım ya keşke süper olurdu vallaTutamak yerleri falan silinebiliyo kenarları üstü falan o kadarcık en fazla cibinliği yıkıyabilirsin bütün olarak çıkıyo çantasından açıyorsun beşik oluyo cibinliğini de yerine takıyorsun bak şunda daha net görebilirsin sanırım
Eki Görüntüle 705912
KIZLAR BEN GELDİMMM
bugünlerde işlerim yoğun birde misafir geliyor extra oluyor
ben aynı yatmaya devam, dün karnım ağrıdı bir müddet ne oluyor acaba bu ne şimdi diye moralim bozuktu birazda, bugün çok şükür geçti maşallahcumartesi doktora gitme günüm gelsede hem bebeğimin durumunu öğrensem rahatlasam, hem kendime büyük beden sütyen alsam da bi rahat nefes alabilsem
bu aradacanlarım, yeni listemiz için Burcu ile her türlü istek ve önerilerinizi görüşebilirsiniz, sağolsun Allah razı olsun bu listedede kendisinin emekleri ile ortaya çıkacak inşallah:13:
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın işlere döneceğim yine, yalnızca tümayın özetini okudum o herşeye yetti zaten, özlem ve aslı kuşum adet olmuşlar hayırlısı olsun inşallah. yalnız şunu diyim yeni bir hamile furyası için liste başındaki ilk isim olan sevgili özlemin hamiş olması gerekiyor haberiniz olsun
Ohhh Burcu dan5 Mesudedende 4 almisim iyiyiiyi
Mesude ara ara geliyorsun tamammi o kadar
Burcu canim insallah guzel sonuclar alirsin.
Didemcim bende iyiyim Allaha cok sukur ....
ya bende su park yataklara bayiliyorum Allah nasip ederse alicam gerci Babam benim torunuma mobilya besik gider o ne oyle diyor simdiden
ay biran sevinmiştim yıkanır olsa ne güzel olur diye..mesude senin şu mavi beşik aklıma yattı iyice haa..ana kucasğı vazifesi grür demi..aslında ben o oyun parkı beşiklerden alıp, gülün resim koyduğu puset varya ondan da almak istemiştim..taşıma puseti o sallanadabiliyo..evin içinde istediğin yere götür..
tatlım insanın kafasındaki o karışıklık işte şu diyene kadar kalıyo inan onumu yapsam bunu mu yapsam şunu mu almalıyım falan sürüp gidiyo ileride daha da netleşir herşey kafanda emin olay biran sevinmiştim yıkanır olsa ne güzel olur diye..mesude senin şu mavi beşik aklıma yattı iyice haa..ana kucasğı vazifesi grür demi..aslında ben o oyun parkı beşiklerden alıp, gülün resim koyduğu puset varya ondan da almak istemiştim..taşıma puseti o sallanadabiliyo..evin içinde istediğin yere götür..
Ohhh Burcu dan5 Mesudedende 4 almisim iyiyiiyi
Mesude ara ara geliyorsun tamammi o kadar
Burcu canim insallah guzel sonuclar alirsin.
Didemcim bende iyiyim Allaha cok sukur ....
ya bende su park yataklara bayiliyorum Allah nasip ederse alicam gerci Babam benim torunuma mobilya besik gider o ne oyle diyor simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?