Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım inşallah alnımın akıyla bu listeyide pazartesiye yapacağım birazdan bangır bangır duyuru yaparım, evet ya önümüzü kesen Özlem, tamam bu listede önce özlem'i hamiş yapıyoruz o zaman canım sende dikkat et, bide her ay adet günlerine denk gelen zamanlarda kasık ağrısı falan yaşanırmış, benim 8 aylık hamile bir arkadaşım söyledi o hala yaşıyormuş, sanki adet olacakmışım gibi 1 gün boyunca sancım olur göğüslerim sızlar dedi

Burcucum bebişime süt anne yapayım seni :)) şaka yapıyorum canım benim allah şifa versin inş. Çok bereketli hatunsun maşallah.. İnşallah hayırlı sonuçlar çıkar..

ben senin oğlunun Koruyucu Annesi olurum, onu ağlatacak olan olursa tükürürüm döverim gebertirim ona göre herkes ayağını denk alsın

kızlar inş. yarın doktora gidicem hafta sonuna kadar sabredemedim dualarınıza talibim inş. bi sorun çıkmazda kuzumun kalp atışını duyarız

canım inşallah Rabbim sana o pıtpıtları nasip edecek, Allahım esirgesin korusun senin yavrunu sağlıkla doğsun inşallah

benim doktorumda erkek ama ultrason çeken kadın geçmişler olsun kuzucum çok sevindim bişeyini olmamasına çok morali bozucu çünkü kendimden biliyorum

burcuu canım sonuçların temiz çıkmasına sevindim hadi bunuda atlattın hayırlısı ile

canım çok sevindim ikizim benim dedim ben bir şey yoktur diye dimi.

Nazanım, sedoşum ve özlemim ve benim için iyi dileklerde bulunan tüm tontişler Allah bin kere razı olsun, Rabbim dualarınız kabul etsin, evinizde hep huzur ve bereket olsun, Allah'ım hep iyi insanlar çıkarsın karşınıza

Burcu cok sevindim canim ohhh cok sukur rahat rahat gelsin simdi bebis....

Allah razı olsun Tümayım Rabbim tez zamanda sanda bebek sahibi olmayı nasip etsin, 9 ay boyunca da sımsıkı tutunsun inşallah, bende artık aşılama için yavaş yavaş adım atmaya başlayacağım inşallah , tatilde olursa çok iyi olacak, tabiki bakalım Allah ne nasip edecek

dikkat dikkat

Allah'ın izniyle yeni dua listemiz bu pazartesi başlayacak, şuanki mevcut listemizdeki kişilerden kura çekeceğim, bide binbirgece-Ayşe'yi ekleyeceğim, listeden çıkmak isteyen ya da eklenmek isteyen bu mesajı alıntı yapıp bana yazsın, haydi süreniz başladı cicikuşlar

nazan ve özlemin dikkatine

canlar benim anladığım kadarıyla, bu listede "56 tane ya mubdi, 100 tane ya mücib" okuyacağız, yanlışsam yazın

Burcu listede bende varim ....Burcu Rabbim sanada rabbim en kisa zamanda hayirli hamislik nasip etsin....
Kizlar benim kardesim polislige hazirlaniyor okadar cok istiyorki polis olmayi 25inde sozlu mulakati var bu cuma baslayip bidahaki cumaya kadar salati tefrciye cekmek istiyorum bana yardimci olur musunuz ????

burcu canım gecmiş olsun gecmişi pek okuyamadığımdan bilmiodum..sevindim bişi cıkmamasına..benide EKLE canım listeye doğuma kadar yetiştiirim İNŞALLAH..

kızlar inş. yarın doktora gidicem hafta sonuna kadar sabredemedim dualarınıza talibim inş. bi sorun çıkmazda kuzumun kalp atışını duyarız

canımm İNŞALLAH pıtpıtları duyar gelirsin güzel haberlerle..

Allah razi olsun canim bana ve binbirgece iicinmi okunacak 10 nisan oksa benim nartanesiii-ayse oldugumumu karistirdin

Masaallah herseyin normal cikmis Allah bebisinide versin kucagina Insaallah

ben yardim ederim canim benimde tefriciyem var yarina kadar bitireyim sonra bende sana yardim ederim kardesin icinn

OHH bebişlerin yataklarına bakılsın.. hadi sizler tecrübelenin sonra banada akıl verirsiniz kısmetse

tamam tatlım seve seve zaten çok gıcık oluyırum biri doğum yapıyo nasıl geçti diyorsun iyi yada feci diyo o kadar ya o kadar meraklıyız anlat dimi ne olmuş doğum nasıl bişi o acı nasıl kç saat sürüyo nasıl bişi GÜLLLL bak her ayrıntıyı sen yaz emi onlar pisssssss
bende yazarım inşallah kızlar deneyimlerimi seninde aklına takılan birşey olursa sor seve seve yardımcı olmaya çalışırız tatlım

ohhhhhhhhh bak ne güzel bişey çıkmamış burcum:13: hadi bakalım artık aşılamaya hazırlan sen yavaştanda gelsin bebişler

kuş gibi çırpınıyo yavrum ya o ilk duyduğunda çok tuhaf oluyo insan çok hızlı atıyo hadi canım inş dualarımız seninle duy bebişini de gel mutlu mutlu

benide listeye ekle burcu bende okurum inş seve seve örtmenim bak parmakta kaldırdım

tatlım bende seve seve yardım ederim inş kaç tane okunacak söyle tamamlayalım inş

Herkese selamm, geçmişi okudum geldim...
Dua eden arkadaşların ağzına sağlık, çok sağolun kızlar :)
Bebeğimin çeyizini beğenen arkadaşlarımada teşekkür ederim, çok güzel temennilerde bulunmuşlar, daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
Çiğdemcim geçmiş olsun canım Çok üzüldüm, inşallah geçer bian önce o kaşıntıların. Bebeğinede maşallah, iyice büyümüş, az kaldı canım sık dişini geçecek inşallah
Zeynepcim (Zakkumx) canım sanada geçmiş olsun, bak heyet raporu vermişler, sen dinlenmene bak.. Herşey olacağına varır. İnşallah Rabbim Şafi ismi ile tecelli eder kuzum sana, şifasını bulursun en kısa sürede hastalıklarının

Aslıcım sanada geçmiş olsun Aman olmuş topiğimize böyle herkescikler rahatsızlanmış, Rabbim şifanızı versin canlarım
Didemcim beşiğiniz çok güzelmiş, mışıl mışıl uyusun bebeğin o beşikte, gece uykuya doysun seni uykusuz bırakmasın inşallah hiç

Mesudecim sizin beşiğinizde çok güzel, oyy inşallah içine yatırıp resimlerini çekmekte nasip olsun, çok beğendim

Son düzenleme:
EAyse ve didem cok sag olun kizlar ne kadar cekebilirseniz geri kalanini ben tamammlarim ...Cuma baslayip bidahaki cuma bagislayicam 4.444 adet cekicem...

Teyzeleri buda bizim beşiğimiz, dün yatağını getirdik. Bugünde uyku setini falan kısa programda yıkayıp yerleştirdim, Rabbim bu tatlı telaşları isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ile

ohhh ne güzel hadi geçmiş olsun,çok sevindim bişey çıkmamasına

canım ben de yardım edebilirim,Allah gönlünüze göre versin

ben yine uykulara düştüm,offf ya hiç güzel değil bi uyanıyorum akşam olmuş,zaten omzum mu sırtım mı bi yerim çok ağrıyor

canım valla yememde bi değişiklik olmadı ama neredeyse 65.5 olmuştum bugün 64.7 çıktım tartıda bağırsaklarımda çalımaya başladı bel ağrım flnda var
bi cok belirti var...:)
doğuumuda anlatırım İNŞALLAH bi atlatıymda canım :)

kızlar ben cıkıyorum ALLAH a emanet olun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…