- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.381
hoş geldin tatlım nasılsın ooo çok yoğunsun yine Rabbim yardımcın olsun
didem cnm ben üstteki tülünü almadım sade istedim canım sıkılır benim ya öyle cadır gibi görünüş güzel amengemde öyle aldı iki ay sonra çıkardı dayanamadı
ya işte heves tatlım benimki bütündü herşeyi dahil o yüzden hepiciğini aldım nazar ayeti süsler falan alır süslerim onu diye düşündüm hevesimi aliim olmadı çıkarır atarız naapalım bizde iyi olur bebişe sinik falan gerçi hiç olmadı evimde ama olursa korur diye düşünmüştüm alırken tercih meselesi tabi hepsi tatlım
tatlım yanlış anlama kız bebeği prenses gibi olur yakışır görünüşü çok güzel ben kendimi bildiğimden almadım aç kapa cnm sıkılır benim hem görmeye gelenler için güzel bi görüntü sende sıkılırsan çıkarırsın kaybedeceğin birşey yok benim cibindirik farklı üzerine geçiriyorsun ama ben onu bile kullanmam sıkılırım ayol
bak bunlar nasıllar cnm
tabi öyle ya ben ikinci çocuk içide düşündüğüm için pembe almadım hastane çıkışını bile birde oğluşum olsun isterim ikisi içinde kullanacağım şeyler olsun dedim işteyok tatlım ya anlamadım emin ol zevk meselesi tamamensen bir yaşına kadar falan maviş beşiği kullanacaksın sanırım zaten pembe çok tercih etmemek gerektiğini duydum sinirli yapıyormuş bebeği mavi sakinlik verir benimkininde kenarları mavi o yüzden aklında bulunsun çok pembiş bebiş için iyi değilmiş:26:
bunlarda güzel..ama bunları alınca bi tane daha almak lazım:))orasıda var..neyse kısmet bakalım ne olur..kafamda bişeyleroturyo yavaş yavaş:==))
tabi öyle ya ben ikinci çocuk içide düşündüğüm için pembe almadım hastane çıkışını bile birde oğluşum olsun isterim ikisi içinde kullanacağım şeyler olsun dedim işte
evin küçükse çok büyük alma tatlım sen bilirsinde 150 tl ye aldım ben maviyi çok değil yinede araştır içine hangisi sinerse onu al cnm
neyse kızlar çıktım ben hepinizi öptüm byy
Ayy kuzum kiyamam ya o zaman baska ya tmm daha sık gelirim tatlım hadi iyisin kerata 10 üzerinden 10 verdim sanaMesude belki ben seni cok ozluyorum Alla Alla....
OHH bebişlerin yataklarına bakılsın.. hadi sizler tecrübelenin sonra banada akıl verirsiniz kısmetse
Canlarım hastaneden geldim evdeyim, memişlerimde hiçbirşey çıkmadı, kitle yok kist yok dedi doctor,tosun gibiyim maşallah, bide doktor erkekti, vay arkadaş kaderim :)))))) şimdi yemek yapıp bide banyo yapacagım ama akşama burdayım öptüm sizi
Ayy kuzum kiyamam ya o zaman baska ya tmm daha sık gelirim tatlım hadi iyisin kerata 10 üzerinden 10 verdim sana
tmm tatlim tecrübe ile sabitleyelim sana da söyleriz bekle acele etme tmm
Didem güle güle cnm bende çıkayım kizlar kociş gelecek nerdeyse ben hala buralardayim öptüm sizleri
KIZLAR BEN GELDİMMM
bugünlerde işlerim yoğun birde misafir geliyor extra oluyor
ben aynı yatmaya devam, dün karnım ağrıdı bir müddet ne oluyor acaba bu ne şimdi diye moralim bozuktu birazda, bugün çok şükür geçti maşallahcumartesi doktora gitme günüm gelsede hem bebeğimin durumunu öğrensem rahatlasam, hem kendime büyük beden sütyen alsam da bi rahat nefes alabilsem
bu aradacanlarım, yeni listemiz için Burcu ile her türlü istek ve önerilerinizi görüşebilirsiniz, sağolsun Allah razı olsun bu listedede kendisinin emekleri ile ortaya çıkacak inşallah:13:
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın işlere döneceğim yine, yalnızca tümayın özetini okudum o herşeye yetti zaten, özlem ve aslı kuşum adet olmuşlar hayırlısı olsun inşallah. yalnız şunu diyim yeni bir hamile furyası için liste başındaki ilk isim olan sevgili özlemin hamiş olması gerekiyor haberiniz olsun
Canlarım hastaneden geldim evdeyim, memişlerimde hiçbirşey çıkmadı, kitle yok kist yok dedi doctor,tosun gibiyim maşallah, bide doktor erkekti, vay arkadaş kaderim :)))))) şimdi yemek yapıp bide banyo yapacagım ama akşama burdayım öptüm sizi
kızlar inş. yarın doktora gidicem hafta sonuna kadar sabredemedim dualarınıza talibim inş. bi sorun çıkmazda kuzumun kalp atışını duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?