- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.401
KIZLAR BEN GELDİMMM
bugünlerde işlerim yoğun birde misafir geliyor extra oluyor
ben aynı yatmaya devam, dün karnım ağrıdı bir müddet ne oluyor acaba bu ne şimdi diye moralim bozuktu birazda, bugün çok şükür geçti maşallahcumartesi doktora gitme günüm gelsede hem bebeğimin durumunu öğrensem rahatlasam, hem kendime büyük beden sütyen alsam da bi rahat nefes alabilsem
bu aradacanlarım, yeni listemiz için Burcu ile her türlü istek ve önerilerinizi görüşebilirsiniz, sağolsun Allah razı olsun bu listedede kendisinin emekleri ile ortaya çıkacak inşallah:13:
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın işlere döneceğim yine, yalnızca tümayın özetini okudum o herşeye yetti zaten, özlem ve aslı kuşum adet olmuşlar hayırlısı olsun inşallah. yalnız şunu diyim yeni bir hamile furyası için liste başındaki ilk isim olan sevgili özlemin hamiş olması gerekiyor haberiniz olsun
Burcucum bebişime süt anne yapayım seni :)) şaka yapıyorum canım benim allah şifa versin inş. Çok bereketli hatunsun maşallah.. İnşallah hayırlı sonuçlar çıkar..
kızlar inş. yarın doktora gidicem hafta sonuna kadar sabredemedim dualarınıza talibim inş. bi sorun çıkmazda kuzumun kalp atışını duyarız
benim doktorumda erkek ama ultrason çeken kadın geçmişler olsun kuzucum çok sevindim bişeyini olmamasına çok morali bozucu çünkü kendimden biliyorum
burcuu canım sonuçların temiz çıkmasına sevindim hadi bunuda atlattın hayırlısı ile
canım çok sevindim ikizim benim dedim ben bir şey yoktur diye dimi.
Burcu cok sevindim canim ohhh cok sukur rahat rahat gelsin simdi bebis....
kızlar inş. yarın doktora gidicem hafta sonuna kadar sabredemedim dualarınıza talibim inş. bi sorun çıkmazda kuzumun kalp atışını duyarız
Allah razi olsun canim bana ve binbirgece iicinmi okunacak 10 nisan oksa benim nartanesiii-ayse oldugumumu karistirdindikkat dikkat
Allah'ın izniyle yeni dua listemiz bu pazartesi başlayacak, şuanki mevcut listemizdeki kişilerden kura çekeceğim, bide binbirgece-Ayşe'yi ekleyeceğim, listeden çıkmak isteyen ya da eklenmek isteyen bu mesajı alıntı yapıp bana yazsın, haydi süreniz başladı cicikuşlar
Burcu listede bende varim ....Burcu Rabbim sanada rabbim en kisa zamanda hayirli hamislik nasip etsin....
Kizlar benim kardesim polislige hazirlaniyor okadar cok istiyorki polis olmayi 25inde sozlu mulakati var bu cuma baslayip bidahaki cumaya kadar salati tefrciye cekmek istiyorum bana yardimci olur musunuz ????
OHH bebişlerin yataklarına bakılsın.. hadi sizler tecrübelenin sonra banada akıl verirsiniz kısmetse
Canlarım hastaneden geldim evdeyim, memişlerimde hiçbirşey çıkmadı, kitle yok kist yok dedi doctor,tosun gibiyim maşallah, bide doktor erkekti, vay arkadaş kaderim :)))))) şimdi yemek yapıp bide banyo yapacagım ama akşama burdayım öptüm sizi
dikkat dikkat
Allah'ın izniyle yeni dua listemiz bu pazartesi başlayacak, şuanki mevcut listemizdeki kişilerden kura çekeceğim, bide binbirgece-Ayşe'yi ekleyeceğim, listeden çıkmak isteyen ya da eklenmek isteyen bu mesajı alıntı yapıp bana yazsın, haydi süreniz başladı cicikuşlar
Burcu listede bende varim ....Burcu Rabbim sanada rabbim en kisa zamanda hayirli hamislik nasip etsin....
Kizlar benim kardesim polislige hazirlaniyor okadar cok istiyorki polis olmayi 25inde sozlu mulakati var bu cuma baslayip bidahaki cumaya kadar salati tefrciye cekmek istiyorum bana yardimci olur musunuz ????
Bende yarın bebekimi görmeye gideceğim laylay lom katlayın lom.:)
Canlarım hastaneden geldim evdeyim, memişlerimde hiçbirşey çıkmadı, kitle yok kist yok dedi doctor,tosun gibiyim maşallah, bide doktor erkekti, vay arkadaş kaderim :)))))) şimdi yemek yapıp bide banyo yapacagım ama akşama burdayım öptüm sizi
canım valla yememde bi değişiklik olmadı ama neredeyse 65.5 olmuştum bugün 64.7 çıktım tartıda bağırsaklarımda çalımaya başladı bel ağrım flnda vartamam tatlım seve seve zaten çok gıcık oluyırum biri doğum yapıyo nasıl geçti diyorsun iyi yada feci diyo o kadar ya o kadar meraklıyız anlat dimi ne olmuş doğum nasıl bişi o acı nasıl kç saat sürüyo nasıl bişi GÜLLLL bak her ayrıntıyı sen yaz emi onlar pisssssss
bende yazarım inşallah kızlar deneyimlerimi seninde aklına takılan birşey olursa sor seve seve yardımcı olmaya çalışırız tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?